Seven Daysin varoitukset

Siirry alas

Seven Daysin varoitukset

Viesti  Maya lähetetty La Marras 05, 2011 1:48 pm

Kuten olettaa saattaa, on jokaisella foorumiroolipelillä omat sääntönsä, mutta toivon mukaan myös varoituksensa. Me ei tehdä tätä ärsyttääksemme, vaan yritämme vain huomauttaa, että mitä kaikkea foorumilta voi tulevaisuudessa löytyä. Pyrimme vain kertomaan sinulle kuinka voit välttää tekstiä jollaista et tahdo lukea.

- ikärajalliset pelit on merkitty foorumilla otsikkoon (k-18) - foorumia ei suositella alle 15-vuotiaille, joten k15-varoituksia ei foorumilta löydy (tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä etteivätkö alle 15-vuotiaat voisi liittyä mikäli pelinäyte ja hahmopyyntö ovat hyväksyttäviä - ja sen päätän muuten minä tai Shui. Pyrkikää siis mahdollisimman monipuolisiin hahmopyyntöihin ja pelinäytteisiin, jolloin hahmon hyväksyminen on melkeinpä taattu) - ikärajallinen peli voi ylittää otsikossa mainitun ikärajan joko väkivallan, seksin, huumausaineiden tai vastaavan osalta (tätä ei kuitenkaan tarvitse määritellä otsikkoon).
- varaudu siihen että saatat saada foorumilla ollessasi myös negatiivista palautetta esim. hahmopyynnöstäsi tai pelinäytteestäsi, mutta mikäli niitä pyydetään korjaamaan, ei se tietenkään tarkoita sitä, että sinut olisi yritetty nolata tai ettet voisi korjata hahmopyyntöäsi tai pelinäytettäsi ja lähettää niitä uudelleen.
Tällaisesta ei kannata loukkaantua, vaan ennemminkin korjata virheet ja pyrkiä vain uudestaan mukaan! :)
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa