Rakuto Tochihara

Siirry alas

Rakuto Tochihara

Viesti  Samirix lähetetty Ti Tammi 24, 2012 12:02 pmNimi: Rakuto Tochihara
Ikä ja syntymäpäivä: 19, 19.10.1993
Sukupuoli: Mies

Sakurako High: Opiskeli vuosina 2010-2013
Luokanvalvojana toimi Gakuto "Gackt" Kamui
Valinnaiset oppiaineet olivat musiikki, Japanin historia, kemia, kuvaamataito
Jatko-opinnot: Aloitti yliopiston Lontoossa

Seksuaalinen suuntautuminen: Homo (Uskottelee kaikille olevansa hetero)
Sivilisääty: Sinkku
Perhesuhteet: Rakuton perheeseen kuuluu molemmat vanhemmat, viisi vuotta vanhempi veli, joka työskentelee isänsä firmassa (Rakuto ei ole koskaan oikein selvittänyt minkälainen firma se on) ja on tyttöystävä. Kaikkein läheisin suhde hänellä on veljeensä, jolle hän uskaltaa avautua ja olla oma itsensä. Nuorukaisen äiti on lentoemäntänä lentoyhtiössä, jonka seurauksena hän on usein poissa kotoa. Isäkin viettää suurenosan ajastaan töissä ja ne pienetkin hetket, kun hänellä on aikaa pojilleen, niin enimmäkseen tämä huomioi vanhempaa poikaa, josta on niin hirveän ylpeä. Eli Rakutolla ei ole kovin läheiset suhteet vanhempiensa kanssa, mutta toivoisi näiden (etenkin isänsä) huomiota. Usein vanhin poika sai tehtäväkseen huolehtia veljestään jo kahdeksan vuotiaana jo.
Veli on ollut pojalle se tuki ja turva, jolle hän voi kertoa kaiken. Voi olla jonkin verran omistushaluinen tuosta. Veljensä tyttöystävän kanssa he joskus kisaavat tuon huomiosta ja kinastelevat leikkimielisesti. Ihan hyvin tulevat toimeen keskenään loppujen lopuksi. 

Luonne: Rakuto on hieman ujo persoona. Hän on usein aika hiljainen ja kohtelias kaikille uusille ihmisille. Kun saa luotua jonkinlaisen suhteen muihin, niin hän alkaa olla enemmän oma itsensä, eli iloinen, leikkikäs ja vilkas. Oikeastaan hän loistaa innostuksesta ja omalla tavallaan on lapsenomainen. Hän on kova hymyilemään ja nauramaan jopa ilman mitään kunnollista syytä. Hän suorastaan rakastaa omaa PSP-konsoliaan, jota kantaa mukanaan aina, minne ikinä hän on menossa, sen on oltava mukanaan. Nuorukaisella osaa olla erittäin vilkas mielikuvitus ja voi keksiä vaikka minkälaisia tekosyitä aivan tuosta vain. Hän on myös haaveilija tyyppiä ja haaveilee milloin mistäkin. Energiaa hänellä on jopa liikaa ja välillä puhuu kuin papupata. Puheen aiheetkin vaihtuvat nopeasti. Ensin selittää tuosta ja ykskaks alkaa selittämään jotain aivan muuta. Huoleton Rakuto ajattelee positiivisesti ja on naiivi. Aina yrittää nähdä kaikissa hyviä puolia ja aina keksimässä ratkaisua eri tilanteisiin - jotkut ideat ovat sen verran outoja, ettei niitä ole mahdollista edes toteuttaa. Helposti tulee muiden kanssa toimeen, mutta muilla voi olla vaikea kestää tätä nuorukaista. Leikkimielinen Rakuto tykkää pitää hauskaa, joka ei ole mitään ryypiskelyä tai mitään sellaista. Se on enemmän jotain kivaa tekemistä yhdessä, lähteä leikkikentälle tai ostamaan jäätelöä.
Rakutolla on tapana aina toimia ensin ja sitten vasta miettiä, joka voi johtaa tuon vaikeuksiin aika usein. Hän on itsevarma ja luottaa kykyihinsä, vaikka usein epäonnistuu, mutta silloin yrittää uudelleen. Hän on kilpailuhenkinen ja vaikka hän inhoaa häviämistä, mutta osaa ottaa sen kevyesti.


Kuvissa: Tochihara Rakuto

Ulkonäkö: Rakuton kasvot ovat pyöreähköt, joka tuo lapsekkuutta hänen ulkonäköönsä ja näyttää hieman nuoremmalta kuin oikeasti on. Hiukset ovat lyhyet ja ruskean väriset. Hiustyyli korostaa kasvojensa muotoa. Otsahiusten keskijakaus on enemmän oikealla puolella. Hiukset menevät helposti aivan sekaisin, eikä hän niin paljoa kiinnitä huomiota ulkonäköönsä. Kouluaamuna kampaa hiuksensa ja siinä se on. Hänellä ei olisi edes aikaa laittaa itseään, koska yleensä hänellä on aikamoinen kiire.
Tältä nuorukaiselta löytyy pituutta 167cm ja painoa 50kg. Ruumiinrakenneltaan Rakuto on siro ja kasvonpiirteet ovat hieman tyttömäiset. Hänen kasvonsa ovat hivenen pyöreähköt ja lapsekkaan viattoman näköiset. Heiveröisen näköinen hän saattaa olla, mutta kyllä häneltä voimaa löytyy tarpeen vaatiessa puolustaakseen itseään tai muita. Hän on nopea juoksemaan, mutta on aika tapaturma altis, jonka seurauksena hänellä on usein paikat mustelmilla tai löytyy haavoja. Rakuton tyyli on rento, useinmiten värikäs ja pukeutuu niihin vaatteisiin mitkä tuntuvat hyvältä päällä.

Muuta tietoa:
- Veriryhmä AB
- Veljeltään saamia tavaroita pitää erittäin tärkeinä ja ei suostu niitä heittämään pois. Tämän takia hänelle helposti kertyy 'krääsää' joita ei edes tarvitsisi.

Kerhot:

Videot: Click! <-- Tarvitsee katsoa vain vähän aikaa alusta, niin kuulee tuon äänen ja.. Well, näkee vähän hänen pelaamistyyliään XD


*Fighting pose* "In situations like this.." *super serious* "..WE RUN!"

- Pelit -

Torstai 28. kesäkuuta 2012
I just ate some Skittles. Wanna taste the rainbow?
With Bou
- Kuollut -
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa