I hate you. [VALMIS]

Siirry alas

I hate you. [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty La Tammi 21, 2012 1:54 pm

// Tuohan Maya se Sims tänne näin, nii päästään laittamaan poikaparoilta päät vielä enemmän sekasin ! >8) //

torstaina 2. helmikuuta 2012, Katto

Kibum Kim

Key kiipesi ylös Sakurako Highin rappusia mielessään raskaasti kiroten - lähtöpiste oli ollut alimmassa kerroksessa hänen kaapillaan ja maali katolla, jonne oli vaatimattomasti neljät rappuset. Poika astui kaksi rappusta kerrallaan ja oli kypsä touhuun jo kolmannen kerroksen kohdalla. Muttei hän voinut jättää lapasiaan katolle, jonne hän muistikuviensa mukaan oli ne aiemmin päivällä välitunnilla unohtanut! Keyn viimeinen tunti oli ollut neljännessä kerroksessa, ja tietenkin hän oli tajunnut lapasten puuttumisen vasta mentyään kaikki rappuset ykköskerrokseen ja saanut sitten taas lähteä könyämään takaisinpäin. Muutenhan homma olisi ollut liian helppoa.
Ruskeahiuksisen poikkeuksellisesti viimeinen tunti oli juuri päättynyt (historianopettajalla oli jotain menoa, eikä hän ollut saanut sijaista, joten Keyn luokan ei tarvinnut istua koululla neljään) ja hän oli ollut lähdössä asuntolalle, mutta tajuttuaan lapastensa puuttumisen kehittänyt pienen paniikkikohtauksen. Hän oli kääntänyt laukkunsa ja kaappinsa ylösalaisin, mutta ei, hänelle suorastaan naurettavan rakkaita hänen isoäitinsä pari vuotta sitten neulomia hempeän vaaleansinisiä lapasia ei ollut näkynyt mailla halmeilla. Minne, minne, hän oli saattanut ne jättää?
Hetken mietittyään Key oli muistanut, että ne olivat sattuneet hänen käsiinsä laukusta, kun hän oli aiemmin päivällä ruokavälitunnin loppupuolella raahannut Yama-chanin ja Ginan katolle haukkaamaan happea. Ja ilmeisesti hän oli sitten hajamielisesti päättänyt jättää ne sille tielleen, kun oli tullut aika suunnata taas sisälle. Hän ei voinut siis kuin syyttää itseään siitä, että sai raahautua alimmasta kerroksesta katolle asti.

Key pysähtyi hetkeksi tasaamaan hengitystään katolle vievien rappusten yläpäähän ja laski kätensä jo valmiiksi oven kahvalle. Neljien rappusten puolijuokseminen otti vähän kunnon päälle.
'Nyt jos ne ei ole siellä, niin - ', Key ajatteli turhautuneesti ja toivoi suuresti, että kattoreissu olisi tuottoisa, eikä täysin turha. Saatuaan hengityksensä taas kulkemaan niinkuin sen pitikin, poika painoi ovenkahvan alas ja astui katolle.


Viimeinen muokkaaja, Shui pvm Su Tammi 22, 2012 8:19 am, muokattu 2 kertaa

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I hate you. [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty La Tammi 21, 2012 2:44 pm

// kjähähähähähää !! ;''''D //

Jongsu Sim

Tummatukkainen nuorukainen seisoskeli katolla olevan lämpötötsäkkeen luona, nojaten siihen laiskanpuoleisesti ja tuijottaen samalla tyhjyyteen. Viime viikko oli ollut jotenkin tavallista raskaampi, eikä Sims itsekään osannut selittää mielensä käyttäytymistä. Hän oli vain saanut huomata parin viikon aikana, että hän oli ajatellut vähän turhankin paljon Kibumia sen jälkeen, kun hän oli vahingossa päätynyt pelastamaan tämän ahdistelijoidensa kourista. Sims ei keksinyt tähän yhtäkään järkevää syytä ja se teki hänen elämästään jotenkin laittoman rankkaa ja ärsyttävää.
Muutenkin viime aikoina hän oli huomannut joutuvansa tuon tuosta koko ajan samaan paikkaan samaan aikaan Kibumin kanssa ja se oli äärimmäisen rasittavaa, jos Cream vielä sattui olemaan paikalla. Cream kun ei tunnetusti osannut pitää turpaansa kiinni, vaan tämän oli pakko päästä pilkkaamaan näitä vakiokohteitaan silloin kun he sattuivat näköpiiriin ilmestymään ja se koitui Simsille harvinaisen raskaaksi, koska hän ei jostain syystä pystynyt millään heittäytymään tuohon kiusaamiseen mukaan, jos kohteena sattui olemaan juuri Kibum.

Simsillä olisi vielä viimeinen tunti koulua, mutta hän ei kyllä ollut yhtään sillä tuulella, että häntä olisi matematiikka kiinnostanut lainkaan, kun hän muutenkin vihasi kyseistä ainetta. Nuorukainen oli heti edellisen tunnin loputtua siirtynyt koulun katolle, sillä hän oli tullut siihen tulokseen, että pieni tauko ylhäisessä yksinäisyydessä viileässä ulkoilmassa voisi ehkä mahdollisesti saada hänet rauhoittumaan.
Sims valahti hitaasti istumaan kylmälle betonille ja kevyt huokaus karkasi nuorukaisen huulilta.
'Mikä mua vaivaa?' Sims ajatteli tuskastuneena nojatessaan päätään selkänsä takana olevaan lämpötötsään. Yleensä niin siististi muotoillut mustat hiukset sojottivat nyt tavallistakin pörröisempinä suuntaan jos toiseenkin, kun Sims oli niitä tuskastuneena haronut useampaankin kertaan parin viimetunnin aikana.

Nuorukainen havahtui ajatuksistaan, kun hän kuuli oven avautuvan ja hänen katseensa hakeutui samantien oven suuntaan nähdäkseen kuka sieltä tulisi. Ja kukas muukaan sieltä olisi voinut tulla kuin Kibum, kaikkien Simsin ongelmien alku ja juuri.
'Eikä. Ei oo todellista.'
Simsin ilme tummui juuri muutaman pykälän, jos se suinkaan oli edes mahdollista.
"Ei oo enää todellista. Miks, miks, sun pitää aina tunkea joka paikkaan?! Mä en jaksa just nyt katella sun naamaa!" Simsin ääni kohosi loppua kohti ja nuorukaisen ilme ei kyllä jättänyt mitään arvailujen varaan.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I hate you. [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty La Tammi 21, 2012 3:27 pm

Kibum Kim

Key ei ehtinyt ajatella yhtäkään ajatusta ovelle päästyään, kun hän jo kuuli negatiivisella tavalla tutun ja hyvin tyytymättömältä kuulostavan äänen kajahtavan katolla. Tuo ääni kuulosti Keyn korviin siltä kuin joku olisi vetänyt kynsillään liitutaulua pitkin, eikä se ollut edes liioittelua. Muutamaan viikkoon hän ei ollut oikeastaan edes kuullut toisen ääntä samalla tavalla kuin mihin hän oli aikaisemmin tottunut, mutta mieluummin hän olisi vaikka sitten kuunnellut sitä ainaista pilkkaamista ja jopa turpaan ottamista kuin kestänyt Jongsua koko ajan päänsä sisässä.
Key käänsi tummat silmänsä ääntä kohti ja hänen leukaperänsä kiristyivät tahdottomasti.
'Hell yeah, täähän se tästä enää puuttuikin.'
"Mikä pakko sun on ängetä joka paikkaan?!" ruskeahiuksinen sanoi kovaäänisesti vastaan. Ei kai se hänen vikansa ollut, että he sattuivat törmäämään vähän joka mutkassa! Ikään kuin hän tarkoituksella vaaniskelisi Jongsua, jotta voisi hypätä tämän silmien eteen aina tilaisuuden tullen. Key naurahti kuivakasti ja täysin ilottomasti mielessään. Niin varmasti.
Eikä Keytä edes häirinnyt niin paljon se, että toinen tuntui ilmestyvän joka paikassa näköpiiriin. Enemmän häntä otti aivoon se, miten hän itse reagoi. Olihan hän aiemminkin pistänyt aina merkille, missä Kiseok ja Jongsu menivät, jotta voisi kiertää näiden mahdollisuudet kiusata häntä, joten miksi hän nyt sai aikaan päänsä sisällä sellaista draamaa. Key ei vain kyennyt ymmärtämään itseään, ja hän tunsi ärtymystasonsa kiihtyvän koko ajan enemmän.

"No älä hyvä ihminen sitten kattele, niin yksinkertasta se on", Key jatkoi loppua kohti jo puoliksi huutaen hänen normaalisti yllättävän matalan, nasaalisella vivahteella varustetun äänensä kohotessa ilman hänen tahtoaan.
Keyn silmät kaventuivat kiukkuisesti entisestään ja tummat kulmat painuivat kurttuun, kun hänen tajuntaansa upposi, että Jongsu oli päättänyt läsäyttää ahterinsa juurikin siihen paikkaan, jossa hän oli Ginan ja Yama-chanin kanssa aiemmin istunut. Ja eivätkös ne maailman pohjamutiin sillä hetkellä kirotut lapaset näkyneet olevan vähän turhan tyytyväisen näköisinä siinä metrin parin päässä Jongsusta.
Key mulkoili lapasiaan ja lähti marssimaan kohti lämpötötsää, jonka kyljessä Jongsu istui.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I hate you. [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty La Tammi 21, 2012 3:58 pm

Jongsu Sim

Simsin huulilta karkasi iloton nauru, kun toinen kehtasi syyttää, että hän oli se, joka änki aina joka paikkaan. Nytkin hän oli ollut kaikessa rauhassa tuulettamassa ajatuksiaan ylhäisessä yksinäisyydessään ja heti tämä maailmankaikkeuden raivostuttavin yksilö päätti ilmaantua piristämään hänen elämäänsä!
"Nytkin se olit , joka tänne tunki, vaikka mä olin täällä eka!" Sims kävi sen verran kovilla kierroksilla, ettei hän itsekään enää tajunnut kuinka naurettava tilanne - ja heidän riitansa - oli. Hän vain oli vaakasti päättänyt, että Kibum oli kaikkien hänen ongelmiensa alku ja juuri ja hän halusi pysyä kannassaan keinolla millä hyvänsä.

Miksi hänen oikein piti mennä auttamaan Kibumia silloin pari viikkoa sitten? Mikä ihme häneen oikein silloin iski? Jos Sims olisi vain antanut olla - niin kuin hän yleensä olisi tehnyt - niin hänen elämänsä jatkuisi ihan normaalisti, eikä tämä Kibum piinaisi häntä koko ajan hänen ajatuksissaan. Oli se kumma, kun ei edes päänsä sisällä saanut olla rauhassa!
Voi kun se olisikin ollut niin helppoa, että pelkkä katsomatta jättäminen olisi auttanut. Mutta kun ei ollut, Sims hymähti toispuoleisesti hyinen katse silmissään. Eikä tilannetta nyt yhtään parantanut se, että ruskeahiuksinen nuorukainen vielä kehtasi lähteä tulemaan häntä kohti.
"Ja miten vitussa sä kuvittelet, että mä oon kattomatta, kun sä ite tunget koko ajan lähemmäs?!" Sims ärähti jo melkoisen kiihtyneenä ja adrenaliini tuntui kohisevan korvissa asti, kun hän kohottautui seisomaan sieltä betonitasanteelta, jossa hän vielä hetki sitten oli istuskellut.
Nyt sopi vain toivoa, että kukaan muu ei katolle ilmaantuisi samaan aikaan taikka Sims ei kyllä vastaisi siinä vaiheessa mahdollisista seurauksista.
"Jos mä en olis vaivautunu sillon pari viikkoa sitten pelastamaan sua - äläkä käsitä sitä väärin! - niin mä saisin edes pääni sisällä olla rauhassa, mutta ilmeisesti sekin on nyt liikaa vaadittu", tummatukkaisen nuorukaisen äänensävy oli hyytävä, kun hän suoristautui täyteen mittaansa ja tuijotti Kibumia pahasti.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I hate you. [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty La Tammi 21, 2012 4:45 pm

Kibum Kim

Jongsulla oli tietty ihan oikea pointti siinä, että Keyhän se oli viimeisenä paikalle kehdannut pamahtaa, mutta hänhän oli tullut vain hakemaan lapasiaan, eikä suinkaan suvereenisti astellut asioikseen toisen elämää häiritsemään. Jos hän olisi saanut valita, olisi hän enemmän kuin hyvin mielellään jättänyt tulematta. Key ei kommentoinut mitään, vaan piti suunsa ummessa.
Key toivoi niin kovasti, että Jongsu olisi vain jättänyt hänet sinne alikulkutunneliin pärjäämään yksinään, jotta tämä jo liian oudoksi ja vääristyneeksi päässyt tilanne ei olisi ikinä koskaan edes päässyt syntymään. Tai vielä parempi: hän itse olisi kulkenut asuntolalle jotain eri reittiä tai jäänyt alunperinkin asuntolalle mököttämään, mutta ei. Ei tietenkään voinut olla niin, että elämä olisi jatkunut niin kuin sen kuuluikin, eli Kiseok ja Jongsu yhä sen enempiä miettimättä häiritsisivät Keyn elämää ilman tätä ärsyttävää jännitettä.

"NO VOI ANTEEKSI", sanat ryöpsähtivät Keyn suusta kovemmin kuin hän oli pitkään, pitkään aikaan huutanut, kun Jongsu alkoi raivota hänen lähemmäksi tulemisestaan.
Normaalisti Key olisi voinut jopa vähän perääntyä tai ainakin ryhtyä varovaisemmaksi, kun Jongsu kohottautui istuma-asennostaan seisomaan täyteen mittaansa, mutta hän oli liian kiukkuinen välittääkseen. Toinen oli kuitenkin häntä selvästi pidempi ja rotevampi, eikä kokemuksen mukaan Keystä ollut todellakaan tälle mitään, ei. sitten. yhtään. mitään, vastusta.
Kaikesta huolimatta Key vain otti mustilla sneakerseillään määrätietoisen askeleen toisensa perään, vaikka jokin hänen sisällään koputtelikin sen olevan huono idea.
Ruskeahiuksinen päästi melko äänekkään tuhahduksen toisen sanoille, vaikka toisen luuytimiä hyytävä äänensävy, katse ja pituusero saivat hänet viimein epäröimään vähän. Key tuijotti toista pistävästi otsalle ja silmilleen valuvien hiussuortuvien alta.
"Mä otan vaan nuo mun lapaset ja häivyn sitten", hän totesi kuin pikkulapselle ja otti viimeiset vaadittavat askeleet siihen, että ylsi kumartumaan poimiakseen omaisuutensa, jonka hän halusi sillä hetkellä vain repiä kappaleiksi. Lapasten syytä kaikki.
Kuitenkin ennen kuin Key kumartui yhtään minnekään, hän sanoi hiljaa hampaidensa välistä lauseen, jota hän ei varsinaisesti tarkoittanut Jongsun kuultavaksi.
"Kaikki olis niin paljon paremmin, jos sua ei olis ollenkaan."

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I hate you. [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty La Tammi 21, 2012 5:19 pm

Jongsu Sim

Simsin ilme oli kertakaikkiaan raivokas, kun Kibum uskalsi oikeasti huutaa hänelle noin kovaan ääneen. Kukaan ei ollut aikoihin huutanut hänelle tuolla tavalla, viimeksi taisi olla hänen isänsä, kun hän oli käymässä kotonaan. Mutta että tollanen sintti uskalsi korottaa hänelle ääntään!
"ET SAA", Sims huomasi huutavansa vähintäänkin yhtä kovaan ääneen, eikä nuorukainen edes muistanut milloin viimeksi hän olisi itse karjunut tuolla tavalla. Luultavasti sekin tapahtui silloin, kun hän näki viimeksi isäänsä.

Mustatukkainen nuorukainen ei voinut kertakaikkiaan käsittää kuinka toisella oli pokkaa tuolla tavalla ärsyttää häntä, vaikka Kibumilla jos kenellä taisi olla aika paljon kokemusta siitä miten kävi, jos hänen ja Creamin hermoille kävi turhan paljon. Oikeastaan ei tarvinnut tehdä yhtään mitään, kun Cream jo valitsi itselleen uhreja pelkän ulkonäönkin mukaan. Eikö toista yhtään, edes pienesti pelottanut, että miten he saattaisivat tällä kertaa tehdä toisen elämästä helvettiä? Ilmeisesti ei.
Tosin ei Sims itsekään niin pitkälle osannut ajatella tuossa tilassa, hän oli aivan liian raivostunut ja ärtynyt ja adrenaliini kohisi korvissa, jotta hän olisi pystynyt mihinkään järkevään ajatteluun.

Sims tuijotti Kibumia todella pahasti, kun tämä lähestyi häntä ja totesi vain ottavansa lapasensa mukaan ja häipyvänsä sitten. Sims ei ollut edes huomannut koko lapasia, mutta siinähän ne tosiaan olivat, maassa hänen vieressään.
"Kaikki olis niin paljon paremmin, jos sua ei olis ollenkaan."
Nuo sanat saivat Simsin ohikiitäväksi hetkeksi jäätymään aloilleen, mitä toinen ei tietenkään nähnyt, kun tämä sattui juuri silloin kumartumaan niiden lapastensa puoleen. Sims kuuli tuota lausetta aivan liian usein kotonaan isänsä suusta, vaikkei yhdenkään lapsen kuuluisi kuulla tuota omilta vanhemmiltaan. Sims vain ei ollut riittävän hyvä, ei edes kelpaava, jos hänen isältään kysyttiin.
Ja nyt tuo uskalsi sanoa nuo sanat hänelle. Kibum oli viimeinen henkilö maailmassa keneltä hän halusi tuon kuulla.

Niinpä mitään ajattelematta Sims tarttui Kibumia kipeällä otteella molemmista harteista ja riuhtaisi tämän kumarasta asennosta takaisin pystyyn. Sims ei ollut pitkään aikaan näyttänyt niin hurjistuneelta ja kylmältä kuin sillä hetkellä.
"Sulla ei oo mitään, ei mitään, oikeutta sanoa mulle noin", Simsin äänensävy oli pelottava, kun hän tuijotti toista silmät kaventuneina. Toinen ei tainnut itsekään tajuta kuinka arkaan paikkaan hän oli päässyt sohaisemaan.
Simsin ajatusmaailma oli sumentunut, eikä hän itse asiassa tainnut ajatella yhtään mitään, kun hän tyrkkäsi Kibumin kovakouraisesti sitä lämpötötsäkettä vasten ja tarttui tätä jämäkällä otteella käsivarsista kiinni, pitäen pojan paikoillaan. Simsin oli tarkoitus vetää toista voimiensa takaa turpaan, mutta hänen vartalonsa toimi jälleen ihan omia aikojaan ja aivan päinvastoin kun hän itse halusi.
Sims kumartui painamaan voimakkaasti huulensa toisen huulia vasten, hän suorastaan runnoi itsensä lähemmäs toisen vartaloa ja huulia.

// myhämyhä, voi Key !! :::::DD //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I hate you. [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty La Tammi 21, 2012 5:56 pm

// HAHAA ! //

Kibum Kim

Key tiesi kyllä, että nyt hän oli mennyt liian pitkälle jo ennen kuin hän sai toisen kädet äärimmäisen kipeästi molempiin hartioihinsa. Lause oli vain ikään kuin lipsahtanut hänen suustaan, ja vaikka hän sitä sillä nimenomaisella hetkellä silmät silkan kiukun takia lähes sumentuneina oli jopa tarkoittanut, ei tuollaisen sanominen loppupeleissä ollut todellakaan reilua. Joten hän kyllä jollakin tasolla jopa siinä tilanteessa ymmärsi raivokohtauksen, jonka Jongsu tuntui sanojen takia saavan.

Key yritti pitää ulkokuorensa yhtä vihaisena ja hyökkäävänäkin kuin mitä se hetkeä aiemmin oli ollut, mutta kohdatessaan toisen silmät - joista pursuavaa raivon ja vihan tasoa Key ei siihen hätään muistanut koskaan edes nähneensä - poika tunsi kutistuvansa hyvin pieneksi. Nuorukainen ei ehtinyt edes tajuta, mitä tapahtui, kun hänet oli jo paiskattu kumahtaen vasten seinää. Key rutisti silmänsä automaattisena reaktiona kiinni odottaessaan sokaisevaa ja kivuliasta iskua, joka ilmiselvästi oli tulossa. Mutta jota ei ikinä tullutkaan.

Keyn silmäluomet singahtivat auki, kun hän tunsi nyrkiniskun sijaan huulet omillaan ja toisen vartalon painuvan omaansa vasten melko väkivaltaisesti. Pojan kurkusta karkasi hiljainen, yllättynyt äännähdys.
'Mi- mi- mi - ! Eieieieieiei!'
Key yritti rimpuilla irti Jongsun ja lämpimän seinämän välistä, mutta toinen piti häntä sen verran tiukassa otteessa, ettei pakoreittejä juuri ollut. Miksi toinen suuteli häntä??!
Lopulta Key antoi väsähtäneenä periksi todettuaan vastaanhangoittelun täysin turhaksi, sulki silmänsä ja vastasi toisen voimakkaaseen ja väkivaltaiseen suudelmaan. Hänen huulensa liikkuivat vasten toisen huulia täysin omia aikojaan, vaikka kaikki järki sanoi, että juuri tätä hänen ei pitäisi tehdä.
Ikuisuudelta tuntuneiden hetkien jälkeen Key sai viimein kiinni päässään soivasta mantrasta, ja sai kohotettua molemmat kätensä toisen rintakehälle työntääkseen Jongsun nopealla liikkeellä irti itsestään.
Key jäi tuijottamaan huulet raollaan pidempää nuorukaista silmät lautasen kokoisina, selkä yhä lämpöä hohkaavaa seinää vasten ja toinen käsi vartalon viereen tipahtaneena, toinen yhä vasten Jongsun koulupuvun rintamusta.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I hate you. [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Su Tammi 22, 2012 5:49 am

// KJÄHÄHÄHÄ ! //

Jongsu Sim

Simsin senhetkinen raivo oli kyllä vertaansa vailla ja hän vain halusi purkaa tuon muutamaan mojovaan iskuun Kibumin naamaa kohteena käyttäen. Mutta hänen vartalonsa teki taas saman tempun kuin silloin pari viikkoa sitten, kun hän oli omia aikojaan mennyt pelastamaan toisen pulasta. Sims ei ehtinyt edes tajuta mitä tapahtui, kun hän oli jo kumartunut painamaan huulensa voimakkaasti toisen huulia vasten, runnoen vartaloaan ja huuliaan Kibumia vasten.
Suorastaan naurettava hyvänolontunne levisi Simsin aivoihin, kun hän suuteli poikaa edessään suorastaan väkivaltaisella voimalla, liikuttaen huuliaan toisen huulia vasten. Ja tuo tunne vain voimistui, kun Kibum lopultakin lopetti turhan vastaanhangoittelun ja sen sijaan vastasi hänen suudelmaansa.

Jossain alitajunnassaan Sims tiesi, ettei hänen olisi pitänyt tehdä tätä, mutta nuorukaisen aivotoiminta oli juuri kyseisellä hetkellä aikalailla nollassa. Hän ei vain millään saanut siitä pienestä järjenjuoksusta kiinni, mikä hänen päässään edes joskus oli.
Sims havahtui tähän maailmaan vasta, kun hän tunsi Kibumin työntävän häntä molemmin käsin kauemmas, mikä rikkoi heidän suudelmansa. Hän tuijotti toista kevyesti lasittuneella katseella, hivenen hengästyneenä. Ja sitten se kaikki iski hänen tajuntaansa.
'Voi helvetti! Mitä mä oikein menin tekemään?' Simsin kasvoille levisi järkytyksen, kauhistuksen ja tyrmistyksen sekainen ilme, eikä hän kertakaikkiaan voinut käsittää omaa käytöstään. Miksi, miksi, hän oikein oli mennyt suutelemaan toista?! Pieni paniikki tuntui kuristavan hänen hengitysteitään, eikä Sims osannut ajatella lainkaan selvästi. Hän vain tiesi, että hänen täytyi päästä sieltä pois, nyt heti.

Sims otti muutaman haparoivan askeleen taaksepäin ja nopeasti hän kääntyi ympäri, suunnaten ripeät askeleensa oven suuntaan. Hän jätti Kibumin niille sijoilleen, eikä hän uhrannut ajatustakaan sille, että olisiko hänen kenties pitänyt selittää tekoaan jotenkin. Kun ei hän itsekään tiennyt miksi oli sen tehnyt!
'Voi vitunvitunvittu! Miks, MIKS??'
Sims paukautti oven kiinni perässään ja nopein askeli hän laskeutui portaita alaspäin. Ei puhettakaan, että hän olisi mennyt vielä viimeiselle oppitunnille.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I hate you. [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Su Tammi 22, 2012 6:30 am

Kibum Kim

Keyn aivosolujen toiminta oli täysin lamaantunut, eikä hänen päässään liikkunut surinan ja 'apua-apua-apua-apua' - litanian lisäksi yhtään mitään muuta. Nuorukainen ei osannut kuin tuijottaa toista puuhalolla päähän iskettynä, viimeinenkin järjen valo sammuneena ja katkeilevaa ja huohottavaa hengitystään takaisin keräten. Se, mitä juuri äsken oli tapahtunut, meni yli Keyn ymmärryksen. Eikä kyllä sen puoleen Jongsunkaan ilme näyttänyt yhtään sen filmaattisemmalta ja ajantasalla olevalta.
Ruskeahiuksinen sai suunnata suuren osan keskittymisestään siihen, että pysyi ylipäätään pystyssä, eivätkä polvet pettäneet alta. Ilman selän takana tukena olevaa vakaata seinää - joka sekin tosin tuntui nyt huojuvan ikävästi - Key olisi tosin jo luultavasti tuiskahtanut maan tasalle.

Nolostuneen hiljainen ja järkyttyneen tuijottamisen täyteinen hetki tuntui kestävän vähintään miljoona vuotta ennen kuin Jongsu otti pari askelta taaksepäin ja karkasi paikalta. Key nosti hajamielisesti toisen kätensä huulilleen seuratessaan katseellaan, miten toinen katosi sisälle vieviin rappusiin. Kun toinen oli kadonnut näköpiiristä, Key antoi itsensä valahtaa seinämää pitkin kylmälle betonille istualleen. Hän iski takaraivonsa kevyesti vasten seinää ja hengitteli syvään, mutta jo parin hengityksen jälkeen hän sai paukauttaa kasvonsa voimalla polviinsa, jotka oli nostanut eteensä.
Poika päästi suustaan litaniana kaikki mieleensä tulevat kirosanat ja niiden mahdolliset ja mahdottomatkin variaatiot repiessään molemmilla käsillään hiuksiaan ja painaessaan silmiään vasten polviaan.

Saatuaan itsensä taas koottua, Key nousi haparoiden ja epävarmasti ylös noukkien matkalla ne lapasensa käsiinsä. Ruskeahiuksinen tunsi yhä sen kiukun väreilevän sisällään, mutta sen päälle oli ilmestynyt tunneskaala, josta Key ei edes jaksanut yrittää ottaa selvää.
Tämä ei vain voinut tapahtua. Ei vain voinut.

// NO MUTTA AAAWS !! ja relevantti gif ::D //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I hate you. [VALMIS]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa