Is this really happening? [VALMIS]

Siirry alas

Is this really happening? [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Ma Tammi 30, 2012 1:00 pm

// Maya ja Sims !!! 8D //

lauantai 18.2.2012, 1. kerros

Kibum Kim

Key mutristi kasvojaan tyytymättömänä sulkiessaan tanssikerhon harjoitussalin oven takanaan. Hän ei ollut parin viimeisen viikon aikana ollut lainkaan tyytyväinen suorituksiinsa tanssikerhossa, ja tietysti Jiyong-senpai oli huomannut suojattinsa tason äkillisen laskun. Niinpä Jiyong oli nykäissyt aamulla Keyn tullessa kouluun poikaa hihasta ja käskenyt tämän tulla puolenpäivän jälkeen tuntien loputtua puhumaan hänen kanssaan.
Key oli valehdellut, että hänen perheellään oli vähän ongelmia.

Oikeastihan Keyn mielessä ei viime aikoina ollut pörrännyt juuri muuta kuin eräs mieshenkilö, joka oli ottanut ja suudellut häntä sinä pahaisena päivänä melko tarkalleen kaksi viikkoa aiemmin. Keyn pääparka ei ollut varmaan koskaan hänen pienen elämänsä aikana ollut niin sekaisin kuin mitä se juuri nyt oli.
Ja kyllä, Key oli valvottujen öiden jälkeen myöntänyt itselleen, että hän ikään kuin mahdollisesti saattoi vahingossa olla ihan pikkuisen tavallaan ihastunut.
Sen myöntäminen ei kuitenkaan ollut kummemmin auttanut, muuttanut vain poikaa vaivaavia ajatuksia hieman erilaisiksi kuin aiemmin.
'Miks se tykkäis musta?'
'Ja miks, miks mä ylipäätään tykkään siitä??!'
'Not gonna happen.'

Key ei jaksanut enää edes olla varsinaisen vihainen, sillä hän alkoi olla vain ja ainoastaan väsynyt koko juttuun. Alkuun suudelman jälkeen hän oli tietysti suorastaan kihissyt ja vältellyt Jongsua parhaansa mukaan, mutta pikkuhiljaa hänestä oli alkanut tuntua, että asia pitäisi ehkä kuitenkin selvittää.
Key halusi tietää homman nimen, sillä se, että hän oli itse vastoin tahtoaan onnistunut ihastumaan tarkoitti sitä, että häntä myös vastoin tahtoaan sattuisi, jos osoittautuisi, että kyseessä olisi ollut esimerkiksi joku Kiseokin ja Jongsun ääliömäinen uusi tapa kiusata Keytä. Tämä oli ollut Keyn vallitseva tulkinta heti silloin helmikuun toisen päivän jälkeen.
Toisaalta toinen vältteli häntä. Ihan selkeästi. Key ei ollut nähnyt erinäisen tapahtuman jälkeen mustahiuksista kertaakaan kemian ja kuviksen tunneilla, joilla he molemmat sattuivat olemaan (Keykin oli jättänyt kyseisen syyn takia pari tuntia väliin) ja tuskin muutenkaan. Mutta jos jutun takana oli vain kiusaamista, niin miksi ihmeessä Jongsu sitten vältteli häntä niin kärkkäästi? Kävisi enemmän järkeen, että kuittailu ja muu olisi vain lisääntynyt!
Äh, Keyn oli pakko saada nyhtää jotain irti toisesta.

Ikään kuin jokin ylempi voima olisi vastannut Keyn "rukouksiin", sillä kävellessään melkein heti kerhosiiven oven vieressä olevan liikuntasalin avonaisen oven ohi, Key kuuli salista koripallon kumahtelevaa pomputtelua lattiaa vasten. Ja koska Key oli utelias näkemään, kuka lauantaipäivänä tuntien loputtua oli jäänyt koululle tappamaan aikaansa, oli hänen pakko astua kurkistamaan ovelta.
Vain pompatakseen saman tien äkkiä piiloon pois näkyviltä.
Key nojautui seinään aivan ovenpielen vieressä, ja kurkisti taas varovasti saliin kuin varmistaakseen, ettei vain nähnyt sitä mitä halusi näkyjä. Jongsu todellakin oli salissa. Yksin.
'Tässä on sun tilaisuus', Key ajatteli hampaat iskettynä alahuuleen ja toista koulupuvun paidan hihaansa nyhtäen. C'mon, parempaa mahdollisuutta ei tulisi ehkä ikinä, vaikka Key odottelisi maailman tappiin asti.
Sen pidempään asiaa arpomatta nuorukainen puri hampaansa yhteen, haroi kärsimättömästi hiuksiaan ja suljettuaan ovea pienemmälle asteli sisään saliin huomattavasti itsevarmemman näköisenä kuin miltä hänestä tuntui.
"Hei!" hän huudahti saadakseen toisen huomion. "Meidän pitäs vähän puhua."


Viimeinen muokkaaja, Shui pvm Su Helmi 05, 2012 3:34 am, muokattu 2 kertaa

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Is this really happening? [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Ma Tammi 30, 2012 1:32 pm

// hihi !! 8DDD //

Jongsu Sim

Koripallo pompahteli vähän laiskanpuoleisesti lattian ja pitkän nuoren miehenalun käden välissä. Nuorukainen ei juurikaan jaksanut suuremmin keskittyä siihen mitä hän teki, katse lasittui aika-ajoin hänen uppoutuessa ajatuksiinsa.
Muutamat viime viikot olivat olleet Simsille erityisen raskaita, kiitos erään nimeltä mainitsemattoman ruskeahiuksisen pojan, jota Sims ei vain millään saanut pois mielestään. Ironisintahan asiassa oli se, että Kibum tosiaan sattui olemaan heidän kiusaamisensa uhri - hehän olivat kiusanneet tätä heti lukuvuoden ensimmäisiltä viikoilta asti! Ja nyt, nyt, Sims sitten oli saanut kehiteltyä jonkinlaisen jutun tuota poikaa kohtaan mielessään.

Hän itse oli mennyt aika tarkalleen pari viikkoa sitten suutuspäissään, täysin mitään ajattelematta suutelemaan Kibumia heidän riitansa päätteeksi ja sen jälkeen tuo suudelma oli jäänyt kummittelemaan hänen mieleensä. Sims oli itse asiassa jopa valvonut öitä asian takia, mikä oli hänelle kerrassaan epänormaalia käytöstä. Hän oli jopa lintsannut heidän yhteisiltä oppitunneiltakin tavallistakin enemmän (eli hän ei ollut tuon suudelman jälkeen näyttäytynyt yhdelläkään kemian tai kuvaamataidon tunnilla). Hän oli muutenkin vältellyt toista parhaansa mukaan ja olikin onnistunut siinä yllättävän hyvin - mitä nyt omia ajatuksiaan oli äärimmäisen vaikeaa juosta pakoon.
Tilanne oli kertakaikkiaan niin absurdi, ettei Sims siihen hätään keksinyt mitään oudompaa. Hän oli jopa joutunut puolittaisesti myöntämään itselleen, että hän saattoi ehkä olla ihan minimaalisesti ihastunut tuohon ruskeatukkaiseen tanssijapoikaan. Sims ihastuneena ylipäätään kehenkään oli jo niin outoa ja epänormaalia, sillä hän ei ollut ihastunut keneenkään sitten sen naapurintytön, joka oli asunut heidän lähellään silloin kun Sims oli ollut 7-vuotias.
'Okei, tajuatko sä nyt itekään kuin hullua tää on?'
'Minkä takii se ylipäätään musta tykkäis, kun me ollaan tehty sen elämästä helvettiä viimesen vuoden ajan??'
'No, just... NO.'
'Cream tulee niiiiiiiin tappamaan mut, jos se saa koskaan tietää.'
Sims huokaisi vähän turhautuneena ajatuksilleen ja koripallo lensi voimakkaalla heitolla kohti koria, kolahtaen kuitenkin vain taustalevyyn, kimmoten siitä takaisin kohti Simsiä. Sims liikkui muutaman askeleen ja nappasi pallon jälleen pomputteluunsa.

Mustatukkainen nuorukainen ei ylipäätään tiennyt mitä hän oikein teki lauantaina oppituntin jälkeen koulun liikuntasalissa. Hänen jalkansa olivat vain tuoneet hänet sinne ja Sims oli sitten huomannut ruvenneensa pomputtelemaan ajan kuluksi palloa. Koulupuvun takki oli lentänyt salin reunalla olevien penkkien luokse hänen koululaukkunsa seuraksi ja hän oli pomputtelun lomassa käärinyt kauluspaitansa hihat kyynerpäihin ja pari ylintä nappia repsotti avonaisena. Koulupukuun kuuluvaa kravattia hän ei edes käyttänyt.
Hänen ei varsinaisesti tehnyt mieli nähdä ketään, kun hänen ajatuksensa olivat niin sekaisin (hän oli jo taidokkaasti vältellyt kavereitaan hyvän aikaa), mutta luultavasti hänen täytyisi lähteä viettämään iltaa Creamin ja muiden kanssa.
Sims havahtui pomputtelun lomasta, kun hän kuuli jonkun puhuvan ja hän tajusi, ettei hän ollutkaan enää yksin paikalla. Käännettyään katseensa äänen suuntaan Sims sai huomata, että tottakai sen piti olla juuri Kibum, joka häntä tuli häiritsemään. Sims käänsi katseensa takaisin koriin ja hän jatkoi pallon pomputtelua jokseenkin jännittynyt ilme kasvoillaan.
"Ja mistähän sä haluat puhua?" 'Ihan kuin mä en tietäis.'
Sims heitti pallon jälleen koria kohti ja nyt se jopa meni sisään. Pitkä nuorukainen käänsi hitaasti katseensa Kibumiin.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Is this really happening? [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Ti Tammi 31, 2012 2:00 am

Kibum Kim

Key ei ollut vielä ihan varma, oliko mikään kuningasidea pölähtää tuolla lailla vaatimaan 'kevyttä juttutuokiota', muttei hän niin nössö ollut, että tässä vaiheessa olisi kipittänyt sitten karkuun. Olkoonkin, että hän tunsi kutistuvansa noilla hänen lukuisten ajatusten takia hyvinkin tutuksi käyneillä kasvoilla olevan ilmeen alla. Key ei ujostellut kovin usein, mutta nyt hänestä tuntui, että hän olisi mieluiten kaivanut siihen pisteeseen kuopan, kömpinyt sinne ja kuollut.
Ulospäin hän piti kuitenkin itsevarman ulkokuorensa ja päästi kärsimättömän ja kovaäänisen tuhahduksen toisen sanoille kävellessään yhä lähemmäs toista, joka heitti juuri pomputtelemansa koripallon koriin.
"Älä esitä tyhmää", Key sanoi seisahduttuaan vielä liioitellun reilun välimatkan päähän toisesta, "kun sä tiedät tasan kumminkin." Pojan äänensävy oli lievän tuskastunut, sillä hän toivoi suuresti, että mustahiuksinen ei vain kuittaisi asiaa esittämällä, ettei tällä ollut mitään käryä siitä, mistä Key puhui.

Yhtäkkiä Key ei enää osannutkaan sanoa mitään, vaan hän unohtui tuijottamaan toista kulmiensa alta vähän eksyksissä olevan näköisenä. Sitten hän irvisti pienesti itselleen ja kohotti sen käden, joka ei ollut lepäämässä puolityhjän olalla roikkuvan koululaukun päällä raapiakseen niskaansa vähän nolostuneesti. Miksi hänen sitten juuri nyt kaikista mahdollisista hetkistä piti mennä niin vaivaantuneeksi?
Hiljaisuus ei kuitenkaan kestänyt niinkään pitkään, että itse tilanne olisi päässyt menemään ihan liian noloksi, vaan Key sai koottua itsensä vedettyään itselleen sisäisesti kymmenet facepalmit.
"Mitä täällä tapahtuu?" ruskeahiuksinen aloitti hitaasti kulmat lievästi kurtussa. "Mun on pakko saada joku selvyys tähän, et voin jatkaa taas elämistä tai jotain. Ensin sä oot joku jättimäinen maanvaiva melkeen vuoden ja sit yhtäkkiä bam mä en tiedäkään, mitä pitäs ajatella!" Key puraisi kieleensä hillitäkseen itsensä, kun tajusi, että meinasi lörpötellä liikoja.
"Miks?" nuorukainen tyytyikin vain kysymään kasvoillaan pistävä katse ja jos toinen nyt kehtaisi teeskennellä ymmärtämätöntä siitä, mihin yksittäiseen tapahtumaan Key viittasi, lyhyempi poika todennäköisesti menisi ja ravistelisi toista raivon partaalla ennen kuin luovuttaisi teatraalisesti.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Is this really happening? [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty La Helmi 04, 2012 7:02 am

Jongsu Sim

Sims olisi ollut valmis törmäämään melkein kehen tahansa muuhun paitsi Kibumiin, mutta tottakai hänen tuurillaan nuorukaisen täytyi ilmaantua häiritsemään jälleen kerran hänen rauhallista hetkeään. Sims olisi mieluusti halunnut päästä häiritsevistä ajatuksistaan eroon, jotka eivät millään jättäneet häntä rauhaan, eikä hän todellakaan olisi halunnut keskustella aiheesta ruskeahiuksisen nuorukaisen kanssa, vaikka tämä selkeästi oli tullut tivaamaan häneltä selitystä hänen viimekertaiseen käytökseensä.
Ajatus sai jälleen pitkän nuorukaisen mutristamaan ärtyneenä kasvojaan; ei hän itsekään tiennyt miksi oli viimeksi käyttäytynyt niin kuin oli! Ei hänellä ollut aavistustakaan miksi hän oli suutuspäissään mennyt suutelemaan toista, vaikka hänen tarkoituksenaan oli ollut vetää tätä turpaan. Ja nyt toisella oli pokkaa tulla kysymään häneltä, että miksi.

"Kuule, mulla ei oo aavistustakaan mitä täällä tapahtuu ja mä oon tasan tarkkaan se sama maanvaiva edelleenkin", Sims menetti jälleen itsehillintänsä, kun Key suolsi ärsyttäviä syytöksiä hänen suuntaansa. Ihan kuin kaikki olisi ollut juuri hänen syytään! Aivan kuin Sims olisi tahallaan saanut tilanteen sekoitettua sellaiseksi kuin se nyt oli.
"Mä en oo suunnitellu tätä tilannetta tämmöseks, nii lakkaa käyttäytymästä kuin tää olis kaikki pelkästään mun syytä!" mustahiuksinen nuorukainen jatkoi ja hän oli oli ottanut muutaman askeleen lähemmäs Kibumia.
"Sitä paitsi - sä vastasit siihen suudelmaan", Sims tokaisi ja hänen kasvoillaan oli aivan yhtä pistävä katse, kuin toisenkin kasvoilla oli hetkeä aikasemmin ollut, kun tämä oli kysynyt häneltä miksi se viimekertainen oli tapahtunut.
Sims oli pyöritellyt sitä viimekertaista mielessään useampaankin otteeseen ja hävennyt itsensä maanrakoon, niin jossain vaiheessa hän oli tajunnut, että Kibum oli tosiaan vastannut hänen suudelmaansa. Miksi? Jos tämä kerran niin kovasti häntä inhosi ja piti suuremmanluokan maanvaivana, niin miksi vaivautua vastaamaan hänen raivokkaaseen suudelmaansa.

// kjähähää !! ::::D //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Is this really happening? [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty La Helmi 04, 2012 9:55 am

Kibum Kim

Niin sitä pitää!
Key oli jotenkin taas onnistunut suututtamaan Jongsun, vaikkei hän tätä täysin rehellisesti sanottuna ollut tällä kertaa kyllä asioikseen tullut edes tekemään. Ruskeahiuksinen puri hampaitaan yhteen katse maahan luotuna, kun toinen suolsi ajatuksensa ulos, ja yritti hillitä itsensä, ettei alkaisi huutaa jälleen päin toisen naamaa. Se olisi hänelle se luontaisin reaktio, ja hän olikin jo avaamassa suutaan ilmoittaakseen kiukkuisesti, ettei hän kyllä syyttänyt ainoastaan toista, sillä vaikka niin olikin helpoin ajatella, niin totta kai Key oli ihan yhtä lailla ollut vetämässä tilannetta sellaiseksi, millainen se nyt sitten sattui olemaankaan. Sekava. Muuta Key ei tiennyt.
Poika ei ehtinyt kuitenkaan kuin avata suunsa älykkään näköisesti, kun toinen sanoi viimeisen lauseensa, joka ihan oikeasti onnistui vetämään hänet hiljaiseksi. Tuo seikka oli juurikin se, joka Keytä oli häirinnyt kaikista eniten sen jälkeen, että Jongsu oli ensin suudellut häntä. Mutta hän oli todellakin vastannut siihen ja pitänytkin siitä.
"Tuota... mä..." Key aloitti tuijottaen toista silmät laajenneina yrittäen saada edes jostakin päässään pyörivästä ajatuksenpätkästä kiinni.

"Kai mä sen tiedän!" hän sai lopulta puuskahdettua ja kääntyi seisomaan vähän sivuttain ristien käsivarret rintakehälleen. Nyt hän oli onnistunut saamaan itsensä taas turhautuneeksi ja päähänsä surraamaan vain sekaisen sotkun mustaa söheröä, joka ei suostunut aukeamaan. Ei hän osannut vastata toisen kysymykseen, vaikkei tämä ollut edes asiaa kysymysmuodossa esittänyt. Hän oli päätynyt suutelemaan takaisin, koska... no, se oli vain tapahtunut.
"Totta kai tää on myös mun syytä!" Key jatkoi hetken soivan hiljaisuuden jälkeen vaikeasti myöntäen ja loi toiseen silmäyksen kulmat kurtussa ja huulet tyytymättömästi mutristettuina. Seuraavaksi hänen päähänsä upposi se ilmeinen seikka, että asianhan pystyi kääntämään myös toisinpäin: ei tainnut Jongsukaan tietää vastausta yhteenkään Keyn esittämään kysymykseen, kun ei Keykään osannut vastata muuhun kuin siihen, että tavallaan taisi olla ihastunut, mutta sitähän hän ei todellakaan sanoisi ääneen.
Key puraisi alahuultaan ja nieli ne jäljellä olevat ylpeytensä rippeet.
"No jaa", hän tuumasi hartioitaan kohauttaen ja ryhtyi kääntymään kannoillaan poistuakseen tästä totaalisesta ajanhukasta. "Antaa olla."

// Voe pöljät X''''D //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Is this really happening? [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty La Helmi 04, 2012 10:37 am

Jongsu Sim

Sims tunsi olonsa jälleen ärtyneeksi, vaikkei hän varsinaisesti jaksanut jälleen riidellä Kibumin kanssa. Olisi ollut paljon helpompaa, jos molemmat olisivat vain jatkaneet niin kuin mitään ei olisi tapahtunut, mutta tietenkään elämä ei voinut olla niin helppoa.
Mustatukkainen nuorukainen peitti hyvin pienehkön yllättyneisyytensä, kun hän huomasi saaneensa ruskeahiuksisen pojan totaalisen hiljaiseksi viimeisellä lauseellaan. Siinä missä Sims ei tiennyt miksi hän oli Kibumia hetken mielijohteesta suudellut, niin näköjään tämäkään ei tainnut tietää miksi hän oli siihen suudelmaan vastannut. Ainoa asia, johon Sims tiesi ainakin osittain vastauksen oli se, että hän taisi olla pienimuotoisesti ihastunut, mutta hän keksi ainakin sata syytä siihen, miksei hän todellakaan aikoisi sitä toiselle sanoa.

Simsin silmiin Kibum näytti sitä, että tämä taisi olla lähellä malttinsa menettämistä, mutta tämä tuntui kuitenkin yrittävän pidätellä sitä. Sen sijaan poika myönsi vaikean näköisesti hetken hiljaisuuden jälkeen, että tilanne oli myös osittain hänen syytään, eikä vain ja ainoastaan Simsin syytä. Nuo sanat saivat Simsin ärtymystason laskemaan muutamalla pykälällä ja hän saattaisi ehkä jopa voida puhua tilanteen selvittämisestä toisen kanssa.
Mutta Kibum vain kohauttikin olkiaan ja tämä kääntyi selkeästi aikeinaan lähteä pois ja antaa asian vain olla. Sims tunsi parin sekunnin aikana sisällään tunneryöpyn toisensa jälkeen; osittain hän vain halusi Kibumin jättävän hänet rauhaan ja painuvan helvettiin hänen elämästään, mutta osittain hän halusi toisen jäävän siihen, kun ruskeahiuksinen poika nyt oli nähnyt sen vaivan ja etsinyt hänet käsiinsä.

Sims paini hetken aikaa ajatusten kanssa, mutta hän toimi kuitenkin jälleen kerran lähinnä hetken mielijohteesta.
"Hei, oota", nuorukainen huudahti ja otti pari askelta Kibumin perään, tarttuen tätä toisella kädellä käsivarresta kiinni saadakseen tämän pysähtymään.
Ilme Simsin kasvoilla oli hyvin turhautunut ja vaikea, kun hän ei tiennyt miten olisi asiansa muotoillut, varsinkin kun hän tiesi tekevänsä itsensä ihan täyden pellen jokatapauksessa.
"Se suudelma... Mä kyl tekisin sen uudestaan", hän myönsi lopulta puhuen hitaasti, kun hän kohotti vaikeahkon katseensa ruskeahiuksiseen poikaan edessään.
"Onks se riittävä vastaus sun kysymykseen?"

// khihihihii !! ::::::DD <3 voi että. //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Is this really happening? [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty La Helmi 04, 2012 11:55 am

Kibum Kim

Tilanteeseen olisi helposti saanut ympättyä huutoa ja toisen syyttelyä ja kaikkea vastaavaa, mutta se ei olisi vienyt asiaa yhtään eteenpäin. Näin ollen oli huomattavasti parempi vaikka sitten luovuttaa ja keksiä itselleen jotain tekemistä koko jutun unohtaakseen - olkoonkin, että perääntyminen tarkoitti omaa häviötä.
Miksi hän oli ylipäätään tullut häiritsemään toista? Oliko hän oikeasti kuvitellut, että mihinkään löytyisi mitään kunnon vastausta?
Että hän osasi olla välillä tyhmä.

Key ei ehtinyt kuin kääntymään ympäri ja oli ottamassa ensimmäistä askelta poispäin, kun hänen poistumisensa keskeytettiin. Key oli ihan totta ajatellut, että toinen päästäisi hänet enemmän kuin mielellään lähtemään, vetäisi jopa ehkä jotkut voitontanssit, kun hän oli viimein hävinnyt näköpiiristä. Mutta ei, Jongsu huudahti häntä odottamaan ja käsivarresta tarttumalla esti häntä etenemästä.
"No mitä nyt vielä?" Key kysäisi kääntyessään jälleen ympäri ja onnistui peittämään yllättyneisyytensä varsin mallikkaasti. Toinen kulma kohotettuna ruskeahiuksinen tuijotti pidempää poikaa odottavasti. Tämä näytti siltä, ettei asian ulos suoltaminen ollut helppoa, mutta Key ei tosiaankaan osannut arvata, mitä toinen päästäisi seuraavasti suustaan.
Ruskeahiuksisen silmät laajenivat jopa vähän naurettavan kokoisiksi ja hän räpäytti niitä totaalisen hämmentyneenä pari kertaa.
"Mi- mitä?" Key sai päästettyä suustaan äänellä, joka oli kohonnut vähän korkeammaksi kuin mitä hänen normaali puheäänensä oli. Hän ei osannut vastata yhtään mitään toisen kysymykseen, tuijotti vain suutaan avuttomasti aukoen toista silmiin, joissa oleva katse oli epäilyksettä sellainen, että oli vaatinut paljon saada nuo sanat sanottua.
"No", Key aloitti hetken kuluttua väännettyään kasvoilleen haastavan ilmeen, vaikka vakuuttavuus pikkuisen laskikin sen seikan takia, että pojan poskille oli kohonnut selkeästi erottuva pinkin häivähdys, "tee se sitten."

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Is this really happening? [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty La Helmi 04, 2012 1:51 pm

Jongsu Sim

Sims tiesi juuri tehneensä itsestään ihan täyden pellen ja nuorukainen vihasiksin itseään siitä syystä, että hänen täytyi aina toimia hetken mielijohteesta, ajattelematta lainkaan seurauksia. Miksi hän oli mennyt sanomaan tuon viimeisen? Ihan kuin tilanne ei olisi jo muutenkin tarpeeksi outo ja riistäytynyt käsistä, niin hänen täytyi vielä mennä möläyttämään toiselle, että hän kyllä voisi suudella tätä uudestaan ihan koska vain. Siis mitä ihmettä!
'Tappakaa mut jo, kiitos', Sims ajatteli, kun hän näki kuinka Kibumin ilme muuttui suorastaan järkyttyneeksi, kun tämän silmät laajenivat yllättyneisyydestä, minkä Simsin sanat olivat saaneet aikaan.

Mustahiuksinen nuorukainen räpäytti silmiään pari kertaa täysin yllättyneenä ruskeatukkaisen tanssijanuorukaisen sanojen johdosta. Toinen pääsi yllättämään hänet ihan täysin, eikä asiaa auttanut lainkaan tuo pinkki häivähdys pojan poskilla, mikä sai toisen näyttämään itse asiassa ihan söpöltä. Vaikkei Sims tietenkään myöntänyt kenellekään ajatelleensa juuri tuota.
Sims hymähti kevyesti toivuttuaan yllättyneisyydestään ja hetken aikaa hän tuijotti toista suoraan silmiin, ilmekään värähtämättä. Sitten hän otti vielä askeleen lähemmäs toista, vei toisenkin kätensä Kibumin toiselle käsivarrelle ja kumartui painamaan huulensa tämän huulille. Suudelma oli tällä kertaa täysin erilainen kuin se katolla jaettu väkivaltainen versio.

// hyi, tulipa lyhyt. mut ihihihihi~ <3 ::::DD //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Is this really happening? [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty La Helmi 04, 2012 3:14 pm

Kibum Kim

Jongsu näytti varmaan lähes yhtä yllättyneeltä Keyn sanoista kuin mitä Key oli ollut tämän sanoista, mutta näytti toipuvan melko nopeasti. Key tuijotti toista takaisin odottaessaan tämän seuraavaa liikettä: tekisikö mustahiuksinen sen oikeasti vai jänistäisikö?
Lopulta Jongsu otti askeleen lähemmäs, ja Key tunsi sydämensä hakkaavan nolostuttavan äänekkäästi Beethovenin sinfonioita hänen kylkiluitansa vasten. Ruskeahiuksinen kohotti kasvojaan vähän ylemmäs ja sulki tiukasti silmänsä vastaanottaakseen toisen huulet jälleen omilleen. Key vastasi toisen tällä kertaa paljon pehmeämpään suudelmaan vähän arasti ja epäröivästi, mutta rentoutui hetkisen kuluttua. Poika taittoi käsivartensa kyynärpäistä, laski kätensä toisen vyötärön tienoille ja puristi toisen vaalean kauluspaidan lämmintä kangasta kevyesti nyrkkeihinsä.
Tämä tuntui itse asiassa vielä huomattavasti paljon paremmalta tällaisena versiona.

// NO AAAAAWS XD <3 //


Kiseok Kim

Creamin pääkoppaan ei mahtunut, mihin hänen ystävänsä oli onnistunut livahtaa lauantain tuntien päätteeksi. Nuorukainen oli ahdistanut muiden porukkaan kuuluvien kavereidensa kanssa vaihtelun vuoksi yhden uuden uutukaisen kiusaamisen kohteen nurkkaan kerhosiiven takana pihalla, ja saatuaan tarpeekseen tämän höykyttämisestä, oli hän käskenyt porukan hajaantua ja jättää toinen yksinään toipumaan ja keräämään tavaroitaan.
Tyytyväisesti myhäillen haalistuneen violetilla irokeesilla varustettu Cream talsi sisään kerhosiiven ulko-ovesta, sillä hän aikoi vielä luoda alakertaan viimeisen silmäyksen, jos sattuisi vaikka bongaamaan sen Simsin. Tosin mitä ihmettä tämä tekisi vielä tähän aikaan koululla, kun ei ollut ollut edes mukana äskeisessä hauskanpidossa? Cream kohautti hartioitaan itselleen; toinen oli käyttäytynyt viime aikoina niin käsittämättömästi, ettei Cream edes yllättyisi, vaikka löytäisi toisen esimerkiksi opiskelemasta. Hän ei kerta kaikkiaan kyennyt käsittämään, mikä hänen aisapariaan oikein vaivasi, kun tämä oli vielä päättänyt alkaa jollain tasolla vältellä Creamia ja muita.
Nuorukainen veti kyynärpäihinsä käärityt koulupuvun kauluspaidan ja sen päälle puetun mustanpunaisen baseball-takkinsa hihat takaisin alas kävellessään kerhosiiven puolelta varsinaiseen koulurakennukseen.

Liikuntasali.
Cream pysähtyi kesken laiskan rempseän askeleen ja käänsi hitaasti katseensa kohti vähän taaksensa jääneen liikuntasalin raollaan olevaa ovea. Ei hän ihan tosisaan uskonut, että toinen olisi siellä, mutta jos hän ei tarkistaisi, niin Sims ihan saletisti oli juurikin siellä. Samalla ärsyttävällä logiikallahan vettäkin satoi kuin esterin perseestä juuri silloin kun sateenvarjo jäi kotiin.
Cream otti muutamat tarvittavat askeleet takaisin ovelle ja tökkäsi ovea vähän enemmän auki sormellaan, jotta mahtuisi nopeasti skannaamaan salin läpi katseellaan.

Cream järkyttyi hyvin harvoin, ja sen kokoluokan järkytystä, jonka hän sillä hetkellä koki, ei hänen vastaansa ollut tullut vielä kertaakaan hänen lähes 19-vuotisen elämänsä aikana. Ei kertaakaan.
'Mitäs helvettiä?!!'
Nuorukainen muodosti sanat painokkaasti huulillaan jatkaen vielä parilla muulla painavalla kirosanalla ja räpäytti pari kertaa silmiään varmistaakseen, ettei vain nähnyt omiaan. Ja jos hänen silmänsä tuottivat 'omiaan' tuollaiseen muotoon, niin Cream voisi saman tien mennä vaikka hirttämään itsensä.
No, ainakin hän oli löytänyt Simsin.
Cream tuijotti hetken aikaa parasta ystäväänsä ja sitä heidän joka välissä kiusaamaansa tanssivaa nättipoikaa ennen kuin pujahti pois näkösältä. Hänen teki mieli työntää sormensa kurkkuun ja oksentaa, sillä hän ei hetkeen saisi tuota hänen silmissään vastenmielistä näkyä pois verkkokalvoiltaan. Asiat loksahtelivat paikoilleen Creamin aivoissa, vaikkei hän tätä välttämättä olisi halunnut.
Miten kauan tätä oli jatkunut hänen selkänsä takana?

Creamin kasvoille oli kohonnut niin vihaa ja negatiivisia tunteita puhkuva ilme, että jos joku uskaltaisi vain kulkea hänen ohitseen, niin Cream luultavasti tappaisi sen raukan siihen paikkaan mahdollisimman väkivaltaisesti. Nuorukainen puristi kätensä nyrkkiin niin raivokkaasti, että kynnet upposivat melkein kivualiaasti kämmenen ihoon.
Hänen teki niin paljon mieli vain rynnätä saliin ja kiskoa nuo kaksi ällöttävää iilimatoa irti toisistaan ja opettaa sitten pari läksyä, mutta koska Cream oli kykenevä paljon ilkeämpäänkin, hän hillitsi itsensä. Nuorukaisen kieroissa aivoissa muotoutui alta aikayksikön suunnitelma, joka olisi loppujen lopuksi paljon ihanampi ja tyydyttävämpi kuin se vaihtoehto, että hän vain menisi ja vetäisi sekä Simsiltä että tämän poikaystävältä naamat ruvelle.
Creamin kasvoille oli kohonnut pelottavampi ja ilkeämpi hymy kuin niillä oli vähään aikaan komeillut, ja nuorukainen lähti etsimään käsiinsä jo koululta lähtenyttä kaverijengiään. Simsin elämästä tehtäisiin nyt mahdollisimman hankalaa. Vielä nähtäisiin, kenet tämä valitsisi, kun kaikki tämän ystävät kääntyisivät yhdessä hujauksessa häntä vastaan.
Cream hykerteli tyytyväisenä.

// oh noeeeees 8''''( //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Is this really happening? [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Su Helmi 05, 2012 1:38 am

Jongsu Sim

Sims oli täydellisen hämillään koko tilanteen saamasta käänteestä, jonka hän itse oli taas kerran saanut aikaan. Nuorukaisen aivot tuntuivat yhtä aikaa täyttyvän tuhansista ajatuksista päällekäin, mutta yhtälailla aivot tuntuivat humisevan tyhjyyttään kevyen sumun läpi, jonka tuo suudelma sai aikaan.
Mustahiuksinen nuorukainen höllensi otettaan Kibumin käsivarsista ja hän tunsi samalla toisen pojan kohottavan kätensä hänen vyötärölleen ja tarttuvan kevyesti hänen kauluspaitansa kankaaseen, mikä sai Simsin syventämään suudelmaa parisen pykälää.

Ikuisuudelta tuntuneen hetken jälkeen Sims vetäytyi suudelmasta, eikä hän pitänyt mitään kiirettä, kun hän tutkaili lyhyemmän pojan punastuneita kasvoja suudelman jälkeen, mikä sai kevyen hymähdyksen aikaan Simsin huulilla.
Kyllähän se on ihan söpö.
"Ai joo", nuorukainen aloitti yhtäkkiä, kun hän muisti jotain, "sä voit sanoa mua Simsiks."

// AAAAAWS. <3 //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Is this really happening? [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Su Helmi 05, 2012 2:40 am

Kibum Kim

Keyn pää humahti tyhjemmäksi kuin se oli aikoihin ollut, kun suudelma tuntui vain kestävän ja kestävän. Pojan vatsaan ilmestyi parvi perhosia, jotka eivät kuitenkaan saaneet hänen oloaan lainkaan epämukavaksi vaan oikeastaan täysin päinvastoin.
Kun toinen lopulta vetäytyi kauemmas, Key avasi hitaasti silmänsä suunnaten vähän sumuiseksi käyneen katseensa Jongsun kasvoihin. Tosin toisen häneen kohdistuva tutkiva katse sai Keyn laskemaan vähän hämillään katseensa jonnekin tämän kaulan tietämille. Että hänen pitikin onnistua punastumaan.

Keyn silmät pongahtivat takaisin toisen kasvoihin, kun tämä avasi suunsa sanoakseen jotakin.
"O-okei", hän sai sanottua mustahiuksisen sanoille nyökäyttäen pienesti ja laski katseensa taas alemmas. 'Ryhdistäydy nyt!'
"Key mieluummin ku Kibum", hän infosi myös Simsiä pienen hymykuopan toiselle poskelle esiin tuovan hymyn kohotessa kasvoilleen.

// ja aariat taas tähän väliin, puhahahaha se on sit siinä XD <3 //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Is this really happening? [VALMIS]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa