Walking and talking with the Stars (vapaa peli!)

Siirry alas

Walking and talking with the Stars (vapaa peli!)

Viesti  Maya lähetetty To Marras 17, 2016 12:38 pm

// Vapaa peli, johon kuka vaan voi tulla mukaan! :--D //
____________________________________________________________________________________________

perjantai 6. toukokuuta 2016
noin klo 14:25


"Jaaaaa poikki!" kuului kovaääninen kajahdus ja pitkähiuksinen, viimeisen päälle huoliteltu neitokainen saattoi vihdoinkin huokaista syvään ja hengittää muutenkin vähän vapaammin. Yksi stailaajista oli samantien pyörimässä hänen ympärillään, korjaamassa meikkiä ja asettelemassa hiussortuvia entistäkin parempaan asentoon, eikä Monet ollut millänsäkään kaikesta siitä hälinästä ja tohinasta - hän oli jo niin tottunut.

He olivat tulleet Akihabaraan kuvaamaan video-klippejä seuraavan viikon Doll Factory - jaksoa varten, joita he näyttäisivät keskusteluohjelmassa.
Osa kadulla kulkevista ihmisistä oli kerääntynyt sopivan matkan päähän tiukasti seuraamaan heidän tekemisiään, moni oli tunnistanut Monetin ja pari hänen vieraanaan olevaa tähteä; erään poikabändin, I-C-U:n, pari jäsentä - Mikamin ja Shoujin - sekä Monetin tavoin näyttelijänä tunnetun neitokaisen, Yuuna Kobayashin. I-C-U oli vasta noussut isompaan julkisuuteen, mistä syystä bändi oli hyvin suosittu varsinkin nuorten tyttöjen keskuudessa, ja Yuuna Kobayashi oli vastikään tähdittänyt uutta elokuvaa, Tenshi to Akumaa (eng. Angels & Demons), joka oli saanut huippuarvostelut monilta kriitikoilta.
Nyt nämä kolme nuorta olivat Monetin vieraina, joskin varsinaisen keskusteluohjelma-jakson he kuvaisivat vasta ensi viikolla - nyt he kuvasivat vain etukäteen muutamia videoita, jotka esitettäisiin itse varsinaisessa jaksossa.

"Monet-san, voit pitää tässä välissä vähän taukoa, sillä olemme kuvanneet kanssasi jo useamman tunnin", yksi apulaisohjaajista tuli sanomaan hänelle ja kiharahiuksinen neitokainen soi tuolle kiitollisen hymyn. Hän oli tosiaan pienen tauon tarpeessa, eikä kahvikaan pahaa tekisi.
Monet vinkkasi henkivartijansa mukaansa ja hän päätti suunnata askeleensa aivan vieressä olevaan kahvilaan, joka oli kiinnittänyt hänen huomionsa jo aikaisemmin. Henkivartija kuulosti aina vähän liioittelulta, mutta tosiasia oli, ettei Monet voinut kulkea missään ilman turvamiehiä, sillä yli-innokkaat fanit yllättivät aina hänet tahdikkuuden puutteellaan. Hän ei ollut saanut kulkea missään pitkään aikaan vapaasti ilman, että kukaan ei olisi tunnistanut häntä.

Korkokengät kopisten neitokainen käveli kohti kahvilaa välittämättä sen kummemmin valokuvaavista ihmisistä, pysähtyen kylläkin pariin otteeseen yhteiskuvaan sekä antamaan nimikirjoituksensa muutamalle pienemmälle fanille.

Kello oli onneksi vielä sen verran vähän, että pahimmat ruuhkat ja ihmispaljoudet sattuisivat vasta parin tunnin päähän, joten kahvilassa oli runsaasti vapaata tilaa.
Monet asteli tiskille, nappasi aurinkolasit silmiltään asetellen ne laukkuunsa ja vilkuillen hetken aikaa tarjolla olevia herkkuja. Hän ei kiinnittänyt liiemmin huomiota tiskin takana olevaan nuoreen tyttöön, jolla tuntui olevan vaikeuksia pysyä nahoissaan ja säilyttää asiakaspalvelutyössä vaadittava pokerinaamansa, kun tuo oli tunnistanut kuka oli saapunut heidän kahvilaansa.
"Yksi caramel latte takeaway-mukiin ja tuollainen suklaaunelma-leivos, kiitos", hän päätyi lopulta tilaamaan ja maksaessaan ostoksiaan neitokainen suostui jopa ottamaan selfien kassan takana työskentelevän tytön kanssa ja Monet soi tuolle hymyn kirjoittaessaan nimikirjoitustaan ojennetulle paperiarkille.

Monet suuntasi askeleensa ikkunan vieressä olevaa nurkkapöytää kohti, joka sattui olemaan juuri sopivasti vapaana, eikä hän kiinnittänyt tuijottaviin asiakkaisiin tai korviinsa kantautuviin supinoihin sen kummempaa huomiota. Hänen turvamiehensä jäi seisomaan parin metrin päähän, antaen hänelle hieman yksityisyyttä.
Monet siemaisi caramel latteaan ja kaivoi puhelimen laukustaan.


// Ja tässä vielä kuva Monetin asukokonaisuudesta; > click < //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa