Haru "hati" Yamaguchi

Siirry alas

Haru "hati" Yamaguchi

Viesti  sienis lähetetty Pe Huhti 06, 2012 7:51 am


Nimi: Haru Yamaguchi
Kutsumanimi: hati(-chan)
Syntynyt: 9.6.1995

Sukupuoli: mies
Seks. suuntautuminen: homo
Siviilisääty: sinkku

Vuosikurssi: 1.
Valinnaiset: kalligrafia, maantieto, biologia

Perhesuhteet/menneisyys: hati syntyi hyvin tavanomaiseen japanilaiseen perheeseen. Pojan vanhemmat eivät koskaan olleet naimisissa keskenään, joten hänellä ei ole mitään käsitystä isästään, hänen äitinsä kun sulkeutui täysin aina sellaisten kysymysten ilmaantuessa paikalle. hati ei koskaan ollut ymmärtänyt sitä.
Pojan ollessa kymmenvuotias, hänen äitinsä avioitui rikkaan bisnesmiehen kanssa, ja heidän elämänlaatunsa parantui huomattavasti. Välillä rahaa oli ollut aika niukastikin huolimatta siitä että perheeseen oli kuulunut vain kaksi henkilöä, ja yhtäkkiä tuntui kuin omaisuutta olisi liikaakin. Eräällä tavalla se oli hatille pieni shokki, joten muutaman kuukauden ajan hän oli hyvin hämmentynyt koko tilanteesta. Loppujen lopuksi hän oppi suhtautumaan rahaan ja sen käyttöön hyvin epäkypsästi ja välinpitämättömästi. Hän oli jo hetken päästä ehtinyt tottua siihen että rahaa oli aina saatavilla, milloin sitä ikinä pyysikin. Tästä koitui paljon ongelmia sosiaalisten suhteiden kanssa, eikä hatilla koskaan ollut kuin muutama ihminen joiden kanssa hän vietti aikaa. Kotona oli kaikkea mitä hän tarvitsi tai halusi, mutta kodin ulkopuolella hati tunsi itsensä todella ulkopuoliseksi ja yksinäiseksi.

Äitiinsä hatilla on aina ollut melko lämmin suhde. Heillä ei ollut tapana puhua kovinkaan paljon tunteista tai muusta sellaisesta, mutta olivat he aina olleet läheisiä. hatin pahimpina teinivuosina heidän suhteensa kylmeni aika lailla hänen äitinsä saatua hatin kiinni toisen pojan suutelemisesta. Pojan äiti oli aina suhtautunut epäluuloisesti kaikkeen mitä pystyi pitämään millään tavalla jotenkin epänormaalina, joten oman lapsen seksuaalisuus oli tullut järkytyksenä. Kyseisestä asiasta ei kumpikaan ole päässyt vielä kunnolla yli. Mitään kamalia välikohtauksia ei kotona muuten ole syntynyt, sillä hatin perheessä oli aina ollut periaatteena "jos siitä ei puhuta, sitä ei ole olemassa". hati vihasi sitä yli kaiken. Teinikapinointiaikoinaan hati oli joskus ruokapöydässä koko perheen kuullen ottanut puheeksi lukuiset poikaystävänsä, ja näiden tilanteiden seurauksena oli joko hyvin kiusallinen hiljaisuus seuraavan viikon ajan tai sitten molempien aikuisten kiukkuinen poistuminen. Tämä piirre ei ole täysin vieläkään poistunut pojan olemuksesta.

Isäpuoleensa ei hati ole koskaan suhtautunut kovin luontevasti. Kymmenvuotias poika oli lähinnä pelännyt miehen ankaraa ulkomuotoa ja tiukkaa luonnetta, joten heidän suhdettaan voi parhaiten kuvailla sanalla "virallinen". Toki hatin pahoina teinivuosina oli poika uskaltanut usein panna vastaan ja kohdella miestä samalla tavalla kuin äitiään, mutta loppujen lopuksi heidän suhteensa ei alkuvuosista muuttunut miksikään. Se lähinnä vain pahensi tilannetta. Isäpuoli oli välinpitämättömällä käyttäytymisellään ilmaissut varsin selvästi että hänelle oli aivan saman tekevää asuiko hati hänen luonaan hienossa talossa vai jossain likaisessa slummissa. Asia oli ollut kummankin osapuolen kohdalla näin. Pojan äitiä olivat kummatkin suojelleet tämän asian tajuamiselta, eikä tämä vieläkään ole aivan selvillä siitä miten he toisiinsa suhtautuvat. Hyvä niin.

Luonne: Ulkonäöltään hatia ei välttämättä voisi uskoa sellaiseksi mitä hän todella on. Suloisten kasvojen takana piilee hyvinkin riidanhaluinen poika.
Ensitapaamisella hatista varmasti saa niin viattoman vaikutelman kuin mahdollista, mutta sopivan hetken ilmaantuessa hati iskee kyntensä saaliiseen. Miettii sitä mistä näkökulmasta tahansa, hati on hyvin ongelmallinen persoona. Hän ei pahemmin mieti muiden mielipiteitä vaan toimii lähes aina oman päänsä mukaan. Siitä huolimatta hati ei ole oikeastaan koskaan ollut - saati halunnut olla - minkäänlainen johtohahmo. Poika ei vedä pahemmin katseita puoleensa, sillä ei kuitenkaan käyttäydy kovin äänekkäästi tai muutenkaan huomiotaherättävästi. Hän on mieluiten se pieni, suloinen pahis jota ei kukaan osaa epäillä.

Nähdäkseen hatin todellisen luonteen, täytyy osata odottaa. Uusien ihmisten seurassa hati ei puhu paljon, ja silloin kun hän avaa suunsa, hän sanoo jotain joka jättää kaikki hiljaiseksi tai jotain muuten vain epätavallisen vaikuttavaa niin vaatimattomalta vaikuttavan pojan suusta. Ei liene ihme että poika vertaa itseään kissaan. Hänen toimintatapansa ihmisten suhteen tosiaan muistuttaa hyvinkin paljon jonkinlaista kissaeläintä.
Periaatteessa rikkaasta perheestä kun on lähtöisin, hati suhtautuu vähävaraisempiin melko koppavasti. Hän on niin tottunut siihen että saa melkein aina mitä haluaa, että ei jaksa kuunnella muiden valituksia siitä kun ei ole tarpeeksi rahaa. Hän on kotoaan lähdettyään saanutkin totutella siihen ettei ihan aina voi vain pyytää vanhemmilta rahaa. Hän onkin kokenut pari päänsisäistä raivokohtausta kun rahat eivät aivan riittäneetkään samalla shoppailukerralla kahteen pariin merkkikenkiä ja lisäksi kaikkeen muuhun sälään. Ulkoisesti hän ei sitä tietenkään ihmisten ilmoilla näytä, vaan ilmaisee sen olemalla tavallista rasittavampi ja ylimielisempi.

Totta kai hatista löytyy pehmeäkin puoli, se ei vain ole kovin paljoa esillä. Hän on hyvin herkkä itseensä kohdistuvan kritiikin suhteen, mutta sitähän hän ei kovin usein joudu kuulemaan. Kunnollista romanttista suhdetta ei hati koskaan ole kokenut, vaan hänen listansa poikaystävistä koostuu lähinnä sattunaisista kokeiluista joissa ei ole ollut ollenkaan oikeaa tunnetta mukana. On totta että hati on ollut järkyttävän monen eri pojan (tai miehen) kanssa, mutta kertaakaan hän ei ole ollut rakastunut. Välillä hän on pohtinut löytyykö hänestä ollenkaan sellaista tunnetta kuin 'rakkaus'. Hän on mielellään ihmisten kanssa enemmän kuin kavereita, mutta ei tiedä miltä tuntuu olla rakastunut. Siksipä hänen on vaikeaa pitää ilmeisen coolia kuortaan yllä aina kun hän näkee nuoria pareja jotka selvästi ovat rakastuneita. Sellaisina hetkinä hän ei ole ollenkaan niin itsevarma kuin normaalisti, vaan palaa takaisin siihen aikaan jolloin hänen olemuksensa koostui lähinnä nuoresta, hämmentyneestä pojasta joka ei tiennyt ollenkaan mihin kuului tai mitä tehdä.


Kuvissa: hati (9GOATS BLACK OUT)

Ulkonäkö: Nopealla vilkaisulla voi hatia hyvinkin erehtyä luulemaan tytöksi. Poika on sekä vartaloltaan että kasvoiltaan hyvinkin suloinen, eikä ihme, sillä ulkonäkö on jotain mistä hati toden teolla välittää. Hän tavoittelee suloista ja jollain tavalla feminiinistä vaikutelmaa, muttei silti tahdo esimerkiksi pukeutua naisten vaatteisiin. Hänelle riittää tietty androgyyninen suloisuus.

Oranssinruskeat kiharat, pyöreähköt kasvot ja suuret, meikatut silmät hämäävät ihmisiä helposti. hatin kasvot ovat pehmeämuotoiset ja varsin pienehköt, luoden jokseenkin tyttömäisen ja viattoman vaikutelman. Tummanruskeita mantelinmuotoisia silmiä, jotka on yleensä meikattu melko vahvasti joko ruskean tai mustan eri sävyillä, kehystää usein ripsivärillä täydennetyt tummat, tuuheat ripset joiden alta hati on oppinut luomaan sen juuri oikean katseen, jota kukaan ei voi vastustaa. Yllättävän ohuet huulet tasapainottavat hieman muuten täyteläisiä kasvoja.

hatin hiukset on moneen kertaan värjätty oranssihtavan ruskeiksi muutamien tummien raitojen kera. Aamuisin hänellä menee melko kauan kihartaa ne täydellisesti ja saada ne pysymään koko päivän sellaisina kaikenlaisilla lakoilla ja geeleillä sun muilla tököteillä, joten hänen hiuksensa eivät ole aivan parhaassa kunnossa. Ne ovat luonnostaankin kiharat, mutta eivät sillä tavalla kuin hati haluaisi, joten hän turvautuu usein kihartimiin ja sen sellaiseen. Poika omistaakin laskelmiensa mukaan kymmenen erilaista suoristusrautaa ja kiharrinta, ja suuri osa rahoista meneekin hänen rakkaisiin hiuksiinsa. Pahoina päivinä hän ei välttämättä jaksa kuluttaa tuntia hiusten laittoon, jolloin hän tyytyy jonkinlaiseen hattuun peittämään katastrofin.

hati rakastaa shoppailua, ja se näkyy hänen massiivisessa vaatevarastossaan melko selvästi. Häntä ei yleensä näe käyttävän samaa paitaa kahta kertaa, eikä ihme, sille yhden käyttökerran jälkeen se luultavasti katoaa jonnekkin satojen muiden paitojen joukkoon ja löytöretki hatin vaatekaappiin voisi olla traumaattinen kokemus. Pojan tyyli koostuu lähinnä hyvin tummista, siisteistä vaatteista joiden tehostevärinä toimii esimerkiksi punainen. Hattujakin hän omistaa melkoisen kokoelman. hati myös rakastaa erityisesti pieniä, yksinkertaisia koruja. Niitä hänellä on vähintään yhtä paljon kuin hattuja ja kenkiä yhteensä.

Ruumiinrakenteeltaan hati on melko siro, muttei häntä ihan naiselliseksi voisi lähteä kutsumaan. Kapeat hartiat ja hoikka olemus tekevät hatin suloisesta imagosta melko täydellisen. Täydellisyyttä hän usein tavoitteleekin, mutta aina jokin on pielessä. Joko kengät ovat väärän sävyiset tai yksi hius on kiharrettu päin prinkkalaa. Ulkonäön suhteen hati on hyvin itsekriittinen, mutta yleisesti ottaen hän on silti kohtuullisen tyytyväinen peilikuvaansa. Itsetuntoa löytyy ihan tarpeeksi, eikä hatia pelota näyttää paljastakaan pintaa.Muuta: - veriryhmä O.
- pitää Doraemonista ja nallekarkeista, vaikkei sitä helposti myönnäkään.
- rakastaa kissoja.

Suhteet: Sunghyun "Kevin" Woo - Hati törmäsi nuorukaiseen satunnaisissa bileissä, eikä pienessä hiprakassa saanut mitenkään päähänsä missä olisi tämän nähnyt vaikka äärettömän tutulta poika näyttikin. Myöhemmin he bongasivat toisensa koulussa, ja ihmettelivät miten eivät tunnistaneet toisiaan aikaisemmin. Ylimpiä ystävyksiä he eivät sentään ole, mutta juttua löytyy silti Hatin osalta enemmän kuin muiden luokkalaistensa kanssa.
avatar
sienis

Viestien lukumäärä : 156
Join date : 11.11.2011
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa