NPC-hahmot

Siirry alas

NPC-hahmot

Viesti  Maya lähetetty Pe Marras 04, 2016 2:19 pm

NPC-hahmot


Nyt tosiaan vihdoinkin tulee mahdollisuus luoda Seven Daysiin NPC-hahmoja!

Kaikkihan lähti siitä, kun mietin itsekseni miten mulla on todella selkeät mielikuvat esimerkiksi omien hahmojeni perheenjäsenistä (miltä he näyttävät, mitä he tekevät ja millaisia ovat luonteeltaan).
Ja tuntuisi ihan mahdottomalta, että jaksaisin - tai kukaan muukaan jaksaisi - tehdä näistä jokaisesta NPC-hahmosta ihan oikeita ja virallisia hahmoja.

Homma toimii kutakuinkin näin;
- NPC-hahmoille (non-player-character tai non-playable character, eli suomeksi ei-pelattava hahmo) saa tehdä tähän topiciin pienimuotoisia esittelyitä juurikin niin laajasti kuin itse haluaa. (NPC-sivuhahmoille saa siis kehitellä kuvat, jne.)
- Yksi esittely/viesti. Eli jos sinulla on vaikka samantien 5 sivuhahmoa, jotka haluaisit tähän topiciin listata, niin et rykäise kaikkia esittelyitä samaan viestiin, vaan laitat jokaisen omaan viestiinsä.
- Mikäli joku kuitenkin haluaa tehdä ihan virallisen hahmon jonkun NPC-hahmon kuvissa olevasta tyypistä, niin se on ihan täysin sallittua - viralliset hahmot menee aina sivuhahmojen edelle. Ja kun sivuhahmo on muutenkin vain pelkkä sivuhahmo, niin sivuhahmon kuvia ei siltikään tarvitse vaihtaa - mutta mikäli sivuhahmosta haluaa jossain vaiheessa tehdä ihan virallisen hahmon, ja näillä kuvilla on jo joku toinen hahmo tehtynä, niin silloin täytyy tottakai etsiä uudet kuvat!
- NPC-hahmoista saattaa saada muutenkin hyviä hahmoideoita itselleen. Kun huomaat, että "Hei, tuon pelaajan tuolla hahmolla on elämässään tollanen NPC-hahmo, vaikuttaapa se mielenkiintoiselta! Voisin haluta tehdä tuosta NPC:stä hahmon itselleni" ---> ota yhteyttä NPC:n luojaan ja kysy häneltä, että miltä kuulostaisi jos tekisit hahmon tuosta kyseisestä sivuhahmosta. Tämä edesauttaa valmiita hahmosuhteita! Ja ihan miten sovitte, niin sen mukaan voi tehdä omia muutoksia tuohon sivuhahmoon (eli mikäli haluatkin vaikka antaa hahmolle jonkun toisen nimen ja jos haluaisit, että hahmo on luonteeltaan vähän erilaisempi, koska silloin sinun olisi helpompi pelata sillä; tämä on sallittua vain, mikäli NPC:n luoja antaa sinulle luvan.)

Ja siis NPC:n ei tarvitse välttämättä olla pelkästään perheenjäsen tai sukulainen, vaan ihan kuka vaan, johon hahmosi tuppaa törmäämään tuon tuosta. Mikäli et jaksa vaikka tehdä sun hahmon parhaasta ystävästä ihan virallista hahmoa, mutta haluat tehdä hänestä pienen esittelyn, niin se onnistuu!
Eli jos vaikka sun hahmolla on tapana käydä aina jossain tietyssä kaupassa ja siellä on aina se sama myyjä tai joku toinen vakioasiakas, ja sulla on tietty mielikuva tästä sivuhahmosta, niin tällöin sille voisi etsiä ihan kuvat ja tehdä pienimuotoisen esittelyn.
Tai kyseessä voi olla vaikka se naapurin mukava mummo tai joku pikkulapsi, johon hahmosi törmää aina jossain tietyssä puistossa, tai joku vakiobaarin työntekijä, jolle sun hahmo tuppaa aina avautumaan kännissä. :--D

NPC-hahmojen mahdollisuudet ovat rajattomia!

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NPC-hahmot

Viesti  Maya lähetetty Pe Marras 04, 2016 2:51 pm


Monet Kajiwaran isä
______________________________________________________________________________
Ryo Kajiwara
taiteilijanimi on YAHIKO

58v. (s. 1958)

ammatiltaan muusikko, tuottaja sekä näyttelijä


Yahiko on isänä rento ja hän antaa paljon helpommin asioissa periksi kuin vaimonsa. Mies ei ole koskaan jaksanut nipottaa pikkuasioista, vaan hänen elämänasenteensa on aina ollut rentoa.
Miehen ympärillä leijuu hiljaisen cool ja kevyesti hyväntuulinen aura.

Yahiko päätyi elokuvamaailmaan näyttelijävanhempiensa jalanjälkiä seuraten ja hän esiintyi ensimmäistä kertaa ollessaan kymmenen vuotias elokuvassa Tenchijin, jossa hänellä oli peräti kokonaiset viisi repliikkiä.
Teini-ikäisenä hän kiinnostui enemmän musiikista käytyään ensimmäistä kertaa silloisen suosikkibändinsä keikalla, jonka jälkeen hänen täytyi saada oma kitara. Pianoa hän on soittanut lapsesta saakka.

Rockbändi The Crash perustettiin ensimmäisen kerran vuonna 1975. Viisihenkisen bändin kokoonpano on muuttunut vuosien varrella useampaan kertaan Yahikoa ja laulajana toimivaa Taijia lukuunottamatta.
Bändin alkuaikoina tuli tehtyä kaikenlaista typerää ja alkoholi virtasi valtavissa määrin ja elämä oli kaikinpuolin riehakasta. Mies rauhoittui ja asettui aloilleen vasta tavattuaan Marikon.

The Crashin kultavuodet sijoittuvat vuosien 1984-1995 välille, jonka jälkeen bändi jäi määrittelemättömälle tauolle ja Yahikollakin oli vihdoinkin enemmän aikaa viettää kotona pienten lastensa kanssa.

Miehellä on kuitenkin ollut erinäisiä projekteja niin musiikin kuin elokuvienkin saralla ja vuonna 2004 The Crash teki vihdoinkin toivotun comebackin uuden albuminsa myötä.
Yahiko on ehdottomasti enemmän tunnettu muusikkona ja tuottajana kuin näyttelijänä, vaikka toki hänellä on muutama isompikin rooli takanaan.


the crash's discography

albums

1980 - Jealousy
1985 - Rabbit
1989 - VULGAR
1991 - Nevermind
1994 - Bleach
2004 - Minutes to Midnight
2007 - Eclipse
2011 - Crossroads


singles

1985 - "Silent Jealousy" [Rabbit]
1989 - "Six Ugly Guns" [VULGAR]
1989 - "Remember the Urge" [VULGAR]
1991 - "About a Girl" [Nevermind]
1991 - "Paper Cuts" [Nevermind]
1991 - "Living Things" [Nevermind]
1994 - "Regret" [Bleach]
1994 - "Silvery Crush" [Bleach]
2004 - "Burning in the Skies" [Minutes to Midnight]
2004 - "Guilty All the Same" [Minutes to Midnight]
2007 - "Final Masquerade" [Eclipse]
2007 - "Miranda" [Eclipse]
2007 - "Tales from the Thousand Lakes" [Eclipse]
2010 - "Under the Red Cloud" [Crossroads]
2011 - "Tresspasser" [Crossroads]kuvissa: Yoshiki

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NPC-hahmot

Viesti  Maya lähetetty Pe Marras 04, 2016 3:08 pm

Monet Kajiwaran äiti
___________________________________________________________________________
Mariko Kajiwara

50v. (s. 1965)

ammatiltaan näyttelijä sekä muotisuunnittelija


Mariko on äitinä ymmärtäväinen ja hyvä kuuntelemaan, joskin naisella on aina ollut tapana pitää tietyt rajat ja säännöt, joita pitää noudattaa - näin vastapainona aviomiehensä rennolle otteelle.
Mariko on vahva nainen, joka on tehnyt ison työn pitäessään huolta ja kasvattaessaan heidän lapsikatrastaan työnsä ohella Yahikon ollessa kiertueella bändinsä kanssa tai miehen ollessa muuten vain kiireinen töidensä kanssa.
Mies on tottakai myöskin osallistunut lasten kasvatukseen, mutta Mariko on ehdottomasti se, joka on toisinaan joutunut uhraamaan enemmän lasten vuoksi.

Molemmat vanhemmat ovat aktiivisesti mukana hyväntekeväisyydessä, varsinkin lapsiin ja nuoriin liittyvissä asioissa.

Marikon ura näyttelijänä alkoi vahingossa vuonna 1983, jolloin hän ilmottautui ystäviensä kanssa täysin leikkimielisesti Namida wo Fuite (eng. Wipe Your Tears) - tv-sarjan koe-esiintymiseen. Mariko ja hänen ystävänsä valittiin sarjan sivurooleihin.
Mariko kuuluu niihin näyttelijöihin, jotka ovat aloittaneet uransa pohjalta ilman mitään kokemusta näyttelemisestä, mutta hän on menestynyt urallaan tasaisen hyvin.

Hän on myös opiskellut muotisuunnittelua ulkomailla ja nykyään Marikolla on kaksi omaa vaatemerkkiä. Enemmän miesten vaatteisiin painottuva Snuper ja lähinnä naisille suunnattu MissSix.
Molempien merkkien alla on vaatteiden lisäksi myös erilaisia asusteita, laukkuja ja kenkiä.

Pariskunta tunnetaan myös nimellä YaRiko ja Marikon nuorempi sisko, Yukie Shizaki, on kirjoittanut pariskunnasta kirjan nimeltä You had me at the first "Hello".

Yahiko ja Mariko tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 1988 vastanäyttelijöinä elokuvassa Yae no Sakura. Elokuvan ensi-illan jälkeen pari ilmoitti suhteestaan ja vuonna 1990 pariskunnalle syntyi kaksoset.
Yahikolla oli jo entuudestaan poika entisestä suhteestaan.

Pariskunta avioitui vuonna 1997.


kuvissa: Elva Hsiao

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NPC-hahmot

Viesti  Maya lähetetty Ke Marras 16, 2016 10:16 am

Monet Kajiwaran adoptoitu isoveli
___________________________________________________________________________
Ashley Kajiwara
japanilainen nimi on Yato (kutsumanimi)

24v. (s. 1992)

ammatiltaan muusikko


Yato on adoptoitu Kajiwarojen perheeseen vuonna 1996 nuorukaisen ollessa 4-vuotias lapsi. Hän on alunperin kotoisin Floridasta, mutta hän ei tiedä mitään biologisesta perheestään - eikä nuorukaista itse asiassa edes kiinnosta. Kajiwarat ovat aina olleet hänelle kuin oikea perhe, eikä hän ole koskaan varsinaisesti ajatellut noita "adoptio-vanhempinaan ja -sisaruksinaan".

Yato suhtautuu toisinaan melko negatiivisesti lehdistön ja median tapaan kirjoittaa hänestä Kajiwarojen "adoptio-lapsena" - kun joku hänen sisaruksistaan on uutisissa, on hän aina se heidän "adoptoitu veli", ja vanhempiensa ollessa uutisissa, on hän aina se "adoptiopoika".
Häntä ärsyttää kyseinen termi erityisen paljon, sillä se on kuin tatuoitu hänen otsaansa, eikä siitä tunnu pääsevän millään eroon.

Perhe on muutenkin musiikillisesti lahjakasta, joten myös Yato on ollut tekemisissä musiikin kanssa muodossa jos toisessakin lapsesta saakka.
Hänellä on RED FLAG - niminen punkrock-bändi, jossa nuorukainen itse toimii toisena laulajana sekä kitaristina. Bändi on perustettu vuonna 2008, mutta isompaan julkisuuteen he nousivat vasta vuonna 2011 biisillä "All The Small Things".
RED FLAG esittää biisejä niin englanniksi kuin japaniksikin - yleensä heidän musiikkinsa on sopiva sekoitus molempia kieliä.

Yato on pituudeltaan 190cm.


RED FLAG's discography

albums

2009 - Dirty Dreams
2011 - Get The Picture?
2014 - Back to Paradise
2016 - Nothing Personal


singles

2009 - "One More Time" [Dirty Dreams]
2009 - "So Happy I Could Die" [Dirty Dreams]
2011 - "All The Small Things" [Get The Picture?]
2011 - "Bad Enough For You" [Get The Picture?]
2013 - "Time Bomb" [Back to Paradise]
2014 - "Weightless" [Back to Paradise]
2014 - "Backseat Serenade" [Back to Paradise]
2016 - "First Date" [Nothing Personal]
2016 - "The Reckless & The Brave" [Nothing Personal]RED FLAGin biisejä:
kuvissa: Ash Stymest

copyt:
- biisit "All The Small Things" ja "First Date" by Blink-182
- biisit "Bad Enough For You", "Time Bomb", "Weightless", "Backseat Serenade" ja "The Reckless & The Brave" by All Time Low


___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NPC-hahmot

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa