Miyoun Kan

Siirry alas

Miyoun Kan

Viesti  Maya lähetetty La Maalis 31, 2012 7:41 amNimi: Miyoun Kan
Lempinimet: Mi, Younie
Ikä: 2.2.1982 (33-vuotias)
Sukupuoli: nainen

Opetettava aine: terveystieto
Toimii luokanvalvojana luokalle 1-A. On myös lentopallokerhon ohjaaja.

Seks. suuntautuminen: bi
Siviilisääty: parisuhteessa Minho Choin kanssa.

Asuminen: Minhon vihdoinkin valmistuttua Sakurako Highista, pariskunta pääsi muuttamaan ensimmäiseen yhteiseen asuntoonsa, joka sijaitsee hyvällä paikalla Shibuyassa, Yoyogi-puiston vieressä. Asuntoa he kävivät yhdessä katselemassa jo alkukeväästä.
Asunto on erittäin tilava kolmio, jossa on pariskunnan yhteinen makuuhuone, Miyounin työhuone, tilava olohuone ja keittiö, sekä kylpyhuone ja vaatehuone. Sisustus on valoisaa ja lämminhenkistä. Asunto sijaitsee 15-kerroksisen kerrostalon 10. kerroksessa.


Tilanne nyt:

Kevät 2015

Sakurako Highissa terveystiedon opettajana toimiva Miyoun ja hänen entinen oppilaansa Minho Choi ovat olleet onnellisesti yhdessä jo reilun parin vuoden ajan, ja vuosi sitten he pystyivät julkistamaan suhteensa virallisesti, kun Minho vihdoinkin valmistui Sakurako Highista, eikä heidän välillään enää ollut opettaja/oppilas - leimaa.
Tuolloin he myös muuttivat virallisesti heidän yhteiseen asuntoon, jota he olivat yhdessä käyneet katsomassa aikaisemmin keväällä, jolloin Minho oli vielä ollut Sakurako Highin oppilas.

Pariskunnan yhteiselo on ollut hyvin tasaista ja onnellista, eikä heidän ikäerollaan ole ollut mitään väliä, sillä Minho on aina ollut paljon ikäistään kypsempi.
Molempien vanhemmilla on tottakai ollut omat mielipiteensä kaksikon suhteesta ja sen kestävyydestä, mutta kumpikaan ei ole ottanut heidän negatiivisia mielipiteitä kuuleviin korviinsa.

Viime syksynä, aivan täysin suunnittelemattomasti, Miyoun sai tietää olevansa raskaana. Vaikka pariskunta olikin jo suunnitellut perheenlisäystä ja he haaveilivat jälkikasvusta, sillä varsinkin Miyounin äidinvaisto ja sisäinen kello oli herännyt kunnolla heidän parisuhteensa myötä, olivat he yhdessä sopineet, että ajankohta olisi parempi kunhan Minho saisi opintonsa siihen pisteeseen, että nuori mies voisi samalla keskittyä työntekoon ja toimeentulo olisi näin turvattu.

He keskustelivat asiasta pitkään ja hartaasti, ja kun Miyounin vanhemmat heltyivät vauvauutisille (he olivat jo pitkään toivoneet lastenlasta tyttäreltään) ja lupasivat rahallisesti auttaa ja tukea nuorta paria (Miyounin perhe on kuitenkin hyvin varakas), päättivät he pitää lapsen.
Onnellinen pariskunta on suhtautunut perheenlisäykseen innokkaasti ja jännittyneesti, lapsen olisi tarkoitus syntyä kesällä 2015.

Miyounin vauvamaha on joulun jälkeen pikkuhiljaa kasvanut koko ajan näkyvämmäksi, eikä uutiset raskaudesta siis ole jääneet pimentoon Sakurako Highissa oppilaiden eikä työtovereiden keskuudessa.

Kevään aikana Miyoun on tiennyt jäävänsä pian äitiyslomalle, joten hän on etsinyt itselleen sijaista, joka ottaisi terveystiedon opettajan paikan hoitaakseen.
Hän otti yhteyttä vanhaan tuttavaansa, Taka Imamuraan, joka on naiselle tuttu kasvo erilaisista seminaareista sekä terveystietoon painottuvista koulutuksista, ja mies on myös ennenkin ollut hänen sijaisenaan.
Hänen onnekseen Imamura-sanilla ei tällä hetkellä ollut vakituista työpaikkaa, joten mies otti ilomielin hänen tarjouksensa vastaan, ja Miyoun saattoi itse jäädä hyvillä mielin äitiyslomalle maaliskuun lopussa.


Perhetausta:
Miyoun syntyi perheensä nuorimmaiseksi, hänen perheeseensä kuuluu vanhempien lisäksi isoveli, joka on naiselle hyvin tärkeä.
Hänen perheensä on hyvinkin varakas perheen isän työskennellessä erään menestyvän firman varajohtajana, joten Miyounia on lapsena hemmoteltu melko paljon erilaisilla tavaroilla. Varsinkin hänen äitinsä hemmotteli lapsiaan, kun taas isä piti yllä kovempaa kuria.
Nuorena Miyoun ei ollut erityisen hyvissä väleissä varsinkaan isäänsä ja hän ottikin miehen kanssa useaan otteeseen joka asiasta yhteen, mikä lopulta päättyi niin, että Miyoun karkasi kotoaan 18 vuotta täytettyään ja on siitä lähtien asunut omillaan, elättäen itsensä erilaisilla pätkätöillä, kunnes hän lopulta päätti hankkia itselleen kunnon ammatin. Miyoun oli jo nuorena kiinnostunut kaikista terveyteen liittyvistä asioista, sekä opettamisesta, joten oli aivan luonnollista hakeutua opiskelemaan terveystiedonopettajan ammattiin.
Vuonna 2007 Miyoun muutti reiluksi vuodeksi Kiinaan opiskelemaan paikallista terveydenhoitoa ja tämän jälkeen hän päätyi Japaniin ja on nykyään Sakurako Highissa opettajana. Hän on ollut nykyisessä koulussaan opettajana keväästä 2009.

Nykyään Miyoun pitää vanhemmistaan kovasti, mutta hän ei ole edes harkinnut sellaista vaihtoehtoa, että hän muuttaisi lähemmäs näitä, takaisin Koreaan. Nainen rakastaa elämäänsä ja hän haluaa todistaa kaikille pystyvänsä mihin vain.
Isoveljeensä hänellä on hyvät välit ja he soittelevatkin toisilleen usein. Myös naisen äiti pitää tyttäreensä yhteyttä, vaikka Miyounia välillä ärsyttääkin äitinsä jatkuva huolehtiminen.Luonne:
Miyoun on luonteeltaan oikea taistelija. Hän asettaa usein itselleen ja elämälleen tavoitteita, joita hän sitten pyrkii saavuttamaan parhaansa mukaan - koskaan ei kuitenkaan saa asettaa tavoitteitaan liian korkealle. Mutta koska tavoitteet ovat luotu voitettaviksi, niin Miyoun ei helposti anna periksi, vaikka kyseessä sitten olisikin jokin vähän haastavampikin asia.
Vaikka naisen vanhemmat hemmottelivatkin lastaan tämän ollessa pieni, ei Miyoun ole koskaan pitänyt yltäkylläisyyttä ja varallisuutta itsestäänselvänä asiana. Karattuaan kotoaan nainen on aina pitänyt itsestään huolta pyytämättä muilta apua ja hän on saanut oppia kantapään kautta, ettei kaikkea saa ihan tuosta noin vaan. Tästä syystä hän onkin kova tekemään töitä saavuttaakseen itselleen tärkeitä asioita ja menestyäkseen elämässä.
Miyoun on hyvin fiksu tapaus, hän osaa pitää sanallisesti puoliaan paremmin kuin hyvin ja hänen käyttäytymistään voisi tietyissä tilanteissa verrata asianajajiin. Hän puolustaa itseään ja ystäviään, kuin myös oppilaitaan varsin taidokkaasti, jos hän tietää, että syypää johonkin asiaan on joku muu.

Ei Miyoun kuitenkaan mikään työnarkomaani ole, vaikka työtään rakastaakin ja on valmis näkemään uransa eteen vaivaa. Hän osaa pitää myös hauskaa, joskin ehkä vähän hillitymmässä ja sivistyneemmässä muodossa kuin joskus nuorempana. Ystäviensä seurassa naisella tosin saattaa joskus harvoin mennä vähän yli ja sitä kadutaankin sitten rankasti seuraavana päivänä mukavassa krapulassa.
Miyoun viettää myös mielellään aikaansa kollegoidensa seurassa, joten hän on yleensä aina mukana, kun liikunnanopettajana toimiva Kangin sattuu suunnittelemaan opettajien yhteistä karaokeiltaa.

Pääasiassa Miyoun on hyvin rauhallinen ja melko hiljainen persoona, hän ei koe tarpeelliseksi olla koko ajan äänessä, ellei hänellä ole oikeasti jotain sanottavaa (tämä tosin muuttuu naisen ollessa alkoholin vaikutuksen alaisena). Nainen on ennemminkin sellainen pohdiskeleva ihminen, joka seuraa mieluusti vierestä muiden puuhastelua ja jutustelua.
Nuorempana hän oli vähän villimpi tapaus, mutta aikuistuttuaan hänen tapansa ovat muuttuneet.
Joissakin asioissa Miyoun kokee olevansa vähän ujompi ja "kokemattomampi" ja näihin asioihin kuuluu varsinkin rakkausasiat. Naisen ystävät alkavat kaikki jo olemaan naimisissa tai muuten vakituisessa parisuhteessa, kun taas jo kolmekymppinen Miyoun on edelleenkin sinkku - monet naisen ystävistä ovatkin vitsailleet asiasta, että Miyoun viettäisi enemmän aikaa työnsä parissa kuin parisuhteita ajatellen.
Ja vaikka nainen sitten esittääkin, ettei asia vaikuta häneen millään lailla ja, että hän olisi täydellisen onnellinen sinkkuna satunnaisten yhdenillan-juttujen kera, mutta todellisuudessa Miyoun ei vain osaa tehdä asialle mitään. Hän ei pysty kuvittelemaan itseään vakituiseen  parisuhteeseen, koska ketään sopivaa ei ole löytynyt - ja jos sopiva löytyy, niin hän ei vain osaa/uskalla tehdä kunnollista aloitetta.Kuvissa: Miyoun (Baby V.O.X)

Ulkonäkö:
Miyoun on kaunis nainen. Ensimmäisenä yleensä tulee kiinnitettyä huomiota naisen kasvoihin, sillä hänen poskensa ovat hieman pyöreät - aivan kuin lapsenpyöreys ei olisi lähtenyt kokonaan pois hänen kasvoistaan. Nainen itse ei pidä pyöreistä poskistaan lainkaan ja hän yleensä yrittääkin piilottaa niitä hiuksillaan, jättäen muutaman hiussortuvan roikkumaan kasvojaan kehystämään.
Hänen hiuksensa ovat pitkät, ne ulottuvat yli kainaloiden, ja väriltään ne ovat ruskeat, joista tosin löytyy hieman punertavaa sävyä värjäyksen ansiosta. Pitkät hiukset ovat luonnostaan melko suorat, joskin latvoista jonkin verran kihartuvat. Miyoun antaa yleensä hiustensa roikkua vapaina, vaikkei ponihännänkään tai nutturan pitäminen mitenkään tavatonta ole.

Miyounin pukeutumistyyli on hienostunut ja elegantti - mikä on suurimmaksi osaksi perua hänen varakkaasta taustastaan - ja töihin hän pukeekin mielellään ylleen erilaisia jakkuja hameiden kera, joihin hän yhdistelee naisellisia koruja ja muita asusteita, kuten huiveja. Tyyli sopii hänelle hyvin, eikä hän näytä jakkuasu päällään liian viralliselta. Vapaa-ajallaan nainen pukeutuu myös rennommin, jolloin hänen yllään voi nähdä erilaisia mekkoja (varsinkin kesällä) ja housujen ja paitojen yhdistelmiä.
Pituutta naiselta löytyy 170cm ja painoa reilut 47 kiloa. Miyoun pitää itseään melko pitkänä, mistä syystä hän ei uskalla käyttää liian korkeita korkoja, sillä hän ei halua näyttää yhtä pitkältä kuin osa miehistä. Hän kuuluu niihin naisiin, joiden mielestä miesten tulee olla esimerkiksi parisuhteissa se pidempi osapuoli, joten tästä syystä Miyoun ei ole erityisen tyytyväinen pituuteensa ja hän toivoisi olevansa muutaman sentin lyhyempi.

Muuta:
- verityyppi on O.
- on ateisti.
- motto: "Kun minä päätän tehdä jotain, minä myös teen sen."


HAHMOPALKINNOT:
- Vuoden Opettaja 2013 (jaettu 1. sija)


Videot:
Kan Miyoun - Paparazzi

Suhteet:

Pelit:

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa