Monet Kajiwara

Siirry alas

Monet Kajiwara

Viesti  Maya lähetetty Pe Marras 04, 2016 1:48 pm
"But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."
- Marilyn Monroeღ ★  M O N E T ★ ღ


# Nimi: Monet Kajiwara
# Ikä: 23-vuotias (11.1.1993)
# Sukupuoli: nainen

# Ammatti: näyttelijä, laulaja, malli

# Seks. suuntautuminen: bi-curious
# Siviilisääty: sinkkuP E R H E S U H T E E T


- isä YAHIKO (oikea nimi on Ryo) 58v. (s. 1958) (esittely: > click <)
- äiti Mariko, 50v. (s. 1965) (esittely: > click <)

sisarukset:
- isovelipuoli (isän puolelta), 33v. (s. 1983)
- kaksoset; isosisko & isoveli, 26v. (s. 1990)
- Yato - adoptoitu isoveli, 24v. (s. 1992) (esittely: > click <)
- Asami - adoptoitu pikkusisko, 20v. (1996) (kuvissa: Alexa O'Brien aka PIXIEE)
- pikkuveli, 18v. (s. 1998)
- pikkusisko, 15v. (s. 2001)

Sisaruskatraan vanhemmat Yahiko ja Mariko ovat molemmat tunnettuja japanilaisia näyttelijöitä, joista kumpikin on niittänyt kunniaa urallaan.
Lisäksi Yahiko tunnetaan myös tuottajana ja rock-muusikkona, ja Mariko puolestaan on kunnostautunut muotimaailmassa kahdella vaatemerkillään, joista ensimmäinen, Snuper painottuu lähinnä miesten vaatteisiin, kun taas MissSix on suunnattu enemmän naisille.
Molemmat vanhemmat toimivat myös hyväntekijöinä, varsinkin lapsiin ja nuoriin liittyvissä asioissa.

Yahiko päätyi elokuvamaailmaan näyttelijävanhempiensa jalanjälkiä seuraten ja hän esiintyi ensimmäistä kertaa ollessaan kymmenen vuotias elokuvassa Tenchijin, jossa hänellä oli peräti kokonaiset viisi repliikkiä.
Teini-ikäisenä hän kiinnostui enemmän musiikista käytyään ensimmäistä kertaa silloisen suosikkibändinsä keikalla, jonka jälkeen hänen täytyi saada oma kitara. Pianoa hän on soittanut lapsesta saakka.
Rockbändi The Crash perustettiin ensimmäisen kerran vuonna 1975. Viisihenkisen bändin kokoonpano on muuttunut vuosien varrella useampaan kertaan Yahikoa ja laulajana toimivaa Taijia lukuunottamatta.
The Crashin kultavuodet sijoittuvat vuosien 1984-1995 välille, jonka jälkeen bändi jäi määrittelemättömälle tauolle ja Yahikollakin oli vihdoinkin enemmän aikaa viettää kotona pienten lastensa kanssa.

Marikon ura näyttelijänä alkoi vahingossa vuonna 1983, jolloin hän ilmottautui ystäviensä kanssa täysin leikkimielisesti Namida wo Fuite (eng. Wipe Your Tears) - tv-sarjan koe-esiintymiseen. Mariko ja hänen ystävänsä valittiin sarjan sivurooleihin.
Mariko kuuluu niihin näyttelijöihin, jotka ovat aloittaneet uransa pohjalta ilman mitään kokemusta näyttelemisestä, mutta hän on menestynyt urallaan tasaisen hyvin.

Pariskunta tunnetaan myös nimellä YaRiko ja Marikon nuorempi sisko, Yukie Shizaki, on kirjoittanut pariskunnasta kirjan nimeltä You had me at the first "Hello".

Yahiko ja Mariko tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 1988 vastanäyttelijöinä elokuvassa Yae no Sakura. Elokuvan ensi-illan jälkeen pari ilmoitti suhteestaan ja vuonna 1990 pariskunnalle syntyi kaksoset.
Yahikolla oli jo entuudestaan poika entisestä suhteestaan.

Pariskunta avioitui vuonna 1997.

Monetilla on lämpimät ja läheiset välit molempiin vanhempiinsa, niin yksityiselämässään kuin julkisuudessakin. Vanhemmat ovat auttaneet tytärtään tämän uran alusta alkaen sekä mahdollistaneet näyttelemisen hyvin nuorella iällä - lapsena oli vaikeuksia yhdistää opiskelut ja työ, mutta molempien vanhempien avustuksella kaikki sujui kuitenkin hyvin.

Neitokainen on myös tehnyt yhteistyötä työn puolella molempien vanhempiensa kanssa.

A S U M I N E N


Perheellä on valtava kattohuoneisto Shibuyan Omotesandō -naapurustossa. Asunnossa on hyvin tilaa perheen koko sisaruskatraalle, vaikkei kaikki enää virallisesti enää asukaan "kotona".
Perheen yhteinen koti on kuitenkin paikka, jonne kaikki perheenjäsenet ovat aina ja koska vain tervetulleita, ja vaikka Monetillakin on oma luksusasuntonsa, viettää hänkin todella paljon aikaa vanhempiensa luona.

Monetilla on oma kattohuoneisto Shinjukun alueella, jonne hän muutti täytettyään 22 vuotta, mutta edelleen hän viettää käytännössä enemmän aikaa vanhempiensa luona.


all i ever wanted was the world
i can't help that i need it all
the primadonna life, the rise and fallL U O N N E


Ensivaikutelma neitokaisesta on hyvin usein hienostunut, ehkä hivenen viileän oloinen ja kevyen diivamainen.
Ja vaikka Monet onkin kaikkea tuota edellämainittua, on se ehkä enemmän osa naisen ylläpitämää julkisuuskuvaa, sillä hän on oppinut vuosien saatossa, että hänen tekemisiään ja sanomisiaan seuraa koko ajan lukuisat silmäparit, joten käytöksen kuuluu olla sen mukaista. Hän haluaa olla hyvä esimerkki nuoremmille.

Monet on pienen diivamaisuutensa ohella hyväkäytöksinen ja kohtelias, sekä omalla tavallaan hyvin ajattelevainen. Fanitapaamisissa hän huomioi enemmin ne helposti toisten jalkoihin jäävät joukon pienimmäiset kuin ne äänekkäimmät ja kovaäänisimmät ihailijat.

Lapsena neitokainen oli hyvinkin ujo ja arka, mutta näyttelemisen ja erilaisiin rooleihin heittäytymisen myötä hänestä on kasvanut hyvin itsevarma ja oman asemansa tiedostava nuori nainen. Hän on yleisestä enkelimäisestä olemuksestaan huolimatta vahva persoona, joka tietää mitä tahtoo, eikä hän anna helposti periksi sille päälle sattuessaan.
Yleisestä hyväkäytöksisyydestään huolimatta Monet saattaa vaikuttaa epäkohteliaalta silloin, kun asiat eivät tunnu millään sujuvan niin kuin hän haluaisi ja mikäli koko ajan tulee jotain ylimääräisiä mutkia matkaan.

Monet on joka tapauksessa sosiaalinen ja pääasiassa iloinen persoona, jonka kanssa on loppujen lopuksi yllättävän helppo tulla toimeen.

Hän suhtautuu työhönsä intohimoisesti ja tunnollisesti, hän kokeilee mielellään erilaisia rooleja näyttelijänä, ja Monet tietää olevansa hyvin etuoikeutettu saadessaan nähdä ja kokea paljon enemmän kuin mitä normaalit hänen ikäisensä.
Mutta välillä julkisuus on tietysti raskasta ja toisinaan neitokainen vain haluaisi viettää aikaa ikäistensä ystävien kanssa, pelleillä ja pitää hauskaa.
Monet on ainakin toistaiseksi säästynyt isommilta skandaaleilta, vaikka hän onkin lähtenyt vapaa-ajallaan juhlimaan julkkisten suosimiin paikkoihin.

U L K O N Ä K Ö

158cm ja 45kg

Mikäli Monetin ulkonäköä pitäisi kuvailla muutamalla sanalla, tulisi auttamatta ensimmäisenä mieleen adjektiivit kuvankaunis, viehättävä ja hyvin puoleensavetävä - mitkä sopivatkin neitokaiselle kuin nenä päähän.
Monetilla on pitkät kiiltävät ja kiharaiset hunajanruskeat hiukset, kapeahkot kasvot, virheettömän kuulas ja vaalea iho, täydellisen suuret mantelinmuotoiset lämpimänruskeat silmät sekä täyteläisen pehmeät huulet.

Nuori nainen on hyvin tietoinen ainaisista paparazzeistaan, jotka seuraavat hänen kintereillään joka paikkaan, mistä syystä Monet on käytännössä aina hyvin viimeisen päälle huoliteltu ja laitettu.
Hänen pukeutumistyylinsä on aina muodikasta ja vaikkei Monet juoksekaan viimeisimpien muotivillitysten perässä, on hän silti hyvin tyylitietoinen ja osaa korostaa omia puoliaan vaatetuksellaan, asusteillaan ja värimaailmallaan.
Monet ei hirveästi välitä liian rajuista väreistä, vaan pehmeämmät pastellisävyt ovat enemmän hänen mieleensä. Ruusukulta on ehdottomasti hänen lempivärinsä.

Pitkät vaaleanruskeat hiukset on yleensä laitettu tyylikkäille kiharoille, jotka laskeutuvat ilmavina neitokaisen selkää pitkin. Suuret mantelinmuotoiset silmät puolestaan saavat joka aamu ympärilleen hieman kajaalia ja runsaan kerroksen mustaa ripsiväriä, mikä saa hänen silmänsä näyttämään entistä suuremmilta.m u u t a
○ on allerginen pähkinöille.
○ juontaa Doll Factory - nimistä keskusteluohjelmaa, joka tulee tv:stä iltapäivällä keskiviikkoisin.
○ Monetilla on 5-vuotias kissa, joka on valkoinen, pitkäkarvainen ja sinisilmäinen. Kissan nimi on Babyface.
> Babyface <
○ pelkää hyönteisiä ja matelijoita.
○ seurusteli vuonna 2012 vajaan vuoden ajan Tokyo Friends - vastanäyttelijänsä kanssa
f i l m o g r a f i a

movies

1994 - Babies, babies! | (sivuosa)
1999 - Somewhere Only We Know | yksinhuoltajaisän tytär (sivuosa)
2001 - Tokyo Toy Box | Mari Kaname (sivuosa)
2004 - Sky High | Nanami Tsukiyaman tytär (sivuosa)
2006 - Haruka 17 | nuori Haruka (sivuosa)
2011 - BAD BOYS J | Miyu Mikami (sivuosa)
2011 - Sweet Sixteen | kahvilan tarjoilija (sivuosa)
2012 - Tokyo Friends | Hide Sakuragin tyttöystävä (sivuosa)
2013 - Jungle Fever | Makino (sivuosa)
2014 - Love with a Super Star | Ayumi Kuriyama (pääosa)
2014 - Lost Days | Rinka Sasaki (pääosa)
2016 - 9 Days Queen | Anri Akamatsu (pääosa)
2017 (tulossa) - Tatta Hitotsu no Koi (eng. Just One Love) | Karen Kizakura (pääosa)


tv-shows

2001-2005 - Boku no Jinsei (eng. My Life) | perhedraaman päähenkilön toiseksi nuorin tytär, Harumi Nakamura
2007 - Ganbatte Onee-chan! (eng. You can do it, Big sis!) | Haruko-chan (sivuosa) jaksot; 3-4, 6 & 9
2007-2008 - ChocoMimi | Mimi / Nekota Mimi (pääosa)
2007-2012 - More Than Family | Rika Arisato (pääosa)
2010 - Love Letters | Miss Elizabeth (sivuosa)
2011 - Doctor X (Season 3) | Miyamae (sivuosa)
2013 - School 2013 | Sakura Nagayama / opiskelija (sivuosa)
2014 --> Doll Factory | keskusteluohjelman juontaja
2015 - LIAR GAME | Saki Shiina (pääosa)d i s c o g r a f i a

singles

2007 - Step UP! [ChocoMimi OST]
2010 - Say Yes [Love Letters OST]
2012 - I NEED U [Tokyo Friends OST]
2012 - From Now On [anime opening]
2013 - summer sweetness [anime opening]
2013 - RAIN [anime opening]
2014 - A Cup Of Tea [Good Morning OST]
2014 - How Beautiful You Are [Marry Me OST]
2015 - Queen Bee ft. Bigga Raiji [(MISS)understood]
2015 - Moonlovers [(MISS)understood]
2015 - YOU [(MISS)understood]


albums

2015 - (MISS)understood


featuring

2015 - Brave Heart (NERDHEAD)

S U H T E E T

??

copyt:
      ○ kuvissa Ayumi Hamasaki
      ○ Monetin biisit ovat oikeasti Nerdhead - Brave Heart (ft. Kana Nishino) ja
Maki Goto - Queen Bee (ft. Bigga Raiji)
      ○ esittelyssä olevat tekstit ovat Marina and the Diamondsin käsialaa
      ○ filmografiat ja discografiat ovat täysin minun (Mayan) keksimiä

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa