Thanks for saving my night. [KUOLLUT]

Siirry alas

Thanks for saving my night. [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Su Maalis 25, 2012 10:00 am

// Destie ja Minho tänne näin ;DD //

perjantai 23.3.2012

Heechul Kim

Ensimmäinen lomaviikko oli kulunut rennoissa merkeissä ja Heechul oli vain nauttinut olostaan, kun hän oli kerrankin päättänyt pitää loman ihan lomana, eikä hän aikonut ajatella töitä lainkaan tämän parin viikon aikana. Perjantai-illan kunniaksi tuo Sakurako Highin opettajainhuoneen prinsessanakin tunnettu tummakutrinen mies oli päättänyt vaihtaa viihteelle ja siinä hän nyt oli, tilaamassa taas uutta drinkkiä vakiobaarinsa tiskiltä.
Heechul tiesi olevansa ulkonäöltään hyvinkin kaunis, oikeastaan paljon kauniimpi kuin moni naisista, ja hän olikin saanut jälleen kerran illan aikana nauttia ihmisten antamasta huomiosta.
Hän oli pukenut ylleen valkoisen ohutta materiaalia olevan kauluspaidan, jonka hihat hän oli käärinyt kyynärpäihin saakka, sekä mustat suorat housut ja tuo asukokonaisuus suorastaan korosti hänen hoikkaa olemustaan. Tummanruskeat hiukset oli muotoiltu hivenen pörröiseen tyyliin ja hieman ylipitkiksi kasvaneet kutrit saivat huolettoman kampauksen näyttämään tavallistakin seksikkäämmältä.

Heechul oli illan aikana ehtinyt jakaa kallisarvoista huomiotaan vähän suuntaan jos toiseenkin, niin miehille kuin naisillekin, mutta kukaan näistä tarjolla olevista vaihtoehdoista ei ollut oikeastaan saanut häntä syttymään. Ja koska Heechul oli Heechul, niin hänellä oli varaa valita, eikä hän suinkaan tyytynyt ihan keneen tahansa.
Mies siemaili hiljakseen edessään olevaa drinkkiä, jonka baarimikko oli hänelle juuri ojentanut ja samalla hän näpersi sormissaan kännykkäänsä, josta hän oli katkaissut virrat jokunen aika sitten.
Yesung oli laittanut hänelle aikaisemmin illalla pari viestiä ja olipa mies yrittänyt soittaakin hänelle, mutta Heechul oli vain tylysti jättänyt huomioimatta toisen yhteydenottoyritykset ja niin hän oli päätynyt katkaisemaan puhelimestaan kokonaan virrat.
Ei tummakurtisella miehellä ollut mitään Yesungia vastaan, mutta hän ei nyt juuri millään jaksanut toisen seuraa saatikka halunnut kuulla tästä mitään. Hän hakeutuisi itse toisen seuraan sitten kun siltä tuntuisi.

Mies työnsi kännykän housujensa taskuun ja hän siemaisi jälleen drinkkiään, uppoutuen samalla humaltuneisiin ajatuksiinsa, sekä antaen ruskeiden silmiensä katseen kiertää baarin asiakkaita.


Viimeinen muokkaaja, Maya pvm To Heinä 26, 2012 4:46 am, muokattu 1 kertaa

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Thanks for saving my night. [KUOLLUT]

Viesti  Vierailija lähetetty Ma Maalis 26, 2012 7:01 am

Minho Lee

Paluu juurilleen oli ollut suuri askel. Mutta hän pystyi tekemään sen yhden asian turvin. Hän oli ollut synnyinmaastaan poissa jo niin monta vuotta, että todennäköisyys törmääminen vanhoihin tuttuihin oli todella pieni. Oli nyt Japani sen verran iso maa. Joten miten ihmeessä hän törmäisi tuttuihin? Ei millään. Laskutoimituksenkin jälkeen kyseisen yhtälön todennäköisyys olisi erittäin pieni, joten hän ei ollut huolissaan. Minho Lee voisi ottaa rennosti, juoda ja nauttia illasta. Tai se juominen oli aloitettu jo parista paikasta. Minho oli sen verran levoton, että hän ei ollut viihtynyt yhdessä paikassa pari tuntia pitempää. Johtuen ehkä siitä, että seura ei ollut kyseisissä paikoissa miellyttänyt tai muuten vain paikan taso ei ollut hänen mielestään liian tasokas. Ja ihan hyvähän se oli tällä tavalla tutustua uusiin paikkoihin ja löytää ne hienot paikat, jossa pystyisi käymään tulevaisuudessa useamman kuin yhden kerran. Sen verran baari-ihmisiä Minho oli.

Vaikka sitä oli jo muutama juotu, käveleminen mieheltä sujui hyvin. Ja kävellessään eteenpäin kohti seuraavaa kohdetta, sai osakseen paljon vihjaavia katseita. Minholle tämä ei toki tullut yllätyksenä. Sen verran itsevarma oli ulkonäöstään, että olisi ollut huolissaan, jos ei olisi saanut kyseisiä katseita osakseen. Minhon pukeutuminen kyseiselle illalle oli erittäin yksinkertainen, mutta silti tyylikäs. Hänellä oli yllään musta, avonainen puvuntakki, jonka alla oli hiukan tummemman mustan sävyä oleva pitkähihainen paita. Jalassa hänellä oli mustat ja siistit ihonmyötäiset farkut. Vielä lisää mustaa hänellä oli myös yllään ja ne olivat kengät. Ja ottaen huomioon hänen tummat hiuksensa ja tummat silmänsä, Minho oli erittäin mystisen tyylikkään näköinen. Varsinkin se miten Minho kantoi itseään - itsevarmana pää pystyssä, sai muiden huomion.
Tullessaan seuraavaan kohteeseen Minho kohotti hiukan kulmiaan. Kyseinen paikka vaikutti suhteellisen suositulta, ainakin ottaen huomioon pienen jonon joka oli kertynyt paikan ulkopuolelle. Minho ei kuitenkaan ollut jonojen ystävä, joten itsevarmana hän käveli jonon ohitse portsarin eteen, väläyttäen pienen hymyn sanoen: ”No hei.”

Ei kulunut aikaakaan kun hän oli jo paikan sisällä. Ei ollut mikään yllätys, että Minho oli päässyt puhumalla portsarin ohitse, heittäen pari ystävällistä mutta harkittua sanaa.
Paikka vaikutti ensisilmäyksellä viihdyttävältä ja hän huomasi joidenkin katseiden porautuvan häneen. Se, että Minho kuitenkaan hyväksyisi noista porautuvista katseista ketään, olikin toinen juttu. Minho virnisti hiukan, haroi hiuksiaan ja käveli sitten rennon oloisena tiskille, tilaten itselleen juoman. Monesko se oli – siitä hän ei ollut täysin varma, mutta suhteellisen monta hän oli jo illan aikana saanut kulautettua vatsaansa. Alkoholi vain toi hänelle sen tunteen mitkä hänen paheensa – lääkkeetkin – toivat. Mies huomasi sivusilmällä oikein hyvännäköisen tapauksen oleskelevan myös tiskillä, mutta päätti vielä olla huomioimatta tätä tapausta.
Mies nojasi tiskiin, väläyttäen baarimikolle pienin hurmaavan hymyn: ”Viski jäillä kiitos. Ja pari suosittelemaasi shottia.”
Pian tilauksen tehtyä hänen pyyntönsä toteutettiin ja hän sai eteensä viskinsä ja pari shottia. Hän maksoi ostoksensa ja pisti lompakkonsa takaisin taskuunsa, työntäen sitten toisen shottilaseista läheiselle miehelle, jonka oli aiemmin todennut hyvännäköiseksi.
”Jos suostuisit juomaan shotit kanssani”, Minho sanoi toiselle, väläyttäen pienen komean sekä itsevarman hymyn.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Thanks for saving my night. [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Su Huhti 01, 2012 6:14 am

Heechul Kim

Ei tummakutrisella miehellä varsinaisesti ollut etukäteen suunniteltua suunnitelmaa illankulusta, mutta tottakai hän tähtäsi siihen - kuten aina - että saisi jonkun viehättävän tai muuten mielenkiintoiselta vaikuttavan ihmisen lähtemään mukaansa. Tai jos joku saisi liehiteltyä hänet mukaansa. Kumminpäin vain sopi Heechulille oikein mainiosti. Kunhan tiedossa vain olisi taas yksi niistä öistä, joista hän nauttisi sillä hetkellä kuin ne tapahtuivat, mutta jälkikäteen ne eivät olisi mitään muistelemisen arvoista.
Heechul eli hetkessä, hän nautti sen minkä pystyi, hän suorastaan haki nautintoa ja kokemuksia ihan tarkoituksella, eikä hän katunut jälkikäteen mitään, mutta ei kyllä suuremmin muistellutkaan tapahtumia. Se mikä tapahtui, niin se tapahtui ja that's it. End of the story.
Mistä päästiinkin taas jonkun ihmeellisen aasinsillan kautta Yesungiin ja siihen, kuinka tuo mies osasi sillä hetkellä ärsyttää olemassaolollaan, vaikkei Heechul edes ollut toisen seurassa saatikka, että hän olisi edes jutellut toisen kanssa koko päivänä. Heechul oli kesyttämätön, hän rakasti tehdä juuri niin kuin itse halusi, mutta jostain kumman syystä hänen tekemisensä eivät aina tuntuneet miellyttävän Yesungia. Eivätkä he edes olleet mikään varsinainen pari!
Sen Heechul suostui myöntämään, ettei hän itsekään tiennyt miksi aina hakeutui uudestaan ja uudestaan Yesungin tykö, muttei se silti tarkoittanut, että he olisivat seurustelleet keskenään. Hän nautti Yesungin seurasta silloin kuin halusi ja silloin kun hän ei halunnut kuulla toisesta mitään, niin hän ei myöskään halunnut kuulla toisesta mitään, eikä vastailla epämääräisiin tekstiviesteihin tai puheluihin. Hän ei ollut tilivelvollinen selvittämään menemisiään ja tulemisiaan toiselle.

Heechulin jo sievästi humaltuneet aivot olivat saaneet paisuteltua ihan olemattomasta suuriakin ongelmia, joiden kanssa hän nyt painiskeli siinä tiskin äärellä drinkkilasi kädessään. Hän niin kaipasi jotain piristystä, mikä saisi hänet unohtamaan epäinhimillisiin mittoihin paisuneet ongelmansa. Ja kuin tilauksesta se piristys sattui ilmaantumaan hänen näköpiiriinsä shottilasia tarjoten ja suorastaan vaatien, että Heechul joisi shotit hänen kanssaan.
Ensin tummakutrisen miehen katse kääntyi vilkaisemaan eteensä ilmaantunutta shottilasia, jonka jälkeen katse kohosi hyvinkin nopeasti vieressään olevaan komistukseen. Heechul totesi miehen varsin komeaksi ja hyvännäköiseksi tapaukseksi hyvinkin nopeasti, mutta hän antoi kuitenkin katseensa liukua kiirehtimättä, kuin arvioiden toisen päästä varpaisiin ja takaisin, pysähtyen ohikiitäväksi hetkeksi ihailemaan miehen vartaloa.
Heechulin kasvoille kohosi viehko hymy ja hän oli jo täysin unohtanut Yesungin olemassaolon.
"Kai mun nyt täytyy, kun noin komea mies pyytää", mies vastasi kevyesti toista kulmaansa kohottaen, napaten shottilasin pitkien ja kapeiden sormiensa lomaan. Hän kohotti lasin huulilleen ja hän kaatoi melko vahvan shotin kerralla kurkustaan alas pienesti irvistäen voimakkaalle maulle.
"Oletko sä yksin liikenteessä?" Heechul tiedusteli kääntyen jälleen tuon komean miehen puoleen, tarkastellen samalla katseellaan miehen kasvoja.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Thanks for saving my night. [KUOLLUT]

Viesti  Vierailija lähetetty Ma Huhti 02, 2012 8:27 am

Minho Lee

Positiivisesti yllättyneenä Minho huomasi toisen tarttuvan shottilasiin, vaikka ensiksi toinen oli selvästi tutkinut Minhon hiukan tarkemmin läpi. Se ei tuottanut hänelle mitään ongelmia, koska kyllä hänkin antoi katseensa tarkasti ja häpeilemättä kierrellä toista. Hän ei nähnyt muiden ihmisten vartaloiden tai komeuden/kauneuden ihailemista vääränä asiana. Itse asiassa hän piti sitä aivan terveenä asiana, koska kuka joka väitti, että ulkonäöllä ei ollut väliä, oli aivan väärässä. Tämä oli ainakin Minhon mielipide moniin asioihin, eikä hän hävennyt sitä tippaakaan.
Joten, kun toinen tarttui shottilasiin lopulta – niin hänkin teki.
”Olen oikein kovin otettu”, hän aloitti ja kulautti sitten shotin suuhunsa. Vaikka kyseessä olikin hiukan kirpakka tapaus, hän ei antanut ilmeenkään värähtää.
”Ja pitäähän komean miehen hyvännäköiselle miehelle tarjota juoma, se on kohteliasta”, totesi ja iski pienesti silmää leikkisään sävyyn.

Minho katsoi toista silmiin tämän esitettyään kysymyksensä ja kallisti sitten hiukan päätään, pyöritellen äsken pöydältä ottamaansa viskilasia hiukan kädessään. Jäät kalisivat hellästi lasia vasten.
”Mm, yksinhän minä. Päätin lähteä katsomaan mikä meno täällä on nykyään, kun en ole ollut näillä seuduin moneen vuoteen”, kertoi toiselle juoden sen jälkeen huikan omasta juomastaan.
”Mutta vaikea uskoa, että sinä olisit yksin liikenteessä. Tai yksin vielä tähän aikaan”, lausui kohteliaisuudeksi toiselle, virnistäen hiukan.
”Vaikka”, aloitti sitten vielä ja katseli ympärilleen arvioiden ihmisiä jotka juuri sillä hetkellä olivat lähettyvillä.
”Ei täällä kauheasti näy ketään… Kiinnostavaa. Sinua lukuun ottamatta.” Päätti lopulta lauseensa ja laski lasinsa pöydälle. Rehellinen Minho oli aina itselleen, tai no, tietyissä asioissa. Mutta nyt hän pystyi myöntämään rehellisesti, että siinä vieressä oli paikan kiinnostavin henkilö. Minho arvosti kauneutta ja komeutta ja koska piti itseäänkin suhteellisen komeana (ainakin hyvinä päivinään) joten hän mielestään ansaitsi myös hyvää seuraa.
”Mutta olipa törkeää minulta. En ole edes esittäytynyt”, hymyili hiukan ja ojensi kättään toiselle kohteliaasti.
”Nimeni on Minho.”

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Thanks for saving my night. [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa