Gakuto "Gackt" Kamui

Siirry alas

Gakuto "Gackt" Kamui

Viesti  Vierailija lähetetty Ke Tammi 25, 2012 6:50 am

// Ex-käyttäjä Destien hahmo, joka on nyt siirretty Arkistoon, koska Destietä ei ole foorumilla näkynyt aikoihin.
- Maya (29.3.2015) //
Nimi: Gakuto Kamui, kutsumanimi Gackt
Ikä: 4.7.1973 (38-vuotias)
Sukupuoli: Mies

Ammatti: Opettaja, entinen muusikko
Aine: Historia

Seks. suuntautuminen:
Homoseksuaali
Siviilisääty: Sinkku

Taustaa

Gackt syntyi Okinawalla vuonna 1973. Hänen vanhempansa olivat molemmat opettajia ja erittäin musikaalisia ihmisiä. Ikävä kyllä he olivat myös erittäin tiukkoja vanhempia ja Gacktilla oli erittäin pikkutarkat ja ankarat säännöt pienenä. Hän ei saanut tehdä oikein mitään, mikä olisi liittynyt pop-kulttuurin ihmeelliseen maailmaan. Häneltä kiellettiin television katseleminen, muun kuin klassisenmusiikin kuunteleminen ja kaikkea muuta vastaavaa. Häntä myös painostettiin jo hyvin pienenä opettelemaan pianon soittamista – vaikka se oli fyysisesti mahdotonta kolmevuotiaana oppia.
Häntä ei kiinnostanut musiikki moneen vuoteen, kunnes hänen kilpailunhalunsa syttyi ja hän alkoi ottaa sen vakavasti.

Seitsemänvuotiaana Gackt meinasi hukkua mereen. Traumaattisen kokemuksen jälkeen hän alkoi nähdä harhoja, jonka takia hänet pistettiin mielisairaalaan. Näyt jatkuivat mielisairaala käynnin jälkeenkin ja edes Gackt ei tiedä totuutta siitä, mitä hän välillä näkee. Hän on kuitenkin katkera siitä, että vanhemmat osoitti todella vähän tukea harhoja näkevälle Gacktille – nauraen vain tälle tämän ahdingossa.

Kun Gackt täytti seitsemäntoista vuotta, hän kiinnostui erittäin paljon rock-musiikista. Hän aloitti musiikkiuran. Silloinen nuori mies oli yllättävän suosittu nuorison keskuudessa, mutta vanhemmat eivät siitä kauheasti pitäneet. Itse asiassa hänen äitinsä on sanonut, että katui sitä, että oli opettanut Gacktille pianon soiton. Hänen välinsä vanhempiinsa on erittäin viileät ja tuntee syvää katkeruutta ja vihaa näitä kohtaan, vaikka ei välttämättä anna sen aina näkyä päällepäin.

Lyhyen, mutta kuitenkin erittäin antoisan musiikkiuran jälkeen (joka kesti n. 7-vuotta) hän päättikin ryhtyä opettajaksi. Kyseessä oli halu näyttää vanhemmille, että pärjäisi varmasti paremmin kyseisessä ammatissa kuin he konsanaan. Gacktia oli myös aina kiinnostanut historia, joten hän päätti ryhtyä historianopettajaksi. Pääsi Sakurako Highin historiaopettajaksi kun oli n. 28-vuotias. Hän on nyt siis suunnilleen 10-vuotta tehnyt töitä samassa rakennuksessa, tehden samalla erilaisia sivuprojekteja milloin mihinkin liittyen. Voidaan myös arvella sitä, kuinka paljon häntä ärsyttikään, kun kuuli kelle rehtorinvirka meni, kun kyseinen virka avautui.

Ulkonäkö

Pituus: 180 cm
Paino: n. 60 kg


Gackt on monipuolinen ulkonäöltään. Hän voi huokua täysin maskuliinisuutta, mutta välillä hänen ulkonäkönsä paistaa feminiinisyyttä. Häntä ei itseään haittaa se, jos häntä välillä luullaan erittäin lattarintaiseksi naiseksi, koska on sinut ulkonäkönsä kanssa. Hän näyttää myös jonkin verran ikäistään nuoremmalta ja ajatteleekin olevan ikuinen kaksikymppinen, jota ei ikä kauheasti muuta.

Hänellä on yllättävän kirkkaan väriset silmät, jotka eivät ole japanilaistaustaiselle ihmisille kauhean yleiset. Hänen silmänsä ovat siniset ja varsinkin jos valo on oikea, näyttävät ne erittäin kirkkaansinisiltä. Hänellä on sileä iho ja on kalpeahko. Gackt pitää ulkonäöstään ja ei ole koskaan käynyt kirurgin veitsellä, vaikka jotkut varmasti niin väittääkin. Huulet ovat Gacktilla erittäin täyteläiset ja punertavat, joita varmasti tekisi silloin tällöin mieli muiskauttaa.

Tyyliltään Gackt on monimakuinen. Hän näyttäisi varmasti hyvältä puettuna pelkkään jätesäkkiin. Hän on varma ulkonäöstään ja ei tunne oloaan avuttomaksi alastomana. Yleensä hänellä on opettajanvirassa tyylikäs kauluspaita ja suorat housut sekä silmälasit, mutta vapaa-ajalla, hänen päällään voi nähdä rock-vaatteista vanhempaan tyyliin. Varsinkin ns. vampyyrimaiset ja vanhanaikaiset asut, tai ainakin siihen suuntaan tyylitellyt asut ovat hänen mieleensä. Mutta ei hänellä ole yhtä lempityyliä – vaan luonteensa mukaan hän pitää hiukan kaikesta.Luonne


Lapsena ja nuoruudessa Gackt vihasi itseään. Hän ei voinut sietää itseään ja juuri sen takia hän ei mielellään puhu menneisyydestään. Hän kuitenkin kertoo usein, että hän tiesi sen olevan huono juttu, että inhosi itseään. Siksi hän alkoi lopulta oppia pitää itsestään ja löysi positiivisemman tavan ajatella. Sillä tiellä hän on myös pysynytkin, vaikka toki mielenkiintoisia luonteenkiekuroita häneltä löytyy. Häntä on mahdotonta ymmärtää koskaan täysin, koska lopulta saattaa kumota itsestään tietynlaiset johtopäätökset täysin.

Gackt yrittää olla näyttämättä liiallisia tunteita muiden ilmoilla. Hän pitää yksityisyydestä. Toki hän hymyilee ja nauraa, mutta yrittää olla yli-nauramatta. Hän kuitenkin opettaessa ja muutenkin jutellessa kertoo monia hauskoja juttuja, välttämättä edes tarkoittamatta sitä. Voisi siis sanoa, että hän on hauska. Hänellä löytyy huumorintajua. Hän on aina ollut pilojen ystävä ja varsinkin nuorempana teki paljon kolttosia ja nykyäänkin saattaa piirtää oppilaansa kasvoihin kajaalilla, jos löytää tämän nukkumasta tunniltaan. Tekee tätä myös ystävilleen, että Gacktin kajaalia kannatta varoa.  

Hän aloittaa helposti projekteja ja suorittaa niitä sitten täysillä. Jos hän sanoo tekevänsä jotakin, hän ei voi lopettaa ennen kuin on saavuttanut sanomansa asian. Hän ei pidä luovuttamisesta ja ei voi sietää lausetta, joka toteaisi jonkun olevan mahdotonta. Gackt uskoo pystyvänsä mihin vain hän itse tahtoo ja välillä hänen tavoitteensa onkin suhteellisen korkealla. Hän ei ole aina kuitenkaan niin itsevarma, mutta uskaltaa yrittää ja olla välittämättä itsevarmuuden puutoksestaan, kun tavoittelee jotakin.
Gacktissa piilee myös jonkun verran sitä perfektionistin vikaa. Hän haluaa osata osaamansa jutut täydellisesti ja hän ei siedä häviämistä. Hän haluaa olla paras kaikessa mitä tekeekin tai miten hän itse sen toteaisi: ”Ei se tarkoita että tahtoisin voittaa, en vain halua hävitä. Luultavasti muut eivät vain ymmärrä elämäntyyliäni.” Tästä hyvänä esimerkkinä se, kuinka oppi soitti pianoa täydellisesti. Vaikka hän inhosi pianoa eikä ollut soittanut vähän aikaa, hänen oli lopulta tultava paremmaksi pianonsoittajaksi kuin eräs hänen ystävänsä. Hän halusi osoittaa silloin paremmuutensa ja yksinkertaisesti, hän ei vain sietänyt häviämistä. Joten jos olet parempi häntä jossakin, odota vain, hän varmasti yrittää tulla paremmaksi kuin sinä kyseisessä asiassa.

Hänellä on suuri ego. Kehu häntä niin hän pitää sinusta, mutta erehdy arvostelemaan häntä niin ei hän koskaan niitä unohda. Rakkaus ja seksi asiat eivät ole mikään kummoinen asia Gacktille. Hän saattaa usein flirttailla jollekulle, mutta ei välttämättä tee sitä tosissaan. Hän ei myöskään harrasta kauheasti irtosuhteita, koska ei mielellään päästä muita lähelleen sillä tavalla. Mikään viaton tapaus ei kuitenkaan asioissa ole, vaan nauttii kyllä kosketuksesta ja kaikesta sellaista, kunhan jotenkin tuntee kyseisen ihmisen ja sietää tätä lähellään.

Muuta

- Veriryhmä A
- Soittaa pianoa, kitaraa, rumpuja, trumpettia, bassoa ja tuubaa
- Puhuu englantia, japania, mandariinikiinaa ja ranskaa
- Tupakoi
- Ei syö makeisia ja hänellä kestää jopa 4-päivää tehdä ruokaa
- Vaikea herätettävä ja potkii ja lyö usein herättäjäänsä unissaan
- Kulkee yleensä alasti kotonaanKuvissa:
Gackt (Ja tiedän, että ns. oikea nimi ei välttämättä ole oikea nimi, mutta jotain piti repäistä. Ja syntymäaikakaan ei ole välttämättä oikea. Itse asiassa, mistä tietää onko mikään tieto oikea! Herra kun on erittäin mysteerinen mies)
Pelaa: Desti

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa