I... I'm sorry for acting like this. [KUOLLUT]

Siirry alas

I... I'm sorry for acting like this. [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Pe Helmi 03, 2012 4:30 pm

// Shui ja Junhyung tänne näin !! :DD //

Yoseob Yang

Tiistai 7.2.2012, Kirjasto

Siitä oli nyt viikko, kun Key oli ottanut Junhyungin puheeksi tanssikerhon treeneissä. Ruskeatukkainen nuorukainen oli kehunut tätä hyvännäköiseksi ja kysynyt häneltä, että olikohan tämä mahdollisesti kiinnostunut pojista.
Juuri tuon lyhyen keskustelun jälkeen Yoseob oli tuntenut olonsa varsin sekavaksi. Hän oli huomannut paniikinpoikasen vain kasvavan viikon aikana sisällään; oliko Key oikeasti kiinnostunut Junhyungista? Mutta eihän niin voinut käydä! Miksei? Koska... Yoseob ei tiennyt mitä hänen olisi pitänyt tuohon vastata. Niin miksei Key voinut kiinnostua Junhyungista?

Blondi oli viikon aikana vältellyt Junhyungia parhaansa mukaan, peruen heidän tapaamisiaan ja keksien vaikka minkälaisia tekosyitä. Tänäänkin heidän olisi ollut tarkoitus nähdä, mutta Yoseob ei tiennyt mitä hänen olisi pitänyt tehdä. Tottakai hän halusi viettää aikaa ystävänsä kanssa samalla tavalla kuin ennenkin, eikä perua jokaista sovittua tapaamista ja tyytyä vain koulun käytävillä moikkailuun, mutta jotenkin hän ei enää tiennyt mitä hänen olisi pitänyt Junhyungista ajatella.
Junhyungin näkeminen sai hänen pasmansa ihan sekaisin ja sydämen jyskyttämään korvissa saakka, eikä vaaleahiuksinen nuorukainen osannut enää käyttäytyä luontevasti, niin kuin ystävät yleensä käyttäytyivät.

Yoseob huokaisi syvään istuessaan erään pöydän ääressä koulun kirjastossa. Koululaukku retkotti viereisellä tuolilla ja pöydälle oli kasattu muutama koulukirja ja koulutehtäviin liittyvää taustamateriaaliakin löytyi useamman kirjan verran. Yoseob ei ollut pystynyt viime aikoina edes keskittymään koulutehtäviinsä, joten tällä kertaa hänellä olisi ihan oikeasti syy perua heidän tapaamisensa.
Vaaleahiuksinen nuorukainen pyöritteli kännykkäänsä käsissään, retkottaen paikallaan niin, että hänen leukansa ja ylävartalonsa olivat pöydän pintaa vasten. Hän huokaisi jälleen ja ryhtyi naputtelemaan viestiä.

To: Junnie
Time: 16:20

Message: "Hyung! Aigoo~ Mun koulutehtävät painaa päälle, niin voitaisiinko me nähdä joku toinen päivä?"


Yoseob oli pikkuhiljaa ymmärtänyt olevansa mustasukkainen Junhyungista. Hän ei vain millään tahtonut Keyn kiinnostuvan Junhyungista. Miksi? Koska... Junhyung oli hänen. Hän oli itse ihastunut ystäväänsä.


Viimeinen muokkaaja, Maya pvm Ti Kesä 05, 2012 1:15 am, muokattu 1 kertaa

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I... I'm sorry for acting like this. [KUOLLUT]

Viesti  Vieraili lähetetty Pe Helmi 03, 2012 5:33 pm

// Kyllä, kersantti ! //

Junhyung Yong

Junhyung nojasi Yoseobin kaappiin hörppiessään Coca-Colaansa kasvoillaan kyllästyneen tympeähkö ilme, joka sai osakseen epäluuloisia katseita ympärillä olevilla kaapeilla käyviltä opiskelijoilta. Nuorukainen oli päättänyt, että tänään Yoseob ei vain livahtaisi jonkin typerän tekosyyn varjolla yhtään minnekään, sillä nuorempi ei millään voisi lähteä koululta käymättä ensin kaapillaan. Tosin alkoi näyttää pikkuhiljaa siltä, että toinen oli ehtinyt jo livahtaa ennen kuin Junhyung oli viimeisen tuntinsa päätyttyä lampsinut kytikselle.
Junhyung ei ollut lainkaan tyytyväinen, sillä koko viimeisen viikon ajan nuorempi oli aivan selkeästi vältellyt häntä. Syytä tähän Junhyung ei ollut keksinyt, vaikka oli miettinyt päänsä puhki, oliko hän kenties tehnyt jotakin väärin. Muutama ensimmäinen kerta oli ollut vielä ihan ymmärrettävää, mutta kun viime hetken perumisia alkoi olla useampi putkeen, oli Junhyung menettää malttinsa. Mikä nuorempaa vaivasi?
Junhyungia paitsi otti rankasti aivoon, niin häntä myös huolestutti.

Kun Junhyungin puhelin päästi muutaman piippauksen saapuneen tekstiviestin merkiksi, tummahiuksinen kaivoi sen taskustaan odottaen jopa ihan mielenkiinnolla, mitä Yoseob oli tällä kertaa keksinyt. Kasvot suorastaan pelottavan ilmeettömänä hän näpäytti viestin auki.
Jaahas. Kuinka mones "joku muu päivä" tämäkin oli?
Nostaen katseensa vastakkaiseen kaappirivistöön Junhyung kävi mielessään vaihtoehdot, ja päätyi siihen, että jos nuorempi puhui totta, oli tämä todennäköisesti kirjastossa. Tai ainakin kyseinen vaihtoehto kannatti tsekata.

To: Seobie
Time: 16.23

Message: "Noh ei voi mitään, pakkohan se sitte on."


Junhyung lähetti vähän tylyhkön viestinsä samalla kun jo kävellä lompsi suorastaan naurettavan lähellä olevan kirjaston ovea kohti. Kännykkä yhä kädessään hän huomasi parin hyllyrivin ohi kuljettuaan vaaleahiuksisen ystävänsä erään pöydän ääressä - ja toinen oli todellakin ympäröity kirjoilla. Sääliä tuntematta Junhyung asteli toisen luo.
"Moi", hän sanoi muina miehinä kiertäen samalle puolelle pöytää missä Yoseob oli ja nosti toisen laukun pois tämän viereiseltä tuolilta lattialle asettaen oman laukkunsa sen viereen ja kyselemättä istahti itse vapautuneelle paikalle.
"Mä voin auttaa", Junhyung tarjoutui ilmeettömästi läimäisten kokispullonsa ja kännykkänsä pöydälle eteensä. Ikään kuin hänestä hirveästi apua olisi, mutta hänhän ei päästäisi nuorempaa tällä kertaa luikkimaan yhtään mihinkään.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I... I'm sorry for acting like this. [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty La Helmi 04, 2012 6:09 am

Yoseob Yang

Vaaleahiuksinen poika pureskeli hermostuneen oloisena alahuultaan lähetettyään viestin Junhyungille. Mitähän toinen mahtoi ajatella, kun hän jälleen kerran perui heidän sovitun tapaamisensa? Luultavasti nuorukainen oli hänelle vihainen ja tämä taisi ihmetellä hänen käytöstään. Yoseob ei ollut koskaan ennen vältellyt Junhyungia tällä tavalla, joten ihmettely ja se suuttuminen olivat kyllä ihan aiheellisia.
Poika tunsi kännykkänsä värisevän käsissään viestin saapumisen merkiksi. Yoseob näytti varmasti erehdyttävästi koiranpennulta, joka tiesi tehneensä jotain väärin, kun hän avasi viestin lukeakseen sen. Kevyt huokaus pääsi karkaamaan nuorukaisen huulilta, vaikka Junhyungin viesti huokuikin tietynlaista tylyä auraa, mistä saattoi päätellä vanhemman olevan suuttunut. Mutta ainakin Yoseob saisi jälleen yhden lisäpäivän selvitellä ajatuksiaan ja miettiä mitä hän oikein tilanteen kanssa tekisi.

Yoseob ei tiennyt lainkaan miten hänen olisi pitänyt reagoida omiin tuntemuksiinsa. Milloin heidän ystävyytensä oli muuttunut hänen puoleltaan ihastukseksi? Yoseob ei osannut vastata tuohon, hän vain tajusi olevansa mustasukkainen pelkästä ajatuksestakin, että Key seurustelisi Junhyungin kanssa. Ei! Niin ei tasan saisi käydä, blondi tahtoi pitää Junhyungin kokonaan itsellään.
Osittain Yoseob oli tainnut pitää Junhyungia vähän itsestäänselvyytenä, että nuorukainen pysyisi aina hänen kanssaan. Mutta Keyn viikon takaisten sanojn myötä hän oli alkanut epäilemään tätä ja hän oli tosissaan huolestunut, että mitä jos hän menettäisikin Junhyungin Keylle? Tuskin Key sitä ihan niin oli tarkoittanut, mutta Yoseob oli jostain syystä ajatellut asian niin.

Vaaleahiuksinen poika hätkähti pienesti säikähdyksestä, kun hän huomasi Junhyungin liittyneen hänen seuraansa ja vanhempi tervehtikin häntä ilmeettömästi. Yoseobin kasvoille kohosi jälleen nopeasti se koiranpentumainen katse, joka tiesi tehneensä jotain väärin, kun Junhyung nosti hänen laukkunsa viereiseltä tuolilta lattialle, istahtaen itse siihen hänen viereensä. Se Yoseobin sisäinen koiranpentu tuntui luimistavan syyllisen oloisesti korviaan, kun Junhyung ilmeettömästi tarjoutui auttamaan häntä. Yoseob pystyi aistimaan toisen suuttumuksen.
"E - ei sun tartte..." blondi vastasi hiljaisella äänensävyllä ja tämän katse laskeutui pöydän pintaan.
Yoseob tunsi sydämensä alkavan jyskyttää hivenen kovempaan tahtiin - kiitos äskeisten ajatuksiensa - kun Junhyung istui siinä hänen vieressään pitkästä aikaa. Nuorempi oli kaivannut toisen seuraa, muttei hän tiennyt mitä hänen olisi pitänyt tehdä, kun hänen ajatuksensa eivät antaneet hänelle rauhaa.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I... I'm sorry for acting like this. [KUOLLUT]

Viesti  Vieraili lähetetty La Helmi 04, 2012 7:34 am

Junhyung Yong

Junhyungin ympärillä leijui kylmä, ärtynyt aura, joka ei tasan tarkkaan jäänyt keltään huomaamatta. Kaikista vähiten Yoseobilta, joka sattui päätymään häntä lähimmäksi, ja tummahiuksinen ignoorasi sujuvasti toisen säikähtäneen hätkähdyksen. Tämä oli siis tosiaan jo ajatellut viestin perusteella, että oli onnistunut taas välttämään Junhyungin seuran.
Junhyung varoi tarkoituksellisesti vilkaisemasta nuorempaa turhan tarkasti, sillä hän tiesi katsomattakin, että toisen kasvoille oli ilmestynyt se tyytymätön ilme, joka muistutti vähän turhan paljon koiranpentua. Jos Junhyung nyt kääntyisi katsomaan, suuttumuksen pahin terä vain katoaisi samaan tyyliin kuin ilmat avatusta ilmapallosta.

Kylmän viileästi Junhyung vetäisi allaan olevan tuolin lähemmäs pöytää päätyen samalla myös hivenen lähemmäs vieressään istuvaa Yoseobia ja kurottautui kurkistamaan kirjoja, jotka Yoseob oli levittänyt ympärilleen. Hän ei vastannut yhtään mitään nuoremman sanoihin ollen kuin ei olisi koskaan niitä kuullutkaan.
Junhyung aisti ilman heidän välillään käyneen vähän turhan tiheäksi, ja nuorukainen värähti tahtomattaan kulmiaan äkäisesti kurtistaen. Mikä oli vikana? Yleensä he pystyivät olemaan toistensa seurassa rennosti ilman vaivaantuneisuutta, mutta nyt Junyung oikein tunsi, kuinka nuorempi oli jäykistynyt hänen rinnallaan.
Junhyung nojautui takaisinpäin pois kirjoista ja kohotti kyynärpäänsä tökätäkseen sillä toista käsivarteen.
"Hengitä", hän sanoi melko käskevällä äänensävyllä ja laski sitten molemmat kyynärpäänsä pöydän reunalle selatakseen hajamielisesti yhtä kirjoista. Muutaman sekunnin kuluttua hän tajusi toisen menneen vain entistä vaikeammaksi, vaikkei hän edelleenkään suoraan tätä katsonut.
Tummahiuksinen päästi turhautuneen huokauksen, ja laski toisen kätensä lepäämään reidelleen kääntyäkseen Yoseobin suuntaan. Hänen kulmiensa suuttunut kurtistus kääntyi enemmänkin sinne huolestuneeseen suuntaan, kun hän katsoi toista, joka ei kyllä käyttäynyt yhtään tapojensa mukaisesti. Tai no, olihan hän nähnyt Yoseobin tuollaisena useammin kuin olisi halunnut, mutta nyt sen takana tuntui olevan jotain erilaista kuin esimerkiksi uuden kiusaamistapauksen peittely.
"Oonks mä tehny jotain?" Junhyung kysyi pidettyään nuorempaa hetken tutkivan katseen alla. "Vai mikä sua vaivaa?"

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I... I'm sorry for acting like this. [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa