Muut - kategoriaan kuuluvat hahmot

Siirry alas

Muut - kategoriaan kuuluvat hahmot

Viesti  Maya lähetetty Ti Helmi 28, 2012 11:55 am

Seven Daysin pelimaailmaan kuuluu myös paljon muitakin hahmoja, kuin pelkästään Sakurako Highin oppilaat ja opettajat, eikä pelissä suinkaan keskitytä pelkästään sisäoppilaitokseen ja sen oppilaiden elämään, vaan mukaan mahtuu paljon muutakin. Ja nämä muut hahmot voivat oikeastaan olla ihan mitä ja ketä tahansa Tokiossa asuvia henkilöitä - esimerkiksi vaikka joku kaupan tai kahvilan työntekijä, yrittäjä, bisnesmies tai -nainen, ala- tai yläasteen oppilas (tai opettaja), ihan ketä tahansa.

Muita hahmoja tehdessä pelaajilla on melko vapaat kädet sen suhteen millaisen elämän he haluavat näille hahmoille luoda - joku voi olla matkustelija, jollain toisella voi olla oma yritys, toinen voi olla työtön, joku saattaa olla ala-asteen opettaja, joku voi olla yläasteen oppilas, joku saattaa taas olla yksinhuoltaja, joku toinen taas voi työskennellä vaikka kaupan kassalla.
Mahdollisuuksia on monia ja pelaaja voi itse tehdä omat päätöksensä hahmonsa suhteen.
Hahmo voi myös olla joku Sakurako Highin entisistä oppilaista ja tällöin olisi hyvä, jos esittelyyn kirjoitettaisiin selkeästi, että milloin hahmo on  koulusta valmistunut.

Ympäri Tokiota on myös paljon kouluja, niin ala- kuin yläasteitakin, joten on helppo tehdä esimerkiksi joku yläasteen oppilas, joka sitten myöhemmin voi siirtyä Sakurako Highin oppilaaksi.
Näille kouluille saa melko vapaasti keksiä nimiä ja sijainteja, mutta tietysti olisi ihan suotavaa vaikka tutustua muiden pelaajien hahmoihin (jos sellaisia on) ja katsoa, että minkä nimisiä kouluja he ovat keksineet, niin voit laittaa hahmosi vaikka samaan kouluun ja näinollen valmiiden kaverisuhteiden luominen olisi helpompaa, eikä kenenkään tarvitsisi jäädä ihan yksin hahmonsa kanssa.
Mutta jos päätät keksiä ihan oman ala- tai yläasteen, niin keksi sille hyvä japanilainen nimi, jonka perässä on joko Elementary School tai Junior High, riippuen siitä suunnitteletko ala- vai yläastetta, ja muista myös määritellä koulun sijainti. (Esim. "Sakurako Elementary School" tai "Sakurako Junior High" ja sijaitseeko koulu Shibuyassa, Akihabarassa, Roppongissa ja niin edelleen.)

Toivottavasti tästä nyt on apua, jos joku on halukas tekemään itselleen jossain vaiheessa jonkun muun hahmon kuin Sakurako Highin oppilaan tai opettajan. :)
Ja apua saa tottakai aina pyytää ja jos on jotain epäselvää, niin kysykää! Me kaikki ylläpitäjät autamme ja vastailemme mielellään teidän mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa