Definitely the most hilarious thing ever [KUOLLUT]

Siirry alas

Definitely the most hilarious thing ever [KUOLLUT]

Viesti  Vieraili lähetetty La Maalis 31, 2012 2:45 pm

// Maya ja Sims hahahahahha naurattaa jo valmiiks :::: DD //

lauantai 14. huhtikuuta 2012, Shibuya

Kiseok Kim

Yksi Makin kanssa kaveeraamisen ehdottomista hyvistä puolista oli tämän porukoiden kahvilan tapainen, joka muuttui iltaisin ennemminkin baariksi. Creamille, Simsille ja heidän seurassaan pörrääville paikasta oli muotoutunut vakimesta viettää viikonloppuiltoja erinäisistä syistä ja sinne he olivat tänäkin huhtikuisena lauantai-iltana eksyneet lojumaan vakionurkkaukseensa.
Cream maata rohjotti lähes vaakatasossa nojaten päätään pehmeän sohvaviritelmän selkänojaan ja siemaili vähän väliä kädessään olevasta melkoisen suurikokoisesta lasista, jonne hän oli vaatinut sekaan ylimääräisen tujauksen raakaa alkoholia (omien sanojensa mukaan "kirkasta kuppiin ja nuppiin"). Nuorukaisen aikomuksena oli nollata viimeinen viikko melko tehokkaasti, sillä omasta mielestään Cream oli aloittanut lukuvuoden varsin mallikkaasti. Se tosin oli täysin näkökulmasta kiinni, sillä niistä reilusta kymmenestä menneestä koulupäivästä hän oli onnistunut jo olemaan valtaosan poissa, ettei vain vahingossakaan ylirasittuisi. Punahiuksisen nuorukaisen vakaa aikomus oli olla loppuillasta kuuppa himmeänä, eikä yhtään sen vähempää.

Cream oli juuri pitämässä Simsille (jonka mukaan saamisesta Cream oli tyytyväisempi kuin ulospäin näytti) vähän hajamielistä luentoa jonkin matkan päässä olevan pöydän ääressä hengaavien naishenkilöiden takapuolista ja rintavarustuksista, kun tummilla ja melko lyhyillä hiuksilla varustettu nuorukainen iskeä täräytti kuin tyhjästä tuoppinsa Creamin ja Simsin pöytään.
"No mitä jätkät?" Doojoon tervehti molempia vetäistessään penkin vauhdista alleen pöydän vastakkaiselle puolelle. Cream ei edes ehtinyt vastata heidän porukoihinsa kuuluvalle mitään, kun tämä jo kääntyi vähän turhan innokkaan ja kiinnostuneen näköisenä Simsin puoleen ignooraten Creamin kohtalaisen sujuvasti.
"Mä oon vähän mietiskelly asioita", Doojoon aloitti kumartuen pöydän yli, ettei hänen tarvitsisi huutaa täyttä kurkkua musiikin yli.
"Ja nyt mun on ihan pakko kysyä, kun meillä on tässä ihan professionaali asiantuntija paikalla", toinen kurottautui iskemään Simsiä kevyesti hartiaan nyrkillään.
Creamillä oli jo tässä vaiheessa paha kutina persiissä, mihin koko juttu oli menossa, mutta silti Doojoonin seuraava suora kehotus sai punahiuksisen nuorukaisen lähes tukehtumaan suussaan olleeseen juomaan, jota hän ei ollut ehtinyt nielaista.
"Valotahan vanhalle kaverille vähän, että miten homoseksi toimii noin niinkun käytännön tasolla."
Oh God, why.
Cream singahti ylös sieltä mukavasta lojuvasta asennostaan yskien vimmatusti lähes henkeensä vetäistyjen nesteiden takia ja iski lasinsa turvaan pöydälle ennen kuin täräytti kämmenensä korviensa päälle.
"Doojoon, turpa kiinni", nuorukainen vaikersi kovaan ääneen rutistaen silmänsäkin kiinni. "Tätä mä EN halua kuulla."
Cream yritti väen vängällä estää mieleensä erinäisistä henkilöistä tulvivia mielikuvia, jotka hän oli saanut aiemmin estettyä hyvin helposti ja joita hän ei todellakaan halunnut päähänsä saada.

// ...apua X'''''DD //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Definitely the most hilarious thing ever [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Su Huhti 01, 2012 9:55 am

// täälläpä ollaan jälleen kerran! XDD //

Jongsu Sim

Siitä oli oikeasti jo pitkä aika, kun Sims oli viimeksi ollut nostamassa kuppia heidän porukkansa kanssa, ehkä ihan liiankin pitkä aika, ja koska ilta oli siihen mennessä edennyt mitä loistavimmin, niin Sims sai vain ihmetellä, että miksei hän ollut suostunut tähän aikaisemmin. Viime kerralla loman aikaan hän oli feidannut Creamin ja muun porukan Keyn takia, kun ruskeahiuksinen nuorukainen oli halunnut viettää aikaa Simsin kanssa ja jotenkin kummasti vanhempi oli sitten suostunut poikaystävänsä pyyntöön.
Cream ei ollut tästä ilahtunut sitten millään muotoa ja Makikin oli tehnyt hänelle selväksi, että hän oli tytölle velkaa viimekertaisesta. Nyt Cream tosin näytti suorastaan nauttivan olostaan ja olipa irokeesipäinen nuorukainen ehtinyt jo kumota kitusiinsa hyvän verran alkoholipitoisia juomia, joihin hän oli vaainut vielä ekstramäärän kirkasta. Sai vain ihmetellä miten tämän maksa ja nuppi kesti tuon kaiken.

Sims ja Cream olivat vallanneet heidän vakionurkkauksensa Makin ja tämän siskojen omistamasta baarista, josta oli muotoutunut heidän toinen vakiomestansa. Täällä he saattoivat ryypätä mielensä mukaan, kun taas heidän toinen vakiopaikkansa painottui lähinnä hiphoppiin ja muutenkin musiikkiin.
Siinä mustahiuksinen nuorukainen siemaili suht rauhalliseen tahtiin oluttaan ja hän oli jo hyvän aikaa saanut kuunnella Creamin hajamielistä luentoa läheisessä pöydässä istuvien naishenkilöiden vartaloista, mikä meni käytännössä kokonaan Simsin toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, sillä nuorukainen kun sattui sillä hetkellä seurustelemaan ja vaikka naisvartaloiden ihaileminen olikin terveelle nuorelle miehelle ihan normaalia ja Simskin sitä aika-ajoin Keystä huolimatta teki, ei nuorukaisen päähän sillä hetkellä mahtunut muuta kuin Key ja ruskeahiuksisen hoikka vartalo ilman ylimääräisiä ulokkeita.
Pitkään Simsin ei enä tarvinnut Creamin luennointia kuunnella, kun kaksikon seuraan liittyi lyhyillä tummilla hiuksilla varustettu nuorukainen tuoppinsa kera. Sims nyökkäsi Doojoonille tervehdykseksi, kun tämä varsin näppärästi taiteili itselleen itselleen tuolin pöydän vastakkaiselle puolelle. Doojoon oli hyvä tyyppi ja tuo teräväkatseinen nuorukainen oli pyörinyt heidän porukassaan jo yläasteelta lähtien.

Vaikka Sims oli juuri päässyt kehumasta mielessään Doojoonia hyväksi tyypiksi, niin kun tämä alkoi puhumaan vähän turhankin innokkaan ja kiinnostuneen näköisenä, kumartuen jopa pöydän yli lähemmäksi Simsiä, ei Sims voinut muuta kuin aavistella pahaa. Mutta siitä huolimatta Doojoonin vähän turhankin suora kehotus sai mustahiuksisen nuorukaisen melkein vetämään juuri hörppäämänsä oluset väärään kurkkuun, mitä tietysti seurasi pieni yskänkohtaus, jota ei yhtään helpottanut Creamin suhtautuminen asiaan. Punahiuksinen nuorukainen suorastaan iski teatraalisesti kämmenet korvilleen, vaikeroiden samalla, ettei hän halunnut kuulla sanaakaan tästä aiheesta.
Sims tunsi poskiensa saavan hienoisen punertavan sävyn, jota ei voinut kutsua varsinaisesti punastumiseksi, mutta joksikin sen tapaiseksi kuitenkin. Hän ei tiennyt lainkaan, mitä hänen olisi pitänyt tähän vastata sillä totuushan oli, ettei hän ollut vielä itsekään päässyt asiaa testaamaan käytännössä. Vaikka he olivat virallisesti seurustelleet Keyn kanssa jo kuukauden, ei heidän välillään ollut tapahtunut juurikaan mitään suutelemista ja pientä hyväilyä intiimimpää, eikä kyse ollut siitä, etteikö Sims olisi halunnut.
Mustahiuksinen ei osannut muuta kuin puraista lähes huomaamattomasti alahuultaan, eikä hän uskaltanut kohottaa katsettaan pöydän pinnasta kumpaankaan ystäväänsä, sillä hän pystyi jo aavistamaan näiden suhtautumisen asiaan ja juuri siitä syystä hän oli pitänyt kaiken omana tietonaan tähän asti.

// trollol. :::D //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Definitely the most hilarious thing ever [KUOLLUT]

Viesti  Vieraili lähetetty Su Huhti 01, 2012 12:09 pm

Kiseok Kim

Cream lähes väänsi itkua mieleensä tulvivien mielikuvien takia. Ei aihe häntä sinällään todellakaan ällöttänyt, mutta yhdistettynä tiettyihin kahteen henkilöön se sai hänet vain haluamaan työntää sormet kurkkuunsa ja hammastikut silmiinsä.
Aikansa Cream painoi kämmeniään korviensa päälle tuskaisesti irvistellen, kunnes hän tajusi, että pöytään oli muuten laskeutunut melkoisen soiva hiljaisuus ja Doojoonkin avasi hetken kuluttua jälleen suunsa.
"... Eikä!" nuorukainen kuuli ystävänsä epäuskoisen ja huvittuneen sekaisen äänen sanovan ja hän räväytti silmänsä auki vetäen samalla kätensä korviltaan - yhä varuillaan, ettei vahingossakaan kuulisi yhtään mitään, mitä ei halunnut kuulla.

Cream kääntyi katsomaan Simsiä, joka istui aloillaan melko nolostuneen näköisenä pystymättä ilmiselvästi nostamaan katsettaan Creamiin tai Doojooniin.
"Älä nyt vaan sano, että te ette oo - ", punahiuksinen huudahti epäuskoisena, mutta pikkuhiljaa hänen kasvoilleen kohosi ilme, josta olisi voinut päätellä vähintään joulun tulleen etuajassa. Kun toisen vaikea ilme vahvisti Creamin päätelmät, nuorukainen repesi niin hirvittävään nauruun, että hänen täytyi ottaa tukea pöydän reunasta. Samaan aikaan Doojoonkin ratkesi liitoksistaan pöydän toisella puolella, joskin jonkin verran hillitymmin kuin Cream.
"Tää ei oo enää todellista", Cream nauraa hörötti kaksin kerroin. "Se ei oo antanu!" nuorukaisen puhe oli katkeilevaa jatkuvien naurunremahdusten takia.
"Sä et oo saanu!" Doojoon täydensi, ja Creamin nauru alkoi muistuttaa jo suoraa ulvontaa.
"Ihan hulvatonta! Sä meet valkkaa just sen siveyden sipulin, jonka pitää olla kolmikymppinen ja vakaasti naimisissa ennen ku päästää lähellekään tiukkoja housujaan!" Creamista tuntui, ettei hän saanut happea ja silmät vuotivat vettä lähes solkenaan, kun hän hakkasi toisella kädellään Simsin hartiaa kuollessaan nauruun siihen sohvanmutkaan.
Hetken aikaa Cream pystyi vain nauramaan katketakseen. Hän ei ollut koskaan ajatellut asiaa, koska edelleenkään hän ei halunnut tietää, mutta oli hän nyt asiaa edes ajattelematta jotenkin olettanut, että Simsillä olisi jotain elämää siellä makuuhuoneen puolella. Olivathan nämä seurustelleet jo kuukauden päivät! Creamin logiikka kun vielä meni niin, että ensin hoidettiin hommat vällyjen välissä ja sitten mietittiin, jos sitä voisi myös seurustella - eli jäätiin siihen vällyjen välin tasolle.
"Eiks henkilön, jonka nimi on Key, pitäs pystyä avaamaan kaikki?" Cream vakavoitui hetkiseksi.
"... Jalkansakin?" punahiuksinen halkesi uudestaan muka hienolle ja nerokkaalle väläytykselleen ja saman teki Doojoon, jonka kanssa Cream sai heitettyä pikaiset high fivet.

// omg X''''D //


Kibum Kim

Kibum makasi vatsallaan sängyllään sulkien läppäriään, jota oli tuijottanut useamman tunnin ajan. Hurja tapa viettää lauantai-iltaa, mutta kelpasi hieman kipeälle Keylle paremmin kuin hyvin. Hän oli pakottanut Ryutaron katsomaan kanssaan pari jaksoa draamaa, joka hänellä oli kesken, mutta päätynyt loppujen lopuksi vain facebookiin Ryutaron kyllästyttyä jokin aika sitten.
Key nosti tietokoneensa sängyn vieressä olevalle pöydän kulmalle niin hiljaa kuin kykeni, ettei herättäisi jo nukkuvaa kämppistään. Yhtä hiljaa hän sammutti yövalon ja kömpi peittonsa alle.

Key ehti tuijottaa pimeässä kattoa ehkä viisi sekuntia, kun hän jo sai iskeä nyrkillisen peittoa suuhunsa, ettei alkaisi hihittää ääneen. Sims. Lälly draama oli taas saanut korruptoitua hänen jo valmiiksi pienestä kevätflunssasta jomottavaa päätään.
Ruskeahiuksinen kierähti kyljelleen, onki kännykkänsä jostain puoliksi tyynynsä alta ja kiskaisi peiton kokonaan päänsä yli naputellakseen kavereidensa kanssa juomassa olevalle poikaystävälleen viestin.

To: Sims <3
Time: 22.48

Message: "Heiiii~ Hehe ei mulla edes mitään asiaa ollu, meen just nukkumaan. Pidä hauskaa :) Öitä~! <3"


Viestissä ei tainnut todellakaan olla päätä eikä häntää saatikka mitään informaatioarvoa, mutta silti Key tyytyväisenä painoi "Lähetä" - nappulaa.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Definitely the most hilarious thing ever [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Ma Huhti 09, 2012 9:10 am

Jongsu Sim

Sims ei ollut varmaan koskaan koko pienen ikänsä aikana tuntenut oloaan niin vaivaantuneeksi ja muutenkin kaikin puolin vaikeaksi. Olihan hänellä tosiaan ollut juttua monienkin tyttöjen kanssa ja Cream tiesi niistä ja niiden juttujen aikana oli tapahtunut yhtä sun toista, mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun Sims seurusteli pojan kanssa. Ja tämä oli myös ensimmäinen kerta aikoihin, kun hän oli oikeasti ihastunut, eikä juttu ollut vain sellaista hauskanpitoa ja ajankulutetta.
Ja asia nyt vain sattui olemaan niin, että hänen ja Keyn välillä ei tosiaan ollut vielä tapahtunut mitään erityisen seksuaalista ja intiimiä - eli vaatteet olivat pysyneet vielä toistaiseksi hyvinkin tiiviisti päällä. Key tuntui nauttivan enemmänkin vain läheisyydestä ja pienistä suudelmista, mikä taas tuntui Simsin mielestä vähän turhan lällyltä, vaikkakin Keyn kanssa se oli ihan kivaa.
Eikä tämä tilanne suinkaan johtunut siitä, etteikö Sims olisi halunnut Keytä seksuaalisessa mielessä, ei todellakaan! Mustahiuksinen nuorukainen ei vain ollut osannut tehdä vielä aloitetta. Ne kaikki lukuisat tytöt olivat olleet hommassa mukana ihan innoissaan, mutta Key oli erilainen. Sims ei tiennyt kuinka hänen olisi pitänyt toista lähestyä tämän asian tiimoilta.

Ja nyt Cream ja Doojoon tiesivät. Vaikka hän oli niin kovasti yrittänyt pitää asiaa näiltä salassa. Tai ei varsinaisesti salassa, mutta hän oli ovelasti jättänyt vain mainitsematta, kun hän tiesi ettei Cream halunnut tietää mitään - jos kyseessä olisi ollut joku muija, niin irokeesihiuksinen nuorukainen olisi suorastaan pakottanut hänet kertomaan kaikki kuumat yksityiskohdat.
Nyt hän ei voinut muuta kuin hillitä ilmeitä ja eleitään, varsinkin kun hänen teki niin kovasti mieli vain facepalmata kaksin käsin siinä kuunnellessaan kahden niinsanotun ystävänsä räkänaurua ja mitä vitsikkäimpiä letkautuksia.
"Eiks henkilön, jonka nimi on Key, pitäs pystyä avaamaan kaikki?"
Sims aavisti pahaa ja hän niin toivoi, ettei Cream sanoisi sitä mitä hän ajatteli toisen sanovan.
"... Jalkansakin?"
Ei pyhä helvetti. Tottakai Creamin täytyi saada sanoa se ääneen. Facepalm oli sillä hetkellä taattu, eikä hän mahtanut sille mitään. Mustahiuksinen nuorukainen ei voinut muuta kuin kiittää onneaan siinä suhteessa, ettei Key sattunut olemaan kuulemassa näitä juttuja. Tosin Sims pystyi jollain tasolla arvaamaan, etteivät nämä kaksi jättäisi asiaa suinkaan tähän. Miksi hän oikein hengaili tällaisessa porukassa?

Ja jotta tilanne ei vain olisi päässyt muuttumaan Simsin kannalta yhtään helpommaksi, hän tunsi kännykkänsä vibraavan taskussaan ja tottakai hän kaiveli sen esille - mistä sitä olisi voinut etukäteen tietää kuka sitä viestiä laittoi? Mutta tottakai sen täytyi juuri sillä hetkellä olla Key, joka lemmenkipeänä lähetti hänelle hyvänyöntoivotuksen.
Sims ei ehtinyt kuin avata viestin, kun hän jo huomasi kahden loisen tunkeutuneen henkilökohtaiselle reviirilleen aikeinaan tirkistellä viestin sisältöä hänen hartioidensa yli.
"Menkää nyt siitä!" Sims ärähti astetta ärtyneempänä sulkiessaan viestiä ja tunkiessaan puhelinta varsin sujuvasti takaisin taskuunsa.

// lollollol ! XD //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Definitely the most hilarious thing ever [KUOLLUT]

Viesti  Vieraili lähetetty Ti Huhti 10, 2012 9:51 am

Kiseok Kim

Cream ei oikeasti muistanut, koska hän oli viimeksi nauranut niin makeasti kuin mitä hän sillä hetkellä hörötti menemään. Mutta toisaalta eipä hän ollut aikoihin kuullut mitään näin hysteerisen hulvatonta. Hupia vielä lisäsi se, kuinka Sims ei näyttänyt lainkaan arvostavan Creamin ja Doojoonin typeriä juttuja. Toinen ei tosin sanonut mitään, mutta kyllä tämän naamasta nyt sokeakin näki huvittuneisuuden tason huitelevan rankasti pakkasen puolella.
Creamin vatsa alkoi jo krampata niin pahasti nauramisen takia, että ihan oman terveytensä kannalta nuorukainen katsoi parhaaksi vähän yrittää rauhoittua.
"Huhuhuhhuuuh", hänen suustaan karkasi täysin kajahtaneen kuuloinen puuskuttava äännähdys, ja punahiuksinen siirtyi muka myötätuntoisena Simsin puoleen uskaltauduttuaan siemaisemaan pöydällä olleesta lasistaan vähän kurkun kostuketta.
"Mä otan hei osaa", Cream sanoi naama nurpallaan taputellessaan mustahiuksisen ystävänsä käsivartta, joskin hänen silmäkulmansa nyki vähän epäilyttävästi. Elämä on rankkaa.
Nuorukaiselta karkasi taas järkyttävän äänekäs huutonaurun tyrskähdys, kun hän sattui vilkaisemaan Doojoonia ja tämän naurun epätoivoisesta pidättelemisestä kaksin kerroin olevaa naamavärkkiä.

Cream ei tosiaankaan ehtinyt koota itseään ennen kuin Sims alkoi kaivella kännykkäänsä housujensa taskusta, mikä sai tietysti oikeinkin muhevan virneen kohoamaan punahiuksisen kasvoille. Hän kääntyi vilkaisemaan kierosti Doojoonia, ja yhteistuumin kaksikko kurottautui muka muina miehinä kurkistelemaan Simsin kännykän näyttöä, joka oikein otollisesti vielä hehkui hämärässä baarissa.
Cream ei ehtinyt nähdä kuin lähettäjän nimen ja viestissä olevan sydämen ennen kuin Sims ärähtäen vei puhelimensa pois ylimääräisten silmäparien näköpiiristä. Vahinko tosin oli jo ehtinyt tapahtua.
"No mutta vooooooooooooooi eiiiiiii", nuorukainen väänsi äänensä ällöttävän leperteleväksi ja venytti sanojaan kasvoillaan niinkin siirappinen ilme, että oli jo ihme, että Cream sai sellaisen ylipäätään aikaiseksi. Hän jopa läpsäytti kämmenensä näyttävästi poskilleen (näyttäen niin tehdessään äärimmäisen idiootilta, mutta mitäs pienistä).
"Söpööööö!" Doojoonin ääni sanoi ja perässä seurasi lyhyet hihtyksen teeskentelyt.
"Onks pikkusella joku hätä? Pitäskö sun nyt mennä äkkii piteleen sitä kädestä?" Cream jatkoi lässytystään alahuuli pitkänä, mutta koska Doojoonin pokka pääsi taas pettämään pahemman kerran, alkoi sama naurunremakka alusta.
Eikä loppua todellakaan näkynyt ihan heti.

// voi hyväne aika :::: DD //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Definitely the most hilarious thing ever [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa