Junhong "Zelo" Choi

Siirry alas

Junhong "Zelo" Choi

Viesti  Maya lähetetty Su Maalis 11, 2012 6:28 amNimi: Junhong Choi
Lempinimet: Zelo
Ikä: 15.10.1996 (16-vuotias)
Sukupuoli: mies

Vuosikurssi: 1. vuosikurssilla
Luokka: 1-A
Luokanvalvoja: Gakuto "Gackt" Kamui
Valinnaiset: musiikki, tietotekniikka, kemia

Seks. suuntautuminen: bi
Siviilisääty: sinkku

Perhetausta: Perheeseen kuuluu Zelon lisäksi isä, äiti ja isoveli. Perhe on ihan tavallinen ja heidän välillään vallitsee pääasiassa hyvin leppoinen ilmapiiri. Isä on aina ollut arkisin paljon poissa kotoa työnsä vuoksi, kun taas äiti puolestaan on paljon kotona lastensa kanssa.
Zelolla on hyvät välit molempiin vanhempiinsa, joskaan poika ei ole kertonut koulukiusaamisesta perheelleen - hän ei halua huolestuttaa näitä, eikä hän toisaalta uskalla kertoa asiasta, vaikka tietääkin, että kertominen luultavasti saisi tilanteen muuttumaan paremmaksi.
Isoveljeensä Zelolla on myös melko hyvät välit, he tulevat hyvin juttuun keskenään, joskin nykyään, kun siihen ikään on päästy, niin isoveli viettää vapaa-ajalla aikaansa mieluummin omien kavereidensa kanssa.Luonne: Zelo on perusluonteeltaan positiivinen, hyväntuulinen ja melko ujohko tapaus. Ujoudestaan hän ei pidä ollenkaan ja hän haluaisi olla rohkeampi, mutta itsensä muuttaminen on hyvin vaikeaa. Pojan ujous on myös yksi syy miksi hän on niin helppo kohde kiusaamiselle - hän ei osaa puolustaa itseään niin hyvin kuin hän haluaisi. Kiusaamistilanteissa Zelo yleensä jäätyy ja itsensä puolustaminen jää näin vähemmälle, mutta jälkikäteen hän miettii monesti, että miksi ei tullut tehtyä tai sanottua näin ja näin. Poika inhoaa tätä piirrettä itsessään, mutta ainakaan toistaiseksi hän ei ole edes uskaltanut tehdä asialle mitään saatikka sitten nousta 'kapinaan' kiusaajiansa vastaan.

Muutoin Zelo on hyvinkin positiivinen ja hyväntuulinen tapaus, hänellä on kyky löytää asioista valoisia puolia ja hän osaa ajatella positiiviesti - onko se sitten vain nuoruuden perusnaiiviutta, siihen on vaikea sanoa mitään. Mutta kuten murrosikään kuuluu, niin Zelolla on myös mielialojen vaihtelua ihan toisesta ääripäästä toiseen. Vaikka poika onkin perusluonteeltaan positiivinen ja hyväntuulinen, niin niitä masistelukausiakin löytyy ja niiden aikana mikään ei tunnu miltään, eikä Zelo pidä itseään minkään arvoisena - silloin kiusaajien kommentit satuttavat kaikista eniten.
Teini-iän masisteluissa on kuitenkin se hyvä puoli, että ensinnäkin ne ovat ihan normaaleja ja toisekseen, ne menevät nopeasti ohi.

Zelo on perusviaton pikkupoika, kun puheeksi otetaan tykkäämisasiat sun muut asiaan liittyvät jutut. Poika ei ole koskaan ennen seurustellut kenenkään kanssa, joskin pari pientä ihastusta on ollut, ei mitään sen vakavampaa. Zelo on vielä siinä iässä, ettei hän oikein osaa määritellä seksuaalista suuntautumistaan, sillä hän ei ole vielä täysin löytänyt itseään. Hän kuitenkin tuntee tällä hetkellä pientä vetoa molempiin sukupuoliin, muttei osaa määritellä kummasta tykkää enemmän.
Zelon viattomuus ja koskemattomuus sekä täydellinen kokemattomuus tulevat yleensä heti ilmi, kun puhe kääntyy seurusteluun ja seksiin (mikä tietysti kiinnostaa murrosiässä vielä tavallistakin enemmän) ja sen huomaa siitä, että pojan naama saa yleensä aina hohkavan punaisen värin, kun puheeksi tulee vähänkin härskimmät asiat. Zelo ei mielellään puhuisi näistä asioista, sillä ne saavat hänen olonsa vaivaantuneksi ja nolostuneeksi, eikä korvien punoitukselta voi kertakaikkiaan välttyä.

Viikonloppuiltaisin Zelo käy mielellään eräällä tietyllä underground-klubilla kuuntelemassa ja ihastelemassa lahjakkaita ja itseään vanhempia hiphoppareita ja räppäreitä, ja onpa poika itsekin esiintynyt siellä pari kertaa. Iästään huolimatta Zelo on päässyt sisään, sillä hän on tekeynyt itseään pari vuotta vanhemmaksi, mikä on yllättävän helppoa oikeanlaisen vaatetuksen ja ulkomuodon kera yhdistettynä hänen pituuteensa - eli pitkänä olemisessa on sentään jotain hyötyä.
Käytännössä Zelo elää jonkintasoista pientä kaksoiselämää, sillä klubilla kukaan ei tiedä hänen olevan vasta yläasteella, eikä koulussa oikeastaan kukaan tiedä hänen viettävän iltoja isommissa rap-piireissä. Zelo ei ole mainostanut illanviettotavoistaan vanhemmillensakaan, joten nämä kuvittelevat poikansa vain pyörivän jossain kavereidensa kanssa.Kuvissa: ZELO (B.A.P)

Ulkonäkö: Zelo muistuttaa kovasti ulkoiselta olemukseltaan apinanpoikasta pitkän ja hontelon vartensa kera. Poika on ikäisekseen hyvin pitkä, mutta muutoin hyvin lapsekas. Pituutta häneltä löytyy jopa 182 cm ja hänestä huomaa heti, että murrosiän aiheuttama kasvupyrähdys on iskenyt ensimmäisenä, kun taas muut murrosiän tuomat kehitykset ovat vielä vaiheessa.
Zelo on pituuteensa nähden melko hoikka, painoa löytyy 63 kilon verran, mutta lihaksia hänellä ei ole juuri nimeksikään - mistä voi siis päätellä, ettei poika ole siitä vahvimmasta päästä. Pituudestaan huolimatta Zelo jää tappeluissa yleensä vain jalkoihin.

Zelo on helppo kohde kiusaamiselle (ja sitä hän yleensä saakin kestää), sillä hän erottuu massasta niin selvästi pituutensa sekä hiusten värinsä takia. Poika on värjännyt muutoin ruskeat hiuksensa hohtavan vaaleiksi, mikä oli osittainen mielenosoitus kaikkea vastaan - mikä tosin ei päätynyt hyvin, sillä blondit hiukset olivat uusi oiva syy kiusaamiselle, sillä kovin moni yläasteikäinen ei hiuksiaan vielä pahemmin värjäile, kun kouluissa on tiukemmat säännöt kuin lukiossa.
Zelon lyhykäiset hiukset ovat lapsekkaan kiharaiset, mikä ei varsinaisesti saa poikaa näyttämään yhtään sen katu-uskottavammalta kuin blondi värikään. Enkelimäiset kiharat tosin sopivat hyvin yksiin pojan lapsekkaiden kasvojen kanssa. Vaikka Zelo saattaa joskus yllättää hyvinkin aikuismaisilla ilmeillä, mutta yleensä hänen kasvoistaan huomaa heti, että hän on oikeasti hyvin nuori.

Zelon pukeutumistyyli on vapaa-ajalla vähintäänkin silmiinpistävä. Koulussa hän tietysti käyttää Shinkuko Junior Highin omaa koulupukua koulun logolla varustettuna, mutta vapaa-ajalla poika pukeutuu mieluusti oman tyylinsä mukaan. Kiusaamisesta huolimatta ujohko poika haluaa ainakin yrittää olla enemmän oma itsensä ja hän ilmaisee sitä erikoisten vaatteiden kera ja hiusten värjääminen blondiksi oli myös osasyy tähän.
Värien suhteen poika ei ole erityisen nirso, vaan hänen yllään saattaa kyllä nähdä vaikka sun minkälaista sekametelisoppaa ja riemunkirjavia väriyhdistelmiä. Ja vaikka asukokonaisuus ei edes olisi hieno, niin Zelolle pääasia on kuitenkin se, että hän saa itse valita mitä hän päälleen laittaa, eikä hän halua olla siinä samassa massamuotissa missä muutkin.Muuta:
- verityyppi on A.
- harrastaa skeittausta, beatboxausta ja omien sanoitusten kirjoittamista. Zelo omistaa useamman skeittilaudan ja poika rakastaa kulkea niillä ympäriinsä. Harvemmin hän itse asiassa kävelee, jos on mahdollista kulkea skeittilaudalla.
- lempinumero on 7.
- lempivärit on harmaa, vihreä ja punainen.

Videot:

Suhteet:

Takeshi "Takeru" Miyamoto - Zelon paras kaveri. He tutustuivat Takerun kanssa parisen vuotta sitten ja kaksikon kemiat natsasivat hyvin yhteen heti ensinäkemältä. Joskus kauan sitten Zelo saattoi olla hieman ihastunut ystäväänsä, mutta hän piti tiedon itsellään ja tuli kuitenkin lopulta siihen tulokseen, että heidän on parempi pysyä ystävinä. Zelo pystyy olemaan Takerun seurassa oma itsensä ilman pelkoa tulla kiusatuksi.
Zelo on hieman surullinen siitä seikasta, että vuotta vanhempi Takeru on siirtynyt Sakurako Highiin opiskelemaan, mutta hän yrittää iloita ystävänsä puolesta.

Pelit:

Coffee cheer up always! [VALMIS] - lauantai 17.3.2012
Zelo vietti mukavan iltapäivän ystävänsä Takerun kanssa.

Watch where you're going, kiddo! - maanantai 9.4.2012

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa