Seung Hyun Choi "T.O.P."

Siirry alas

Seung Hyun Choi "T.O.P."

Viesti  Vieraili lähetetty Pe Maalis 16, 2012 10:24 am

// Ex-käyttäjä siian hahmo, joka on nyt siirretty Arkistoon, koska siiaa ei ole foorumilla näkynyt aikoihin.
- Maya (7.1.2013) //

Nimi: Choi Seung Hyun
Lempinimet: Tempo, T.O.P
Ikä: 24 (04.11.1987)
Sukupuoli: mies
Opetettava aine: Matematiikka (harjoittelija)
Seks.suuntautuminen: bi
Siviilisääty: sinkku


Tausta:
Seunghyunilla on varsin tavallinen nelihenkinen perhe, jota nuorukainen pitää suuressa arvossa. Hän on kiitollinen vanhemmilleen siitä, että on saanut kasvaa onnellisessa kodissa ja nauttia lapsuudestaan täysin siemauksin. Mies tosin tuntee vieläkin hieman syyllisyyttä levottomasta murrosiästään ja yrittääkin paikkailla silloista kapinoivaa käytöstään olemalla erityisen kiltti ja kuuliainen nuori mies.
Erityisen kiitollinen vanhemmilleen Seunghyun on isosiskostaan, Hyeyoonista, joka on tälle ehkä tärkein ihminen maailmassa. Tytölle veli on pelkkää aurinkoista hymyä ja välitöntä, lapsenomaista kiintymystä. Sisaren suunnaton ihailu onkin se seikka joka tappaa miehen rakkauselämän; sisko kun ei oikein kelpuuta ihan ketä tahansa veljensä mielitietyksi ja käyttäytyy varsin töykeästi niitä raukkoja kohtaan, jotka uskaltautuvat perheen eteen näytille.
Ulkonäkö:
Seunghyun on varsin hyvännäköinen nuorimies symmetrisillä ja korealaisille varsin tyypillisillä piirteillä. Miehellä on korkeat poskipäät, suora nenä ja täydellisen muotoiset huulet. Kulmakarvat ovat se tekijä, joka antaa kasvoille hieman "yksilöllisemmän" ilmeen ja tekevät siten miehestä erityisen hyvännäköisen. Tummat, edestä hieman alaspäin kaartuvat kulmat saisivat helposti aikaan hieman tuiman ilmeen, mutta miehen vasemman kulmakarvan ollessa luonnostaan hieman oikeaa ylempänä, ilme on useammin enemmän kiusoitteleva kuin vihainen.
Miehen hiukset on värjätty hipeaan vivahtavan valkoisiksi ja ne ovat hieman lyhyemmät sivuilta kuin edestä tai päältä. Mies vetää yleensä geelillä pidemmät hiukset vähän pörrölleen (keesiksikin joku voisi tätä kampausta kutsua, mutta Seunghyun ei halua ajatella sitä niin), sivuilla olevat hiukset taas on sliipattu aivan pään myötäisiksi siten, että hiusten pituusero korostuu entisestään.

Seunghyun harrastaa lähinnä kissamaista, hieman toispuoleista virnuilua, jota kulmien koominen kohottelu vielä entisestäänkin korostaa. Aidon huvittuneisuuden mies ilmaisee joko hymyilemällä iloisen aurinkoisesti tai syvällä naurulla, joka saa aikaan kuulijassa kylmiä väreitä. Nämä tunteen ilmaisut mies yleensä kuitenkin säästää vain harvoille ja valituille, sillä hymyileminen pelkästä kohteliaisuudesta tuntuu nuorukaisesta kovin teennäiseltä.

Seunghyun on kunnioitettavat 180 cm pitkä ja painaa 65 kg. Mies käyttää suurimmaksi osaksi siistejä ja viimeisimmän päälle tyylikkäitä pukuja, mikä korostaa miehen pituutta ja hyvää ryhtiä entisestään. Tähän lisättynä nuorukaisen rennon huolimaton kävelytyyli saa ihmiset usein ihmettelemään nuorukaisen ammatinvalintaa, tämä kun olisi vamasti pärjännyt myös mallina.Luonne:
Ensivaikutelma miehestä on viileän kohtelias, vaikeasti lähestyttävä. Silmät ovat kuitenkin sielun peili ja varsinkin Seunghyun kohdalla tämä pitää paikkansa ja jos ihmiset katsoisivat miestä silmiin jutellessaan tälle, he saattaisivat ymmärtää tämän luonnetta hieman paremmin. Miehen tummat silmät nimittäin tuikkivat alati kiusoittelevasti, paljastaen miehen ajatuksia paremmin kuin yksikään ilme, mitä tämä halutessaan voisi kasvoilleen loihtia. Alemmuudentunne on kuitenkin varsin usein läsnä ihmisten mielissä näiden jutellessa Seunghyun kanssa, onhan tämä kuitenkin niin pitkä ja kadehdittavan upea ilmestys, niinpä useimmat tyytyvätkin ihailemaan miehen tyylikästä olemusta hieman kauempaa, yrittämättä tehdä sen enempää tuttavuutta tämän kanssa. Seunghyun on älykäs, huumorintajuinen ja varsin suorasanainen nuorimies. Hänellä on kyky ilmaista itseään lyhyen ytimekkäästä, onnistuen kuitenkin ujuttumaan leikkivän sävyn kommenttiinsa, oli se sitten alunperin minkä tyylinen tahansa.

Miehen pinna on varsin lyhyt, mutta sen katkeamista eivät useimmat ihmiset juuri huomaa, sillä nuorukainen on oppinut pitämään tunteensa itsellään. Ainoa näkyvä merkki suuttumuksesta on miehen tavallista jäykempi olemus ja hieman nopeampi, kiivaampi puhetapa. Suuttumuksen havaitsemisen tekee entistä hankalammaksi se, että mies on varsin pitkävihainen ja saattaa käyttäytyän varsin viileästi itseään loukannutta tai ärsyttänyttä kohtaan useamman päivän tai jopa viikkoja riippuen asian vakavuudesta. Seunghyun on peräänantamaton ja uskoo, kuten niin kovin monet muutkin, olevansa aina oikeassa. Väittelyissä mies ei aina jaksa edes kunnolla perustella omaa kantaansa, sillä hän pitää asioita aivan liian itsestäänselvinä. Niinpä väittely nuorukaisen kanssa osoittautuukin usein turhaksi.

Toisaalta Seunghyun on varsin epävarma omista kyvyistään opettajana. Ja koska opettaminen on hänelle vielä aika uusi juttu, hän ottaa kaikenlaisen palautteen vakavasti. Mies suhtautuu varsin suurella intohimolla tulevaan ammattiinsa ja kadehtii vanhempien opettajien kokemusta ja viisautta sillä saralla. Hän tietää olevansa synnynnäinen auktoriteetti ja esiintyjä, mutta hän on silti vasta aloittelija ja kokee itsensä varsin usein riittämättömäksi. Mies hermoileekin aikalailla ennen oppituntejaan, mutta luokkaan astuessaan jännitys on tiessään ja miehen flirttailevan sarkastinen huumori hurmaa ainakin naispuoliset kuuntelijat.

Kaikkea muuta, kuin uraansa kohtaan miehen asenne on varsin omahyväisen leikkisä, mitä tosin ei päällepäin uskoisi. Mies ei ole missään mielessä kovin puhelias tai kovaääninen, vaan antaa itsestään usein kovin kylmän ja vaikeasti lähestyttävän ensivaikutelman. Uudet ihmiset tai ryhmäkeskustelut eivät ole Seunghyun juttu, vaan hän yleensä jättäytyy tälläisissa tilanteissa hieman taka-alalle.

Kuten niin monilla muillakin, hyvä ulkonäkö tuo mukanaan tiettyjä narsistisia piirteitä ihmisissä. "Olenpas minä hyvännäköinen" tai "Voi minun pientä ja viatonta mieltäni" ovat varsin tavallisia lausahduksia, joita mies suustaan päästelee. Näiden pienten ylpeyden osoitusten taustalla on kuitenkin Seunghyun kohdalla suurimmaksi osaksi miehen huumorintaju, jonka tämä mielellään kohdistaa itseensä esittämällä kommenttinsa äänensävyllä, jonka voi juuri ja juuri tulkita sarkasmiin vivahtavaksi. Oikeastaan Seunghyun on hyvin ujo vartalonsa kanssa, eikä juurikaan viihdy vähissä vaatteissa. Mies oli nuorempana hieman ylipainoinen, mikä vaikuttaa miehen itsetuntoon vieläkin.Muuta:
- Valmistuu syksyllä opettajaksi
- äiti on kuvaamataidon opettaja ja on joitakin vuosia sitten opettanut kyseistä ainetta Sakurako Highissa ja siispä tuntee koulun rehtorin ( => pääsi suhteilla työhaastatteluun ja sai siten harjoittelupaikan matematiikan opettajana)
- veriryhmä B
- nukkuu yleensä täydessä vaatetuksessa ja kerälle kietoutuneen
- pitää musikaaleista, draamasta, uimisesta ja muodista

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa