Chaerin "CL" Lee

Siirry alas

Chaerin "CL" Lee

Viesti  Vieraili lähetetty Su Maalis 11, 2012 7:53 am

// Ex-käyttäjä Shuin hahmo, joka on nyt siirretty Arkistoon, koska Shuita ei ole foorumilla näkynyt aikoihin.
- Maya (26.2.2013) //
"And I'm CL, the one and only baddest female."

Nimi: Chaerin Lee
Lempinimi: CL
Syntymäaika ja ikä: 26.2.1993 (19v.)
Sukupuoli: nainen
Vuosikurssi: 3
Luokka: 3-C
Luokanvalvoja: Gakuto "Gackt" Kamui
Valinnaiset aineet: kuvaamataito, tietotekniikka, kemia
Huone: 355
Seks. suuntautuminen: bi
Siviilisääty: sinkku

Perhesuhteet:
CL tulee rikkaasta ja hyväosaisesta, joskin osin ehkä vähän omalaatuisesta perheestä, johon kuuluvat CL:n lisäksi vanhemmat ja pikkusisko.
CL:n nallekarhumainen isä on erittäin muhevaa palkkaa nostava ja kansainvälisesti arvostettu fysiikan professori yliopistossa ja on sivutoimena myös kirjoitellut lapsille satuja ja kuvittanut niitä. Isän työhön kuuluu paikallisen yliopistotyön lisäksi paljon matkustamista ja ulkomaankomennuksia, joten CL on mm. asunut osan lapsuuttaan Ranskassa ja jonkin aikaa myös USA:ssa. CL on vähän "isän tyttö", eli hänen välit isäänsä ovat hyvät ja lämpimät.
Perheen äiti on vahvaluontoinen, tiukka ja miestään pomottava nainen, jolle rikkaan imago on tärkeämpi kuin mikään muu maailmassa. Nainen on tarkka siitä, että hänen lapsensa kouluttautuvat kunnolla ja viettävät aikaansa arvolleen sopivassa seurassa.
Siskonsa kanssa CL:llä on hyvät välit, mikä näkyy näiden ollessa keskenään erityisesti kaksikon välisenä lähes jatkuvana nahisteluna. Pikkusisko on kasvanut ennemmin suuntaan "prinsessa", kun taas CL on se pienenä naapurin poikien kanssa tapellut vähän villimpi tapaus."‘Cos I’m hot, always the best
And this number one spot
Is my home sweet home."


Luonne:
CL on luontaisella johtajan asenteella ladattu naispuolinen badass, joka ei anna kenenkään kävellä hänen ylitseen tai rajoittaa tekemisiään millään tavalla. Tytön swag on jokseenkin synnynnäistä, sillä jo pienestä pitäen hän on ollut se, joka on saanut pojat itkemään ja muut lapset lakoamaan tieltä edes sen kummemmin yrittämättä (hänen isänsä onkin naureskellut, että tyttö laittoi heti synnyttyään sairaanhoitajan painumaan pois tieltään).
CL on melkoisen voimakastahtoinen, ja jos hän päättää jotain, niin hän ei myöskään anna kenenkään seisoa tiellään tuota tahtoa saavuttaessaan – osin perustetta tälle löytyy hänen varakkaasta perhetaustastaan, muttei hän silti odota saavansa kaikkea hopealautasella eteen kannettuna, vaan on valmis myös tekemään luovuttamatta työtä. CL ei ujostele näyttää sitä, että viihtyy nahoissaan ja siinä asemassa, mikä hänelle on siunaantunut, joten tietynlaiset maailmanomistajan elkeet eivät ole mitenkään epätavallisia.

CL ei välitä tuon taivaallista siitä, mitä muut hänestä sattuvat selän takana puhumaan tai päidensä sisällä hiljaisesti ajattelemaan. Hänelle on yksi iso ja autuas hailea, jos joku ei hänestä satu pitämään ja jos tällä ei ole pokkaa tulla sanomaan asioita päin hänen naamaansa, ei hänellä itselläkään ole mitään tarvetta alkaa tuolle nössölle luuserille aukomaan. Sen sijaan ne, jotka suhtautuvat häneen avoimen ynseästi saavat osansa hänen bitch-lastistaan. CL:lle on suorastaan palkinto, että hänen persoonansa pystyy aiheuttamaan jossakin negatiivisia tunteita ja reaktioita.

CL:ssä on tosiaankin bitchin vikaa – tuota seikkaa ei voi oikein kieltääkään. Tyttö osaa olla harvinaisen pahasanainen ja ärsyttävä niitä kohtaan, joista hän ei pidä ja jotka eivät pidä hänestä, mutta toisten tahalliseen kiusaamiseen hän ei näe vaivaa. Vaikka hän kuuluukin niihin koulun suosituimpiin lukeutuviin oppilaisiin, ei hän kohtele "alempiaan" kuin räsymattoja. Hän onkin siis suorastaan kiltti esimerkiksi vähän ujompia ihmisiä kohtaan, vaikka nämä jostakin syystä tuppaavat ajattelemaan, että hän vain esittää ystävällistä. CL on kuitenkin henkilö, joka ei koe yhtään tarvetta minkään esittämiselle: hän on, mitä on. Näin ollen hän saa helposti vihamiehiä, mutta toisaalta taas hän on lojaali ystävä, johon voi tukeutua tilanteessa kuin tilanteessa.

CL on fiksu ja kunnianhimoinen nuori nainen, ja hän pärjää koulussa varsin mallikkaasti tehden vanhempansa ylpeiksi. Hän tekee tunnollisesti läksynsä ja lukee kokeisiin, joten hänen numeronsa ovat sieltä reilusti korkeimmasta päästä, vaikkei hän mikään lukutoukka loppupeleissä olekaan. CL on enemmän kiinnostunut luovasta alasta, eikä halua käyttää elämäänsä minkään tylsän työn parissa. Hän haaveilee erityisesti muotisuunnittelijan urasta, vaikkei varsinkaan hänen äitinsä pahemmin arvosta tuota haavetta, kun tytössä olisi ainesta johonkin "suurempaankin virkaan"."I was already cool, now I’m even cooler."

Kuvissa: CL (2NE1)

Ulkonäkö:
CL on ulkonäöltään ennen kaikkea monipuolinen, sillä hän näyttää itseltään sekä rennoissa hip hop – kuteissa että asiallisessa bleiserissä. Tytön kasvot ovat pyöreähköt, ja CL tykkää meikata hymyillessä pieniksi söpöiksi puolikuiksi reilusti kapenevat silmänsä vahvasti ja melko ronskistikin käyttäen runsaasti mustaa väriä. Hän tosin pystyy myös kuljeskelemaan sujuvasti ilman meikkiä pelkäämättä, että imago siitä yhtään mihinkään katoaisi.
CL:n hiukset ovat blondit ja yltävät luonnostaan vain jonkin matkaa olkalinjan alapuolelle, mutta tyttö käyttää usein pidennyksiä saadakseen hiuksiinsa lisää pituutta. Hän pitää hiuksiaan joko rennon huolettomasti auki tai aamulla ollessa aikaa saattaa vääntää niihin hyvinkin monimutkaisia kampauksia. Yleisin kampaus tosin on nopea otsahiusten suoristus ja loppujen hiusten veto tiukalle ponnarille korkealle takaraivon päälle.

CL on ruumiinrakenteeltaan hoikka, muttei suinkaan mikään kukkakeppi, sillä hänen vartalossaan on sopivasti naisellisia muotoja sekä lihastakin. CL ei ole kovin pitkä, vain 162cm, muttei hän ole koskaan kokenut olevansa mitenkään erityisen lyhyt. Hän painaa noin 47kg.
CL rakastaa räyheää ja provosoivaa tyyliä, mutta käytännön syistä jättää ne kaikista ronskeimmat vaateviritelmät itse käyttämättä. Vapaa-ajalla nuori nainen saattaa kulkea ensimmäisenä päivänä kirkkaanvärisissä lökäpöksyissä, räikeässä pierunkirjavassa takissa ja sivuttain käännetyssä lipassa, seuraavana päivänä ihonmyötäisissä farkuissa, bleiserissä ja korkokengissä plus kolmantena päivänä mustassa niiteillä varustetussa bikertakissa – ja näyttää jokaisessa asussa uskottavalta. CL:n vaatteet ovat aina olleet kalliita ja hyvälaatuisia, eikä hän suuremmin välitä ketjuliikkeiden halpisräteistä.
Jeremy Scott on suunnittelija, jonka tuotantoa CL rakastaa yli kaiken, ja hän esimerkiksi voisi pitää aina jaloissaan miehen Adidakselle suunnittelemia siipitossuja. CL pitää myös isoista ja näyttävistä koruista, sekä vaatekappaleista ja asioista, joissa on piikkejä.
CL kulki ala- ja yläasteen poikien koulupuvun alaosassa, sillä halusi pitää housuja, eikä hametta. Nykyäänkin hän omistaa sekä Sakurako Highin tyttöjen koulupukuun kuuluvan hameen että poikien koulupukuun kuuluvat housut, sillä silloin tällöin hänellä on niin housufiilis aamuisin, ettei hän kertakaikkiaan kykene vetämään hametta päällensä.Muuta:
- veriryhmä A
- puhuu sujuvaa ranskaa ja englantia
- CL kerää kynttilöitä ja omistaa ihan liikaa Rilakkuma-pehmoleluja
- haaveilee moottoripyörästä

Kerhot:
- valokuvauskerho
- taidekerho


Videot:
CL - Doo WopSuhteet:

Gyuri Park - CL:n paras ystävä. Vaikka molemmat ovatkin persoonaltaan sellaisia, että heidän voisi kuvitella päätyvän samassa tilassa vain nostamaan pystyyn jonkinlaisen valtavan bitch fightin, ovat tytöt hitsautuneet niin hyvin yhteen, että pystyvät tukeutumaan toisiinsa aina tarvittaessa. Riitoja he saavat kyllä kieltämättä helposti aikaan, mutta toisaalta heidän yhdistäessä voimansa saavat he hyvinkin paljon - pahaa tai hyvää - aikaan. Myös molempien ollessa ns. "rikkaiden perheiden kakaroita", ovat heidän vanhempansakin aina olleet tämän ystävyyden puolella ja aikoinaan suorastaan työntäneet heitä toistensa seuraan.

Junhyung Yong - CL:n entinen poikaystävä, jota CL muistaa aina silloin tällöin yrittää havitella takaisin itselleen. Kaksikon juttu ei kestänyt kovinkaan kauaa ennen kuin Junhyung pisti stopin, mutta CL on yhä vain edelleen ihastunut toiseen suostumatta uskomaan, ettei toinen ole häntä takaisin ottamassa. Välillä hän käykin Junhyungin kannalta suorastaan raivostuttavaksi, eikä käy kieltäminen, etteikö hän tekisi sitä välillä ihan vain toista ärsyttääkseen.


Pelit:

SPS - Let's get this party started [VALMIS] - lauantai 28.7.2012, klo 18.35
CL ja Gyuri ovat tulleet ennen vaahtobileitä tarkistelemaan paikkojen kuntoa, jotta itse juhliminen voidaan aloittaa aikataulussa.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa