Just feel the beat [KUOLLUT]

Siirry alas

Just feel the beat [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Ma Tammi 23, 2012 9:53 am

// Tähän peliin saa siis vapaasti tulla kuka tahansa mukaan! :D //

lauantai 28.1.2012, Kerhot

Jiyong Kwon

Lauantain oppitunnit olivat loppuneet jo kahdentoista jälkeen ja nopeasti lähes kaikki olivat kaikonneet ansaitun viikonlopun viettoon. Tummatukkainen nuorukainen oli kuitenkin päättänyt tekemisenpuutteen vuoksi jäädä koululle treenaamaan tanssimista, sillä koululla oli hyvät tilat siihen tarkoitukseen - ja nyt tilaa olisi vielä enemmän, kun hän oli ainoa paikalla.
Jiyong oli käynyt pukuhuoneessa vaihtamassa kouluvaatteet vähän rennompiin; valkea wifebeater ja tummat collegehousut, joiden likaantuminen ei haitannut mitään. Hän oli nimittäin päättänyt jo aamulla vaatteita mukaan pakatessaan treenaavansa tänään siihen malliin, että hän hikoilisi sen jälkeen kuin pieni porsas.

Jiyong oli kyykistynyt tilavan salin reunalla olevan cd-soittimen puoleen, johon hän par'aikaa yhdisti omaa mp3-soitintaan, jotta hän voisi tanssia oman musiikin tahtiin. Hän oli edellisiltana ladannut soittimeensa tietyn listan, jonka hän aikoi tanssia läpi seuraavan tunnin parin aikana. Vesipullo ja pieni pyyhe olivat löytäneet tiensä lattialle cd-soittimen viereen ja siihen samaan läjään hän oli myös laittanut oman kännykkänsä - siltä varalta, että joku sattuisi vaikka soittamaan hänelle.
Pian hän sai soittimen toimimaan ja suoristautuessaan täyteen mittaansa alkoi kevyt musiikki täyttää koko salia. Jiyong oli laittanut listan alkuun pari vähän kevyempää biisiä, joiden tahtiin olisi mukava lämmitellä ja verrytellä ennen todellista koitosta.

Nuorukainen siirtyi hartioitaan venytellen keskemmälle tilavaa salia. Jiyong sulki silmänsä ja hetken ajan hän vain kuunteli musiikkia, jokaikistä pientä rytmiä, antaen vartalonsa analysoida rytmikästä jumputusta. Pian hänen silmänsä avautuivat ja nuorukaisen kasvoille oli ilmestynyt se päättäväisyyttä, itsevarmuutta ja määrätietoisuutta pursuava ilme, joka hänen kasvoillaan yleensä oli, kun hän oli tekemisessä tanssimisen kanssa.
Jalat, kädet, lantio ja sitten koko vartalo mukaan. Jiyong alkoi tanssia varmoin liikkein, tarkastellen koko ajan itseään ja liikkeitään tilan seinillä olevista peileistä. Musiikki ja tanssiminen olivat Jiyongin toinen elämä, eikä hän turhaan ollut koulun tanssikerhon vetäjä ja vastuuhenkilö.


Viimeinen muokkaaja, Maya pvm Ti Kesä 05, 2012 1:56 am, muokattu 1 kertaa

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Just feel the beat [KUOLLUT]

Viesti  Samirix lähetetty Ma Tammi 23, 2012 12:58 pm

Minho Choi

Koulu oli päättynyt ja ruskeahiuksinen nuorukainen astui luokasta ulos kuten monet muut hänen luokkalaisensa. Monella oli kiire päästä viettämään viikonloppua, mutta Minholla oli muuta mielessä. Tällä nuorukaisella ei ole suunnitelmissa lähteä koulusta vielä. Koululaukku olalla ja harkkakassi toisessa kädessä asteli tyynen rauhallisena koulunkäytävää pitkin kohti portaita, joista pääsisi ensimmäiseen kerrokseen. Käytävässä todella oli aikamoinen tungos ja sen takia eteneminen oli hidasta, mutta kärsivällisenä Minho väisteli muita välillä pahoitteli jos tönäisi jotakuta. Pääsi kuin pääsi portaisiin, joita alkoi kulkea alas kohti ensimmäistä kerrosta.

Pahin oli ohi, kun hän oli päässyt poikien pukuhuoneeseen, missä vaihtoi kouluasunsa harmaisiin collegehousuihin ja hihattomaan paitaan, joka oli tumman sinisen värinen. Hiuksensa kiinnitti ponnarilla, mutta monet kiharaiset hiussortuvat kumminkin kehystivät hänen kasvojaan. Laukustaan kaivoi punaisen pyyhkeen ja vesipullon. Sitten asteli kohti salia, missä aikoisi harjoitella hieman tanssia, jota ei ole vähään aikaan tehnyt, kun on keskittynyt jalkapalloon vähän enemmän. Salin ovella vasta tajusi jonkun muun jo olevan siellä. Musiikki pauhasi ja ruskeahiuksinen jäi katsomaan kuinka joku tanssi kauempana salissa ja tuon jonkun tunnisti samantien. Kuka muukaan kuin GD siellä tanssia pyörähti musiikin tahtiin. Jäi katsomaan tuota hiljaisena, kun ei tahtonut häiritä yhtään.

#Ja näin tungin itseni tähän mukaan :DD#
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa