Fuck you for stealing my job. [KUOLLUT]

Siirry alas

Fuck you for stealing my job. [KUOLLUT]

Viesti  Vieraili lähetetty La Maalis 17, 2012 1:55 pm

// Desti ja Gackt juopottelemaan ! 8) //

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012, Shinjuku

Yoshiki Hayashi

Ryypiskely keskellä viikkoa oli vielä 46 vuoden ikäisenäkin jotenkin paljon tyydyttävämpää ja väärältä tuntuvaa. Olkoonkin, että oli lukuvuosien välinen loma, joten seuraavana päivänä ei välttämättä tarvitsisi edes koululle raahautua saati ajatella mitään tuotteliasta. Yoshikilla ei ollut edellisviikolta jättimäisiä koepaperipinkkoja odottamassa tarkistamista, mutta rehtorina hänellä oli loman ajalle miljoonittain kaikenlaista muuta hoidettavaa asiaa, kun koko koulu kuitenkin pyöri hänen komennuksensa alla. Mies ei kuitenkaan aikonut kuluttaa koko lomaansa työhönsä, vaan ottaa myös itselleen tyypillistä ylirasittumista välttääkseen rennosti – tosin näennäisen sivistyneemmällä tavalla kuin armas opiskelijakatraansa, joka oli todennäköisesti alaikäisenä massana nollaamassa pitkin puistoja ja ojanpohjia pussikaljojensa tai vohkittujen viinaksien kanssa.

Yoshiki sentään istui ylevästi pehmustetulla tuolilla pramean baaritiskin ääressä ja siemaili jotain vähän liian kallista viskiä. Monennettako? Ei, ei hän ollut laskenut. Tänään ei tarvinnut.
Pubi oli melko pröystäilevä, mikä kävi Yoshikille paremmin kuin hyvin ja monet kerrat tuolla iltaa istuttuaan hän olisi osannut silmät sidottuina ja kävelykyvyttömänä suunnistaa pubin ovelta oman komean asuntonsa ovelle askeleen tarkkuudella, mikä osoittautui aina välillä ihan hyödylliseksi taidoksi.
Mies vetäisi sormensa otsalleen huolettomasti valuvien vaaleanruskeiden hiussuortuvien läpi laskiessaan lasin pöydälle jäiden kilistessä toisiaan ja lasin reunoja vasten. Yoshikin hiusten malli oli päässyt kasvamaan yli jo ajat sitten ja tummaa tyvikasvuakin oli kertynyt taas ihan tuimasti, mutta juuri tuollainen kampaus istui miehelle kuin nenä päähän ja vain nostatti hänen charmiaan. Yllensä mies oli pukenut mustat, materiaaliltaan nahkaa muistuttavat housut varustettuna näyttävällä vyöllä sekä valkoisen kauluspaidan, jonka napitus oli jätetty niin alas, että se vaati jo pokkaa, mutta pysyi vielä tyylikkään puolella. Pitkä ja musta kirjailtu takki oli heitetty huolettomasti baarijakkaran pienen selkänojan päälle roikkumaan.

Hörpättyään lasinsa tyhjäksi Yoshiki viittoili tiskin takana häärivälle salskealle nuorelle miehelle, että tämä tömäyttäisi sekä hänelle että hänen vieressään istuvalle historianopettajalleen (lain mukaanhan opettajista tuli automaattisesti ja poikkeuksetta hänen omaisuuttaan, kun he raapustivat nimensä työsopimukseen - olkoonkin että tässä tapauksessa Gackt oli vaikuttanut Sakurako Highissa pidempään kuin itse arvostettu rehtori) uudet paukut.
”Mä tarjoan”, Yoshiki sanoi seuralaiselleen työntäen kasan kolikoita baarimikon suuntaan, kun tämä iski shottilasit molempien eteen. Ottakoon ylimenevät tippinä.
"Kippis", mies kohotti pientä lasiaan Gacktin suuntaan kilauttaakseen lasilla ties monennettako kertaa rempseästi toisen lasin reunaan ja kaataakseen sitten väkevänmakuisen nesteen kurkusta alas.


// onpas jotenki outoo pelata Yoshikilla :: D //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Fuck you for stealing my job. [KUOLLUT]

Viesti  Vierailija lähetetty To Maalis 22, 2012 9:45 am

// we are coming! //

Gackt

Gackt oli aikonut viettää lomansa leppoisasti. Toki tarkistellessa kokeita, mutta silti leppoisasti. Hän aikoi viihtyä kotonaan, käydä ulkona, nauttia säästä ja nauttia elämästä ilman erästä tiettyä henkilöä. Mutta ei. Hän ei ollut saanut tätä nautintoa. Vaan heti oli alkanut hänen kidutuksensa, joka sai verisuonen hänen ohimossaan sykkimään epämiellyttävästi.
Mitä helvettiä hän oikein täällä teki? HÄNEN kanssaan. Tai pikemminkin SEN kanssa. Koska hänen niin sanotusti pomonsa ei ansainnut ihmisen-titteliä. Ei, koska jos tätä ei olisi ollut, hänen elämänsä laatu olisi paljon parempi. Mutta ei. Koska toinen oli olemassa, hänen elämänsä oli täysin katastrooffista nykyään. Se oli ollut sitä jo monta vuotta! Ja miksi hän sieti tätä kyseistä asiaa? Koska hän odotti edelleen sitä tilaisuuttaan. Toki hän olisi voinut vaihtaa koulua ja ottaa toisesta koulusta sen ylimmän viran, mutta.. Hän ei luovuttaisi! Tähän hän oli tähdännyt monta vuotta. Ja tämän myös hän saisi.

Joten, vielä yksi kysymys. Miksi hän oli täällä kiduttamassa itseään? Erittäin mielenkiintoinen kysymys. Hänellä ei ollut vaihtoehtoja. Jos jotain tälle uudelle rehtorille ei voinut sanoa, niin se oli ei. Ja hän ei halunnut itseään kidutettavan vielä jollain muulla tavoin. Joten oli nyrpeällä naamalla saapunut paikalle. Ja mitä hän ensimmäisenä oli tehnyt? Gackt oli löytänyt tiensä baaritiskille, istuutunut jakkaralle ja tilannut ensimmäisen juomansa. Sitten toisen, pari shottia väliin, kolmannen juoman.. Joten juominen oli oikein hyvässä vauhdissa. Mutta Gackt ei tuntunut siitä välittävän. Ainakin jotain iloa tälle illalle, hän ajatteli ja joi siemauksen juomastaan. Hän haroi hiukan tummia hiuksiaan ja vilkaisi ympärilleen. Kaikilla tuntui olevan mukava ilta. Paitsi hänellä. Gackt huokaisi hieman, suoristi hieman mustan kauluspaitansa hihaa. Jalassaan hänellä oli valkeat siistit farkut. Gackt ei ollut huolissaan että kaataisi jotain niille, koska hän ei koskaan kaatanut mitään. Ei edes täysin humalassa.

Ja pahinta tässä oli se, että jostain syystä SE, oli päättänyt majoittua hänen viereensä. Yoshiki Hayashi. Se mies, joka oli vienyt hänen työpaikkansa. Ja kuinka hän joutuikin kestämään sitä kuinka toinen kilisteli lasia hänen kanssaan. Gackt tuijotti turhautuneena eteenpäin ja laski hitaasti sataan mieleensä. Kunnes lopulta hänen eteensä tömähti shottilasi tutun näköistä litkua ja korviin kuului sen ääni, jonka takia hänen iltansa oli pilalla. Viinasta ei kuitenkaan ollut soveliasta koskaan kieltäytyä, joten Gackt otti kyseisen lasin käteensä ja sai taas kilistellä sitä Yoshikin lasiin. Mumisten hiukan omiaan joi shottilasin yhdellä kulauksella alas, irvistäen sitten hieman. Mitä ihmettä toinen edes juotti hänelle?
"Mitä ihmettä sinä oikein juot?" Mutisi myös ääneen ja laski shottilasin pöydälle ja vilkaisi toista. Kauheaa hänen oli myöntää itselle, että toinen oli tietyllä tapaa myös ilo hänen silmilleen. Gackt arvosti komeutta ja kauneutta aina kun näki ja Yoshiki oli mukavaa katseltavaa. Ja oi ei, ei hän olisi puhunut toisen keskuudessa, mutta alkoholi oli sen verran ihmeellistä ainetta, että se sai tämän aikaiseksi.
"Huono juomamaku selvästi." Hän tokaisi vielä ja joi sitten taas omaa juomaansa.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Fuck you for stealing my job. [KUOLLUT]

Viesti  Vieraili lähetetty To Maalis 22, 2012 11:20 am

// Gackt - parka :::: D //

Yoshiki Hayashi

Yoshikille ei ollut mitenkään uutta, että Gackt suhtautui häneen kuin pahaiseenkin syöpäläiseen. Olihan hän katsellut toisen naamaa (sinänsä ihan mielellään) jo kuutisen vuoden ajan, ja toinen mies oli aina suhtautunut häneen kylmästi, ellei jopa vihamielisesti.
Yoshiki ei ollut tyhmä, ja hän kyllä tiesi syyn vihanpidolle. Olihan Gackt ollut ensimmäisenä ja todennäköisimpänä vaihtoehtona saamassa Sakurako Highin rehtorin paikkaa, mutta sitten Yoshiki oli ilmestynyt sukulaissuhteen turvin hänen tielleen ja ikään kuin onnistunut viemään paikan hänen nenänsä edestä. Joten toinen mies kantoi leppymättömästi asiasta kaunaa vielä näinkin usean vuoden jälkeen.
Yoshiki oli suorastaan yllättynyt, kun Gackt viimein avasi suunsa, sillä tämä hyvin harvoin puhua pukahti mitään Yoshikin seurassa, vaikka Yoshiki yrittikin aina silloin tällöin vähän pehmitellä toista. Työasiat kyllä hoituivat, joskaan eivät kovinkaan aurinkoisissa merkeissä. Mutta että tämä olisi vapaaehtoisesti sanonut yhtikäs mitään - varsinkin kun tämän nyrpeystaso tuntui vetelevän ennätyslukemia! Kumotulla alkoholimäärällä taisi olla oma ja ratkaiseva osansa, ja olihan toinen tainnut Yoshikin puolihuolimattoman silmälläpidon mukaan juoda jo enemmän kuin hän itse.

Yoshiki päästi pienen, jokseenkin huvittuneen hymähdyksen toisen sanoille tyrkätessään tyhjän shottilasin kauemmas itsestään. Kieltämättä kirpeä neste ei hivellyt makuhermoja kovinkaan kehuttavasti, mutta ei se nyt noin pahaa ollut.
"Alkoholia kuin alkoholia", mies tuumasi toisen marinoille (tämän juominen kun oli sitä paitsi näyttänyt siltä, että määrä taisi ratkaista) ja loi toiseen lyhyen ja kohtuullisen päihtyneen virnistyksen vaikuttaen hetken huomattavasti ikäänsä nuoremmalta.
"Ja se huonous on suhteellista: onko maku vaiko teho pääosassa." No, nyt vaikutti siltä, että hän oli tahallaan juottamassa toista jonnekin penkin alle. Toisaalta eipä tuota periaatteessa käynyt kieltäminenkään: olihan alkoholi jo saanut toisen avaamaan kielenkannattimensa. Ja ääni oli huomattavasti miellyttävämpää kuin se hiljainen ja kylmä aura, joka leijui hänen viereisen penkin ympärillä.
Yoshiki tilasi seuraavaksi vähän rahvaanomaisen kylmän olusen päänuppinsa kokoisessa tuopissa ja alkoi vähän liian tyytyväisen näköisenä kumota sitä alas.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Fuck you for stealing my job. [KUOLLUT]

Viesti  Vierailija lähetetty Pe Maalis 23, 2012 10:31 am

Gackt

Ehkä Gacktin ympärillä pyöri sellainen pelottavan tapainen aura. Ainakin silloin tällöin. No, ehkä Yoshikin seurassa useammin, mutta ei se aina siinä ollut. Yleensä se ilmestyi hänelle silloin, kun hän ei saanut tahtoaan läpi. Ja ei, hän ei ollut hemmoteltu, vaan niin pahuksen perfektionisti haluamiensa asioiden suhteen. Jos hän jotakin halusi, hän ei luovuttanut ennenkuin saisi sen. Se oli ehkä hieman huono piirre Gacktissa, mutta ainakaan kukaan ei ollut vielä tullut valittamaan hänelle siitä. Joten hän käyttäytyi miten käyttäytyi. Eli ehkä hieman lapsellisesti, mutta mitä väliä? Kyllä hän tiesi, että toinen oli huomannut jo vuosia sitten hänen käyttäytymisensä ja tiesi siihen myös syyn. Hyvä vain, koska silloin kun hän lopulta veisi toisen työpaikan, niin toinen olisi siitä tietoisempi. Ja sitä paitsi hän nautti siitä, että toinen ei saanut häneltä tietynlaisia reaktioita mitä joiltain Yoshiki kenties sai. Sen verran kylmänviileä Gackt oli toisen läsnä ollessa, että ei lämminnyt ehdotuksille tai toisen päähänpistoille. Työt hän pystyi hoitamaan toisen kanssa, vaikka siihen vaatikin monta hermosauhua ennen ja jälkeen kyseisen koitoksen.

Ja kyllä. Alkoholilla oli osuutta hänen puhumiseensa tänään. Se aine sitten osasi aukaista kielenpäätä sen verran, että sai sanottua muutamia sanoja. Ja kenties hän pystyisi puhumaan lisääkin - ehkä. Häntä ei vain kiinnostanut toisen seura kauheasti. Olihan hänelle jotkut toiset baarissa tullut ehdottelemaan illan siirtymistä toisaalle - sen verran hyvännäköinen hän oli, mutta totta kai hän oli kieltäytynyt. Hän ei kauheasti nauttinut yhdenillan jutuista. Ne olivat aina jotenkin likaisia ja.. epätäydellisiä. Kyllä niitä silloin tällöin tuli kokeiltua, mutta aina niistä oli jonkun verran paha maku jäänyt suuhun.
"Kyllä alkoholin hyvää täytyy olla, että sitä voi juoda", tai ainakin maistua paremmalta alkoholilta, Gackt tuumi kun vastasi toiselle ja vilkaisi toista silmäkulmastaan. Hetken aikaa hän sai kohdistaa katsettaan toista kohti, mutta kyllä se vielä onnistui. Ei hän niin humalassa vielä ollut, vaikka lähestyikin sitä holtitonta tilaa hyvää vauhtia. Hörppäsi taas lasistaan ja laski sen pöydälle, kaivaen taskustaan tupakka-askin ja sytyttimen, kaivaen yhden tupakan askista ja heittäen kartonkiaskin pöydälle. Tupakan sujahtaessa suuhun sytytti sen, imi ensimmäiset savut keuhkoihinsa ja kohdisti kasvonsa toista kohti ja puhalsi savun keuhkoistaan. Laski kyynärpäänsä tiskille ja nojasi päänsä kättään vasten ja virnisti hieman toiselle sanoen:
"Mutta mistä sinä mistään tietäisit, kun kaikki vain tulee sinulle sormia napsauttamalla." Jatkoi hiukan virnettään ja vei tupakin taas suuhunsa, nauttien sen tuomasta rentouden tunteesta.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Fuck you for stealing my job. [KUOLLUT]

Viesti  Vieraili lähetetty Ti Maalis 27, 2012 2:15 am

Yoshiki Hayashi

Yoshikista tuntui jo, että pieni tauko juomisesta olisi ehkä paikallaan, sillä muutamat kunnon paukut ja ne useammat muut juomat alkoivat yhtäkkiä kivuta hänen päähänsä melko lailla samaan aikaan. Mutta hänellä oli juoma kesken, joten ehkä tämän tonkallisen jälkeen voisi vaikka tilata vettä, jonka tärkeyden Yoshiki oli useiden vuosien aikana tullut oppineeksi.
"Kyllä alkoholin hyvää täytyy olla, että sitä voi juoda."
Yoshiki huitaisi vain muutamalla sormuksella koristellulla kädellään Gacktin suuntaan välinpitämättömästi, sillä ei hän jaksanut näin vähäpätöisestä asiasta alkaa väitellä.
Vaaleanruskeahiuksinen seurasi juomaansa siemaillen, kun Gackt keskittyi kaivelemaan itselleen tupakkaa ja hönkäisi heti ensimmäiset savut tahallaan päin Yoshikia ja tämän kasvoja. Mies leyhäytti kättään pari kertaa kasvojensa edessä ja kääntyi silmiään pyöräyttäen tuijottelemaan tiskin takana seinällä olevia pullorivejä naputellen lasiaan rennosti sormenpäillään. Mitenhän tämänkin tulisi vielä päättymään.

Yoshikin ilme kiristyi hieman Gacktin seuraavien virnistellen lausuttujen sanojen myötä, joskin hän päätti antaa sen mennä vain ohi korvien. Aivan, hänhän sai aina kaiken eteensä hopealautasella vain napsauttamalla kevyesti sormiaan, eikä hänen koskaan ollut tarvinnut tehdä minkään eteen yhtään töitä. Totta kai, näinhän se oli hänen helpossa elämässään aina mennyt.
Sitä paitsi, mikä helvetti oli korrelaatio juomamaun ja muka kultalusikka suussa syntymisen välillä?
Provosoitumatta toisen puheista (joiden tarkoitus mitä ilmeisimmin oli saada hänet menettämään malttinsa) Yoshiki päätti kypsänä aikuisena ärsyttää toista vähän lisää ja napsautti vähän liioitellun tyytyväinen ilme naamalleen loihdittuna sormiaan baarimikolle. Ja kuinka ollakaan hänen eteensä heitettiin lähes lennosta uusi shottilasillinen sitä samaista kuulemma hirveää tököttiä, jonka Yoshiki vetäisi huiviinsa kohotellen toiselle pari kertaa kulmiaan.
Sinne meni sekin ajatus veden juomisesta.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Fuck you for stealing my job. [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa