Takeshi "Takeru" Miyamoto

Siirry alas

Takeshi "Takeru" Miyamoto

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ke Helmi 22, 2012 10:29 amNimi: Takeshi Miyamoto
Lempinimi: Takeru
Syntymäaika: 11.05.1995
Ikä: 20
Sukupuoli: mies
Elämäntilanne: töissä, ei opiskele
Seks. suuntautuminen: homo
Siviilisääty: Seurustelee Renin kanssa.

Menneisyys/perhe:
Takeru ei ole paljoa pidä yhteyttä perheeseensä, jos sitä perheeksi voi sanoa. Hänellä ei ole sisaruksia, joten hän on ainoa lapsi. Hänen isänsä kuoli auto-onnettomuudessa hänen ollessaan viisi, jolloin hän jäi kahdestaan äitinsä kanssa. Hän joutui olemaan paljon yksin kotona, kun hänen äitinsä oli töissä, mutta hän tottui siihen. Hän ei muista juurikaan isästään.

Koska hän oli paljon yksin kotona, hän pääsi sieltä myös pois ilman, että joku oli sitä estämässä. Hän pääsi tutustumaan naapureihin, löysi jopa muutaman ystävänkin. Nämä olivat tosin häntä paljon vanhempia eikä mennyt aikaakaan kun nämä muuttivat omille teilleen.

Koulussa hän jäi muista jälkeen laiskuuttaan ja tapaansa ajatella, että kaiken pystyi hoitamaan aina myöhemminkin. Kavereita hänellä riitti ja viikonloput menivät kaupungilla pyörimiseen. Hänelle ulkonäkö oli aina etualalle ja siksi shoppailusta tulikin hänelle melkein jo harrastus. Kavereitten kanssa oli hauska mennä aina ostamaan jotain kun oli makutuomareita mukana. Koulu sai aina odottaa, kun joku kavereista pyysi seuraksi.

Hänen äitinsä alkoi hänen vanhetessaan ottaa enemmän liikematkoja vastaan ja entistä vähemmän he viettivät aikaa yhdessä, ja sitä enemmän Takerukin pyrki hakemaan seuraa kaupungilta, kun kukaan ei ollut sanomassa, että kokeisiin piti lukea ja läksyt tehdä että joskus pärjäisi omillaan.

Mutta tietyin väliajoin nykyään hän aina pitää yhteyttä äitiinsä kertoen kuulumisia ja miten koulussa meni.Luonne:
Takeru on hyvin sosiaalinen, eikä juurikaan välitä olla yksin vaan aina pitää olla joku jolle kertoa, joskus kovin turhiakin asioita. Ulkonäkö on hänelle tärkeä asia ja hiusten väri vaihtuu lähes koko ajan. Hän on varsin värikäs persoona ja se näkyy myös pukeutumisessa. Hän käyttää paljon aikaa peilin ääressä ja koulussakin pitää aina olla peili käden ulottuvilla.

Takeru ei lähes kenellekään näytä hiljaista puoltaan vaan aina pitää esittää niin pirteää kuin vain voi, vaikkei olisikaan niin iloisella tuulella. Harvoin sellaisia hetkiä hänellä kylläkään on. Hän ei juurikaan välitä koulusta, vaikka on yrittänyt ryhdistäytyä ja lukea edes niitä tärkeimpiä aineita. Suurimman osan ajastaan hän viettää kavereitten kanssa. Hänelle kaverit ovat suuri osa elämää.
Tämän tapa aina sanoa kaikki suoraa ja ajattelematta juuri ollenkaan mitä sanoo saattaa olla joistakin hiukan ärsyttävä, mutta itse hän ei ollenkaan pidä siitä, että yritetään selittää kaikki hirveän monimutkaisesti.

Vaikka Takeru varmasti vaikuttaa varsin omapäiseltä nuorelta, tämä kyllä ymmärtää myös järkipuhetta ja tietää mikä on oikein ja mikä väärin. Hän yrittää aina hillitä itsensä kuullessaan ulkonäöstään negatiivista palautetta, mutta joskus hänkin hermostuu jos hänen pituudestaan huomautetaan.Ulkonäkö:
Pituus: 164 cm
Paino: 49 kg

Takeru on hyvin pirteä ja leveästi, hymykuopat paljastaen hymyilevä. Hän käyttää paljon värejä meikeissään ja vaatteissaan. Poika on tarkka ulkonäöstään, joten meikkien ja hiusten pitää aina olla siististi, jos on lähdössä pimeästä huoneestaan ihmisten ilmoille.
Hiusten väri vaihtuu lähes koko ajan, mutta yleensä ne ovat vaaleat. Hän pitää niitä auki, mutta niihin on tuhlattu joskus vähän liikaakin lakkaa ja geeliä. Etuhiukset on jaettu niin että silmien väliin jää hiussuortuva. Muuten ne ovat vain tupeeratut ja tarkkaan aseteltu. Toki niitä huonojakin päiviä löytyy, jolloin poika vetää hiuksensa tyynesti ja yksinkertaisesti ponnarille.
Takeru ei juurikaan seuraa muotia, vaan vaatteet ovat aina värikkäitä ja melkein voisi sanoa erikoisiakin yhdistelmiä löytyy. Yleensä vaatteet valitaan sillä perusteella mikä nyt sattuu sinä aamuna miellyttämään. Harvoin hän käyttää yksinään tummia vaatteita.
Hänellä on labret-lävistys, molemmissa korvissa korvakorut, sekä rinnassa perhostatuointi.

Muuta:
• Veriryhmä: O
• Tupakoi

Pelit:
Coffee cheer up always! - lauantai 17.3.2012 [VALMIS.]

Morning shower. - sunnuntai 8.4.2012 [VALMIS.]

Welcome to your new residence - tiistai 3.4.2012 [KUOLLUT.]

SPS - Are you alone?? - 28.7.12 Lauantai 19:20 [VALMIS.]

Watch where you're going! - Torstai 25.10.2012 [VALMIS.]

New acquaintance, perhaps?
- Torstai 25.10.2012 [VALMIS.]

Basketball's target - Sunnuntai 06.01.2013 [KUOLLUT.]

Terveys- ja seksivalistusta - torstai 21.6.2012 [KUOLLUT.]

Because I want! - Tiistai 20.11.2012 [VALMIS.]

What would you like to ask?? - keskiviikko 6.6.2012 [KUOLLUT.]

Ou! You're here! - Sunnuntai 4.11.2012 [KUOLLUT.]

boys in shower... and the girl. - Sunnuntai 06.01.2013 [KUOLLUT.]

Can you skate? - Lauantai 02.03.2013 [VALMIS.]

Summer day with rock 'n' roll - Lauantai 01.05.2013 [KUOLLUT.]

I promised it for you. - Lauantai 01.06.2013 [VALMIS.]

I promised it for you. vol. 2 - Lauantai 01.06.2013 [VALMIS.]

THN - What's going on... here? - Lauantai 02.10.2013 - 00:13 [VALMIS.]

I'm so fucking dead. - Sunnuntai 03.11.2013 [VALMIS.]

Could you still tolerate me? - Keskiviikko 22.01.2014 [VALMIS.]

Oh! Let me to smoke one more! - Keskiviikko 22.01.2014 [VALMIS.]

Suhteet:
Jiho "Zico" Woo - Koripallojoukkueen kapteeni, jonka peli taitoa ja tyyliä Takeru ihailee. Hän haluaisi olla joskus yhtä hyvä kuin toisella vuosikurssilla oleva poika.

Min Ki "Ren" Choi - Takerun poikaystävä. Lämpimiä välejä ylläpitävät pojat kirjaimellisesti törmäsivät toisiinsa sattumalta Renin oltua uutena koulussa. Vaikkei Takeru ensin suhtautunutkaan, kömpelöltä tuntuneeseen uuteen oppilaaseen kovin hyvin, halusi hän lopulta tutustua tähän paremmin.


[Kuvissa: SuG Takeru]
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa