What's wrong with you? [VALMIS]

Siirry alas

What's wrong with you? [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Ke Tammi 18, 2012 11:37 am

// Maya ja Sims yohohoho~! //

perjantai 27. tammikuuta 2012, 4. kerros

Kiseok Kim

Tummanvioletilla irokeesillä varustettu nuorukainen haukotteli niin leveästi, että oli suoranainen ihme, ettei tämän suu ratkennut. Samalla tämä venytteli tahallaan niin suurieleisesti, että useampi ohikulkija otti kipeän osuman johonkin kohtaan vartaloaan.
Cream oli tylsistynyt kaikesta muiden dissaamisesta huolimatta kuoliaaksi historian tunnilla, joka oli päivän toiseksi viimeinen, ja ihmetteli syvästi sitä, miksi ylipäätään oli vaivautunut raahaamaan ruhonsa kouluun aamulla (pari tuntia myöhässä tosin, mutta joka tapauksessa). Edellisviikkoisesta kuumeesta viikonlopun aikana toivuttuaan nuorukainen oli pitänyt maanantain, tiistain ja keskiviikon omaa lomaa, mutta ehdittyään kyllästyä yksinolemiseen tuumannut torstain kohdalla, että koululta saattaisi löytyä jotain hupia. Päivät eivät olleet tähän mennessä olleet kovin vakuuttavia noin siinä hupimielessä, sillä kaikki hänen ihanat kiusattavansa olivat jotenkin onnistuneet välituntisin häviämään kuin pierut Saharaan, eikä oppituntien aikainen huutelu ja muu ollut opettajan kyttäävän silmän alla läheskään yhtä mukavaa.

Simsillä oli ollut samaan aikaan ilmeisesti äidinkieltä tai jotakin (ketä kiinnosti?) luokassa, joka oli vessojen vieressä, joten Cream pysähtyi norkoilemaan keskelle neloskerroksen käytävää ollakseen mahdollisimman taitavasti tiellä. Creamin vakaana aikomuksena oli saada kaverinsa mukaan skippaamaan viimeinen oppitunti, sillä hänen mielenkiintonsa oli täysin finaalissa. Ja "loman" jälkeen koulutyö piti aloittaa pikkuhiljaa, vai mitä?


Kibum Kim

Key oli kuunnellut koko historian tunnin luokka"kaverinsa" Kiseokin salavihkaista naljailua joka ikisestä asiasta, jonka hän tai Yama-chan tai joku muu teki. Toinen oli tarkoituksella onnistunut änkemään istuinpaikkansa niin lähelle, että pystyi puhumaan ilman, että opettaja huomasi mitään paritöiden aiheuttamaan puheensorinan yli.
Kiseok oli ollut teillä tietämättömillä yli viikon, ja Key oli jo ehtinyt toivoa tämän viimein tällä kertaa kuolla kupsahtaneen, mutta niin vain tuo pirulainen oli ilmestynyt edellispäivänä luokkaan ja Key oli hetken harkinnut hyppäävänsä ikkunasta. Ei häntä aiemmin ollut Kiseok niin paljon häirinnyt, vaan hän oli kaikesta huolimatta pystynyt ongelmitta kantamaan itsensä samalla ylpeydellä kuin vuodet tähänkin asti. Eikä hän edelleenkään ottanut mitään toisen sanomisia henkilökohtaisesti, tuhahteli vain säälivästi.
Mutta viime viikon torstai-iltainen lyhyt episodi Kiseokin kaverin Jongsun kanssa pompahteli joka ikinen kerta Keyn mieleen, kun Kiseok laukaisi jonkun muka äärimmäisen nerokkaan heiton.

Key pudisteli päätään raivokkaasti historian tunnin jälkeen jätettyään pari ystäväänsä tarkkaan pisteeseen odottamaan, jotta hän löytäisi heidät helposti pikaisen vessareissunsa jälkeen. Poika ei käsittänyt, miten hän antoi asian häiritä itseään niin paljon. Eihän toinen ollut edes tarkoittanut mitään, kunhan oli vain vahingossa tullut väliin! Siitä huolimatta Key huomasi bongaavansa Jongsun joka ikinen kerta, kun tämä sattui olemaan jossakin näköetäisyydellä ja asia alkoi ihan oikeasti häiritä häntä. Hän melkein inhosi itseäänkin siitä hyvästä, että oikeasti kiinnitti toiseen minkäänlaista huomiota. Ja sama inho kohdistui myös Jongsuun, kun tämä näytti naamaansa joka välissä.
Key paukautti vessakopin oven kiinni jäljessään liioitellun kovaäänisesti.

// ei toki tullu sekava tai mitään... //


Viimeinen muokkaaja, Shui pvm To Tammi 19, 2012 12:53 pm, muokattu 1 kertaa

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: What's wrong with you? [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Ke Tammi 18, 2012 12:35 pm

// yohohohohoo !! :::D //

Jongsu Sim

Tummatukkainen nuorukainen nuokkui luokan perällä kyynerpäähänsä nojaten. Äidinkielen tunti tuntui matelevan aivan liian hitaasti, eikä Sims olisi jaksanut enää ollenkaan keskittyä - ei sillä, että hän olisi liiemmin ilmaissut kiinnostustaan herra Kimin opetukseen muutenkaan. Rehellisesti sanottuna Simsillä ei ollut mitään aavistusta, että mitä he olivat sillä tunnilla käyneet läpi, kaikki asiat olivat menneet hänen toisesta korvasta sisään ja samantien toisesta ulos.
Simsin ajatukset olivat tunnin aikana harhailleet vähän siellä sun täällä - oikeastaan niin oli käynyt jo viime viikon torstai-illan tapahtuman jälkeen useastikin - ja monesti Sims vain havahtui siihen, että hän tajusi ajattelevansa Kibumia, jota hän oli sattunut edellisviikolla vahingossa auttamaan.
Sims oli myös huomannut, että aina kun tämä nuorukainen sattui olemaan samassa tilassa hänen kanssaan tai muuten vain näköetäisyydellä, niin hänen katseensa tuntui hakeutuvan tähän automaattisesti. Se oli kaikessa kummallisuudessaan niin tavattoman ärsyttävää ja hermoja raastavaa, ettei Sims tiennyt mitä hänen olisi pitänyt asialle tehdä. Tai siis, mitä siinä tilanteessa olisi edes voinut tehdä? Kyseessä oli kuitenkin se sama poika, jota he Creamin kanssa kiusasivat harva se päivä!

Lopulta tunti kuitenkin loppui ja vaikka Sims oli niin väsyneesti takapulpetissa nuokkunut, niin kummasti hän kuitenkin ehti ensimmäisten joukossa luokan ovesta ulos käytävän puolelle, missä nuorukaisen katse kiinnittyi samantien tuttuakin tutumpaan violetinsävyiseen irokeesiin. Pieni hymyn ja hymähdyksen sekainen ilme käväisi nuorukaisen kasvoilla, kun hän maleksi Creamin luokse, joka tuntui valloittavan käytävää kokonaan itselleen, seistessään siinä keskellä käytävää mahdollisimman monen tiellä. Onneksi ihmisillä sentään oli sen verran sitä kuuluisaa itsesuojeluvaistoa, että monet luikkivat mahdollisimman nopeasti pois heidän lähettyviltään, sillä nämä pelkäsivät joutuvansa kyseisen kauhukaksikon seuraavaksi uhriksi.
"No mitä äijä, et oo vielä lähteny pummille?" Sims tervehti ystäväänsä ja tönäisi tätä toverillisesti nyrkillään olkapäähän. Creamin tuntien tämä on varmasti suunnitellut sitä viimeiset pari tuntia.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: What's wrong with you? [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Ke Tammi 18, 2012 1:26 pm

Kibum Kim

Key tuijotti hetken peilikuvaansa käsienpesulavuaarien yläpuolella olevista peileistä ja asetteli yhden muka väärään suuntaan sojottavan ruskean hiussuortuvan vähintään kymmenen kertaa uudelleen ennen kuin loi peilille liioitellun tyytyväisen hymyn ja lampsi takaisin käytävään. Tunneilta päässeiden oppilaiden tungeksiminen oli hieman hellittänyt, mutta väkeä oli silti kuin pipoa.
Key ehti ottaa muutaman askeleen kauemmas vessan ovelta, kun hänen silmänsä jo poimivat kenetkäs muut kuin Jongsu Simin ja Kiseok Kimin jonkin matkan päässä keskellä käytävää. Poika nyrpisti nenäänsä tyytymättömästi, muttei vaihtanut reittiään toiseksi, sillä hän ei todellakaan aikonut kiertää koko kerrosta päästäkseen lähimpien rappusten luo, minne hän oli ystävänsä jättänyt.

Key suuntasi askeleensa pokkana kohti kaksikon, jonka hän viimeisenä koko maailmassa halusi nähdä, ja seinän välistä tilaa, josta hän mahtuisi heidät ohittamaan hyvän välimatkan päästä. Ja vaikka Key kuinka yritti kävellä normaalisti, jotenkin kummasti siihen keskittyessä sitten tuntui unohtavan heti, kuinka koko toimenpide nimeltään käveleminen käytännössä tapahtui. Niinpä Key tunsi itsensä melkoisen typeräksi.
Hänellä oli melkein kädet ristissä, jottei kumpikaan huomaisi häntä, mutta turhaksi taisi toive taas jäädä.


Kiseok Kim

Cream ei ehtinyt odotella kuin muutaman minuutin, kun luokan ovi jo aukesi ja ulos purkautui melko kyllästyneen näköistä sakkia, joista ehdottomasti kyllästynein ja puutunein naamavärkki kuului Simsille. Voi tätä koululaitoksen riemua. No, naaman perusteella Simsin saisi helposti mukaan skippaamaan viimeisen tunnin.
Cream otti tottuneesti vastaan olkapäähänsä suuntautuneen tervehdykseksi tarkoitetun nyrkiniskun ja esitti puoliksi järkyttynyttä Simsin kysymyksen takia.
"Millasena ihmisenä sä mua oikein pidät?" hän kysyi vastaan ja oli juuri vetämässä ilmaa sisäänsä jatkaakseen, että itse asiassa oli juuri lähdössä pummille ja Sims tulisi myös mukaan, mutta ennen kuin hän ehti sanoa mitään muuta, hänen silmänsä poimivat vessojen suunnalta lähestyvän tutun ruskean tavallisen hiuspehkon, joka suorastaan huusi päästä löylytettävksi. Creamin kasvoille kohosi vino ilkeä virnistys, joka ei kuitenkaan yltänyt silmiin asti.
"Hei, Bummie!" Cream huudahti pilkalliseen vivahtavalla äänensävyllä saaden pilkan kohteen iskemään vastaan hiusten alta luodun pikaisen pistävän mulkaisun, jota Cream ei ollut huomaavinaan. "Muistithan sä varmasti käydä tyttöjen vessassa?"
Cream oli joka kerta suorastaan naurettavan tyytyväinen heittämiinsä solvauksiin ja muka hyviin läppiin, vaikka ne olivat niin sataan kertaan kuultuja, etteivät ne enää hetkauttaneet kohdettaan millään tavalla. Nuorukainen kohotti kätensä Simsille, jotta tämä voisi läppäistä siihen high fiven.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: What's wrong with you? [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Ke Tammi 18, 2012 1:58 pm

Jongsu Sim

Sims ei voinut muuta kuin hymähtää ystävänsä muka-viattomalle kysymykselle.
"No just sellasena, että sä oot taatusti suunnitellu pummille lähtemistä siitä asti, kun sä koululle tänä aamuna saavuit tyylikkäästi pari tuntia myöhässä", kaksikon pidempi osapuoli tokaisi toispuoleinen virne naamallaan, mutta pian hän huomasi, että Creamin huomio oli kiinnittynyt toisaalle.
'Ei, please, ei', Sims ajatteli sulkien hetkeksi silmänsä, mutta kun hän kuuli Creamin pilkallisen vivahteisen huudahduksen, hän tiesi, että tuo sanaton pyyntö oli täysin turha. Ja kun hän hitaasti kääntyi katsomaan siihen suuntaan, jonne hänen ystävänsä katse oli suuntautunut, Sims sai huomata juuri sen henkilön, kenet hän viimeiseksi halusi nähdä. Tuo ruskeahiuksinen poika oli jo muutenkin piinannut häntä hänen ajatuksissaan, niin nyt hänen tottakai täytyi ilmestyä kuin tyhjästä samalle käytävälle. Ja tietenkään Cream ei juuri sillä kertaa voinut pitää turpaansa kiinni.

Sims tunsi jostain käsittämättömästä syystä olonsa vähän vaivaantuneeksi kuunnellessaan Creamin muka niin hyvää läppää (jonka jokainen oli kuullut ainakin vähintään sen sata kertaa) ja tummatukkainen nuorukainen keskittyikin lähinnä tuijottamaan Kibumia mitäänsanomaton ilme kasvoillaan. Hän ei enää osannut heittäytyä Creamin juttuihin samalla tavalla mukaan kuin aikaisemmin - tosin Cream oli kyllä koko kuluneen viikon ollut kuumeessa, niin eipä tätä ollut paljon koulussa näkynytkään ja näinollen Simsin ei ollut tarvinnut piinata Kibumia oikeastaan ollenkaan.
"Hei kuule, anna olla", Sims sanoi lopulta, jättäen täysin huomiotta Creamin ja tämän high five - käden.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: What's wrong with you? [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Ke Tammi 18, 2012 2:31 pm

Kibum Kim

Keyn teki mieli sanoa, että voisi sitä nyt välillä keksiä jotakin uuttakin, niin kaikilla olisi jännempää. Hän kun oli kuullut nuo tuon sortin jutut niin moneen kertaan, etteivät ne aiheuttaneet hänessä enää mitään muuta kuin näyttävän silmien pyöräytyksen, jos sitäkään.
Key ei jäänyt seuraamaan tilannetta sen pidemmäksi aikaa kuin mikä häneltä meni pyyhkäistä ohi ja nurkan taakse tarkoituksella kieltäytyen vilkaisemastakaan sen yhden ainoan mulkaisun lisäksi.
Nuorukainen pisti jossain alitajunnassaan merkille, että yleensä Jongsu jatkoi Kiseokin juttuja, mutta tällä kertaa jälkimmäisen ensimmäisen huudahduksen jälkeen ei kuulunut enää mitään. Tämä havainto ei kuitenkaan uponnut ihan perille asti Keyn tajuntaan, vaan poika jatkoi tyytyväisenä matkaansa seuraavalle tunnilleen.


Kiseok Kim

Creamin itsetyytyväinen ilme valahti monta pykälää, kun hän ei saanutkaan Simsiltä ihan sellaista reaktiota, mitä hän oli odottanut. Violettihiuksinen nuorukainen kääntyi tuijottamaan toista epäuskoisena, ja vaikka Creamille saatiin iskettyä hyvin harvoin luu kurkkuun, täytyi hänenkin nyt myöntää, että tämä tuli vähän puun takaa. Ja nuorukainen unohti saman tien koko "Bummien" olemassaolon.
Cream laski kohotetun kätensä takaisin alas ennen kuin nosti sen uudestaan ylös ja totesi ykskantaan: "Mä annan sulle toisen mahdollisuuden."
Cream tuijotti taas ystäväänsä odottavasti toinen kulma kohotettuna hetken aikaa, mutta saamatta taaskaan mitään kunnollista reaktiota, hän kurtisti otsaansa ja antoi kätensä taas valahtaa alas.
"Ootko sä kipeä vai mikä sua vaivaa? Kravatti liian kireellä?" Cream alkoi kysellä ja kohotti kätensä kokeilemaan Simsin otsaa. "Voi ei, jos sä nyt - ", nuorukainen aloitti kiusaavalla äänensävyllä, mutta hänen lauseensa katkesi kesken, kun hän sai kuningasajatuksen, joka sytytti hehkulampun hohtamaan hänen päänsä yläpuolelle.
"Ootko sä saanu sen mun kuumetaudin?" Cream jatkoi ketkusti ja muka ylihuolestuneesti ja kokeili taas pidemmän pojan otsaa. "Vooooi kamala, niin taidat olla! Hei, et sä voi tuossa kunnossa mennä mihinkää tunnille, pitäskö mun viedä sut pois ja jättää hyvin vastahakoisesti matikan tunti väliin, kun ei sitä tiedä, jos sä tuossa kunnossa kuukahdat tuonne jonnekin ojanpohjalle matkan varrelle ja ihan ku mä voisin sen jälkeen antaa itelleni anteeks, että - ", nuorukainen alkoi pajattaa ja hössötti ystävänsä ympärillä täysin liioitellusti ohjaten tätä samalla kohti alaspäin vieviä rappusia. Ai että hän oli sitten ovela!
"Tilanne vaatii parit oluset", Cream päätti antamatta Simsille tilaisuutta väittää mitenkään vastaan.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: What's wrong with you? [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty To Tammi 19, 2012 12:37 pm

Jongsu Sim

Sims osasi odottaa Creamin reaktiota hänen astetta laimeampaan suhtautumiseen tämän muka niin hyvästä heitosta. Eikä mustatukkainen nuorukainen osannut edes selittää outoa käytöstään sitten mitenkään, kun ei hän itsekään tiennyt mikä häntä oikein vaivasi.
Mutta onneksi Cream näytti nopeasti unohtavan Simsin oudon käytöksen ja tämä pistikin aikamoisen shown pystyyn, joka olisi saanut monen näyttelijän suorastaan vihertymään kateudesta. Sims ei voinut muuta kuin hymähtää itsekseen, kun hän tajusi mihin hänen ystävänsä oikein pyrki - ei sillä, että Simsillä itsellään olisi ollut mitään tätä vastaan, varsinkaan, jos se saisi toisen unohtamaan Simsin äskeisen käytöksen.
"Vai että ihan parit oluset?" Sims venytteli sanoja muka miettivän näköisenä.
"Sä sit tarjoot pari", nuorukainen tokaisi huvittuneen oloisena ja hän antoi Creamin johdattaa heidät neljännestä kerroksesta alaspäin.

// dodih, nyt on tääki peli saatettu kunnialla loppuun ! :::D //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: What's wrong with you? [VALMIS]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa