Long time no see [KUOLLUT]

Siirry alas

Long time no see [KUOLLUT]

Viesti  Vieraili lähetetty Su Maalis 04, 2012 11:25 am

// Maya ja Zico :DD //

lauantai 3. maaliskuuta 2012, Shibuya

Jaejoong Kim

Jae ei ollut jaksanut sinä lauantai-iltana edes ajatella ruuanlaittamista kiireettömän kirjan lukemisen ja muun puuhastelun lomassa, eikä hänen asunnossaan kyllä loppujen lopuksi edes ollut mitään, josta olisi saanut jotakin taiottua. Hetken aikaa nälkäisenä ja laiskana keittiön kaappien sisältöjä totaalisen ilmeettömänä tuijotettuaan Jae oli käynyt ehdottamassa Zicolle, että he voisivat hakea ruokaa vaikka läheisestä kiinalaisesta. Nuorempaa ei ollut tarvinnut kauaa suostutella.

Puolen tunnin kuluttua Jae ja Zico olivat jo tulossa takaisinpäin ruokaboksit parissa muovikassissa. Normaalisti tuollainen ruuanhakureissu kestäisi vähemmän aikaa, mutta Jaen asuntoa lähinnä olevassa kiinalaisessa oli ollut lappu luukulla ja seuraavalle oli sitten vähän pidempi matka. Seikka oli aiheuttanut pientä nurinaa ja valitusta "perustuurista", mutta loppujen lopuksi tassua oli sitten pistetty toisen eteen. Vaihtoehtohan ei ollut enää siinä vaiheessa ollut kääntyä takaisin, kun jotain syötävää oli kuitenkin saatava ja pää ja vatsa oli jo saatu totutettua ajatukseen, että tänään syötäisiin helppoa noutoruokaa.
Shibuyan lauantai-illassa oli useampi ihminen liikkeellä, muttei Jaea enää häirinnyt se seikka, mikä oli häntä vielä puoli vuotta sitten häirinnyt huomattavasti runsaammin: julkisilla paikoilla melko lailla avoimesti kuljeskelu Zicon kanssa. Koska he eivät tähänkään mennessä olleet törmänneet tuttuihin (Jaen pahin painajainen), niin luottamusta oli ehtinyt jo kertyä riittävästi. Tuntemattomilla taas ei ollut kertakaikkiaan mitään väliä.
Jonkin matkalla olevan melko pienen lähempänä suurikokoista kioskia olevan ruokakaupan kohdalla Jae hoksasi, että jokin juotavakin voisi tosiaan olla ihan jees ruuan lisäksi. Mies tyrkkäsikin kädessää olevan ruokakassin Zicon käsiin ja kipaisi nopeasti hakemassa muutaman käsiinsä osuvan pullon matkaansa ennen kuin matkanteko jatkui taas.

// lol olipa harvinaisen tahmeeta ::::: D //

Jisuk Woo

"Juu, kiitti, nähään", Taewoon lateli tavanomaisen litanian ennen kuin sulki tuttunsa asunnon oven takanaan. Miehen kasvoilla oli tyytyväinen, vino hymy, kun hän haraisi toisen kätensä sormet vaaleiden hiustensa läpi jättäen ne entistä enemmän pystyyn. Reissu oli ollut varsin tuottoisa.
Taewoonin työpaikassa, The Capitalissa, tarvittiin uusia äänentoistolaitteita entisten jo parhaat päivänsä nähneiden tilalle, ja yksi Taewoonin tuttavista oli tarjoutunut järjestämään diilin, jolla hän saisi laitteet halvemmalla kuin niitä saisi mistään muualta. Taustalla oli tietysti vähän laittomia toimintatapoja, mutta se passasi Taewoonille varsin hyvin, ja hän tiesi The Capitalin omistajankin olevan vain tyytyväinen - kunhan hinta oli halpa.
Vaaleahiuksinen oli käynyt tämän tuttunsa luona puhumassa järjestelyistä, sillä Shibuyassa käymiselle oli olemassa myös muu hyvä syy. Taewoonin pikkuveljen, Zicon, koululle ei ollut pitkä matka, eikä varsinkaan asuntolalle, jossa tämä majaili. Taewoon ei ollut nähnyt veljeään... no, pitkään aikaan, joten häntä kiinnosti, mitä nuoremmalle mahtoi kuulua. Oliko tämä onnistunut hankkiutumaan sen sortin hankaluuksiin, ettei joutanut enää pitämään edes vanhaan ja raihnaiseen isoveljeensä kunnolla yhteyttä? Ei Taewoon aikonut asioikseen toista etsiä, mutta nuoremman tuntien tämä saattaisi hyvinkin olla lauantai-iltana jossain ulkosalla kavereidensa kanssa.

Taewoon tönäisi kerrostalon alaoven auki ja nosti mustan takkinsa kaulusta paremmin pystyyn. Miehellä oli jalassaan rennot maastonvihreät reisitaskuhousut, joiden vyölenkkiin hän oli joskus tullut sitoneeksi punaisen huivin, eikä ollut koskaan sen koommin jaksanut sitä poiskaan ottaa. Hän nappasi sujuvasti housujen takataskusta tupakka-askin sekä sytkärin, ja nojaten rennosti rakennuksen seinään hän sytytti tupakan pitäen toista kättään tuulensuojana.
Taewoon otti tupakan siihen käteen, jonka ranteen oli venäyttänyt muutamaa päivää aiemmin, ja nyt ranne ja käsi oli tiukasti paketoitu valkoiseen kääreeseen, jonka päälle mies oli vielä kiskaissut mustan nahkaisen hanskan. Toisella kädellään hän kaiveli vielä puhelimensa esille naputellakseen siinä seisoskellessaan viestin, että homma oli hoidossa ja laitteet jo käytännössä takataskussa.

Nostaessaan hetken kuluttua katseensa kännykkänsä näytöstä, Taewoon huomasi tien toisella puolella kulkevan tutun hahmon (sillä kadunpätkällä ei ollut väkeä tungokseksi asti), ja vaaleahiuksinen kavensi silmiään tarkastellessaan kaukaa tuota rastapäistä henkilöä, joka ei kertakaikkiaan voinut olla kukaan muu kuin hänen veljensä. Hänellähän oli tuuria tälle illalle!
Taewoon polkaisi tupakkansa nopeasti maahan ennen kuin lähti harppomaan tien toiselle puolelle saavuttaen veljensä ja tämän seurassa olevan henkilön nopeasti.
"Kato moi, mitäs broidi?" vaaleahiuksinen iski Zicon kimppuun takaapäin napaten toisen pään sujuvasti kainaloonsa ja taivuttaen tämän sitä kautta reilusti etukenoon.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Long time no see [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Su Maalis 04, 2012 12:02 pm

// dooodih, päästiin tätäki vihdoinki alottelemaan :DD //

Jiho Woo

Lauantai oli sujunut Zico osalta yllättävän rauhallisissa merkeissä, sillä nuorukainen oli jäänyt viettämään iltaa Jaen seuraksi tämän kämpille sen sijaan, että olisi lähtenyt kavereidensa kanssa kaupungille pyörimään. Zico oli suurimmaksi osaksi lähinnä maannut sohvalla pitkin pituuttaan ja tuijottanut tylsistyneenä telkkaria, kun Jae puolestaan oli uppoutunut välillä vähän liiankin tarkasti kirjojensa ja muun puuhastelun pariin. Välillä Zico oli raahautunut siihen suuntaan asuntoa, jossa Jae milloinkin jotain puuhasteli, ihan vain katsoakseen mitä mies oikein teki, mutta todettuaan toisen hommat puuduttavan tylsiksi, oli Zico aina päätynyt uudestaan ja uudestaan telkkarin eteen, mistä ei kyllä sen puoleen tullut myöskään mitään mielenkiintoista. Sitä sopikin siis ihmetellä, että miksi rastapää oli jättänyt illanvieton kavereidensa kanssa väliin ja jäänyt sen sijaan Jaen seuraan.
Tietysti Zico nautti omalla tavallaan vanhemman seurasta, nuorukaisesta oli välillä aivan äärettömän kiehtovaa vain tuijottaa miestä samalla, kun tämä puuhasteli askareidensa parissa, mutta välillä Zico kaipasi jotain kunnon toimintaa elämäänsä - eikä nyt ollut kyse pelkästään seksistä.

Jae oli jossain vaiheessa iltaa tullut ehdottamaan, että he voisivat hakea tänään lähellä olevasta kiinalaisesta ruokaa, sillä mies ei jaksanut alkaa vääntämään mitään ihmeellistä syötävää, ei sen puoleen, että kaapeissa mitään erikoista olisi edes ollut. Zico oli tästä ehdotuksesta piristynyt kummasti, sillä nyt hän pääsisi edes vähäksi aikaa pois neljän seinän sisästä ja luvassa olisi vielä hyvää ruokaa illalliseksi.
Eikä mennyt kauaakaan, kun he olivat jo kävelemässä takaisin Jaen asunnolle päin ruokaboksit mukaan saatuaan. Palvelu oli ollut nopeaa, sillä tähän aikaan ravintolassa ei ollut ollut sen kummempia jonoja.
Matka taittui kevyen jutustelun lomassa yllättävän joutuisasti ja jos Zico olisi ollut edes hippusen lällympi ihminen, olisi hän pitänyt miestä kädestä kiinni. Se tosin ei tullut kuuloonkaan, sillä pelkkä ajatuskin noinkin pehmeästä hellyydenosoituksesta sai nuorukaisen torjuvalle kannalle. Ei häntä niinkään haitannut, jos se oli Jae, joka tarttui häntä kädestä, mutta että hän itse tekisi niin... Kuulosti niin epäzicomaiselta.

Zico vilkaisi miestä hivenen yllättyneenä, kun tämä yhtäkkiä tyrkkäsi kädessään olevan ruokakassin nuoremman käsiin, sanoen jotain juomisen hakemisesta ennen kuin Jae kipaisi hakemaan muutaman pullon mukaansa. Rastapää odotteli kiltisti kadulla, eikä miehellä onneksi kstänyt kauaa ja matkanteko saattoi jälleen jatkua.
Kovin pitkälle he eivät ehtineet, kun Zico tunsi kaulansa ympärillä tutun napakan otteen, joka väänsi hänen päätään voimakkaasti etukenoon, mikä sai Zicon taipumaan melkein kaksinkerroin erinäisistä vastusteluista huolimatta.
"Hei...!" Zico älähti pää etukenoon taivutettuna ja kun ote viimeinkin irtosi, ei hän voinut muuta kuin ravistella hieman päätään äskeisen koettelemuksen jälkeen.
Vaikka Zico ei tiennyt kuin yhden ihmisen, joka teki hänelle noin joka helvetin tapaamisella, niin rastapää ei silti voinut estää pientä jäätymisen tunnetta leviämästä sisällään, kun hän kohotti katseensa vaaleahiuksiseen isoveljeensä. Taewoon oli kuin hivenen vanhempi kopio Zicosta, joskin blondin piirteet olivat paljon karummat ja pelottavammat, siinä missä Zicon kasvoissa oli vielä havaittavissa pienenpientä pyöreyttä.
Zico ei ollut osannut lainkaan odottaa Taewoonin tapaamista ja osittain hän olikin iloinen nähdessään isoveljensä pitkästä aikaa, mutta kun Jae sattui olemaan sillä hetkellä hänen seurassaan. Eikä kumpikaan oikeastaan tiennyt toistensa olemassaolosta mitään, sillä Zico oli pitänyt hyvin kaikki perheasiansa omana tietonaan Jaelta, eikä hän varsinaisesti ollut infonnut Taewooniakaan, että hän sattui seurustelemaan heidän koulunsa uuden opettajan kanssa.
"No kato moi, mitäs sä täälläpäin?" Zico tervehti veljeään mahdollisimman normaalisti hymyn ja virneen sekainen ilme kasvoillaan, iskien tätä toverillisesti nyrkillä hartiaan.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Long time no see [KUOLLUT]

Viesti  Vieraili lähetetty Su Maalis 04, 2012 1:45 pm

Jisuk Woo

Taewoon oli Zicoa tervehtimään hyökätessään jo ehtinyt unohtaa, että hänen kuului varoa vähän rannettaan ja sujuvasti käyttänyt juurikin kyseistä kättä Zicon kaulan ympärillä. Yleensä hän väänsi nuoremman käytännössä kaksinkerroin (ja tämä tosiaankin oli ollut hänen tapansa tervehtiä veljeään lähtien jo jostain aikojen alusta), mutta nyt hän joutui päästämään tämän irti ihan ennenaikaisesti.
Samalla kun Zico ravisteli päätään yhtäkkisen hyökkäyksen jäljiltä, hieroi Taewoon kivistämään alkanutta rannettaan päätyen lopulta vain ravistelemaan sitä melko väkivaltaisesti samalla kun kohotti leveällä virneellä varustetut kasvonsa kohti Zicoa.

"Bisneksiä", Taewoon vastasi Zicon kysymykseen lyhyesti selittelemättä aihetta sen pitemmälle, vaikka noin jätettynä se kuulosti vähintäänkin epäilyttävältä. Tosin Zico kyllä tiesi paremmin kuin hyvin, mitä Taewoon oikeen elämällään hommaili.
"Ootko sä ihan päässy unohtamaan veljes?" Taewoon jatkoi kysymyksellä ja loihti kasvoilleen muka loukkaantuneen ja petetyn ilmeen samalla kun veti nuoremman taas helposti kevyeen niskalukkoon pyöritellen toista nyrkkiään kipeästi tämän rastoissa. Taewoon varmaan viisikymppisenä edelleen kurmuuttaisi pikkuveljeään tuttavallisesti aina tämän nähdessään, olihan tätä jatkunut jo käytännössä siitä asti, kun Zico syntyi. Nuorempi oli käynyt Taewoonin käsissä sellaisen koulutuksen, että tajuaisi varmasti maailman olevan karu paikka.
"Susta oo kuulunu mitään pieneen ikuisuuteen!" vaaleahiuksinen jatkoi päästäen otteen rennommaksi silti viemättä käsivarttaan pois nuoremman hartioilta.
"Mä heitän kohta sun tavarat ikkunasta hevon helvettiin tilaa viemästä ja maisemaa rumentamasta", hän uhkasi ei-niin-tosissaan viitaten Zicon omaisuuteen, jonka poika oli varastoinut veljensä pieneen asuntoon, jossa itse Zicoa ei ollut näkynyt sitten joulukuun tienoon. Sitä aiemmin nuoremmalla oli tapana silloin tällöin viettää viikonloppujaan Taewoonin tykönä.
"No mut oikeesti, miten menee?" vaaleahiuksinen vakavoitui pikkaisen, ja puhuessaan loi muutaman uteliaan silmäyksen Zicon seuralaiseen, jonka olemassaolon hän tiedosti vasta tässä vaiheessa. Tuota Taewooniakin vanhemman oloista - joskin melkoisen siloposkista verrattuna Taewoonin kaikenlaista nähneeseen ja rujoon olemukseen - miestä Taewoon ei muistanut koskaan aiemmin nähneensä. Ja Taewoonin kasvomuisti oli sitä luokkaa, että hän kyllä muisti ihmiset, jotka oli tavannut vähintään kerran.


Jaejoong Kim


Jae oli juuri siirtämässä muovikassia (jonne oli tunkenut myös juomat) toiselle puolelle, jotta voisi tarttua Zicon puoleisella kädellä nuorempaa kädestä, muttei ehtinyt kuin varsinaisesti ajattelun tasolle. Jostain takavasemmalta ilmestyi henkilö, joka kaappasi Zicon sujuvaan niskalukkoon pakottaen nuoremman pysähtymään. Jae tosin pääsi tilanteen tasalle vasta astuttuaan vielä muutamia askeleita eteenpäin ja hiljeni kesken lauseensa.
'Mit - !'
Jos hyökkääjä ei olisi sanonut yhtä paljastavaa sanaa, jolla tämä kutsui Zicoa veljeksi, olisi tätä voinut tilanteessa luulla joksikin randomiksi päällekarkaajaksi. Jae ehtikin säikähtää hetkeksi ennen kuin totesi kärhämän ennemminkin tuttavallistyyppiseksi ja vähän humoristiseksi.

Jae seurasi tilannetta edessään sen näköisenä, että joku olisi kalauttanut häneltä kaiken järjen päästä, ja hänen aivonsa yrittivät muodostaa seisaaltaan puoliksi painivien nuorukaisten puheista jotain järkevää kokonaisuutta. Jae kyllä tiesi, että Zicolla oli veli, muttei nuorempi ollut koskaan tästä sen tarkemmin kertonut, eikä Jae ollut viitsinyt väkisin saada tästä tekstiä ulos.
Kaksikkoa katsoessa ei todellakaan ollut epäilystäkään, etteivätkö he olisi sukua toisilleen. Molempien kasvoissa oli selkeästi samoja piirteitä, jotka tosin vaaleahiuksisen ja vanhemman puoliskon kasvoilla olivat karummat ja huomattavasti kovemmat. Zicon vanhemman version ympärillä myös leijui jonkinlainen aura, joka kertoi, että tämän henkilön kanssa ei ehkä kannattanut alkaa haastaa riitaa, jos yhtään arvosti terveyttään. Toinen vaikutti olevan aikalailla täysin päinvastaisesta suunnasta kuin mitä Jae kaikessa pehmeydessään oli.
Kun Zicon isoveli lopulta näkyi huomaavan Jaen paikallaolon, mies kääntyi vilkaisemaan Zicoa. Olihan vaaleahiuksinen kysynyt Zicolta kysymyksen, johon pojan ehkä pitäisi vastata, ja ehkä oli myös parempi, että Zico olisi tarvittaessa se esittelevä osapuoli, jotta Jae ei möläyttäisi mitään väärää.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Long time no see [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa