rose colored glasses (part 2) (k-18) [VALMIS]

Siirry alas

rose colored glasses (part 2) (k-18) [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Pe Helmi 03, 2012 6:18 pm

// Jatkoa TÄLLE, eli Maya ja Zico :::: D <3 //

torstai 22.12.2011, Opettajien huoneistot

Jaejoong Kim

Jaejoongia hymyilytti koko matkan ajan enemmän kuin laki salli, ja metromatkan Roppongista takaisin hänen asuntoaan lähimmälle Shibuyan asemalle mies tuijotteli metron ikkunaa (josta ei kyllä näkynyt kuin oman hangon keksinä loistavan naaman heijastus, kun maan alla pimeässä satuttiin olemaan) puristaen yhä samalla vieressään istuvan Zicon kättä otteessaan heidän reisiensä välissä. Metrossa oli myöhäisestä kellonajasta ja joulun aivan nurkan takana olemisesta huolimatta kyllä useita muitakin ihmisiä - Tokiohan ei koskaan kuollut -, mutta Jae ei välittänyt yhdestäkään ajatuksesta, että hänen pitäisi olla varovaisempi. Eihän hän sentään ollut toisen kimpussa viatonta kädestä pitelemistä enempää, joten aivot hiljaa!

Metroasemalta ei onneksi ollut kuin pari korttelia kylmässä ulkoilmassa kävelyä, vaikka Jae ei sisäisestä lämmöstään johtuen olisi varmasti huomannut, vaikka pakkasta olisikin pamahtanut useampi aste. Yhtään sanaa ei matkan aikana vaihdettu, sillä sille ei yksinkertaisesti ollut tarvetta ja hiljaisuus oli vain ja ainoastaan mukavaa ja rauhoittavaa.
Jae ei päästänyt irti toisen kädestä edes kaivaessaan asuntonsa avaimet ja avatessaan oven pimeään ja hiljaiseen asuntoonsa. Saatuaan oven auki omaan makuunsa vähän turhan hitaasti hän veti Zicon perässään ennen kuin vetäisi oven visusti kiinni molempien takana ja ulkoa tulevien katuvalojen kajo hävisi. Jae tunki avaimet takkinsa taskuun, eikä viitsinyt nähdä vaivaa laittaakseen valot päälle, vaikkei eteisessä toistaiseksi nähnyt kertakaikkiaan nenäänsä pidemmälle.
Mies kiskaisi nuoremman lähemmäksi tämän kädestä ja vei vapaan kätensä tämän hartialinjaa pitkin toisen niskaan rastojen alle. Pimeässäkin hän löysi helposti Zicon huulet painaakseen niille yhä vielä melko kiireettömän suudelman.


// ohho tulipa lyhyt :::: D NUKKUMAAN. //


Viimeinen muokkaaja, Shui pvm Su Helmi 12, 2012 12:33 pm, muokattu 2 kertaa

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses (part 2) (k-18) [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty La Helmi 04, 2012 3:55 am

// täälläpä ollaan ::::D <3 //

Jiho Woo

Matka klubilta metroasemalle sujui hiljaisuuden merkeissä ja sama hiljaisuus jatkui niin metrossa kuin heidän kävellessä Jaen asunnolle. Se ei kuitenkaan ollut mikään painostava tai vaivaantunut hiljaisuus, vaan sanoja ei yksinkertaisesti tarvittu, kun molemmat tiesivät mitä toinen ajatteli.
Zico tunsi matkan aikana kumman onnellisuuden tunteen puristavan pehmeästi hänen rintakehäänsä, kun Jae ei päästänyt missään vaiheessa irti hänen kädestään, ei vaikka metrossa oli muitakin myöhäisestä kellonajasta huolimatta - Tokio tosin kuului niihin maailman kaupunkeihin, jotka eivät nukkuneet koskaan. Zico huomasi hyväilevänsä aina ohimennen Jaen kättä peukalollaan. Nuoremmalta ei myöskään jäänyt huomaamatta miehen onnellinen hymy, joka valaisi tämän kasvoja käytännössä koko matkan ajan. Se ei hyytynyt missään vaiheessa ja siitä saattoi päätellä, että Jae taisi myös olla onnellinen.

Viimeinkin he selvisivät miehen asunnolle saakka, Jae veti ulko-oven kiinni heidän takanaan ja asunto täyttyi pimeydestä, eikä kumpikaan viitsinyt laittaa valoja päälle. Mitä sitä turhaan, kun he osasivat kuitenkin suunnistaa pimeässäkin siihen suuntaan asuntoa, johon oli tarkoitus päästä.
Zico vastasi Jaen suudelmaan, joskin nuorempi kaipasi jo vähän enemmän toimintaa näiden kiireettömien suudelmien tilalle. Niinpä rastapää otti ohjat omiin käsiinsä; hän vei molemmat kätensä miehen lantiolle, sormet hakeutuivat nopeasti paidanhelman alle ja hän veti miestä lähemmäs itseään, painaen lantiotaan miehen omaa vasten. Samalla hän syvensi suudelmaa työntäen kielensä Jaen huulien välistä tämän suuhun, antaen kielensä kietoutua Jaen kielen ympärille.
Zico potkaisi kengät jaloistaan irrottamatta otettaan vanhemmasta miehestä edessään ja tämän jälkeen hän lähti hitaasti ohjaamaan toista makuuhuonetta kohti.

// lyhyttt mut ei voi mitään XD //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses (part 2) (k-18) [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty La Helmi 04, 2012 7:01 am

Jaejoong Kim

Jaen fiilis oli sellainen, että hän olisi halunnut vain kiivetä jonnekin korkealle katolle ja huutaa koko maailmalle infoksi sisällään kuplivan lämpimän tunteen. Mutta koska se nyt ei olisi kovin järkevää loppuun asti ajateltuna, tyytyi Jae keskittymään pitämään jalkansa maanpinnalla, ettei leijaillut kevyesti jonnekin korkeisiin pilvilinnoihin.
Jae oli äärimmäisen helpottunut, kun sai lopulta sulkea asuntonsa oven, jolloin mahdolliset ylimääräiset silmäparit oli suljettu siltä yöltä pois päiväjärjestyksestä. Vihdoinkin kahden ilman pelkoa, että joku rynnistäisi kesken kaiken sisään tai katsoisi oudosti ja tiukan arvostelevasti kulmiensa alta.

Suudellessaan nuorempaa Jae riisui takkinsa häthätää yltään ja melko lailla tapojensa vastaisesti vain nakkasi sen siihen eteisen lattialle. Miehelle ei tullut todellakaan minkäänlaisena yllätyksenä, että Zico päätti hempeilyn jo riittäneen ja Jae värähti toisen ulkoilman takia melko kylmien sormien löytäessä hänen lantionsa ihon. Samalla hän kallisti päätään toiselle sivulle sen verran, että toisella oli enemmän tilaa syventää suudelmaa, ja potki kenkänsä jaloistaan.
Ehkä tosiaan oli tullut jo hempeiltyä riittämiin yhdelle illalle.
Jae antoi nuoremman ottaa johdon, ja pakitti hitaasti pimeässä kohti makuuhuonettaan, jonne päin Zico häntä ohjasi. Mies pujotti molemmat kätensä nuoremman housujen takataskuihin ja sitä kautta selkäpuolelle paidanhelman alle hyväillen sormenpäillään nuoremman selkää.

Matkaan eteisestä makuuhuoneeseen olisi saanut kulumaan huomattavasti pidemmänkin ajan ottaen huomioon sen seikan, että kumpikaan ei irrottautunut hetkeksikään toisesta koko matkan aikana. Jae havahtui vasta siinä vaiheessa, kun tunsi sängynreunan osuvan takanaan jalkoihinsa.
"Innokkaita, hmm?" mies irrottautui hetkeksi puoliksi kysyäkseen ja puoliksi todetakseen hiljaa itsestäänselvyyden käheällä äänellään vino hymy muotoutuneena huulilleen. Hän tunsi omissa housuissaan jo selkeitä elonmerkkejä, joten... mielihyvin, sir.

// lol XD //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses (part 2) (k-18) [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty La Helmi 04, 2012 7:29 am

Jiho Woo

Zico olisi voinut suorastaan kehrätä tyytyväisyyttään, kun tilanne alkoi muuttua enemmän siihen suuntaan, josta hän piti. Okei, olihan se hempeily ihan okei aina silloin tällöin pieninä määrinä kerrallaan, mutta se oli enemmänkin Jaen heiniä, kun taas Zico keskittyi mieluummin siihen itse asiaan. Onneksi Jae ainakin tällä kertaa vaikutti olevan ihan täysillä mukana tässä Zicon järjestämättä tilanteen käänteessä.
Zico johdatteli miehen makuuhuoneen suuntaan, joskin matka kesti paljon pidempään kuin yleensä, kun kumpikaan ei halunnut irrottautua kiihkeästä suudelmasta ja molempien kädet harhailivat toistensa vartaloilla. Rastapää tunsi housuissaan mukavia elonmerkkejä - pikku-Zico tuntui olevan aivan yhtä innoissaan tilanteesta, kun hän tunsi Jaen sormet ensin takapuolellaan ja sitten selkänsä paljaalla iholla.

Lopulta he kuitenkin pääsivät makuuhuoneeseen saakka ja Zico ei voinut muuta kuin hymähtää kevyesti hengästyneenä Jaen sanoille. Tottakai hän oli innokkaana, hänellähän oli juurikin maailman seksikkäin mies hyppysissään ja kohta alasti edessään keskellä miehen leveää sänkyä.
Zico ryhtyi nykimään vikkelillä käsillään vanhemman miehen paitaa pois tämän päältä ja hänen otteistaan huomasi selvästi, että tätä oli tullut harjoiteltua ennenkin. Saatuaan tuon turhan vaatekappaleen pois Jaen päältä, Zico työnsi miehen selälleen sängylle, kivuten itse pikavauhtia hajareisin tämän päälle. Nuorempi istahti Jaen yläreisien päälle, katsellen hetken aikaa puolialastonta miestä edessään, jonka hiukset olivat seksikkäästi sekaisin ja joka näytti kevyesti hengästyneeltä kiihkeä katse silmissään.
'Maailman seksikkäin mies tosiaankin, helvetti sentään. Ja kokonaan mun.'
"Miten sä voitkin olla noin helvetin seksikäs?" Zicon oli pakko sanoa ajatuksensa kiihkon karhentamalla äänellä ääneen ja nuorukaisen kädet hakeutuivatkin vähän levottomina Jaen paljaalle ylävartalolle, etsien ne kosketusherkimmät paikat heti ensimmäisenä. Zico kumartui miehen ylle, painaen huulensa halukkaasti toisen huulille, hieroen samalla lantiotaan Jaen lantiota vasten.

// hehe ! XD //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses (part 2) (k-18) [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty La Helmi 04, 2012 8:25 am

Jaejoong Kim

Vaikka Jae olisikin yrittänyt laskea ne lukuisat kerrat, joina tämä sama tapahtumasarja johtaen sängynreunalle oli tapahtunut, ei siitä olisi tullut yhtään mitään. Tällä kertaa kaikki vain tuntui jotenkin erilaiselta - ja samaan aikaan kuitenkin niin tutulta. Tuon erilaisuuden tunteen alkuperää Jaen ei tosin tarvinnut mitenkään liian pitkään pohtia, kun mietti viimeisten parin tunnin tapahtumia.
Miehen kasvoilla säilyi tuo vino hymy, kun nuorempi iski kätensä hänen ylävartaloaan peittävien vaatekappaleiden kimppuun. Jae avitti toista tuossa missiossa, vaikka varsin hyvin ja vikkelästi toinen sai homman itsekin hoidettua ja paita päätyi lattialle.
Vaaleahiuksinen ei ehtinyt edes viedä käsiään takaisin Zicon vartalolle, kun tämä oli jo työntänyt hänet selälleen sängylle. Jae könysi vauhdilla taaksepäin sijoittaakseen itsensä paremmin peittojen päälle samalla kun nuorempi oli yhtä nopealla liikkeellä lukinnut hänet aloilleen.

Jaejoong tuijotti toista takaisin halua hehkuva katse silmissään ja kohotti toisen kätensä patjalta pyyhkäistäkseen jo valmiiksi tuulentuivertaman näköisiä ja sotkuisia vaaleita suortuvia sormiensa läpi pois silmiltä. Miehen kasvoille kohosi tyytyväinen ilme, kun hän tunsi Zicon suorastaan syövän itseään katseellaan ja nopeasti toinen pukikin mietteensä sanoiksi.
"Kiva kun kelpaa-aaa-a", hän vastasi jo reilusti kähentyneellä äänellään, mutta lause päättyi äänentason pieneen kohoamiseen, kun mies värähti nuoremman kosketuksen alla.
Saadessaan toisen huulet jälleen omille vähän turvonneille huulilleen Jae kohotti toisen kätensä Zicon rastojen lomaan painaakseen toista jopa nälkäisesti aina vain lähemmäksi itseään. Hän lähes kehräsi tunteelle, jonka Zicon häntä vasten liikkuva lantio sai aikaan ja aukaisi reisiään automaattisena reaktiona saadakseen hankauksen tuntumaan vielä niin, niin paljon paremmin, että hänen kurkustaan karkasi toisen huuliin tukahdutettu ähkäisy.
Jae vei molemmat kätensä Zicon paidan helman tietämille ujuttaen kätensä sen alle ja vetäen käsiään pitkin toisen kylkiä hän nosti paitaa koko ajan ylemmäs. Kunnes sitten irrottautui kiihkeästä suudelmasta vetääkseen toisen paidan tämän käsivarsien ja pään yli.

// joopa, kylläpäs tökki ::: D //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses (part 2) (k-18) [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty La Helmi 04, 2012 9:41 am

Jiho Woo

Tällä kertaa tilanteessa tuntui pienimuotoinen uutukaisuuden hekuma, vaikkei tämä tosiaankaan ollut heidän ensimmäinen kertansa. Mutta tunnelma oli uusi, sillä molemmat olivat jokunen aika sitten tunnustaneet rakkautensa toisilleen, mikä sai tilanteeseen aivan uudenlaista tuntua ja pienen jännityksenkin kohoamaan pintaan.
Zico ei voinut käsittää miten hänellä olikin käynyt niin hyvä tuuri, että hän oli saanut iskettyä Jaen itselleen, kun mies oli niin kertakaikkiaan kaikinpuolin täydellinen. Nuorempi olisi voinut tuijottaa toisen vartaloa, suorastaan syödä toista katseellaan, vaikka ikuisuuden putkeen halua hehkuva katse silmissään ja kevyt hävytön toispuoleinen hymy huulillaan, kun vähän enemmän ja vähemmän härskit ajatukset täyttivät hänen päänsä.
Rastapää ei voinut kuin virnistää toispuoleisesti Jaen huulia vasten, kun hän tunsi toisen aukaisevan reitensä ihan häntä varten siinä hänen vartalon allaan. Zico vain innostui tästä ja hänen lantionsa liikkeet muuttuivat vaativammiksi ja voimakkaammiksi, eikä Zico voinut muuta kuin nauttia siitä ääniskaalasta, jonka hän sai Jaessa aikaan.

Zico kohotti ylävartaloaan miehen päältä sen verran, että he pääsivät eroon nuorukaisen turhasta vaatekappaleesta, joka peitti hänen koriksen parissa treenautunutta ylävartaloaan. Nuorempi huomasi olevansa hivenen hengästynyt, kun paine tuntui vain kerääntyvän hänen jalkojensa väliin. Zico kohottautui jälleen istuvampaan asentoon Jaen haaruksien päällä, eikä nuorukainen voinut olla jälleen ihastelematta miesystävänsä seksikyyttä.
Tajusikohan Jae itsekään kuinka mahdottoman seksikäs hän oli kera turvonneiden huuliensa ja sotkuisten hiuksiensa? Siihen kun vielä lisättiin tuo kevyehkö huohotus ja kiihkon sekainen katse. Mmmh.
Zico hivuttautui polviensa varassa hivenen eteenpäin, jääden siihen Jaen rintakehän tienoille. Nuorukainen sipaisi vaativasti Jaen poskea, vilkaisten lähes yhtä vaativasti ensin miehen huulia ja tämän jälkeen omaa hyvinkin kireäksi käynyttä housujensa etumusta. Katse Zicon silmissä oli lähes leiskuva ja nuorukaisen huulilla käväisi toispuoleinen vino virnistys, kun hän jäi tuijottamaan vanhemman miehen turvonneita huulia. Rastapään toinen käsi hakeutui hänen vyönsä soljelle, kun taas toisella hän otti hieman tukea vieressään olevasta seinästä.

// ehehehehee !! :::::DDD //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses (part 2) (k-18) [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty La Helmi 04, 2012 1:59 pm

Jaejoong Kim

Jaea ei ollut enää aikoihin häirinnyt näissä sängyn sisältävissä aktiviteeteissa se seikka, että Zico oli alaikäinen. Varsinkin nyt hän pystyi ihan rehellisesti ajattelemaan toisen olevan seksikäs ja että hän hän halusi tätä niin kovasti ilman, että mikään pieni ääni sanoi sen olevan väärin. Koska paskanmarjat, mikään ei ollut koskaan tuntunut niin oikealta kuin se, mitä Jae tunsi nuorempaansa kohtaan.
Hän rakasti tuota asenteen kanssa mätsäävää virnistystä, joka toisen kasvoille kohosi useissakin tilanteissa. Hän rakasti tämän hoikkaa vartaloa, joka tuntui muodostavan täydellisen parin hänen omansa kanssa. Ja vielä jotain mainitakseen hän rakasti toisen pehmeitä rastoja, jotka toinen kotioloissa sitoi useimmiten pois tieltä suurelle vähän koomiselle nutturalle, joka Jaen silmissä oli vain söpö.

Ja totta tosiaan: Jae ei voinut väittää, etteikö olisi pitänyt myös Zicon suorasukaisuudesta ja röyhkeästä häpeilemättömyydestä. Mies ehti olla hetken aikaa jopa vähän pettynyt, kun toinen saatuaan paitansa pois päältään nousikin istuvampaan asentoon, mutta se vaihtui nopeasti suoraan haaruksiin suuntautuvaan tykyttävään sähkövirtaan, kun Jae tajusi nopeasti, mihin nuorempi pyrki.
Vai että tällaista peliä täällä pelattiin.
Jae seurasi Zicon katsetta, ja kun se kohtasi hänen omansa, mies kohotti toiselle kulmaansa. Viestiä ei voisi kyllä juuri yhtään selvemmäksi enää tehdä. Laskien katseensa toisen housujen etumuksessa olevaan selkeään kohoumaan Jae vei kätensä tyrkkäämään Zicon käden pois tieltä vyönsoljelta ja tarkoituksellisen ja Zicolle varmasti tuskastuttavan hitaasti aukaisi ensin vyön, sitten napin ja vetoketjun ja lopuksi tarttui sekä toisen housujen että boksereiden vyötäröön vetääkseen ne samaan aikaan alas.
Mies nuolaisi rivohkosti huuliaan ennen kun kohotti itsensä vähän ylemmäs toisen kyynärvarren varaan kiertäen vapaaksi jääneen käden sormensa toisen paljastuneen, kosketusta vaativan miehuuden ympärille. Mies kumartui eteenpäin painaakseen herkkään ihoon kevyitä suudelmia ennen kuin saavutti kärjen ja kiepautettuaan kielensä kerran sen ympäri, hän upotti koko miehuuden kosteaan suuhunsa tuntien sen yhä kasvavan otteessaan. Mies jatkoi huuliensa ja kielensä taitavaa käyttöä samalla kun alkoi liikuttaa kättään tahdissa suunsa kanssa. Jokainen Zicon päästämä äännähdys meni suoraan Jaen haaroväliin ja hänen housunsa alkoivatkin käydä hetki hetkeltä yhä ahtaammiksi ja tukalemmiksi.

// no voi nyt terve sentäs, en muuta sano X'''''D //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses (part 2) (k-18) [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty La Helmi 04, 2012 2:54 pm

Jiho Woo

Zico tiedosti olevansa ehkä vähän turhankin suorasanainen ja röyhkeän häpeilemätön, mutta tosiasia oli, että hän piti itsestään juuri sellaisena. Hänellä oli pokkaa tehä juuri niin kuin hän itse halusi, eikä tarvinnut teeskennellä mitään sellaista mitä hän ei ollut. Jae saattoi olla vähän siveliäämpi tapaus, mutta Zicoa ei lainkaan hävettänyt tehdä miehelle selväksi esimerkiksi sitä, että häntä panetti. Jos häntä panetti, niin häntä panetti ja silloin hän vaatimalla vaati seksiä ja Jae yleensä oli pienen lämmittelyn jälkeen melko helppo tapaus. Mutta pääpointti oli se, ettei häntä hävettänyt lainkaan tehdä milloisiakin mielihalujaan toiselle selväksi.
Nytkin hän teki hyvin selväksi, ettei hän tahtonut mitään muuta kuin Jaen seksikkäästi turvonneet huulet kosketusta vaativan miehuutensa ympärille, eikä miehellä onneksi tuntunut olevan mitään tätä vastaan. Jae tosin hidasteli Zicon vyön ja housujen avaamisessa vähän turhankin pitkään nuoremman makuun ja rastapää oli jo kärsimättömänä tehdä toiselle selväksi, että pitäisi vähän kiirettä. Mutta sanat kuitenkin kuolivat hänen huulilleen ennen kuin hän ehti niitä sanoa, kun hän tunsi miehen vetävän hänen housunsa sekä bokserinsa alas ja Zico tunsi kiristävän tunteen helpottavan hieman.

Nuorempi seurasi tiiviisti katseellaan Jaen tekemisiä ja kun mies nuolaisi rivosti huuliaan, Zico ei voinut muuta kuin nuolaista itse omia huuliaan pienehkön virneenpoikasen kutitellessa suupielissä. Ah, tuo mies niin tappaisi hänet seksikkyydellään.
Rastapää puraisi alahuultaan yllättävän lujaa, kun hän tunsi miehen huulet kosketusherkällä iholla miehuutensa varrella ja matala voihkaus pääsi karkaamaan nuoremman huulilta, kun Jae pyöräytti kieltään hänen miehuutensa kärjellä, upottaen sitten koko komeuden kosteaan suuhunsa. Tasainen huohotus ja aika-ajoin nuoremman huulilta karkaavat voihkaukset täyttivät huoneen ja Zico joutui ihan keskittymään kaikella tahdonvoimallaan, ettei hän olisi menettänyt itsehillintäänsä ja ruvennut naimaan miestä tämän suuhun. Hän aikoi niin painaa tämän näyn verkkokalvolleen, jotta hän voisi käyttää sitä joskus tulevaisuudessa kätensä apuna.
Zico upotti toisen kätensä sormet Jaen hiuksiin, kun taas toinen käsi haki tukea vieressä olevasta seinästä. Tunne oli sanoinkuvaamaton ja Zico tiesi, että jos Jae ei pian lopettaisi, hän laukeaisi ennen aikojaan tämän suuhun.
"Jae - ahh... Lopeta", nuorempi huohotti hengästyneenä ja hän veti miehen päätä tämän hiuksista taaksepäin. Zico joutui pysähtymään hetkeksi, jotta hän sai vartalonsa jälleen hallintaansa, eikä tuo haaroissa tuntuva hillitön paine päässyt vielä purkautumaan.

Zico hivuttautui alaspäin sängyllä, jotta hän sai painettua nälkäiset huulensa Jaen huulille ja nuoremman kädet vaeltelivat vanhemman vartalolla. Zico vei toisen kätensä miehen komeasti pullottavan etumuksen päälle, hieroen kohoumaa voimakkaalla liikkeellä.
"Sä näytät itekin olevan melko innokkaana", Zico kommentoi hengästyneenä vetäytyen hieman kauemmas miehen huulista.

// myhämyhämyhä ! :::::DDD lol. //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses (part 2) (k-18) [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Su Helmi 05, 2012 3:24 am

Jaejoong Kim

Jae loi muutaman silmäyksen ylöspäin Zicon kasvoihin, mutta totesi nolostuvansa tämän tiiviin katseen alla, joten keskittyi työskentelemään suunsa kanssa silmät suljettuina. Ja ääntelystä päätellen toinen todellakin nautti, mikä sai Jaen päästämään itsekin muutaman arvostavan huokauksen vasten suussaan olevaa toisen mukavan kovaa miehuutta. Mies oli varsinaisesti tiedostamattaan tyytyväinen siihen, että Zico piti itsehillintänsä, sillä Jaella ei ollut enää vapaita käsiä pitämään varmuuden vuoksi kiinni toisen lantiolta.
Lopulta nuoremmalle taisi alkaa olla liikaa, ja Jae tunsi toisen vetävän itseään hiuksista kauemmas ja pyytävän erittäin vakuuttavalla, huohottavalla äänellä lopettamaan. Mies päästi toisen miehuuden huuliensa välistä pienen "plop"-äänen saattelemana ja kohotti katseensa toiseen, joka tuntui kokoavan itseään siinä Jaen yläpuolella.

Jae odotti vaitonaisena kosteita hiuksia pois kasvoiltaan pyyhkien sen pienen hetken, mikä Zicolla kesti, ja nopeasti nuorempi oli kömpinyt taas alaspäin ja painanut huulensa Jaen huulille. Mies laski kyynärvartensa varassa vähän kohotettuna olleen ylävartalonsa takasin sängyn peitteiden päälle ja vastasi toisen suudelmaan vähintään yhtä nälkäisesti ja vaativasti. Hänen kätensä nousivat harhailemaan ensin nuoremman niskan kautta tämän selkää pitkin takapuolen suuntaan.
Jaen huulilta karkasi tukahtunut ähkäisyn ja voihkauksen sekainen ääni, kun Zicon käsi eksyi hänen valitettavasti yhä housujen kankaan peittämälle etumukselle.
"No älä ihmettä", Jae murahti käheästi toisen sanoille, joiden itsestäänselvyysaste huiteli sadassa prosentissa, ja virnisti pienesti ennen kuin painoi toisella kädellään Zicon huulet jälleen omilleen ja ujutti kielensä helposti tämän suuhun.
Mies vei toisen kätensä nuoremman käden seuraksi lähelle haaruksiaan ja alkoi räpeltää vyönsä solkea auki. Hänestä tuntui, että alkoi olla jo aika saada hänenkin turhiksi käyneet housut vihdoin pois tieltä häiritsemästä.

// hyvä ku saa välillä ihan pysähtyy virnuilemaan iha mielipuolisesti, et pystyy sit jatkamaan X'''''''''''''''''''''''''''DDDDDD //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses (part 2) (k-18) [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Su Helmi 05, 2012 9:44 am

Jiho Woo

Zico olisi voinut kehrätä tyytyväisyyttään monestakin syystä; hän oli saanut täytettyä verkkokalvonsa ehkä maailman seksikkäimmillä kuvilla Jaesta ottamassa häneltä suihin (mitään seksikkäämpää ei taatusti löytynyt yhtään mistään!) ja hän tiesi miehen olevan melkeinpä kärsimätön pääsemään eroon omista housuistaan ja Zico oli kyllä varsin mieluusti antamassa tälle tuon helpotuksen.
Vanhemman miehen tukahtunut voihkaus kulkeutui Zicon selkärankaa pitkin suoraan hänen jalkoväliinsä, eikä nuorempi voinut kuin naurahtaa käheästi, kun Jae myönsi oman hyvinkin itsestäänselvän innostuksensa tilannetta kohtaan. Hän työnsi kielensä Jaen suuhun, antaen sen kietoutua miehen vastaavan ympärille. Zico nappasi toisen kielen huuliensa väliin, imien sitä voimakkaasti ja pyörittäen omaa kieltään lihan ympärillä.

Rastapää hieroi omistavin elkein Jaen housujen etumuksen kohoumaa ja päättäväisesti hän työnsi suudelman lomasta toisen käden pois, siirtyen itse näppärin sormin räpeltämään vyötä auki. Housut aukesivat melko ronskin ottein, eikä Zicoa voinut vähempää kiinnostaa irtosiko housuista kenties nappi vai ei - pari nappia sinne tai tänne, kun oli kuitenkin näinkin hekumallisesta tilanteesta kyse.
Zico kiskoi housut boksereiden kera pois miehen jaloista, viskaisten ne summamutikassa johonkin suuntaan - kyllä ne sitten löytyisivät, kun niitä joskus tarvittaisiin - ja samaan suuntaan päätyivät myös Zicon polvissa roikkuvat housut. Nyt kun molemmat olivat päässeet eroon kaikista turhanpäiväisistä vaatekappaleista, Zico pysähtyi hetkeksi ihastelemaan miesystävänsä täydellisen seksikästä alastonta vartaloa, painaen jokaisen kohdan tarkasti mieleensä.
Nuorempi kohottautui painamaan huulensa kiihkeästi Jaen huulille ja samalla hän antoi lantionsa painautua miehen omaa vasten, hieroen heidän kosketusherkimpiä alueita toisiaan vasten. Zico huohotti hengästyneenä vasten Jaen huulia.

Zico vetäytyi suudelmasta, eikä hän jäänyt kuhnastelemaan, vaan nopeasti nuoremman huulet ja kieli lähtivät matkaamaan pitkin Jaen vartaloa, käyden läpi hampaiden kera molemmat nännit, jatkaen siitä matkaa kohti navanseutua ja karvoitusta, aina miehen sykkivälle miehuudelle saakka. Nuorempi ei paljoa aikaillut, vaan hän upotti kerralla koko komeuden suuhunsa, imien lihaisaa miehuutta rivohkojen äänitehosteiden kera.
Zico käytti taitavasti kieltään ja suutaan, nauttien jokaisesta Jaen päästämästä äännähdyksestä, jotka kaikki menivät suoraan nuoremman selkää pitkin hänen sykkivään jalkoväliinsä. Hän päästi kovan varren huuliensa välistä pari kertaa, imaisten sen aina uudestaan kuumuutta hohkavaan, kosteaan suuhunsa.
Nuorempi tunsi jo Jaen vartalon sen verran hyvin, että hän tiesi milloin toinen oli lähellä tulemista ja juuri sopivalla hetkellä hän lopetti taitavan suutyöskentelynsä, päästäen toisen miehuuden pois käsittelystään. Zico vilkaisi vanhemman kasvoja suorastaan tyytyväinen ilme kasvoillaan, kuin odottaen vuolaita kehuja taitavasta työskentelystään.

Zico kohottautui polvilleen Jaen levitettyjen reisien väliin ja nuorempi vilkaisi miehen kasvoja hivenen epävarman kysyvä ilme kasvoillaan. He eivät olleet vieneet tätä koskaan ihan loppuun saakka ja siihenkin oli useampia syitä, joista painavin taisi kuitenkin olla se, että Jaen ylpeys ei kestänyt sitä, että Zico oli häntä niin paljon nuorempi ja kun heidän välillään kuitenkin vallitsi se tietty opettaja-oppilas - suhde, vaikkei Jae mitään Zicolle opettanutkaan.
"Jae... Voinks mä...?" rastapää kysyi ääni halusta käheänä ja hän haki tarkoituksella katsekontaktia.

// LOL. nyt voinki mennä tappamaan itteni tän myötähäpeän määrän takia ! //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses (part 2) (k-18) [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Su Helmi 05, 2012 10:59 am

// tekis mieli vaan kirjottaa, et "uh, oh, ah-ah-ah-ah, huah huah, voit sä". ::::: DDD Oh noes. //

Jaejoong Kim

Zico otti vallan Jaen housujen poistamisessa, eikä mies voinut kuin päästää tyytyväisen ja helpottuneen huokauksen, kun housut olivat boksereineen päivineen hävinneet puristamasta. Housujen sisältö sai nyt kohdata huoneen melko painavaksi käyneen tosin edelleen viileähkön ilman, mikä sai Jaen hieman värähtämään paikoillaan. Vilpoisuuden tunne tosin hävisi alta aikayksikön, kun Zico sijoitti taas itsensä Jaen yläpuolelle painaen heidän lantioitaan vastakkain kitkan saadessa Jaen päästämään tyytyväisiä äännähdyksiä vasten nuoremman huulia.

Zicon lähtiessa seikkailemaan huuliensa, hampaidensa ja kielensä kanssa Jaen vartaloa pitkin alaspäin saavuttaen viimein kohteensa etelässä, vaaleahiuksinen joutui väkisin pidättelemään kaikista äänekkäimpiä voihkaisujaan, jotka meinasivat karata hänen huuliltaan. Seinän takana oli kuitenkin naapureita, eikä Jae edelleenkään ollut mitenkään liian innoissaan ajatuksesta, että joka iikka kuulisi omin korvin, miten hänen seksielämänsä sujui. Mies puri siis alahuultaan niin väkivaltaisesti, että sai melkein aikaan haavoja - vaikkakin hän kokemuksen syvällä rintaäänellä osasi kyllä sanoa, ettei jossain vaiheessa kertakaikkiaan enää kykenisi pidättelemään. Toistaiseksi äänet olivat kuitenkin ainakin vähän vaimennettuja.
Jae huohotti raskaasti, kun nuorempi käsitteli suorastaan laittoman taitavasti hänen miehuuttaan, ja miehen selkä taipui kaarelle irti patjalta, kun hän yritti pitää itsensä aisoissa, ettei sentään näin nopeasti laukeaisi toisen suuhun.
Toinen käsi oli päätynyt upotetuksi vaativasti Zicon rastojen sekaan ja toisen hän oli nostanut päänsä yläpuolelle tueksi puristamaan käteensä sattunutta peitonkulmaa tai jotain vastaavaa.

Juuri kun Jaesta alkoi tuntua, että hän oli lähestymässä kliimaksiaan, ja oli melkein jo sanomassa ajatustaan ääneen kaiken huohottamisen lomasta, Zico päättikin yhtäkkiä lopettaa. Mies irvisti yhtäkkiselle kontaktinpuutteelle ja kohotti päätään kasvoillaan paljonpuhuva wtf-ilme kohdatakseen toisen suorastaan jossain muussa tilanteessa koomisesta menevän tyytyväiset kasvot. Hän laski päänsä raskaasti huohottaen takaisin alas ja pyyhkäisi toisella käsivarrellaan otsaltaan hikipisaroita yrittäen samalla keskittyä siihen, ettei tulisi siihen paikkaan ihan vain ajatusten voimalla.
Osoittautui, että Zicolla oli tällä kertaa mielessään jotain muuta, ja siksi oli estämässä molempien aivan ennenaikaista laukeamista. Jae tunsi nuoremman kohottautuvan polvilleen hänen reisiensä väliin ja mies loi toiseen halun tummentamilla silmillään aivan yhtä kysyvän katseen kuin mikä toisenkin kasvoille oli muotoutunut.
Kuultuaan toisen kysymyksen, Jae tuijotti hetken tätä raskaasti suun kautta hengittäen ja kohotti sitten katseensa kattoon sulkien hetkeksi silmänsä tiukasti.
"... o-okei", mies vastasi hetken hiljaisuuden jälkeen. Vaikka Jae ei aiemmin ollutkaan päästänyt Zicoa menemään loppuun asti oman miehisen ylpeytensä ja erinäisten muiden seikkojen takia, kertoi hänen kroppansa sillä hetkellä kyllä hyvin selvästi, että juurikin sitä hän halusi. Viis kaikesta turhasta tekosyiden jauhamisesta! Jae lähes kohotti alitajuisesti lantiotaan päästäkseen paremmin Zicon ulottuville.
"Okei", Jae sanoi käheästi, mutta huomattavasti varmemmin kohottaessaan huonosti tarkentavan katseensa takaisin nuorempaan ja sai väännettyä kasvoilleen hymyn- / virneenpoikasen, joka luultavasti juuri annetun myöntävän vastauksen kanssa saisi nuoremman vähintään repeämään liitoksistaan. Mies kohotti ylävartaloaan vähän ylemmäs osoittaakseen Zicolle sängyn toisella reunalla olevaa yöpöytää, jonka laatikostoista pitäisi löytyä jotakin liukastetta tai ainakin sen virkaa toimittamaan kelpaavaa.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses (part 2) (k-18) [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Su Helmi 05, 2012 11:55 am

Jiho Woo

Zico ei voinut muuta kuin myhäillä tyytyväisenä aikaansaannokselleen, kun Jae kiemurteli nautinnosta hänen otteessaan ja kun nuorempi lopetti taitavan suutyöskentelynsä, kohotti mies melkeinpä syyttävän katseensa Zicon suuntaan.
'Hah, ihan kuin mä antaisin sun noin helposti tulla!' Zico ajatteli itsekseen hykerrellen, antaen Jaen hetken aikaa koota itseään, ettei hän vain laukeaisi ennen aikojaan.

Olivathan he kaikenlaista kokeilleet, mutta loppuun asti Zico ei ollut vielä päässyt hommiaan viemään ja nyt hän oli valmis pyytämään siihen Jaelta lupaa. Nuorukainen katsoikin miestä hivenen epävarma, mutta kysyvä ilme kasvoillaan, kun hän odotti tämän vastausta. Tietenkään Zico ei tekisi mitään, mitä Jae ei haluaisi ja jos miehen vastaus olisi tälläkin kertaa kieltävä, niin sitten hän jatkaisi hommaa samalla tavalla kuin ennenkin, mutta tietysti hän elätteli pieniä toiveita pääkopassaan. Rastapää oli jo pitkään haaveillut vanhemman miehen täydellisestä takapuolesta, mistä tietysti saattoi osittain syyttää hänen hyrrääviä hormonejaan, vaikkakin osasyy oli kyllä ihan pelkästään siinäkin, että Jae nyt vain sattui olemaan niin kertakaikkisen seksikäs. Hey c'moon, kukapa ei haaveillut tuosta vartalosta ja takapuolesta?
Zico sai kokea elämänsä yllätyksen, kun Jae vastasikin tällä kertaa myöntävästi hänen kysymykseensä. Oliko mies nyt aivan varma? Ilmeisesti, kun hän jopa toisti vastauksensa, tällä kertaa varmemmalla äänensävyllä ja miehen huulille jopa kohosi jonkinmoinen virneenpoikanen ja se jos mikä sai Zicon suorastaan innostumaan ja pikku-Zicon nytkähtämään tyytyväisenä.

Zico seurasi kysyvä ilme kasvoillaan kuinka Jae osoitti hänelle sängyn toisella reunalla olevaa yöpöytää ja nuorukaiselta kesti jokunen hetki tajuta mitä mies oikein ajoi takaa. Pitäisikö hänen tosissaan jättää Jaen seksikäs alaston vartalo siksi aikaa, että hän menisi kaivelemaan yöpöydän laatikoita? Zico tapitti miestä osittain epäuskoinen, osittain sääliä kinuava ilme kasvoillaan, että oliko mies nyt ihan tosissaan.
Rastapää kuitenkin huokaisi alistuvasti ja könysi sänkyä pitkin yöpöydän luokse, ryhtyen vähän vähemmän nätisti kiskomaan laatikoita auki ja penkomaan niiden sisältöä viitsimättä edes laittaa edellistä kiinni, kun hän jo avasi seuraavan. Lopulta hän kuitenkin löysi sen, mitä oli hakemassa, eikä Zico voinut olla räpäyttämättä silmiään pari kertaa pidellessään liukastepurkkia käsissään.
"Sulla on liukastepurkki yöpöydän laatikossa, mut sä et oo antanu mun panna sua", nuoremman käheä äänensävy oli melkeinpä syyttävä, kun hän ei keksinyt yhtäkään järkevää syytä siihen miksi toinen ylipäätään omisti liukastepurkin ja vielä säilytti sitä yöpöytänsä laatikossa, mutta oli siitäkin huolimatta pantannut takapuoltaan näinkin kauan. Nyt jos jostain vielä löytyisi dildo ja käsiraudat, niin Zico olisi niiiiiiin valmis raiskaamaan Jaen siihen paikkaan lupia kyselemättä.

Vikkelästi nuorukainen könysi takaisin Jaen levitettyjen reisien väliin, avaten samalla liukastepurkkia käsissään. Sen kummempia häpeilemättä Zico levitti reilusti liukastetta kipeästi sykkivälle miehuudelleen. Hän tiesi, ettei hän millään malttaisi valmistella Jaea perinpohjaisesti, hänen kärsivällisyytensä veteli muutenkin viimeisiään, joten hän yrittäisi tehdä tästä kaikilla muilla keinoilla miehelle mahdollisimman miellyttävän kokemuksen.
Liukastepurkki lensi hienossa kaaressa nuorukaisen olan yli jonnekin sinne housujen ja muiden vaatekappaleiden seuraksi samalla, kun Zico asettui paremmin siihen Jaen reisien väliin, levittäen miehen jalkoja vielä entisestään. Rastapää vilkaisi vielä viimeisen kerran Jaen kasvoja, kuin varmistaen, että tämä varmasti halusi tätä, ennen kuin asetti miehuutensa kärjen oikeaan osoitteeseen, työntyen mahdollisimman hitaasti milli milliltä miehen tiukkaan aukkoon.
Zico joutui puremaan kipeästi alahuultaan kerätessään kaiken löytyvän itsehillintänsä, ettei hän olisi vain töytäissyt itseään kerralla pohjaan saakka, vaan tahti pysyi siinä hitaassa ja rauhallisessa. Nuorukainen huohotti hikipisaroiden kerääntyessä otsalle ja hänen otteensa miehen lantiolta oli hyvinkin jämäkkä. Pohjaan asti päästyään Zico joutui jälleen pidättelemään itseään, jotta hän sai pysäytettyä itsensä siihen tiukkuuteen, jonka hän tunsi miehuutensa ympärillä ja hän odotti, että Jae ehtisi totutella tähän uuteen tunteeseen.

// LOLLOLLOL. nyt vasta voinki mennä tappamaan itteni ! XD //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses (part 2) (k-18) [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Su Helmi 05, 2012 12:49 pm

Jaejoong Kim

Jaejoongin vastauksen jälkeen Zico vaikutti siltä, että oli koittanut tämän elämän suurin onnenpäivä, joten se vauhti, jolla toisen ilme venähti, oli jopa huvittavaa. Jae ei antanut toisen sääliä kerjäävän ilmeen vaikuttaa, sillä hänhän se tässä oli, joka Zicon yhtään tuntien mitä todennäköisimmin ei tulisi pahemmin kävelemään huomenna.
'Sä haet sen', Jaen käskevä katse kertoi, ja lopulta nuorempi rymysi sängyn poikki yöpöydälle ja ryhtyi selkä ja melkolailla täydellinen takapuoli Jaen suuntaan kaivelemaan sen sisältöä. Jae käänsi väkisin katseensa pois tuosta näystä, sillä turhan tarkkaan katsominen olisi todennäköisesti aiheuttanut sen, että kaikki liian aikaisin tulemisten estelyt olisivat menneet täysin harakoille. Sen sijaan Jae keskittyi työntämään syrjään muutama sekunti sitten heränneitä ajatuksia, että oliko sittenkään kovin järkevää antaa nuoremmalle lupa viedä hommat loppuun asti. Mutta hän oli jo lupautunut, eikä hänellä ollut menneen illan takia sydäntä enää kieltäytyäkään.
Vaaleahiuksinen mies havahtui ajatuksistaan, kun Zico puhui, ja hän kääntyi katsomaan toista kysyvänä. Kun toisen sanat upposivat Jaen tajuntaan, miehen poskia alkoi kuumottaa entistä enemmän.
"Sori", hän tyytyi sanomaan käheästi.

Nopeasti Zico oli taas Jaen reisien välissä, ja mies tsemppasi hetken aikaa typeriä ajatuksiaan painumaan jonnekin muualle ennen kuin kääntyi tuijottamaan täysin avoimesti, kuinka nuorempi turautti reilun satsin liukastetta kätensä kautta miehuudelleen. Kun toinen levitti Jaen jalkoja vieläkin laajemmalle ja kääntyi vilkaisemaan miehen kasvoja, Jae nyökkäsi kevyesti ja tuskin havaittavasti.
Sitten hän sai puristaa silmänsä kiinni, kun toinen alkoi työntyä hänen sisäänsä - joskin onneksi niin hitaasti, että Jaella oli ihan kohtalaisesti aikaa totutella tunteeseen. Tietenkään Jae ei ollut ensikertalainen tässä, mutta koska viime kerrasta oli... no, todella todella paljon aikaa, eikä mitään sen kummaisempia valmisteluja oltu tehty, niin Jae sai puristaa rystyset valkoisina käsiensä alle sattunutta peittoa nyrkkeihinsä. Hiki puski ulos hänen otsaltaan ja mies kirosi mielessään pitkät litaniat yrittäessään rentoutua kivusta huolimatta.
Kun Zico pysähtyi kokonaan, vaaleahiuksinen päästi ulos pitkän huoahtavan hengityksen, jota ei ollut tajunnut edes puoliksi pidätelleensä ja hengitteli silmät kiinni huohottaen. Totuttuaan tarpeeksi tunteeseen, joka muodostui Zicon täyttäessä hänet kokonaan, mies avasi silmänsä ja etsi nuoremman katseen. Vaikka kipu olikin vielä päällimmäisenä tunteena, Jae kyllä tiesi, että hetken kuluttua tuntuisi niin paljon paremmalta x 10000000000.
"Zico", hän aloitti käheästi toisen nimellä ja antoi sitten tälle luvan tehdäkin jotain. "Liiku."

// no comments. //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses (part 2) (k-18) [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Ma Helmi 06, 2012 11:15 am

Jiho Woo

Jossain mielensä sopukoissa Zico oli oikeastaan pahoillaan siitä, ettei hänellä kertakaikkiaan sillä kertaa enää riittänyt kärsivällisyys Jaen parempaan valmistelemiseen ja siitä syystä mies ei ehkä luultavasti huomenna kävelisi - ei ainakaan suorassa. Mieluusti rastapää olisi tehnyt hetkestä heille molemmille mahollisimman mukavan, mutta jos hän olisi kuluttanut ylimääräistä aikaa miehen valmistelemiseen, niin hän olisi lauennut ennen aikojaan.
Siitä syystä hän turauttikin liukastetta miehuudelleen reilulla kädellä, mikä toivottavasti vähän helpottaisi Jaen tuskia. Ei hän uskonut hetkeäkään, että kyseessä olisi ollut Jaen ensimmäinen kerta, mutta tämän viime kerrasta oli väkisinkin kulunut hyvän aikaa, sillä Zico ei ollut päässyt heidän suhteensa aikana vielä korkkaamaan miehen takapuolta.

Zico odotti Jaen merkkiä, ennen kuin hän aloitti hitaan työntymisensä toisen sisään. Toimenpide oli sinällään jo koettelemus itsessään, sillä nuorukaisen kipeänä sykkivä miehuus huusi kosketusta ja se suorastaan vaati saada kovaa kyytiä, mutta Zico piti pintansa ja hoiti homman rauhallisesti. Pohjaan asti päästyään hän jäi odottelemaan, että Jae saisi totutella uuteen tunteeseen, eikä hän aikonut liikkua siitä mihinkään ilman toisen lupaa.
Zico tunsi näkevänsä tähtiä, kun tiukka, kuumuutta hohkava puristus ympäröi hänen miehuuttaan joka puolelta ja oli niin lähellä, ettei nuorukainen vain antanut itsensä laueta siihen paikkaan.
Lopulta Zico sai sen kauan odottamansa luvan liikkua, eikä rastapäätä tarvinnut kahdesti käskeä, joskin hän piti tiukasti huolen siitä, ettei tahti heti alkuun päässyt menemään liian lujaksi. Zico vetäytyi taaksepäin, antaen miehuutensa liukua kärkeä lukuunottamassa ulos Jaen sisältä, vain työntääkseen itsensä takaisin nautinnolliseen puristukseen. Zicon huulilta pääsi pykälää äänekkäämpi voihkauksen ja huokauksen sekainen äännähdys, josta pystyi hyvin päättelemään kuinka nuorukainen nautti koko siitä hetkestä.
Nuoremman lantion tasainen edestakaisin liike kiihtyi hyvää vauhtia ja Zicon toisen käden sormet löysivät tiensä Jaen huomiota vaativalle miehuudelle. Hän kietoi sormensa varren ympärille, ryhtyen liikuttelemaan kättään samassa tahdissa lantionsa kanssa, laittaen peliin kaikki sormipelitaitonsa.

// lol. //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses (part 2) (k-18) [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Ti Helmi 07, 2012 4:39 am

Jaejoong Kim

Kun Zico alkoi luvan saatuaan liikkua, kohotti Jae kätensä tarttumaan nuoremman hartiohin saadakseen paremmin tukea. Miehen ote oli tiukka, mutta hän varoi silti puristamasta liian lujaa tai upottamasta kynsiään kipeästi toisen ihoon.
Jaen suusta karkasi melkein jokaisen Zicon liikkeen myötä joko pieni voihkaus, ähkäisy tai muu vastaava äännähdys, ja jonkin ajan kuluttua hän ei enää huomannutkaan mitään kipua, kun se korvautui pelkällä mielihyvällä ja nautinnolla. Lähes yli-inhimmilliseksi käyvä tunne vain kohosi, kun Zico vei kätensä antamaan huomiota Jaen miehuudelle, mikä aiheutti miehen suusta melko äänekkään voihkauksen. Puhumattakaan siitä äännähdyksestä, joka irtosi Zicon osuessa siihen oikeaan osoitteeseen Jaen sisällä, ja mieheltä lähti hetkeksi näkökyky osuman aiheuttaman nautinnollisen aallon takia. Vaikkei hän siihen hätään kyennytkään muodostamaan mitään järkevää tekstiä, ei Jaen reaktion perusteella ollut mitenkään mahdollista, että Zicolta jäisi huomaamatta eturauhasen löytyminen.

Jonkin ajan kuluttua Jaesta tuntui, että paine alkoi kasvaa niin suureksi ja sietämättömäksi, ettei hän enää olisi kyennyt pidättelemään tulemistaan, vaikka olisi pistänyt peliin kaiken tahdonvoimansa.
"Zico, nyt - ", mies sai sanottua ennen kuin orgasmi iski päälle täydellä voimalla, ja Jae tunsi puristuvansa tiukemmin nuoremman miehuuden ympärille ja suun aukeavan äänettömään huutoon, kun hän antoi itsensä laueta vasten Zicon kättä, vatsaa ja rintakehää.
Kaikki perustelut, joiden takia Jae ei ollut antanut Zicon tehdä tätä aiemmin, tuntuivat tässä vaiheessa täysin epäkelvoilta ja mitättömiltä, eikä Jae ymmärtänyt miksi oli edes vääntänyt jotain tekosyitä.

// wohoooooo :::: D //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses (part 2) (k-18) [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Su Helmi 12, 2012 3:57 am

Jiho Woo

Vaikkei kyseessä ollutkaan Zicon ensimmäinen kerta tällä saralla, niin nuorukainen saattoi silti rehellisesti myöntää, ettei hän ollut koskaan tuntenut mitään sen kaltaista. Se kuumottava puristus hänen miehuutensa ympärillä oli jotain niin uskomatonta ja Zico tunsi äärimmäistä mielihyvää jo pelkästä siitä faktasta, että hän tosiaan sai työntää miehuutensa uudestaan ja uudestaan tuohon puristukseen.
Jaen suunnalta kuuluvat tyytyväiset äännähdykset saivat nuoremman innostumaan entisestään ja kun Zico tajusi iskeneensä oikeaan osoitteeseen miehen sisällä, Zicon lantion liike kiihtyi entisestään, kun hän tähtäsi nyt tarkoituksella joka työnnöllään tuohon pisteeseen, mikä sai Jaessa aikaan äänekkäämpiä valituksia, pyöritellen samalla taitavasti sormiaan tämän varrella. Jokainen miehen päästämä äännähdys oli kuin musiikkia nuoremman korville ja nautinnon väristykset kulkivat pitkin Zicon selkärankaa aina hänen nivusiinsa saakka.

Zico tunsi, ettei hän kestäisi enää pitkään ja hän pystyi näkemään Jaen kasvoista, ettei tämäkään ollut kaukana, ja juuri sillä hetkellä mies saikin avattua suunsa ilmoittaakseen laukeamisestaan, vaikka lause jäikin kesken, kun orgasmi iski päälle selkeästi täydellä teholla. Rastapää tunsi Jaen supistelevan hänen miehuutensa ympärillä, mikä oli tarpeeksi saamaan Zicon ylittämään rajan ja orgasmi iski valtavan aallon kera hänen päälleen, mikä sai hetkeksi hänen näkökykynsäkin sumentumaan, ja hän tunsi laukeavansa sykähdyksittäin äänettömän huudon kera syvälle Jaen sisälle.
Huomaamattaan Zico oli pidätellyt hengitystään ja hän tajusi tämän vasta päästäessään ilmat ulos keuhkoistaan, lysähtäen samalla Jaen ylle, ottaen kuitenkin toisella kädellä tukea sängynpinnasta miehen vieressä. Hikisenä, hengästyneenä ja sydän tuhatta ja sataa lyöden Zico painoi huulensa Jaen huulille.
"Sä oot niin helvetin täydellinen", nuorukainen sanoi hengästyneen kuuloisena ja Zico tiesi, että hän tulisi huomenna luultavasti häpeämään itsensä johonkin pieneen maanrakoon kaikkien näiden imelyyksien vuoksi, joita hän oli illan mittaan suustaan päästänyt.

Pitkään Zico ei antanut Jaen palautua voimakkaasta orgasmistaan, kun hän jo antoi taitavien sormiensa liikkua pitkin miehen kosketusherkkää vartta ja liike oli varsin sujuvaa, kiitos sen valkoisen tahman, joka toimi mainiosti liukasteena. Lantio alkoi myös liikkumaan hitaasti edestakaisin, rastapää nautti täysin rinnoin tuosta puristuksesta orgasmista herkän miehuutensa ympärillä.
Zicolla oli suuret suunnitelmat tulevan yön kulusta, eikä Jae todellakaan tulisi pääsemään vähällä. Nuorempi aikoi käyttää miehen vartaloa hävyttömästi hyväkseen tyydyttääkseen omat halunsa ja fantasiansa ja siinä samalla hän pitäisi huolen myös Jaen viihtyvyydestä.

***

Vasta aikaisen aamun sarastaessa Zico suostui luovuttamaan, vaikka hänen vartalonsa oli valittanut väsymyksestä jo useamman hetken ajan. Hän oli saanut yön aikana niin monta orgasmia, että hän oli itse asiassa seonnut laskuissa heti parin ensimmäisen aktin jälkeen - ei sillä, että hän olisi niitä omia orgasmejaan muutenkaan liian tarkkaan laskenut, kun hän oli pikemminkin keskittynyt siihen, että kunhan Jae tulisi useammin kuin hän itse.
Nyt rastapäinen nuorukainen oli väsähtänyt täysin rankan urheilusuorituksen jälkeen hikisenä, mutta täydellisen tyydytettynä Jaen sängyn nihkeisiin lakanoihin, eikä kestänyt kauaa, kun hän jo nukahti toinen käsi kiedottuna vanhemman miehen lantion ympärille.

// no _vihdoinki_ päästiin tosta noloudesta yli ::::D //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses (part 2) (k-18) [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Su Helmi 12, 2012 5:13 am

Jaejoong Kim

Ei Jae ollut oikeasti missään kohtaa kuvitellut, että Zico jättäisi kaiken hauskan siltä yöltä vain yhteen kertaan, mutta vasta aamun tunneilla luovuttaminen oli Jaen mielestä jo vähän liioiteltua. Mies itse oli väsähtänyt huomattavasti aiemmin kuin Zico, ja hän oli tullut yön aikana niin useasti nuoremman käsittelyssä, ettei laskemisesta olisi tullut kerrassaan mitään - ei tosin sillä, että hän olisi edes yrittänyt laskea.
Kyllä, hän oli nauttinut, muttei voinut rankan fyysisen väsymyksen takia kuin huokaista helpotuksesta siinä vaiheessa, kun Zicon duracell-patterit viimein sammahtivat. Jae nukahti niille sijoilleen selälleen nuoremman viereen väsynyt, joskin erittäin tyytyväinen hymy huulillaan.


***

Jae havahtui myöhemmin hereille täysin pihalla olinpaikastaan ja meneillään olevasta vuodesta, kun hän tunsi kevyen liikahduksen vieressään. Mies avasi hitaasti silmänsä pienelle raolle, mutta sulki ne heti uudestaan huoneen täyttämän liian kirkkaan päivänvalon takia. Oliko ihan pakko nousta? Jae käpertyi puoliunessa lähemmäs toisen vartaloa, joka oli nukkumisen aikana kääntynyt selälleen, ja hymyili näkemälleen unelle. Tosin liikauttaessaan jalkaansa vähän liian suuresti hän tunsi harvinaisen epämiellyttävän kivun takapuolensa suunnalla.
Miehen silmät räpsähtivät auki, kun koko edellisilta ja -yö tulvahti hänen mieleensä kertaheitolla. Hän ei siis ollutkaan nähnyt vain unta, sillä paljon kertova hellänä oleva takamus ei kyllä ollut vain unen aikaansaannosta.
Jae kohotti päänsä jostain tyynynään käyttämänsä Zicon hartian tienoilta ja nojasi ylävartalonsa toiseen kyynärpäähänsä. Yhä nukkumisesta viiruina olevilla silmillään mies tutkaili tyytyväisenä nukkuvaa nuorukaista vieressään. Toisen jokainen raaja ja rasta sojotti eri ilmansuuntaan, kun nuorempi nukkui puoliksi peiton alla suu kevyesti raollaan ja rintakehä kohoillen tasaisen hengityksen tahdissa.
Jep, Jae todellakin oli onnellisin mies koko maailmassa.
Vaaleahiuksinen painoi molemmat kätensä kasvoilleen laskien katseensa alas lakanoihin, vaikka ikään kuin kukaan muka olisi ollut todistamassa hänen naurettavan tyytyväistä ja onnellista hymyään, jota hän ei kertakaikkiaan kyennyt pidättelemään. Zico ei varmaan olisi pahemmin arvostanut söpöksi kutsumista, mutta juuri siltä nuorempi näytti nukkuessaan.

Jae olisi voinut tuijottaa nukkuvaa Zicoa vaikka maailman tappiin, mutta hän tuli pikkuhiljaa tietoiseksi iholleen epämiellyttävästi kuivuneesta hiestä ja tahmaiseksi käyneistä miehisistä nesteistä, joten suihkuun raahautuminen alkoi kuulostaa toteuttamisen arvoiselta idealta. Mies kumartui painamaan huulensa kevyesti nuoremman ohimolle ennen kuin lähti könyämään ylös solmussa olevien lakanoiden välistä. Irvistellessään pienesti liikkumisen aiheuttaman kivun vuoksi Jae oli täysin vakuuttunut siitä, ettei todellakaan kävelisi kunnolla useampaan päivään.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses (part 2) (k-18) [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Su Helmi 12, 2012 7:48 am

Jiho Woo

Yö oli ollut molemmille fyysisesti varsin rankka, mutta sitäkin nautinnollisempi kokemus ja aamun pikkutunneilla molemmat olivat päässeet lopultakin nukkumaan, kun Zicon kestävyys oli viimeinkin loppunut. Jae tosin oli näyttänyt väsymisen merkkejä jo aikaisemmin, mutta Zico oli ignoorannut nämä ihan täysin ja vain käyttänyt miehen vartaloa hävyttömästi hyväkseen, pitäen tottakai huolen myös siitä, että tämä nautti olostaan.
Kun Zico oli viimeinkin nukahtanut, hän vaipui melko syvään uneen ja tuntui, ettei mikään mahti maailmassa saisi häntä heräämään ennen kuin hänen vartalonsa olisi sitä mieltä, että hän oli saanut tarpeeksi lepoa.

Päivä loisti jo kirkkaana pienen pakkasen kera ikkunan takana, mutta rastahiuksinen nuorukainen vain tuhisi tyytyväisenä solmussa olevien lakanoiden välissä, suu pienesti raollaan ja rastat yhtenä sekaisena sotkuna. Harvoin Zicon kasvoilla näki niin rauhallista ilmettä kuin hänen nukkuessaan.
Jossain vaiheessa Zico kuitenkin havahtui unestaan, kun hän oli kylkeä käännettyään tajunnut toisen lämpimän vartalon kadonneen vierestään. Rastapää raotti väsyneenä silmiään, kohotti hivenen päätään pehmeän tyynyn uumenista ja hän tihrusti silmät ristissä ympärilleen huoneessa, tajuten ettei Jaea tosiaan näkynyt missään. Samassa hänen korviinsa kuitenkin kantautui juoksevan veden lorinaa kylpyhuoneen suunnalta, mikä paljasti miehen sijainnin.
Zico hautasi jälleen päänsä tyynyjen sekaan ja leveä haukotus pääsi karkaamaan nuoremman huulilta, kun hän sulki silmänsä ja etsi itselleen parempaa asentoa leveältä sängyltä. Tyytyväinen hymy oli kohonnut hänen kasvoilleen, kun muisto viime yöstä oli kohonnut hänen mieleensä - itse asiassa koko huone suorastaan haisi sille muistolle.

"Jae... Mä rakastan sua."
Rastapäisen nuorukaisen silmät rävähtivät avonaisiksi ja hän suorastaan hätkähti ylös käsiensä varaan sängyn uumenista, kun hänen päähänsä iskeytyi se, mitä hän oikeasti oli mennyt edellisiltana sanomaan.
'EIH! MÄ OIKEESTI SANOIN NIIN!' Epätoivon ja häpeän sekainen aalto pääsi yllättämään nuorukaisen ihan täysin ja hän hautautui varsin nopeasti lakanoiden väliin niin, että vain muutama rasta pilkotti puoliksi peiton alta. Miksi? Miksi hän oli mennyt sanomaan sen? Zicon koko imago olit nyt pilalla, jos joku saisi tietää millainen lälläri hänestä oli muutaman kuukauden aikana kuoriutunut!
Zico hautautui entistäkin syvemmälle lakanoiden alle, kun hän tunsi ihan käsittömättömän kuumotuksen leviävän kasvoilleen aivan yhtä käsittämättömästä syystä, mikä oli kertakaikkiaan ennenkuulumatonta. Hänhän ei koskaan punastunut ja nyt nuorukaisen kasvoilla olisi voinut paistaa kananmunia pekonin kera! Mikä häntä oikein vaivasi? Kyung olisi nauranut, jos olisi tiennyt.

// Zico-parka X'''''D //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses (part 2) (k-18) [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Su Helmi 12, 2012 9:24 am

Jaejoong Kim

Jae olisi voinut vaikka laulaa luikauttaa jotain sopivan kliseistä ihanan vilpoisen veden valuessa hänen vartalonsa yli. Mies peseytyi hitaasti ja huolellisesti yrittäen samalla herättää itseään puoliunen ja ihmeellisen huuruisuuden sekaisesta olotilasta, mikä loppujen lopuksi toimi ihan hyvin. Astuessaan ulos suihkusta Jaella oli huomattavasti aiempaa freesimpi ja heränneempi olo. Mies kuivasi itsensä ja puki päälleen vaatekaapistaan matkalla nopeasti nappaamansa mustat bokserit, vähän kulahtaneet collegehousut ja harmaan melkolailla kokoluokkaa jättimäinen olevan t-paidan, mutta hampaiden harjaaminen osoittautui kaikista haastavimmaksi tehtäväksi, sillä kasvoille puskeva leveä hymy meinasi olla tiellä.
"Jae... Mä rakastan sua."
"Mäkin rakastan sua."

Jaen mielestä kyseessä oli ehdottomasti paras dialogi ikuisuuksiin!

Jae kävi napsauttamassa keittiön puolella kahvinkeittimen päälle ennen kuin könkytteli (tältä siis tuntui olla vanha mies, jonka joka paikkaa kolotti) takaisin makuuhuoneeseen kurkkimaan, josko Zico oli jo saanut silmänsä auki. Kävely luonnistui aina muutaman askeleen verran kelvollisesti, mutta sitten taas ratkiriemukas kivun vihlaisu iski ja kävelystä tuli vähintäänkin erikoisen näköistä.
Jae kurkkasi oven raosta haroen kosteita vähän joka suuntaan sojottavia hiuksiaan todetakseen, että koko Zico oli kadonnut. Tosin peiton muodostama mytty kertoi kyllä, minne toinen oli itsensä haudannut. Nukkuiko se vielä?
Jae asteli sängyn luokse ja loikkasti peittokohouman viereen istumaan - ja katui makeaa tekevää liikettä samantien päätyen kivun vuoksi hetkeksi selälleen ennen kuin könysi tällä kertaa varovaisemmin ja vähän vaikeasti istumaan onneksi pehmeälle sängylle ja risti jalkansa. Mies kohotti toisen kätensä ravistellakseen kevyesti Zicoa, josta näkyi peiton alta vain muutama ruskea rasta.
"Huomenta", hän sanoi vähän normaalia Jaea innostuneemmalla äänensävyllä ja vähän kysyvästi, sillä ei ollut ihan varma, pitikö toinen herättää vai oliko tämä kenties kuollut.
"Mitä sä siellä alla teet?" Jae jatkoi hetken kuluttua jätettyään kätensä paikoilleen ja odottaessaan toiselta jotain reaktiota. "Sulta loppuu happi." Mies vei kätensä peiton reunaan ja vetäisi lakanaa pois nuoremman päältä kurkistaakseen kulmat kohotettuina, mikä tätä oikein vaivasi.

// trolllllllllllll. :''''''D //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses (part 2) (k-18) [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Su Helmi 12, 2012 10:57 am

Jiho Woo

Vällyjen alle hautautunut nuorukainen yritti kaikin mahdollisin tavoin saada kasvojensa väritason palautumaan normaaliksi, mikä tosin oli melko vaikeaa, sillä Zico saattoi rehellisesti sanoa, ettei hänen kasvojaan ollut koskaan kuumottanut näin paljoa. Tuo kuumotus oli jopa levinnyt hänen korviinsa saakka.
Zico kieriskeli niin syvällä häpeässään, ettei hän ollut kuullut, kun Jae oli tullut suihkusta ja ilmaantunut makuuhuoneeseen. Nuorukainen suorastaan hätkähti, kun hän tunsi jonkun loikahtavan istumaan hänen viereensä ja väri tuntui pakenevan hänen kasvoiltaan (oiva tapa päästä eroon punastuksesta). Hän niiiiiiin kuolisi häpeään, kun hän kohtaisi Jaen katseen.

Zico tunsi Jaen ravistelevan häntä kevyesti kera innostuneen hyvänhuomenentoivotuksen, eikä nuoremmalta jäänyt huomaamatta kuinka mies jätti kätensä hänen päälleen.
"Eikä lo - ", rastapää aloitti puolustelevaan sävyyn kaivautuessaan pois peiton alta samaan aikaan, kun Jae nyki sitä hänen päältään, mutta nuorukaisen lause jäi kesken, kun hän huomasi mitä Jaella oli päällään.
"Mitä sulla on päällä?!" Zicon äänensävy oli yhtä aikaa syyttävä ja suorastaan tyrmistynyt, kun hän mittaili katseellaan Jaen vartaloa, jonka mies oli suihkun päätteeksi verhonnut näköjään mahdollisimman peittävillä vaatteilla. Hän jopa unohti äsköisen häpeäkohtauksensa.
"Ja ennen ku kerkeet viisastella, nii mä tarkotin, et miks sulla on vaatteet päällä?" nuorukainen jatkoi antamatta miehelle puheenvuoroa, sillä hän tiesi, että tämä innostuisi kuitenkin viisastelemaan hänen kysymyksensä takia.

"Nyt on loma! Täällä ei oo muita ku me, eli sä voit iha hyvin kulkee alasti", Zico sanoi sellaisella äänensävyllä, josta kuuli, että asia oli hänelle kuin itsestäänselvyys. Nuorukainen mulkoili Jaen yllä olevaa vaatetusta siihen malliin kuin häntä olisi petetty pahemman kerran.
"Vaatteet on muutenki joku maailman turhin keksintö, ei niillä tee mitään. Ja jos et muuten, nii ainaki mun iloks voisit kuljeskella alasti", nuorukainen jatkoi perustelujaan omasta mielestään varsin vakuuttavasti ja suorastaan syyttävä/vaativa ilme kasvoillaan Zico tarttui miehen lantiosta, vetäen tämän vaakatasoon itsensä päälle. Nopealla liikkeellä Zico lukitsi miehen jalat omilla jaloillaan ja käsivartensa hän kietaisi Jaen vartalon ylle, välittämättä lainkaan siitä seikasta, että mies oli juuri tullut suihkusta, eikä tämä välttämättä halunnut olla heti tekemisissä niiden nihkeiden lakanoiden kanssa, Zicon nihkeästä ja tahmaisesta vartalosta puhumattakaan.
"Ainaki tän paidan voi todellakin ottaa pois", Zico mumisi vasten Jaen kaulaa, jonne hän oli kasvonsa haudannut ja pitkät sormet hakeutuivat t-paidan helmalle, ujuttaen sitä ylöspäin sen verran, että miehen selkä tuli osittain näkyviin. Sormet valuivat paljasta ihoa pitkin alaspäin, aina miehen takapuolelle saakka.
"Miltäs sun perä tuntuu?" kevyesti ilkikurinen virneenpoikanen kohosi nuoremman huulille kysymyksen johdosta ja samalla hän hyväili Jaen housujen peittämää takamusta varmoin ottein.

// looool :::::DD //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses (part 2) (k-18) [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Su Helmi 12, 2012 11:44 am

Jaejoong Kim

Lopulta peiton alla oleva nuorukainen osoitti elonmerkkejä, ja vielä ihan reilustikin, kun tämän katse sattui osumaan siihen, että Jae oli sattunut pukemaan suihkun jälkeen vaatteet päällensä. Jae laski hämmästyneen katseensa Zicon tyrmistyneen kysymyksen jälkeen automaattisesti vilkaisemaan päällään olevia vaatekappaleita, eikä hän ehtinyt vastata juurikin sitä "vaatteet"-viisastelua, kun toinen jo tarkensi.
Rehellisesti sanottuna Jae ei ollut koskaan kuullut Zicon papattavan noin paljon yhtä soittoa melkein heti heräämisensä jälkeen, joten jo tämäkin seikka sai miehen tollottamaan toista kuin tämä olisi seonnut. Itse puheenaihe taas oli Jaen korvaan sen verran koominen, ettei mies saanut sanaa suustaan.

Sen sijaan hän repesi nauramaan Zicon argumentoinnille, tosin nauru muuttui nopeasti yllättyneeseen älähdykseen, kun hän tajusi päätyneensä nalkkiin nuoremman nihkeän vartalon päälle.
"Hyi, mä kävin just suihkussa", mies mutisi puoliääneen ilmeisen seikan, joka ihan tasan tarkkaan oli kyllä Zicon tiedossa. Sänky kun oli siinä kunnossa, että päivän ohjelmaan tulisi todellakin kuulumaan lakanoiden vaihto ja tuuletus, sillä huone haiskahti paljon puhuvasti kaikessa nihkeydessään.
Jae koitti vapauttaa itsensä, mutta koska nuorempi oli lukinnut hänet aloilleen sekä jaloillaan että käsivarsillaan, luovutti mies parin ei-edes-tosissaan-niin-yrittävän liikkeen jälkeen.
"Hmm-mh", hän tyytyi ynisemään ei varsinaisesti myöntävästi, muttei kieltävästikään, kun Zico laski alastiliikkumisvaatimuksensa ainakin paidan pois ottamiseen.
Seuraava kysymys sai Jaen kohottamaan kätensä ja huitaisemaan allaan olevaa nuorempaa kevyesti nyrkillään sinne mihin sattui osumaan, eli jonnekin nuoremman kyljen tietämille. Toinen tiesi aivan varmasti, ettei perä tuntunut ainakaan liian mukavalta.
"Siltä, et joku on pahoinpidelly sitä taukoomatta vähän turhan monta kertaa", mies vastasi totuudenmukaisesti äänensävyssään pieni hiukkanen huumoria. Jossain vaiheessa häneltä luultavasti palaisi vielä käpy kivun kanssa, mutta toistaiseksi hän oli liian hyvällä tuulella välittääkseen mitenkään liian paljon.
Jae värähti Zicon kosketuksen alla, ja pakeni vähän toisen käsiä takapuolensa kanssa, mutta tämä pakosuunta tarkoitti hieman epäonnisesti vahvempaa painautumista vasten toisen lantiota. Mies kohotti ylävartalonsa vilkaistakseen toista varoittavasti ja mutisi sitten jotain kahvista yrittäen nousta pois toisen päältä.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses (part 2) (k-18) [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Su Helmi 12, 2012 12:14 pm

Jiho Woo

Zico jätti täysin omaan arvoonsa Jaen kommentin siitä, että mies oli juuri käynyt suihkussa, josta saattoi selkeästi päätellä, ettei mies mitenkään erityisemmin arvostanut Zicon lähentely-yrityksiä. Mutta ihan kuin se olisi nuoremman tahtia hidastanut.
"So what, me voidaan käydä sit myöhemmin yhessä suihkussa", rastapää tokaisi kuitenkin lopulta vastaukseksi samalla, kun hän veti Jaen ominaishajua sisäänsä. Suihkusessiosta voisi tulla varsin mukava, hän voisi pestä Jaen selän ja... Zico hykerteli tyytyväisenä omille ajatuksilleen.

Zico tyrskähti naurusta miehen reaktiolle, jonka hänen viimeisin kysymyksensä sai aikaan, eikä nuorukainen voinut mitenkään väistää Jaen hänen kylkeensä tähdättyä kevyttä nyrkiniskua, kun hän makasi siinä miehen alla. Kyllä Zico oli arvannutkin miehen reaktion, mutta hänen oli pakko silti kysyä.
"Älä valita, sä tykkäsit kuitenki", nuorempi vastasi tyytyväinen virnistys huulillaan, eikä hän voinut olla kohottamatta vihjailevasti kulmiaan. No ainakin Jae osasi vielä toistaiseksi suhtautua tilanteeseen huumorilla, katsotaan uudestaan sitten seuraavan vessareissun jälkeen.
Rastapäisen nuorukaisen huulille kohosi paljonpuhuva hymy, kun hän tunsi miehen painautuvan lähemmäs hänen lantiotaan, yrittäen näin muka ovelasti karata hänen käsiään, jotka edelleen hyväilivät miehen takapuolta. Zico jätti täysin noteeraamatta Jaen varoittavan vilkaisun sekä muminat jostain kahvista, kun mies yritti nousta pois hänen päältään. Sen sijaan Zico vain tiukensi otettaan miehen vartalosta ja kiepautti tämän lakanoiden sekaan itsensä ja seinän väliin.
"Et muuten lähe yhtään minnekään, sä ehit juoda sitä kahvia myöhemminki", Zico mutisi, kuljettaen huuliaan Jaen kaulalta miehen huulille, painaen kevyen suudelman kohteeseensa. Nuorukainen vaihtoi hieman asentoaan parempaan, kohottaen käsivartensa miehen takapuolen seudulta tämän lantion ympärille, vetäen miestä lähemmäs itseään. Zico sulki silmänsä ja hautasi päänsä tyynyihin, aikeenaan jatkaa keskenjääneitä uniaan.

// joo-o, seuraavaan viestiin vois lopettaa. XD //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses (part 2) (k-18) [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Su Helmi 12, 2012 12:32 pm

Jaejoong Kim

Jaen karkausyritys meni täysin harakoille, kun Zico ei todellakaan ollut päästämässä Jaea häipymään yhtään minnekään ja mies löysikin itsensä nuoremman ja seinän välistä niiden nihkeääkin nihkeämpien lakanoiden joukosta.
"Okei, okei", vaaleahiuksinen myönteli, kun Zico suuteli häntä kevyesti huulille, eikä hänellä kyllä oikeasti ollut yhtään mitään kiirettä yhtään minnekään. Sitä paitsi: vaakatasossa oli huomattavasti mukavempaa ottaen huomioon tilanteen.
Zico selkeästi asetteli itseään parempaan asentoon nukkumista varten, joten Jaekin vei käsivartensa nuoremman vartalon ympärille ja huokaisi tyytyväisenä syvään. Koska oli kuitenkin loma, niin eihän se tekisi pahaa, vaikka sitten nukkuisikin yli koko päivän. Mies kiskoi peittoa paremmin molempien ylle ja sulki silmänsä.
Vaikkei häntä enää edes varsinaisesti nukuttanut, ei häneltä siitäkään huolimatta kestänyt kuin muutama minuutti kun hän oli jo sujuvasti vaipunut kevyeen uneen.

// lyhyeen viestiin on hyvä lopettaa X') //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses (part 2) (k-18) [VALMIS]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa