Jisuk "Taewoon" Woo

Siirry alas

Jisuk "Taewoon" Woo

Viesti  Vieraili lähetetty La Helmi 11, 2012 4:24 pm

// Ex-käyttäjä Shuin hahmo, joka on nyt siirretty Arkistoon, koska Shuita ei ole foorumilla näkynyt aikoihin.
- Maya (26.2.2013) //
Nimi: Jisuk Woo
Lempinimi: Taewoon
Syntymäaika ja ikä: 11.5.1990 (22v.)
Sukupuoli: mies
Ammatti: pääosin jonkintasoinen jengipomo, joskin tekee elääkseen vuoroa melko pahamaineisella rap- ja hiphop - klubilla nimeltään The Capital, joka on myös hänen jenginsä epävirallinen "tukikohta".
Seks. suuntautuminen: bi
Siviilisääty: sinkku

Perhesuhteet:
Taewoonin perheeseen kuuluvat vanhemmat sekä neljä vuotta nuorempi veli Zico. Vanhempiensa kanssa Taewoon tulee hyvin hikisesti toimeen ja välit ovat vääristyneesti jopa ylikohteliaat, sillä he eivät ole pahemmin arvostaneet jälkikasvunsa valitsemaa elämäntyyliä. Jo Taewoonin ollessa nuori vanhemmat olivat jo niin väsyneitä Taewoonin jatkuviin hankaluuksissa räpistelyihin, joten nuorukaisen muutettua lukion alkaessa Sakurako Highin asuntolaan ja sen jälkeen omaan asuntoonsa, ei perheeltä ole juuri liiennyt hänelle enää rahallista eikä muutakaan tukea. Ja Taewoon ihan täysin ok asian kanssa, sillä hän hän pärjää omillaankin.
Välit Zicoon sen sijaan ovat huomattavasti läheisemmät, ja pikkuveli pitääkin Taewoonia jonkinlaisena tukihenkilönä. Lapsena aika meni keskenään painimiseen Taewoonin opettaessa velipoikaa "tavoille" ja vielä vartuttuaankin esimerkiksi nuoremman tervehtiminen leikkimielisellä niskalukolla on suorastaan tapa.Luonne:
Taewoon on pienestä asti itsepäisesti kulkenut omia reittejään välittämättä lainkaan muiden mielipiteistä missään asiassa ja kaikilla ohjeilla on sujuvasti tapana mennä hänen toisesta korvasta sisään ja samantien toisesta ulos. Käskytettävänä olemista Taewoon ei voi kertakaikkiaan sietää (koulu olikin hänelle suoranaista tuskaa), joten hän tekee aina itse omat päätöksensä, vaikkei lopputulos todetusti ehkä ole ollut se yhteiskunnan yleisen mielipiteen kannalta kovin loistokas. Mutta se kelpaa Taewoonille itselleen, sillä pääasiahan on, että hän on rakentanut elämänsä itselleen mieluisaksi niin, ettei hän ole kenestäkään riippuvainen, eikä ole edennyt kenenkään päsmäröinnin mukaisesti.

Taewoon on melkoisen pelottavan oloinen tapaus, ja tämä on suureksi osaksi ihan täysin oikeanlainen vaikutelma. Toisaalta Taewoon ei ole tosiaankaan läpeensä paha saatikka ilkeä, vaan hän on ihan huumorintajulla ja rennolla "I don't give a fuck" - otteella varustettu tyyppi, vaikka kovin yrmy noin yleisesti onkin. Taewoon ei jaksa stressata yhtään mistään, sillä asiat nyt tuppaavat aina hoitumaan jotenkuten ilman vouhottamista.
Perustaltaan Taewoon on ennemminkin kaikkea mahdollista vastaan kapinoiva ja rajoja äärimmilleen venyttävä valtaväestön kannalta ongelmatapaus, ei niinkään tarkoituksellisen julma tai väkivaltainen, vaikka osaa aika tunteettomaksikin heittäytyä. Hän ei siis kuluta "kallisarvoista" aikaansa höykyttämällä viattomia, vaan jotakuta vastaan nousemiselle täytyy olla ihan syykin (oli se sitten vaikka väkisin väännetty, mutta syy kuitenkin). Näin ollen tavalliset ohikulkevat tallaajat eivät päädy hänen kohdelistalleen, vaan hän keskittyy tekemään elämästä pykälää hankalampaa vain vastajengien jäsenille ja hänen tai hänen tuttaviensa kimppuun käyville idiooteille. Miksi tuhlata energiaa johonkuhun, joka ei ole tehnyt hänelle kerrassaan mitään?
Taewoon ei välitä hännystelijöistä, vaan on huomattavan paljon mieluummin yksin ja kaveeraa sellaisten kanssa, joista on hänelle jonkinlaista hyötyä, eivätkä ole vain tiellä. Miehen tapoihin ei kuulu hyviksi tyypeiksi osoittautuneiden kavereiden lemppaaminen, vaan hän puolustaa omaa puoltaan kärkkäästi, mikä tosin tarkoittaa vastapuolen kannalta sitten sen mukaista hakkaamista.

Kouluikäisenäkään hän ei kuulunut varsinaisesti koulukiusaajiin, mutta silti häntä kierrettiin kunnioittavan välimatkan päästä jo ihan muutenkin. Taewoon on ollut koko ikänsä taipuvainen joutumaan pienemmän ja suuremman kokoluokan hankaluuksiin lähtien näpistelyistä ja kouluajalla rajustikin tappelemisesta, joten koulussa hän oli varsinainen kaikkien murheenkryyni.
Poliisinkin kanssa on tullut asioitua varsinkin nuorempana, ja näin myöhemmällä iällä Taewoon on päätynyt Tokion alamaailman jengeihin, joiden joukossa nuorukainen on ihan nimekäs tekijä ja tuntee oikeastaan kaikki ja kaikki tuntevat hänet.

Kuvissa: Taewoon (Co-Ed School, SPEED)Ulkonäkö:
Taewoon on ulkonäöltään melko pelottavaksi ja kunnioitettavaksi luokiteltava. Hän on melko kovapiirteinen ja ehkä rujokin, ja hänen silmissään on lähes jatkuvasti pistävä, vähän kulmia kurtistava katse. Hänen ilmeetön perusilmeensä onkin vähän ärtyneen ja tyytymättömän oloinen, mikä ei tee hänestä lainkaan helppoa lähestyä, joskin se taitaa olla osin hänen tarkoituksensakin. Miehessä on ehkä vähän apinanpoikasenkin näköä, mutta sitä ei kukaan ole pahemmin tainnut hänelle uskaltaa mainostaa.
Taewoon on valkaissut hiuksiaan useita vuosia, joten ne ovat nykyisin valkoiset ja tämän hohtavan värin vuoksi melko hyvin erottuvatkin. Niiden malli on lyhyt ja mahdollisimman vähän tiellä oleva. Kampauksen väsäämiseen Taewoonille riittää sormien vetäminen hiusten läpi otsalta ja niskalta, jolloin päällisosan hiukset nousevat sojottamaan pystyyn. Sivuilta hiukset on vieläkin lyhyemmiksi ajellut.

Ruumiinrakenteeltaan Taewoon on jäntevä ja vahvarakenteinen, ja pituuttakin löytyy 184 senttimetrin verran. Painoa on kertynyt 68kg. Koska jengitappelut eivät ole mitenkään harvinaisia, on Taewoonilla lähes jatkuvasti jotain ruhjeita ja mustelmia jossain päin kehoaan. Hän on tosin tullut jo pienelle kivulle niin immuuniksi, että hän yleensä huomaa satuttaneensa itsensä vasta jälkikäteen, eivätkä vahingot hänen vauhtiaan juurikaan hidasta. Hänellä on useampiakin kertoja ollut esimerkiksi sormi paketoituna, mutta toistaiseksi hän on jengitouhuissa onnistunut välttämään pahimmat vammat - tosin koskaanhan ei tiedä, mitä tapahtuu.
Taewoonin pukeutumistyyli on rento ja cool, eikä hän siedä turhan monimutkaisia vaatteita. Sen, mitä hän päälleen kiskoo, täytyy olla kohtuullisen mutkatonta ja yksinkertaista. Pääosin miehen värimaailmaan kuuluvat tummanpuhuvat värit, mutta usein hän tulee yhdistäneeksi asuunsa jonkin mahdollisesti hyvinkin kirkkaan värisen vaatekappaleen. Taewoonin tavaramerkiksi ovat muotoutuneet hanskat, joissa on pätkäistyt sormet, ja sellaiset miehen käsissä on käytännössä jatkuvasti. Koruja Taewoon ei juuri pidä vasemmassa korvassaan killuvaa korvakorua enempää.Muuta:
- veriryhmä A
- tupakoi (kovempiakin aineita tullut kokeiltua, joskin jääneet ihan satunnaisiksi kokeiluiksi)
- Taewoon asuu vähän syrjäisellä ja epämiellyttävällä nurkalla Roppongia kerrostalossa, jonka katutasossa sijaitsee hänen jenginsä kantapaikka, The Capital. Vuokra on halpa ja pieni yksiö varsin kelpo kunnossa, joten Taewoon viihtyy erittäinkin hyvin majapaikassaan, jonne myös Zico on kanniskellut osan omaisuudestaan.
- Vapaa-ajallaan pelaa koripalloa, piirtää tai räppää (pyörii osin samoissa porukoissa kuin veljensä, muttei ihan niin aktiivisesti, sillä on viettänyt aktiivisimmat aikansa lukioaikoinaan ja nykyään näyttää naamaansa lähinnä silloin kun oikeasti tarvitsee).
- valmistunut Sakurako Highista vuonna 2010

Videot:
Co-Ed School - Too Late


Suhteet:

Jiho "Zico" Woo - Zico on Taewoonin pikkuveli, joka silloin tällöin majailee Taewoonin asunnon nurkissa. Nuorempana heidän välinen suhteensa oli lähinnä jotain luokkaa johtaja ja juoksupoika, kun pikkuveljestä piti koulia kelpo seuraaja. Vartuttuaankin he ovat edelleen tiimi, vaikkeivät enää näekään aivan niin usein kuin vielä vuosi pari sitten.

Kyung Park - Zicon paras ystävä, joka on saanut osansa Taewoonin koulutuksesta siitä lähtien kun Zico ystävystyi tämän kanssa ala-asteella kiusattuaan toista aikansa. Alkuun Taewoon ei ollut aivan vakuuttunut siitä, että Kyungissa olisi ainesta yhtään mihinkään, mutta on saanut todeta pojan olevan ihan kelpo kaveri.

Amber Liu - Tämä tyttö on ansainnut Taewoonin arvostuksen toimimalla Zicolle kuin isosiskona, joka ei ole pelännyt tintattailla kuritonta pojannulikkaa päin näköä. Toisaalta taas koska Amber on Taewoonin silmissä ollut (ja on edelleen) yksi pojista, on hän ollut Taewoonin kanssa tappelemisen kanssa ihan samalla viivalla kuin Zico ja Kyungkin.

Junhong "Zelo" Choi - Taewoonin juoksupoika, joka päätyi tehtäväänsä parin Zelon kannalta epäonnisen sattuman jälkeen, kun Taewoonille selvisi yksi plus yksi yhteen laskemalla, että poika on vielä alaikäinen ja kulkee silti sujuvasti täysi-ikäisille tarkoitetuilla rap-klubeilla.


Pelit:

Long time no see [KUOLLUT] - lauantai 3.3.2012

Watch where you're going, kiddo! [VALMIS] - maanantai 9.4.2012
Taewoon on palailemassa kaverinsa luota baari-illan jälkeisenä päivänä, kun Zelo onnistuu skeittilautoineen kolaroimaan hänen kanssaan. Taewoon laittaa nuoremman ostamaan itselleen kahvin korvaukseksi.

So you want me to shut the fuck up about you, huh? [VALMIS] - lauantai 9.6.2012
Taewoon törmää Zeloon Roppongissa rap-klubilla, joka on tarkoitettu vain täysi-ikäisille. Ja koska Taewoon sattuu tietämään Zelon olevan alaikäinen, ei mies voi olla käyttämättä tuota tietoa hyväkseen.

SPS - Kids and their parties these days - lauantai 28.7.2012, klo 21.20

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa