You can eat with us! [VALMIS]

Siirry alas

You can eat with us! [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Pe Maalis 02, 2012 9:14 am

// Maya ja Sims heti luusereiden joukkoon !! 8DD //

tiistai 28. helmikuuta 2012, 1. kerros

Kibum Kim

Lukioikäisten ruokala ei ollut ehkä se miellyttävin paikka lounasaikaan, kun koko koulu puski suunnilleen samaan aikaan tilaan, jolle muutama lisäneliömetri ei olisi ollut pahitteeksi. Keystä tuntui välillä, että noihin aikoihin tuli eksyneeksi keskelle nälkäistä apinalaumaa, mikä ei kyllä ollut kovin kaukana totuudesta. Porukka jakautui kaveriporukoihin ja klikkeihin, joille kaikille oli kuluneen vuoden aikana muodostunut ne vakiopaikat - ja näistä vakipaikoista ei hevillä luovuttu, joskin jonkinlaista liikehdintää aina tapahtui.
Keylle, Yama-chanille, Ginalle ja Yoseobille tuoksi paikaksi oli valikoitunut eräs kuusi henkeä vähän ahtaasti vetävä pöytä melko lähellä aulaan avautuvaa oviaukkoa. Pöytä ei siltikään ollut ihan heti kulkuväylällä, ja viereisiä pöytiä asutti melko harmitonta sakkia, joten paikka oli varsin kelvollinen.
Nytkin Key ja kumppanit olivat majoittuneet nelistään tuon pöydän ääreen ja vetivät lounasta naamareihinsa (perustylsää riisiä ja jotakin hämärähkön näköistä kastiketta). Puheenaihe oli ehtinyt vasta 'erittäin mielenkiintoiseen' aamupäivän tuntien tapahtumien kertaamiseen ja niistä valittamiseen, sillä ruokatuntia ei ollut kulunut vielä kovinkaan pitkään.

Key selitti juuri Yoseobille jotakin juttua tanssikerhosta ja veti samalla eteensä jotain enemmänkin tytöille suunnattua lehteä, jonka Gina oli löytänyt laukustaan ja jonka Key voisi vaikka siinä ruokaansa närppiessään selailla ajankulukseen pikakelauksella hajamielisesti läpi, kun hän sattui nostamaan katseensa.
Key ei ollut nähnyt Simsiä ruokalassa sen jälkeen, kun oli sattunut se aamuisen koulumatkan välikohtaus. Hänen silmänsä eksyivät usein siihen pöytään, jossa tämä oli ennen tavannut istua Kiseokin ja muiden kanssa, mutta nyt toista ei ollut näkynyt ruokatuntien aikana missään viikkoon. Ei hän tosin edes odottanut näkevänsä toista tuossa pöydässä, jossa istuvalta Kiseokilta Key oli viimeisen viikon aikana saanut osakseen hyvin myrkyllisiä katseita silloin kun toinen oli sattunut raahautumaan tunneille tai osumaan muuten näköpiiriin. Lisäksi Key oli osin alitajuisestikin vältellyt parhaansa mukaan yksinään olemista ja oli välttänyt toistaiseksi ne pahimmat yhteenotot.

Mutta nyt Keyn silmät poimivat samantien mustahiuksisen nuorukaisen, joka oli juuri astunut ruokalan puolelle, ja poika suoristautui automaattisesti istuimellaan suusta ulos pulppuavan sanan kuollessa ja lauseen jäädessä typerästi kesken. Hän ei edes itse tajunnut, miten hänen ilmeensä kirkastui pari pykälää juuri sen verran, ettei se varmasti jäänyt keneltäkään huomaamatta. Pojan ruskeiden silmien katse nauliintui Simsiin, kun tämä luovi tietään ihmisten läpi, eikä hän huomannut esimerkiksi sitä, kuinka Gina oli kääntynyt vilkaisemaan Keyn katseen suuntaan ja tytön kasvoille oli kohonnut vähän turhan tietäväinen ilme.
Key oli kertonut ystävilleen tilanteen niiltä osin, että Sims oli auttanut häntä pari kertaa ja sellaista vähän ympäripyöreää. Suudelmat hän oli esimerkiksi jättänyt kokonaan mainitsematta, mutta Gina fiksuna tyttönä oli ainakin tainnut heti tajuta, mistä tässä hommassa oli oikein kyse. Tosin Key oli tainnut olla vähän läpinäkyvä aiheesta puhuessaan, joten Ginalle oli ollut helppo homma päätellä puuttuvat osat, joskin Key itse vielä vähän naiivisti kuvitteli, ettei kukaan epäillyt mitään.
"Mitä?" Key kysyi huomattuaan viimein Ginan ilmeen, muttei jäänyt odottelemaan mitään vastauksia, kun jo lähti nousemaan ylös penkiltä selittelemättä yhtikäs mitään Ginalle, Yama-chanille tai Yoseobille.


Viimeinen muokkaaja, Shui pvm Su Maalis 25, 2012 12:47 pm, muokattu 1 kertaa

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: You can eat with us! [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty La Maalis 03, 2012 7:18 am

// here we are again ! :DD //

Jongsu Sim

Ruokala kuului niihin paikkoihin, joita Sims oli varsinkin vältellyt viikko sitten tapahtuneen välikohtauksen jälkeen. Hän tiesi vähän liiankin hyvin, ettei hänellä ollut enää asiaa siihen vakioporukkaan, jossa hän oli ennen Creamin ja kumppaniden kanssa pyörinyt, mutta hänen niin-sanottu paras ystävänsä oli tehnyt viikon aikana harvinaisen selväksi, ettei hän ollut enää tervetullut näiden seuraan. Ja sama koski myös heidän vakiopöytää ruokalassa.
Tietysti Sims olisi voinut silti mennä ruokalaan syömään ja istua eri pöytään - aurallaan ja parilla rumalla mulkaisulla hän saisi helposti putsattua kokonaisen pöydän omaan käyttöönsä - mutta ne murhaavat katseet ja pistävät mulkoilut ruokalan toisesta päästä tuntuivat jossain määrin ahdistavilta.
Sims oli ajatellut tämän olevan vain joku Creamin uusi keino saadakseen hänet kokonaan omalle puolelle, mutta ilmeisesti violettihiuksinen oli ollut harvinaisen tosissaan sanoessaan, että heidän välinsä menisivät poikki, jos Sims valitsisi Keyn puolen. Ja Sims oli puolustanut siitä huolimatta Keytä, ajattelematta lainkaan seurauksia. Mutta tilanne oli jatkunut jo näin pitkään ja Cream oli saanut vedettyä kaikki heidän yhteiset koulukaverit omalle puolelleen - luultavasti tämä oli vain pelotellut heitä kaikilla mahdollisilla tavoilla, mutta tosiasia oli, ettei kukaan näistä henkilöistä suostunut tällä hetkellä puhumaan hänen kanssaan.

Key. Sims oli jutellut toisen kanssa muutaman kerran lyhyesti viikon aikana ja hän oli pitänyt lupauksensa sen suhteen, että hän oli puolustanut Keytä aina, kun sellainen tilaisuus oli tullut ja Sims oli sattunut oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.
Mustahiuksinen nuorukainen oli hivenen vastahakoisesti joutunut myöntämään itselleen, että hän taisi olla ihastunut tuohon ruskeahiuksiseen poikaan. Ongelman ydin tosin oli siinä, ettei Simsillä ollut aavistustakaan mitä hänen olisi pitänyt asialle tehdä. Mitä hän ylipäätään halusi tehdä? Kyllähän hänellä oli kaikennäköisestä jotain kokemusta, muttei varsinaisesta oikeasta seurustelusta - kaikki hänen juttunsa olivat olleet lähinnä sellaista sekoilua ja kokeilua, mutta siihen ne olivat sitten jääneetkin, eikä Simsillä ollut ollut näitä kohtaan minkäänlaisia tunteita.
Siitä oli oikeasti ikuisuus, kun Sims oli viimeksi ollut oikeasti ihastunut kehenkään, eikä Sims todellakaan ollut luonteeltaan sellainen ihminen, joka osasi tuosta noin vaan mennä kertomaan omista tunteista ja ajatuksistaan ihan kenelle tahansa. Ei hän osannut puhua niistä asioista.

Huomaamattaan Sims oli päätynyt ruokalan suuntaan ja hetken aikaa epäröityään hän päätti käväistä nopeasti vain ostamassa itselleen jotain pientä (ei hänellä edes ollut suuremmin nälkä) ja vetäytyä sitten esimerkiksi katolle, josta oli tullut hänelle jonkinmoinen vakiopaikka ruokailujen ajaksi.
Ruokala oli suorastaan naurettavan täynnä porukkaa ja Sims sai suoraan sanottuna tyrkätä muutaman kaverin vähän turhankin ronskilla otteella pois edestään - vanhoista tavoista oli vaikea päästä eroon. Sims jäi siihen tiskin eteen odottelemaan, sillä hänen edessään oli muuta muukin henkilö, jotka näyttivät haluavan ostaa jotain peruskouluruoan sijaan.
Mustahiuksinen nuorukainen ei ehtinyt siinä kovin kauaa seisoskella, kun hän huomasi sivusilmällä ruskeahiuksisen pojan lähestyvän häntä ja Sims käänsi huomionsa tähän. Key. Tämän kasvoilla oli jotenkin kumman pirteä ilme, kun hän käveli Simsiä kohti. Automaattisesti Simsin katse käväisi siinä suunnassa, jossa Cream ja kumppanit istuivat (Creamkin oli näköjään selvinnyt syömään asti), eikä häneltä jäänyt huomaamatta violettihiuksisen katse, joka oli lukkiutunut heidän suuntaansa. Sims kuitenkin päätti olla välittämättä ja hän käänsi jälleen katseensa Keyn suuntaan ja mustahiuksisen kasvoilla käväisi pieni hymyksi havaittava ilme.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: You can eat with us! [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty La Maalis 03, 2012 8:53 am

Kibum Kim

Key ei tosiaankaan tiennyt, mitä varten hän loppujen lopuksi nousi ylös ja lähti kulkemaan kohti Simsiä. Hän toimi vain hetken mielijohteesta, vaikka sitten saisikin hävetä sitä, että saisi sanottua vain moin ja sitten ei enää keksisi mitään sanottavaa. Sitä paitsi he sattuivat olemaan täpötäydessä ruokalassa ja Key tiedosti varsin hyvin sieltä eräästä tietystä pöydästä lipuvat mulkoilut, joita ei edes valtaisalla määrällä hyvää tahtoa saisi kutsuttua ystävällisiksi.
Kaikesta huolimatta ruskeahiuksinen puikki melko määrätietoisesti pöytien lomitse kohti tiskiä, jonka luona Sims oli jonottamassa. Hänen kasvoilleen oli noussut pikkaisen hölmö ja pirteä hymy, joka ylsi silmiin asti ja joka vain leveni, kun mustahiuksinen huomasi hänen lähestyvän.

"Moi", Key tervehti toista jostain syystä vähän hengästyneenä juuri kun tämän edessä jonottaneet tytöt liikkuivat sen verran, että Simskin pääsi jo tiskille asti. Keyn kasvoille jämähtänyt ilme oli todellakin sellainen, että jos hän oli näyttänyt Simsistä puhuessaan yhtään samalta, niin ei tosiaankaan ollut ihme, että Ginalla oli omat epäilyksensä ja johtopäätöksensä. Eivätkä nämä johtopäätökset todellakaan olleet ihan vääriä, sillä Key ei kaikesta tilanteeseen liittyvästä epävarmuudesta huolimatta jaksanut peitellä itseltään sitä, että oli ihastunut. Olihan hänen fiiliksensä suurimman osan ajasta parempi kuin aikoihin, ellei lasketa mukaan niitä hänen päänsä sisällä hyvinkin ylidramaattisiksi paisuvia hetkiä, jolloin hän ei kerta kaikkiaan tiennyt, mitä asialle tekisi.
Key oli tyyppiä, jolle olivat tyypillisiä ennemminkin kaukoihastukset, joita hänellä oli vuosien saatossa ollut ehkä vähän turhan monta alkaen niistä esiteini-iän hetkistä, kun hän oli päällystänyt huoneensa seinät miesnäyttelijöiden kuvilla (pojan seksuaalinen suuntautuminen oli ollut melko lailla selvää pässinlihaa esimerkiksi aina nyt kun katsoi taaksepäin) ja siirtyen sitten koulun puolelle ylempiluokkalaisten kaukaa tuijotteluun, muttei hän koskaan ollut päätynyt tekemään asioille mitään edistävää. Kaiken kaikkiaan hän oli melkoisen kokematon näissä asioissa, ja tämä uusi tilanne sai suorapuheisen Keyn tuntemaan itsensä erittäin nolostuneeksi.
"Hei tuu meidän kans istumaan", Key päästi suustaan ajattelematta sanomisiaan sen kummemmin ja nyökäytti itselleen tuskin havaittavasti päätään tyytyväisenä ulos saamaansa ehdotukseen. Hän katsoi pidempää poikaa kysyvästi ja odottavasti.


Kiseok Kim

Cream ei olisi koskaan myöntänyt itselleen suoraan, että hän oli jopa vaikuttunut siitä, kuinka kauan Sims oli jo kestänyt tilannetta. Ja varsinkin siihen saisi olla kovat perusteet, että hän myöntäisi sen, että asioiden laita alkoi oikeastaan käydä enemmän häneen itseensä, kun taas Sims vaikutti ainakin ulkoisesti olevan ihan fine. Mutta koska Cream oli Cream, hän ei koskaan toisi ilmi noita seikkoja, vaan peitti ne luontevasti kylmänviileän välinpitämättömyyden ja hyytävän vihanpidon välimaastoon. Jos Sims ei tulisi takaisin, vaikka Cream oli saanut käännytettyä kaikki heidän yhteiset kaverinsa puolelleen, niin olkoon sitten niin. Cream oli aivan liian itsepäinen nöyrtyäkseen.
Koulussa Creamia oli näkynyt jopa harvemmin kuin yleensä, ja siellä ollessaan hän keskitti tarmonsa Kibumin mulkoiluun ja melkein kyttäsi tilaisuutta päästä toiseen käsiksi. Asian teki vaikeaksi vain se, että Kibum tuntui jotenkin taidokkaasti onnistuvan välttelemään otollisia tilanteita, tai sitten näkösällä oli joko opettajia, lauma muita ihmisiä tai Sims.

Nytkin Cream tyytyi vain tuijottamaan pistävästi ensin suurluuserikavereidensa kanssa olevaa Ki-megaluuseri-bumia ja sitten Simsiä, joka kehtasi ilmestyä hänen näköpiiriinsä. Hän oli melko lailla ok (ok-tila siis vähän lievempi tappava laserkatse) siihen saakka, kun hän tajusi Kibumin nousseen pöydästään ja suuntaavan Simsiä kohti.
Cream tunsi otteensa syömäpuikoistaan kiristyvän ehkä vähän vaarallisissa määrin, kun hän naulitsi katseensa kaksikkoon, joka näkyi puhuvan jotain jostain. Violettihiuksinen ei sanonut seurassaan oleville sanaakaan, tuijotti vain harvinaisen karmivasti silmiään räpäyttämättä tiskin suuntaan.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: You can eat with us! [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty La Maalis 03, 2012 10:42 am

Jongsu Sim

Pieni hymynpoikanen käväisi Simsin kasvoilla kun hivenen hengästyneen kuuloinen Key pääsi hänen luokseen tungoksesta huolimatta ja pysähtyi hänen eteensä tervehtien häntä samalla.
"Moi", mustahiuksinen nuorukainen vastasi toisen tervhdykseen nyökkäyksen kera ja samalla Sims huomasi tiskin edessä olevan jonon etenevän ja hänkin pääsi lopulta tilaamaan itselleen jotain. Hän vilkaisi nopeasti Keytä, ennen kuin kääntyi tiskin puoleen ja pyysi itselleen lihatäytteisen kolmiovoileivän ja tölkkikahvin. Sims maksoi ruhtinaallisen lounaansa ja nappasi pakkaukset käsiinsä, siirtyen samalla pari askelta pois seuraavien tieltä ja hän kääntyi jälleen Keyn puoleen.
Sims pystyi aistimaan kuiskailuja ja tuijotuksia ympäri ruokalaa, eikä suinkaan vain Creamin suunnalta. Vielä muutama viikko sitten Sims oli muiden mukana kiusannut Keytä, mutta nyt tilanne oli aivan toinen; siinä he seisoivat yhdessä ja juttelivat toisilleen. Tottakai ihmiset puhuivat ja ihmettelivät, varsinkin kun Sims ei enää pyörinyt koulun pahimman kiusaajan porukassa.

Kaksikon yllä oli vallinnut hetken hiljaisuus, kun kumpikaan ei ollut sanonut mitään, mutta kun Key seuraavan kerran avasi suunsa, ei Sims voinut muuta kuin tuijottaa toista täysin yllättyneenä ja suorastaan puulla päähän lyötynä.
"Hei tuu meidän kans istumaan."
Tuota Sims ei todellakaan ollut osannut odottaa, eikä hän osannut hetken vastata mitään. Mitä hänen edes olisi pitänyt vastata? Ihan mielellään hän olisi syönyt Keyn kanssa, mutta... Sims kohotti katseensa Keyn olan yli tämän taakse siihen suuntaan, jossa heidän vakiopöytänsä oli. Pojan pöytäseurue tuskin olisi asiasta niin innoissaan.
Key ei suinkaan ollut ainoa, jota he olivat kiusanneet kuluneen vuoden aikana, vaan sama koski myös kaikkia tämän kavereita, jotka nyt istuivat saman pöydän ääressä. Ja vaikka Sims mielellään mielessään kuvittelikin, että ehkä hän oli kuluneen muutaman viikon aikana edes jotenkin saanut hyvitettyä kaiken sen kiusaamisen Keylle, niin tämän kaverit tuskin ajattelivat samoin. Sims kyllä oikeasti tunsi omantunnonpistoksia siitä kaikesta, mitä he olivat näille "luusereille" tehneet, muttei hän osannut pyytää käytöstään anteeksi. Ja vaikka Keyhin tutustuminen oli saanut jonkinlaisen muutoksen aikaan Simsissä, ei hän silti ollut vielä valmis matelemaan kenenkään edessä ja anomaan anteeksiantoa.

"Kuule... mä en usko, et toi on kauheen hyvä idea", Sims vastasi lopulta ääntäen madaltaen, kääntäen katseensa jälleen Keyhin. Ilme pidemmän pojan kasvoilla oli jokseenkin hivenen vaikea.
"Sulle se ehkä olis okei, mut mä en usko, et noi haluu sitä", mustahiuksinen nuorukainen jatkoi nyökäten samalla Keyn pöytäseurueen suuntaan. Hän todella toivoi, että Key tajuaisi mitä hän oikein ajoi takaa. Sims kurtisti epäröiden kulmiaan, eikä hän tiennyt mitä hänen nyt sitten olisi pitänyt tehdä ja se sai hänet tuntemaan olonsa epämukavaksi.


Yoseob Yang

Blondi poika oli huomannut jo ajat sitten Keyn käyttäytyvän oudosti ja pitkän painostuksen ja kyselemisen jälkeen ruskeahiuksinen nuorukainen oli suostunut kertomaan sen verran, että ilmeisesti heidän pahimpiin kiusaajiinsa kuuluva Sims - Creamin paras kaveri - oli kuulemma auttanut Keytä muutamaan otteeseen. Se jo sinänsä oli niin epäuskottavaa, että yleensä niin naiivi ja viaton Yoseob suorastaan haistoi, että asiassa täytyi olla jotain muutakin haudattuna. Mutta mitä?
Yoseob oli myös huomannut, että Ginan kasvoilla oli komeillut hyvinkin tietäväinen hymy siitä asti, kun Key oli kertonut heille Simsistä, mutta vaaleahiuksinen poika ei osannut yhdistää tuota hymyä mihinkään. Gina selkeästi tiesi missä tässä oikein mentiin, muttei suostunut kertomaan sitä hänelle tai Yama-chanille.

Heidän tavallinen ruokailusessio keskeytyi, kun Key yhtäkkiä bongasi jonkun saapuneen ruokalaan ja Yoseobinkin katse hakeutui samaan suuntaan, jonne hänen ystävänsä tuijotti muutaman pykälän piristyneempi ilme kasvoillaan. Mitä ihmettä?
Sims oli saapunut ruokalaan, eikä aikaakaan, kun Key nousi ylös tuolistaan ja lähti kävelemään pidempää nuorukaista kohti. Yoseob räpytteli silmiään muutaman kerran näylle, eikä hän näyttänyt keksivän mitään sanottavaa, saatikka ymmärtävän missä oikein mentiin.
"Mitä? Mitä?" blondi laski syömisvälineet käsistään tuijottaessaan hämmentyneenä Keyn perään. Yoseob vilkaisi Ginaa, joka istui hänen vieressään tietäväinen leveä hymy huulillaan.
"Mitä?" Yoseob katsoi punaruskeahiuksista tytöä vaativa ilme kasvoillaan. Nyt hän kyllä haluaisi tietää kaiken!
"Pian saat nähdä", tyttö vastasi iherrellen tyytyväisenä itsekseen. Hänenkin katseensa oli naulittu Keyn ja Simsin suuntaan.
"Ah!" Gina äännähti yhtäkkiä ja hän nousi melkin seisomaan samalla, kun hän viittoili Keyn ja Simsin suuntaan iloinen hymy huulillaan, suorastaan vaatien kaksikkoa liittymään heidän muiden seuraansa.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: You can eat with us! [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty La Maalis 03, 2012 12:32 pm

Kibum Kim

Key tiedosti kyllä ympärillä käyvän kuiskutuksen, joka ei kuulunut siihen normaaliin ruokalameininkiin, vaan liittyi juurikin siihen seikkaan, että Key oli juuri suorastaan syöksynyt entisen kiusaajansa luokse. Ja siinä he puhuivat keskenään ihan sulassa sovussa.
Samalla kun Key odotti toisen vastaavan jotain, upposi hänen päähänsä, että se jos mikä aiheuttaisi jäätävänkokoisen juoruvyöryn, jos Sims nyt yhtäkkiä liittyisi heidän seuraansa. Tosin Keytä ei tämä seikka kiinnostanut todellakaan niin paljoa, että se tai mikään muukaan olisi mitenkään estellyt häntä pitäytymästä ehdotuksensa takana.

Key kurtisti kulmiaan tyytymättömänä, kun Sims kehtasi kieltäytyä. Toinen ei toisaalta ollut sanonut suoraan "ei", mikä mahdollisti sen, että tämä oli vielä kohtuullisen helposti ylipuhuttavissa. Tosin poika meni hetkeksi hiljaiseksi, kun Sims toi selitykseksi esiin Keyn kaverit, joita Key ei ollut edes muistanut ehdottaessaan sitä, mitä oli sanonut.
Ah, aivan.
Olivathan myös Yoseob, Yama-chan ja Ginakin saaneet osansa Simsin ja muiden lastista, eivätkä välttämättä olleet ihan niin hyvillä mielin ottamassa Simsiä pöytäänsä kuin mitä Key oli. Tämä oli yksi selkeä syy siihen, miksi Key oli pitäytynyt hiljaa yksityiskohdista, sillä vaikka häntä itseään ei edeltänyt kiusaaja-kiusattu suhde enää jatkuvasti häirinnyt (sen vatvominen teki kaikesta vielä monimutkaisempaa), niin muut ajattelisivat todennäköisesti vähän eri tavalla. Eikä näitä voisi siitä todellakaan syyttää!
Key kääntyi vilkaisemaan suuntaan, jonne Sims oli nyökännyt, ja pojan kasvoille kohosi vähän yllättynyt hymy, kun hän näki Ginan huitovan heille käsiään puoliksi seisaalteen. Eikä tyttö näyttänyt siltä, että olisi heilunut torjuvasti.
"Kato ny", Key kääntyi takaisin Simsin puoleen näyttäen vähän voitonriemuiselta. "Ei se niitä haittaa", hän jatkoi, vaikka tasan tarkkaan haittasi. Jos ei Ginaa, niin sitten ainakin Yama-chania ja Yoseobia.
"Nyt tulet", Key sanoi toisen näyttäessä vielä hänen silmiinsä kohtalaisen epäröivältä. Täysin anelemaan hän ei alentunut, mutta loihti silti kasvoilleen ilmeen, joka kertoi, ettei hän hyväksyisi mitään kieltävää vastaukseksi.
"Tuu nyt vaan", poika kohotti kättään nykäistäkseen toista suostuttelevasti hihansuusta, vaikkei nyt alkanut kuitenkaan ihan siitä tätä mukaansa kiskomaan.
"Ei sun tarvi yksinään olla", hän jatkoi vielä, vaikka ei tosiaankaan tiennyt, olivatko hänen ystävänsä mustahiuksiselle kovinkaan mieluisaa seuraa, kun tämä kuitenkin oli heitä kiusannut. Ja olihan toki mahdollista, että Sims mielellään oli yksin.


Kiseok Kim


"Turvat umpeen", Cream sihahti pöytäseurueelleen myrkyllisen käskevästi, kun nämä hoksasivat myös, mitä ruokalassa tapahtui ja alkoivat marmattaa siitä häiriten Creamin keskittymistä. Nuorukaisen ympärillä suorastaan liekehti silkka viha, kun hän seurasi Simsin ja Kibumin kommunikointia, joka oli selkeästi hieman pysäyttänyt normaalia rytmiä ruokalassa. Nyt jos koskaan violettihiuksinen toivoi voivansa polttaa molempien läpi reiät, jotka aiheuttaisivat hitaan ja tuskaisan kuoleman. Sanalla sanoen hänen käytöksensä oli naurettavaa, muttei Cream itse nähnyt asiaa niin, vaan hänestä homman pointti oli se, ettei tämmöinen kertakaikkiaan käynyt päinsä. Kompromisseja ei ollut.

Creamilla ei kestänyt kauaakaan saada pääteltyä, minkä tyyppistä keskustelua tiskin lähistöllä käytiin heti sen jälkeen, kun hän huomasi Kibumin kavereihin ja hänenkin luokkatovereihin kuuluvan Ginan huitovan näiden pöydässä. Selvä juttu.
"Uskallakin, jätkä, uskallakin", Cream sihisi huomaamattaan ääneen tuijottaessaan Simsiä sen näköisenä, että räjähtäisi atomipommin lailla siihen paikkaan, jos Sims todellakin kehtaisi mennä istumaan noiden kanssa. Violettihiuksinen odotti sitä hetkeä, että Sims vilkaisi hänen suuntaansa ja hän voisi polttaa toisen tuhkaksi siihen paikkaan. Ignoorasiko Sims häntä tahallaan?
Creamin katseen itensiteetti kohosi yhä vain muutamalla pykälällä, kun hän näki Kibumin nykäisevän Simsiä hihasta, ja hän oli tosissaan katkaista kädessään olevat syömäpuikot. Silputa ne tuhannen kappaleiksi.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: You can eat with us! [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Su Maalis 04, 2012 10:58 am

Jongsu Sim

Sims ei ollut mitenkään liian innoissaan Keyn ehdotuksesta, että hän liittyisi tämän seuraan ruokalassa, kun pöydässä istui myös muita kiusattuja, joita Sims oli Creamin kanssa muiluttanut pitkin vuotta. Nämä eivät ehkä olleet mitenkään liian innoissaan ajatuksesta, että Sims liittyisi heidän seuraan jopa ruokalassakin. Key tosin ei tainnut ajatella asiaa ihan niin, vaan ruskeahiuksinen poika näytti ajavan lähinnä omaa etuaan välittämättä niinkään ystäviensä mielipiteistä.
Tai tämmöisen mielikuvan Sims asiasta sai, kun Key hetken kuluttua näytti taas innostuvan vilkaistuaan pöytäseurueensa suuntaan ja huomattuaan, että punaruskeahiuksinen tyttö viittoili heidän suuntaansa, kun taas kaksi muuta näyttivät lähinnä varsin torjuvilta ja hämmentyneiltä tilanteen saamasta käänteestä.
"Nii mut..." mustahiuksinen nuorukainen yritti vielä hangoitella vastaan epäröivän oloisena, kun Key alkoi jankuttamaan asiasta ja jopa nykäisi häntä suostuttelevasti hihansuusta. Okei, Keylle oli vaikea sanoa ei, vaikkei Sims ollut vieläkään ehdotukselle lämmennyt.
Eikä Sims varsinaisesti edes pelännyt tämän kavereiden kohtaamista, lähinnä häntä vain jollain tapaa ahdisti jo etukäteen se vaivaantunut hiljaisuus, joka pöytään laskeutuisi sillä samalla sekunnilla, kun hän siihen istahtaisi.

Nuorukainen sattui siinä Keyn suostuttelun lomassa vilkaisemaan ohimennen Creamin ja kumppaneiden pöytään ja violettihiuksisen nuorukaisen kasvoilla komeileva murhaava ja suorastaan liekehtivä katse kiinnitti Simsin huomion. Ilmeisesti Cream oli näköjään jollain tapaa perillä siitä mitä Sims Keyn kanssa sillä hetkellä jutteli, sillä nuorukaisen katse teki täydellisen selväksi, ettei Simsillä olisi mitään asiaa noiden luusereiden kanssa samaan pöytään.
Creamin murhanhimoinen katse sai jälleen jonkintasoisen uhmakkuuden heräämään Simsin sisällä, sillä hänhän tekisi tasan juuri niin kuin hän itse haluaisi, eikä Creamilla olisi siihen mitään sanottavaa. Tai luultavasti toisella olisi kyllä paljonkin sanottavaa, mutta Sims ei välittäisi, eikä häntä kiinnostanut.
Sims käänsi jälleen katseensa Keyn vaativiin kasvoihin ja lopulta nuorukainen huokaisi pienesti.
"Okei, mut mä en sit vastaa seurauksista", hän tokaisi lopulta olkiaan pienesti kohauttaen ja vieläkin hivenen epävarman oloisesti nuorukainen lähti kävelemään Keyn perässä tämän pöytäseurueen luokse.

Hitaasti Sims käveli Keyn perässä pöydän luokse, johon ruskeahiuksinen poika oli jo tehnyt hänelle tilaa punaruskeahiuksista tyttöä vastapäätä. Mustahiuksinen nuorukainen seisoi hetken aikaa paikoillaan siinä pöydän vieressä, nyökäyttäen pienesti päätään Keyn kavereille ja lopulta hän istahti siihen Keyn viereen, laskien kolmiovoileipänsä ja tölkkikahvinsa pöydälle eteensä.
Ja aivan kuten Sims oli ennustanutkin, pöytään laskeutui suorastaan painostava hiljaisuus, kun nelikko vilkuili toisiaan tietämättä selkeästikään mitä sanoa.
"Um... Moi, mä oon Gina", se punaruskeahiuksinen tyttö hänen edessään rikkoi lopulta hiljaisuuden esitellen itsensä. Tämä Ginaksi itsensä esitellyt tyttö hymyili hänelle ja selkeästi potkaisi pöydän alla vieressään istuvaa blondia, joka oli aikeissa sanoa jotain, mutta se jäikin sitten siihen, mikä sai Simsin kohottamaan kevyesti kulmiaan.
Sims vain nyökkäsi tytön sanoille, sillä hän ei keksinyt kerrassaan mitään vastattavaa. 'No terve, sä tiiätkin jo kuka mä oon, kun mä olen muiluttanut sua ja sun kavereita koko vuoden'? Ehkä ei kuitenkaan.


Jiho Woo

Jos Zicolta kysyttiin, niin viime viikko oli ollut vähän turhankin hiljainen. Ei varsinaisia tappeluita, herjausten määrä oli laskenut huomattavasti ja niin edelleen. Rastapää ei ollut tyhmä ja hän oli heti huomannut, että hänen perivihollistensa, Creamin ja Simsin, välillä oli tapahtunut viikko sitten jotain. Jotain mikä vaikutti näiden väleihin vähän turhankin paljon.
Alkuun Zico oli vain hehkuttanut Kyungin kanssa, että vihdoinkin he olivat päässeet noista maanvaivoista eroon, eikä heidän ollut edes tarvinnut tehdä mitään asian eteen, kun kaksikko oli hoitanut sen niin hyvin itsekin. Mutta nyt kun tapahtuneesta oli kulunut jo viikko, niin Zico saattoi rehellisesti myöntää, että elämä koulussa ol imuuttunut vähän turhankin tylsäksi, kun Creamin ja Simsin energia meni siihen, että nämä vihasivat toisiaan, eikä kummastakaan ollut enää mitään vastusta.
Ja jos tilanne jatkuisi näin vielä pitkäänkin, niin Zico tiesi, että hän tulisi niin masentumaan ja kyllästymään kouluelämään, ettei häntä huvittaisi enää mikään. Voi että hän kaipasi sitä jännitystä ja tappeluita, joita Creamin kanssa sai käydä useammankin kerran päivässä, jos he molemmat vain olivat jaksaneet raahautua koululle saakka.
Zico oli itse asiassa jo valmis itse puuttumaan asiaan ja tekemään jotain tilanteen korjaamiseksi, sillä tämä ei voinut jatkua näin.

Rastapää istui kavereineen koulun ruokalassa heidän vakiopöytärykelmänsä ääressä ja metelin taso oli noussut yllättävän korkeaksi ja jutut olivat jälleen ihan omaa luokkaansa. Vaikka Zico paistattelikin mielellään kaveriporukkansa keskipisteenä, niin häneltä ei kuitenkaan ollut jäänyt huomaamatta tilanne tiskin äärellä, jonne Sims oli hetkeä aikaisemmin saapastellut (oli itse asiassa melko yllättävää nähdä toista ruokalassa, sillä viimeisen viikon aikana Simsiä ei ollut näkynyt juuri missään) ja siinä samalla mustahiuksinen nuorukainen oli saanut seurakseen yhden näiden pahimmista kiusaamisen kohteista. Ja kaksikko oli jutellut toisilleen yllättävänkin ystävälliseen sävyyn.
Ja tottakai Zicon oli ollut pakko kääntyä vilkaisemaan ruokalan toisella puolella olevaa Creamia, jonka katse ei ollut lupaillut mitään hyvää. Itse asiassa, jos katse olisi voinut tappaa, niin Sims ja tuo ruskeahiuksinen poika olisivat taatusti kokeneet juuri maailman kivuliaimmat kuolemat. Creamin näkeminen oli herättänyt Zicossa vähän ristiriitaisia tunteita - toisaalta rastapää tunsi tietynlaista mielihyvää siitä, että jokin asia otti Creamia noinkin kovasti aivoon, mutta toisaalta Zico kaipasi perivihollistaan ja olisi halunnut Creamin ja Simsin edes yrittävän sopia välejään.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: You can eat with us! [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Su Maalis 04, 2012 12:31 pm

Kibum Kim

Key oli kyllä harvinaisen tietoinen siitä, että Yoseobilla ja Yama-chanilla olisi luultavasti sananen sanottavana siihen, että Key raahasi yhtä näiden ykköskiusaajista samaan pöytään näiden kanssa. Hän vain jätti tuon sivuseikaksi. Gina taas oli kaikille niin kiltti, että se oli Keyn mielestä jo jollain tapaa epäluonnollista, mutta juuri se taisi olla tytössä se seikka, joka teki hänestä juuri hänet.
Keyn hymyili tyytyväisesti, kun Sims lopulta myöntyi, vaikkei kyllä edelleenkään näyttänyt mitenkään liian varmalta. Ruskeahiuksinen kohotti toisen sanoille lyhyesti kulmiaan ja kääntyi ympäri lähteäkseen taas kohti pöytää ja ystäviään.

"Tehkää tilaa", Key tuumasi päästyään pöydän luo, ja hänen kasvoillaan oli ehkä kevyen anteeksipyytävä ilme, kun hän hätisteli vieressään istunutta Yama-chania siirtymään yhden penkin sivummalle. Nuorempi katsoi Keytä kuin tämän päästä olisi tipahtanut se viimeinenkin pieni hippunen, joka oli pitänyt hänet kohtuullisen järjissään, mutta siirtyi kuitenkin. Key itse istahti Yama-chanin entiselle paikalle vastapäätä Yoseobia, ja kiskaisi omalta aiemmalta paikaltaan Ginan edestä tavaransa eteensä.
Ei tainnut olla mikään suuri yllätys, että Simsin lopulta istuttua alas laskeutui pöytään melkolailla vaivaantunut hiljaisuus, eikä kukaan tuntunut tietävän, mitä olisi pitänyt sanoa tai tehdä. Gina avasi suunsa ensimmäisenä (ansaiten Keyltä kiitollisen hymyn), ja kun Yoseob ei tytön selkeästä potkusta huolimatta saanut sanaa suustaan, vilkaisi Key ensin Simsiä vieressään ja köhähti pienesti.
"Yoseob", Key nyökkäsi blondin suuntaan, "ja Yama-ch... eikun Ryosuke", hän viittasi vieressään melko nyrpeän näköisenä istuvaan Yama-chaniin, jonka oikea nimi maistui kummalliselta Keyn suussa. Sims kyllä mahdollisesti jo tiesi kaikkien kiusattujensa nimet ja Keyn kaverit tasan tarkkaan tiesivät, kuka Sims oli, mutta esittelyillä sai ainakin vähän purettua tuota painostavaa tunnelmaa.
"Sims", Key nyökäytti päätään mustahiuksisen suuntaan. Okei, pöydän yllä lipui niin vaivaantunut pilvi, että Keytä jo vähän alkoi kaduttaa neronleimauksensa tuoda Sims muiden eteen ja rikkoa jokapäiväinen ruokalarutiini melko radikaalisti.


Kiseok Kim

Creamin itsehillintä petti siinä vaiheessa, kun hän kohtasi hetkeksi Simsin katseen, ja toisella oli pokkaa jättää hänen paljonpuhuva tuijotuksensa huomioitta. Tämä vain käänsi katseensa takaisin Kibumiin, sanoi jotain ja lähti seuraamaan toista. Eli teki juuri sen, mitä Cream oli yrittänyt kaikkivoipalla mulkoilullaan estää tapahtumasta.
Raivosta kihisten Cream nousi suurieleisesti pöydästä vetämättä tuoliaan taaksepäin, vaan rymäytti koko pöytää tieltään vastapäätä istuvien syliin. Nuorukainen jätti ruokailutavaransa paikoilleen, heitti laukkunsa olalleen ja lähti marssimaan ruokalan läpi kohti Simsiä. Ruokalan melutaso laski hetkeksi aivan hiljaiseksi, kun porukka kääntyi katsomaan äänekkään rymähdyksen lähdettä, mutta osa kääntyi heti jatkamaan omia touhujaan ja äänentaso kohosi taas pikkaisen ylemmäksi - joskin jäi huomattavasti normaalia hiljaisemmaksi, kun niitä uteliaita kuitenkin oli suurin osa.

Cream pujotteli myrskynmerkin lailla suorinta tietä sen pöydän luo, jonne Sims oli istunut, ja kokosi matkalla kiukkuisuutensa pakettiin, ettei halkeaisi kappaleiksi keskellä ruokalaa.
"No terve", violettihiuksinen iski kämmenensä pöydän päätyyn ja nojautui alemmas lähemmäksi Simsin kasvoja.
"Nyt kun sä oot onnistunut vajoamaan näinkin käsittämättömän alas, niin tsekkaas hetkeksi tuo suunta tuolla", hän sanoi kylmää raivoa tihkuvalla äänellä ja kääntyi vilkaisemaan merkitsevästi suuntaan, jossa tiesi Zicon porukan istuvan. Cream piti pienen tauon kuin painottaakseen sanojaan, ja kääntyi sitten taas Simsin puoleen.
"Eikö kiinnostais liittyä entisen parhaan kaveris riveihin?" nuorukainen lähes sylkäisi sanat suustaan pistävä katse Simsin kasvoissa.


Junhyung Yong

Junhyungia ei olisi voinut vähempää kiinnostaa hänen ympärillään istuvien luokkakavereiden jutut, jotka olivat viime aikoina tuntuneet käsittelevän vain yhtä ja samaa aihetta: lähestyviä loppukokeita ja Sakurako Highista muualle jatkamista. Junhyung itse oli siinä tilanteessa, ettei hänellä suoraan sanottuna ollut koko vuonna ollut kehuttavammin ollut kiinnostusta opiskelua kohtaan, joten hänen osaltaan loppukokeet alkoivat näyttää siltä, että hän tuplaisi lukion viimeisen luokan. Eikä se häntä varsinaisesti haitannut, vaan oli itse asiassa melkolailla ihan sama. Sitä paitsi hän voisi näin vahtia Yoseobia paikan päällä vielä yhden vuoden ajan.

Tummahiuksinen nuorukainen oli keskittynyt pelaamaan umpitylsistyneenä puhelimellaan, kun hänen vieressään istuva tyttö tökkäsi häntä kylkeen ja osoitti jotakin. Junhyung tiirasi kysyvästi kyseiseen suuntaan, ja hänen silmänsä olivat pullistua päästä, kun hän näki, että yksi Yoseobin kavereista, Key, oli ilmeisesti juuri viemässä heidän pöytäänsä henkilöä, joka oli Junhyungille Epämieluisa nro 2. Nuorukainen unohti kännykkänsä samantien ja keskittyi tuijottamaan näkyä tietämättä, mitä tästä olisi pitänyt ajatella.
Junhyungin silmät porautuivat tuon mustahiuksisen kusipään selkään, kun tämä istui hänen makuunsa aivan liian lähelle Yoseobia. Hän kiristi hampaansa yhteen valmiina loikkaamaan ylös, jos tarve tulisi.

Ja ikään kuin tässä ei olisi ollut jo tarpeeksi, nousi myös Junhyungin ehdoton Epämieluisa nro 1 äänekkään ja teatraalisen rymähdyksen säestämänä pöydästään saaden Junhyungin katseen napsahtamaan tuohon suuntaan, ja lähti menemään kohti samaista pöytää muistuttaen epäilyksettä raivoa härkää.
Junhyung pomppasi salamana ylös penkiltään puristaen käsiään nyrkkiin.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: You can eat with us! [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Su Maalis 25, 2012 11:27 am

Jongsu Sim

Sims itse tunsi harvoin olonsa oikeasti vaivaantuneeksi ja sama päti myös tällä kertaa, vaikka hänen pöytäseurueensa keskuuteen oli laskeutunut hyvinkin painostava ja vaivaantunut hiljaisuus. Kyllä hän oli sen ihan etukäteenkin osannut arvata, mutta Key ollut innostuksissaan voinut kuunnella hänen heikkoja protestejaan.
Nyt Key yritti selkeästi väkisin keksiä jotain puhuttavaa ja niinpä toinen oli päätynyt esittelemään kaverinsa hänelle - Yoseob ja Ryosuke, Ginan lisäksi siis. Ja tottakai ruskeahiuksisen täytyi vielä esitellä hänet kavereilleen, ihan kuin nämä eivät hänen nimeään jo muutenkin tienneet.
Sims päätyi vain nyökkäämään päätään Keyn kavereiden suuntaan, sillä hän ei tosiaankaan keksinyt mitään sanottavaa, jolla olisi voinut hyvittää koko vuoden kestäneen piinan ja kaiken sen, mitä he olivat Creamin ja muiden kanssa näille tehneet. Joten ehkä oli vain parempi pitää turpa kiinni, kuin teeskennellä, että kaikki olisi hyvin.

Pitkään he eivät siinä ehtineet keskenään hiljaisuuden vallitessa istua, kun Sims kuuli vähän turhankin tutun äänen vierestään, kun hänen violettihiuksinen "ex-ystävänsä" oli myrskyn lailla siihen pelmahtanut ja iskenyt kämmenensä pöydän pintaan, sekä kumartunut lähemmäs Simsin kasvoja.
Ilme mustahiuksisen nuorukaisen kasvoilla oli kiristynyt sillä samalla sekunnilla, kun Cream oli ilmestynyt hänen näkökenttäänsä ja nopeasti hänen käsissään ollut tölkkikahvi oli päätynyt pöydälle, sillä jos hän pitäisi sitä käsissään, niin se saattaisi ehkä kokea kovia. Ja Sims todella halusi juoda sen loppuun.
Ja vaikka Sims kuinka tunsi suurtakin vastenmielisyyttä Creamia kohtaan, eikä häntä kiinnostanut pätkääkään mikään mitä toisella oli sanottavanaan, mutta aivan kuin itsestään Sims huomasi pääntä kääntyvän automaattisesti siihen suuntaan, mihin Cream osoitti. Zico ja tämän porukka.

Creamin seuraavat sanat saivat Simsin todella näkemään punaista ja ihan huomaamattaan pitkänhuiskea nuorukainen oli nopealla liikkeellä noussut seisomaan täyteen mittaansa ja joku muu olisi ehkä pinkaissut äkkiä pakoon Simsin senhetkisen ilmeen nähdessään.
"Mulla ei oo mitään tekemistä noiden kans ja sä tiedät sen itekin!" mustahiuksinen nuorukainen suorastaan sylkäisi kiivastuneena sanansa Creamin kasvoja päin pistävä katse silmissään.
Ihan kaikkea hän ei todellakaan suostuisi nielemään ja yksi niistä asioista oli hänen ja Zicon entisen ystävyyden esille ottaminen, varsinkin kun Cream tasan tarkkaan tiesi miten asiat todellisuudessa olivat.
"Ja jos mä olisin sä, niin mä jatkaisin nyt matkaani", Sims jatkoi ääni kylmyyttä tihkuvalla äänellä, sillä ihmiset heidän ympärillään alkoivat pikkuhiljaa kiinnittää heihin huomiota.

// nopee pikaspurtti, että saadaan tää äkkiä pois alta XD //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: You can eat with us! [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Su Maalis 25, 2012 12:09 pm

Kiseok Kim

Cream ei edes itse tiennyt, mitä varten hän oli loppujen lopuksi ottanut Zicon ja Simsin entisen ystävyyden esille. Sanat vain olivat purskahtaneet ulos hänen suustaan ilman sen kummempia miettimisiä ensimmäisinä mieleen tulleina asioina, sillä eihän hän nyt voinut vain poistua paikalta kuin myrskyn merkki ilman mitään mistään kuittailua. Ehkä hän halusi vain saada toisen suuttumaan, ja purettua itse omaa kiukkuaan muutamaan hyiseen lauseeseen.

Ainakin toisen suututtaminen oli onnistunut, sillä Sims ponnahti pystyyn kuin vieteriukko laatikostaan. Myös Cream suoristi selkänsä niin, ettei enää nojannut kämmenillään pöytään, vaikkei ehkä ollut sen vakuuttavampi täydessä mitassaankaan.
Creamia melkein hävetti myöntää, ettei hän keksinyt mitään vastattavaa Simsin sanoihin, sillä totta kai hän tiesi, että Simsin ja Zicon aikoinaan olleet hyvät välit olivat ollutta ja mennyttä. Sen sijaan nuorukainen vain tuijotti toista kohtuullisen haastavasti peittääkseen sen, ettei kertakaikkiaan keksinyt mitään sanottavaa siihen hätään.
"En mä ollu seuraan liittymässäkään", violettihiuksinen totesi ykskantaan toisen "vienolle" kehotukselle, mulkaisi Simsiä pahasti ja kääntyi luomaan vielä tämän pöytäseurueeseen halveksivan katseen, jollaista ehkä käytettiin tutkaillessa alimman ö-luokan halpismakkaroita tarjouslaarissa.
Niine hyvineen Cream käännähti kannoillaan ympäri ja lähti marssimaan ruokalan läpi mulkoillen murhaavasti jokaista, joka uskalsi luoda häneen vilkaisun, joka kesti pidempään kuin sekunnin murto-osan.


Kibum Kim

Key oli niin keskittynyt uimaan siinä vaivaantuneessa tunteessa, joka sai hänetkin hiljaiseksi, ettei hän edes huomannut Creamin lähestymistä. Vasta toisen iskiessä kämmenensä pöydän pintaan heilauttaen koko pöytää Key havahtui hätkähtäen.
No, ainakin joku oli rikkonut sen hiljaisuuden.
Key osasi vain tuijottaa (jo hyvin tutuksi käynyt tunne viime aikoina) Simsin ja tämän ystävän / entisen ystävän sananvaihtoa, joka vaikutti siltä, että nämä olisivat olleet toistensa kurkuissa kiinni, ellei miljöö olisi ollut koulun ruokala. Cream erityisesti näytti siltä, että oli jälleen menettänyt itsehillintänsä lähes tyystin, joskaan ei ilmeisesti ollut ajatellut aukomisen aihettaan ihan loppuun asti, sillä Keystä vähän vaikutti, että toinen jäi sanattomaksi.

Kun Cream oikeasti häipyi varsin lyhyenlännäksi jääneen hetken jälkeen, Key lähes huokaisi helpotuksesta. Ikään kuin ruokalan heidän kulmaansa ei jo kiinnittettäisi tarpeeksi huomiota, niin vielä pidempään kestänyt räyhääminen olisi varmasti käännyttänyt joka ainoan nupin heidän suuntaansa.
"Istu alas", Key mutisi puoliääneen ja uskaltautui kohottamaan Simsin puoleisen kätensä kiskaisemaan ilmiselvästi kihisevää nuorukaista käsivarresta alaspäin. "Ihmiset tuijottaa."
Key tuumasi, että kaikkien kannalta olisi ehkä paras teeskennellä, että äskeistä ei koskaan tapahtunutkaan, joten ruskeahiuksinen loihti kasvoilleen mahdollisimman normaalin ilmeen ja yritti kiskaista hatusta jonkin puheenaiheen - päätyisi se sitten olemaan teennäinen tai ei.

// jeejee. :: D //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: You can eat with us! [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Su Maalis 25, 2012 12:29 pm

Jongsu Sim

Kerrankin Cream osoitti edes pientä järjenjuoksua irokeesin peittämässä päässään, kun tämä päätyi jokseenkin sanattoman oloisena nöyrtymään kohtaloonsa ja liukenemaan paikalta. Sims ei olisi millään jaksanut jäädä tappelemaan toisen kanssa yhtään pidemmäksi aikaa, vaikka hänen täytyi kyllä myöntää, että Cream osasi vetää oikeista naruista halutessaan saada hänet suuttumaan.
Vihan ja suuttumuksen aalto oli suorastaan kuohahtanut nuoremman sisällä, kun toinen oli ottanut puheeksi hänen ja Zicon kaukaisen menneisyyden, jolloin heillä oli ollut jopa ihan lämpimät välit. Ja sitä aikaa Sims ei edes halunnut ajatella - niin kauan kuin siitä ei puhuttu, niin sitä ei ollut tapahtunut.

Sims mulkoili pistävän katseen kera Creamin perään, kun tämä marssi pois ruokalasta olemus myrskyten. Mustahiuksinen nuorukainen havahtui vasta, kun Key mutisi varsin hiljaisella äänellä, että ihmiset tuijottivat heitä ja että Simsin pitäisi nyt istua alas.
Sims vilkaisi Keytä, joka oli varovaisesti uskaltautunut tarttumaan häntä käsivarresta kiskaistakseen hänet takaisin istumaan. Hitaasti mustahiuksinen nuorukainen istuutui jälleen paikalleen ja hetken aikaa hän sai tasata hengitystään, sekä ilmeitä ja eleitään, ettei hän olisi säikäyttänyt Keyn pöytäseuruetta omalla raivokkaalla olemuksellaan - ihan kuin nämä eivät jo olisi nähneet sitä ihan tarpeeksi niissä lukuisissa kiusaamistilanteissa.

Hetken aikaa Sims istui siinä paikoillaan hörppien tölkkikahviaan, eikä hän edes kuullut Keyn ja Ginan lähes epätoivoisia yrityksiä saada se vaivaantunut hiljaisuus pois heidän yltään. Lopulta Sims huokaisi hiljaa ja hän kääntyi katsomaan Keytä.
"Sori, mä en taida nyt jäädä tähän tän pidemmäks aikaa", nuorukainen tokaisi, eikä hän jaksanut edes teeskennellä olevansa pahoillaan.
"Mut nähdään", Sims jatkoi luoden Keyhin pikaisen silmäyksen ja samalla hän tuli sipaisseeksi huomaamattaan toisen kättä. Hän nyökkäsi ylös noustessaan Keyn kavereille ja ennen lähtöä hän loi vielä viimeisen nopean katseen ruskeahiuksisen pojan suuntaan.

// jeeeee. lol. XD //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: You can eat with us! [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Su Maalis 25, 2012 12:47 pm

Kibum Kim

Gina tarttui onneksi Keyn yrityksiin saada vaivaantunut hiljaisuus häviämään, mutta muut kolme pitäytyivät varsin hiljaa, joten yritykset eivät ehkä tuottaneet kovinkaan hyvää tulosta. Keyn ei siis olisi pitänyt olla lainkaan yllättynyt siitä, että Sims lopulta keskeytti edelleen vähän nolon puheen tyngän ilmoittamalla, että häipyisi nyt.
"O-okei", Key sai ulos suustaan jättäen vastaan väittämiset sivuun hölmistyneenä käteensä kohdistuneesta hipaisusta.
"Moikka", hän jatkoi vetäen kyseisen kätensä lähemmäs itseään ja unohtui tuijottamaan Simsin perään vähän aivottoman näköisenä. Hetken siinä tapitettuaan hän ikään kuin havahtui jostain horroksesta ja kääntyi takaisin Ginan, Yama-chanin ja Yoseobin puoleen. Yritys saada kasvoille normaali ilme taisi siinä samalla myös vähän epäonnistua.

// JEE VALMIS. //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: You can eat with us! [VALMIS]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa