You're looking beautiful as always [KUOLLUT]

Siirry alas

You're looking beautiful as always [KUOLLUT]

Viesti  Vierailija lähetetty Su Huhti 01, 2012 6:17 am

// Yuulla on paljon asuntoja, joten pistin nyt tän pelin tänne näin. :DD Eli Maya tuo sen Gyurin tänne näin. ;D //

Yuu Shirota

perjantai 30, maaliskuu


Yuulla oli monta paikkaa jota kutsua kodikseen, mutta tämä oli kodeista ehkä kaikista tärkein. Oli harvoja paikkoja joissa Yuu pystyi rentoutumaan niin fyysisesti kuin henkisesti ja ennen hänen isänsä omistama rakennus kuului kyllä siihen kategoriaan. Vanhassa ja arvokkaassa japanilaistyylisessä rakennuksessa - johon kuului suuri tontti, hieno japanilaistyylinen puutarha karppilammikkoineen ja palvelijoiden asuintilat – hän pystyi kyllä rentoutumaan täysin. Hän rakasti sitä tunnetta, että pystyi katsomaan teehuoneesta ulos kauniiseen puutarhaan, johon paistoi aurinko ja jossa linnut lauleskelivat sulosäveliään. Muuta hän ei oikeastaan edes tarvinnut. Yuu huokaisi syvään rentoutuneena ja laski kädessä olevan jääteekuppinsa pöydälle, jonka äärelle oli polvistunut. Hän vilkaisi kelloa ranteessaan ja totesi ajan olevan sitä luokkaa, että Gyuri ilmestyisi kohta tapaamaan häntä. Hän oli hiukan suunnitellut, että he voisivat kävellä puutarhassa ja jutella asioista kuin asioista. Ulkona oli todella kaunis sää, joten sitä olisi hiukan turha heittää hukkaan.

Yuu nousi ylös lattialta, suoristi vaaleita farkkujaan ja vaaleanvihreää avonaista kauluspaitaansa, jonka alla oli valkoinen t-paita. Hän venytteli hiukan jäseniään ja suki sitten hiuksiaan vielä hiukan siistimpään asentoon. Hänen olisi parasta olla siisti kun Gyuri saapuisi, koska tämä ansaitsi vain parasta – ja senhän Yuu pystyisi toiselle antamaan. Ainakin hän yrittäisi antaa toiselle kaiken mahdollisen, mitä hän vain pystyisi.
Nuori mies päätti mennä kihlattuaan vastaan etuovelle, joten astui ulos kauniiseen ilmaan, alkaen sitten kävellä kohti pääovia jonne auto aina toi vieraat. Puutarhassa kävellessään hän kumartui poimimaan eräästä pensaasta punaisen ruusun, jonka voisi sitten antaa toiselle tämän saapuessa. Pienet eleet olivat Yuulle arvokkaita. Hän halusi aina osoittaa toisille välittävän näistä.
Lopulta hetken käveltyään Yuu saapui etuoville, nähdessäänkin auton kaartavan pihaan samalla. Pieni hymy nousi Yuun huulille ja hän astui pari porrasta alemmas, odottaen auton pysähtymistä ja kihlattunsa näkemistä. Siitä oli jo jonkun aikaa, kun hän oli nähnyt toisen. Toki he soittelivat usein, mutta koulukiireiden takia oli hankala nähdä useasti.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: You're looking beautiful as always [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Su Huhti 01, 2012 8:31 am

// here we are! :D //

Gyuri Park

Loma ei olisi voinut mennä yhtään sen paremmin. Gyuri oli selvinnyt lukion toisesta vuodestaan erittäin hyvin arvosanoin ja nyt edessä olisi vielä yksi vuosi ennen yliopistoon siirtymistä. Mutta ennen tuota viimeistä vuotta hän sai nauttia pienestä lomasta ja hän oli kirjaimellisesti nauttinutkin.
Hän oli ehtinyt käydä äitinsä kanssa pienellä kylpyläreissulla, joka oli sisältänyt täysihieronnan, kasvohoidon, jalkahoidon ja manikyyrin, sekä aivan loistavat hotelliruoat ja hyvin nukutut yöt täydellisen suuressa silkkilakanoin varstetussa sängyssä. Parin päivän reissu oli ollut virkistävä ja mukavan rentouttava, jonka jälkeen Gyuri oli jaksanut mielellään kulkea erilaisissa Japanin kerman järjestämissä tilaisuuksissa. Olipa tytön paras ystävä CL:kin ehtinyt järjestää omaa toimintaa bileiden muodossa ja tämä oli vaatinut Gyuriakin osallistumaan juhliinsa. Shoppailultakaan ei oltu vältytty ja neito olikin käynyt uskollisten seuraajiensa kanssa vinguttamassa luottokorttiaan ja mukaan oli jälleen kerran tarttunut paljon erilaista tyttöjen rakastamaa hömppää, jota myös muodiksi ja merkkitavaraksi kutsuttiin.

Nyt neitokainen oli matkalla tapaamaan kihlattuaan Yuuta, jota hän ei ollut nähnyt aikoihin. Nuori mies oli kiireinen yliopisto-opintojensa kanssa, eikä Gyuri voinut toista siitä syyttää. Mutta nyt kaiken kiireen keskellä he olivat sopineet viettävänsä tulevan viikonlopun yhdessä Yuun omistamassa japanilaistyylisessä rakennuksessa, joka oli aikoinaan kuulunut miehen isälle. Vaikka Gyuri itse olikin hienostuneempi ja nykyaikaisempi, oli hän suostunut viettämään viikonlopun tuossa hivenen rahvaanomaisessa maisemassa, koska hän tiesi miten paljon se merkitsi Yuulle.
Autonkuljettaja ilmoitti, että he olisivat pian perillä ja tyttö kiitti miestä tästä tiedosta selatessaan samalla sähköpostiaan vaaleanpunaisesta kosketusnäytöllisestä puhelimestaan hyvinhoidetut kynnet välkkyen. Hänen äitinsä oli vaatinut häntä ottamaan yhden heidän perheensä monista limusiineistään, eikä Gyurilla ollut mitään sitä vastaan. Näin ainakin kaikki hänen kolmeen matkalaukkuun pakatut tavaransa olivat mahtuneet mainiosti mukaan.

Gyuri sipaisi vaaleita kullanruskeita hiuksiaan korvansa taakse, josta ne kuitenkin valahtivat jälleen hänen kasvojaan kehystämään ja tyttö tiiraili tummennetun ikkunan läpi tuttua maisemaa, jossa hän oli ennenkin käynyt. Neito oli pukenut ylleen hienostuneen vaaleanpersikan sävyisen mekon, jonka helma ulottui hieman yli puolen reiden. Alla oli ihonväriset sukkahousut ja mekon päälle hän oli vetänyt napitettavan beigenvärisen neuletakin. Jaloissaan hänellä oli uudet vaaleat helmiäiskoristellut korkokengät, jotka oli itse asiassa ostanut alkuviikon shoppailureissulla.
Gyuri oli ennen lähtöä kuluttanut laittautumiseensa vielä tavallistakin enemmän aikaa, sillä hän halusi näyttää mahdollisimman hyvältä Yuun silmiin, sillä he eivät olleet nähneet toisiaan aikoihin.
Kun auto lopultakin pysähtyi suuren tontin etuoville ja Gyuri pääsi nousemaan ulos autosta, ei hän voinut estää aurinkoista hymyä nousemasta kasvoilleen, kun hän kohtasi heti portailla seisovan Yuun katseen. Ennen kuin hän pääsi tervehtimään kihlattuaan, Gyuri nakitti kuskinsa kantamaan matkatavaransa sisälle, jotta hänen ei tarvitsisi itse huolehtia niistä. Tämän jälkeen neito käveli korkokengät kopisten häntä vastaan saapuneen Yuun käsivarsille, pienen naurun karatessa hänen huuliltaan.
"Ihana nähdä pitkästä aikaa", tyttö tervehti hymy huulillaan ja hän kurottautui painamaan kevyen suudelman lähemmäs kumartuneen Yuun huulille.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa