Michiko Tsukimoto

Siirry alas

Michiko Tsukimoto

Viesti  Electra lähetetty Ke Tammi 20, 2016 6:23 am


Nimi: Michiko Tsukimoto
Lempinimi: Michi, Michiko-chan
Ikä: 29.10.1993 (22-vuotias)
Horoskooppi: Vaaka
Sukupuoli: Nainen
Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
Siviilisääty: Sinkku

Perhesuhteet:
Michikon perheeseen kuuluu yksinhuoltajaäiti, kaksi pikkuveljeä, kaksi isoveljeä sekä häntä vuotta vanhempi isosisko ja pikkusisko. Vaikka rakkaan isän kuolemasta onkin jo aikaa, kaipaa Michiko kuitenkin aina toisinaan jonkun lohduttavaa olkapäätä ja käy usein isänsä haudalla, kun vain hän voi. Hänen äitinsä yleensä on juurikin sellainen ihminen, jonka kanssa tyttö pystyy vuodattamaan kaikki murheensa ja huolensa ja heillä on oikein hyvät välit. Tyttö pitääkin omaa äitiään suuressa arvostuksessa ja tästä on tullut roolimalli Michikolle. Michikon isä ehti toimia ennen kuolemaansa palomiehenä tyttärensä ollessa 19-vuotias. Hänen äitinsä toimii nykyisin ala-asteenopettajana, mitä aikoo tehdä vielä jatkossakin.
Michikon äiti ei ole suinkaan ainoa, joka on kuunnellut hänen huoliaan; nimittäin hänen isovanhempansa, joiden välit ovat läheiset ja lämpimät. Äidin jäädessä leskeksi, Michiko on päättänyt ottaa jonkinlaisen äidinroolin pikkusisaruksilleen, joista suurin osa on teini-ikäisiä. Tästä syystä hän asuu vielä jonkin aikaa kotonaan äitinsä tukena.

Tyttö siis tulee ihan suhteellisen hyvin toimeen siskojensa ja veljiensä kanssa, vaikkakin isoveljien ja isosiskon kanssa ilmeneekin aikamoista kilpailua ja pientä kränää, välit heidän välillään ovat todella ystävälliset.


Ulkonäkö:
Pituutta Michikolta löytyy noin 160 cm ja painoa tytöllä on 53,8 kiloa, mistä syystä hänen painonsa keikkuu välillä normaalipainoa alhaisemmalla tasolla, vaikka hän mielestään syö terveellisesti ja paljon. Ruumiinrakenteeltaan neitokainen on hyvin hoikka ja laiha eikä häneltä löydy lihaksia juuri nimeksikään. Ihonväriltään nainen on enemmän päivettynyt kuin vaalea ja sydämenmuotoiset kasvot ovat kauniit. Hänen silmänsä ovat pyöreähköt ja pienet, väriltään ne ovat tummanruskeat ja luo herttaisen vaikutelman kantajastaan.

Michiko omaa tuuhean silkkiset tummanruskeat hiukset, jotka ulottuvat pisimmillään puoleenselkään asti. Etuhiukset hän muotoilee muotovaahdolla tai vaihtoehtoisesti suoristaa hiustensuoristimella täysin suoraksi. Yleensä Michiko tykkää pitää hiuksiaan auki, mutta on päiviä kun hän sitoo tukkansa sievälle ja lyhyelle nutturalle. Nainen rakastaa erittäin suuresti erilaisia hiuskoristeita hiuksissaan; suosikeiksi onkin osoittautuneet värikkäät pinnit, hiuspannat sekä suuret rusetit.

Michikon vaatepuoli on sitten tuikitavallinen, hän ei halua erottua muiden joukosta värikkyydellään, vaan hän suosii vaatteissaan istuvuutta ja mukavuutta. Hänen vaatteidensa värimaailma on varsin neutraali; yleensä hän rakastaa lämpimiä värejä vaatteissaan, mutta myös erilaiset tyylikkäät ja huomaamattomat korvakorut ovat ahkerassa käytössä, vaikka hän ehkä saattaisikin tarvita jonkinlaista muoti oppia joltakulta.
Nainen rakastaa suorastaan kaikenlaisia hipsterihattuja, kenkiä, toppeja, reppuja, nahkatakkeja sekä paitoja, jossa lukee printillä aivan jotain älytöntä, esimerkiksi naurettavia elämäntotuuksia.

Luonne:
Michikoa voisi kuvailla hyvin iloiseksi ja nauravaiseksi ihmiseksi, vaikka hän onkin menettänyt isänsä pari vuotta sitten, nainen potee aina toisinaan pienoista surumielisyyttä, vaikka hän pyrkiikin olemaan mahdollisimman positiivinen ihminen. Hän osaa olla tyyni ja jopa vakavakin sille päälle sattuessaan, mutta silti hän kätkeytyy mielellään aurinkoisen ja nauravaisen maskin taakse. Välillä nainen on erittäin itsevarma itsestään ja tekemisistään, mutta on päiviä, jolloin hän tuntee itsensä erittäin turhaksi ja hyödyttömäksi. Ensivaikutelma Michikosta olisi varmaankin hyväntahtoinen ja empaattinen, joka ei tekisi kärpäsellekään mitään pahaa. Hän kuuntelee mielellään ihmisiä ja näiden huolia ja koettaa auttaa näitä ongelmissaan parhaansa mukaan. Nainen saattaa myös vaikuttaa laiskalta, mutta totuus on itse asiassa aivan toinen; Michiko on todella päättäväinen ja luja päätöksissään, varsinkin opiskelun ja elämänsä suhteen. Jos hän jotain päättää tehdä, niin sen tuo myös hän varmasti tekeekin.

Michiko kuuluu juuri sellaiseen ihmisryhmään, joka on ulospäinsuuntautunut ja tykkää rupatella kaikkien kanssa vähän kaikenlaisesta mahdollisesta. Hän on myös hyvinkin avulias, hän auttaa mielellään muita eikä vaivaannu oikein mistään. Nainen tulee erityisesti lasten kanssa toimeen, olivatpa nuo sitten vastasyntyneitä tai sitten vielä pikkuruisia taaperoita. Hän on varsin perinteinen ja noudattaa sääntöjä lain kuuliaisesti, eikä hankkiudu vaikeuksiin. Michiko on erittäin rehti ja kohtelias kaveri kaikille niille, jotka ovat hänen kunnioituksensa ansainneet. Jos jokin on jäänyt kaivelemaan, hän reippaana naisena pyrkii saamaan asian selvitettyä, eikä tuo ole kovinkaan pitkävihainen.

Hän kaipaa jatkuvasti monenlaisia erilaisia ihmisiä rinnalleen saadakseen noilta tukea ja nainen muutenkin haluaa olla läheisissä väleissä heihin. Hän ei ole kovinkaan vitsikästä sorttia, mutta hänet on helppo saada nauramaan. Lisäksi hän kuitenkin nauttii tilannekomiikasta erityisen paljon. Michiko viehättyy hyvin helposti ja iskee silmänsä ns. pahoihin poikiin, vaikka tietääkin ihan sisimmässään ettei voi ehkä saada sellaisia jätkiä puolelleen saati kiinnostumaan hänestä itsestään.

Mitä tulee sitten romanttisuuteen, Michiko on kyllä juuri sellainen ihastuttavan herkkä romantikko, joka osaa vietellä miehiä lumoavalla flirtillään ja antaa rakkaalleen vain parasta.

Muuta:
•harrastaa karatea, jossa omaa vihreän vyön
•opiskeli Sakurako Highissa vuosina 2010-2013
•lukee todella paljon kirjoja
•kärsii unettomuudesta
•opiskelee tällä hetkellä teknillistieteellisessä Akihabarassa, Sakurako no University of Technology and Law.
•kuvissa Natsuki Uchiyama (AKB48)


avatar
Electra

Viestien lukumäärä : 182
Join date : 04.06.2014
Ikä : 22
Paikkakunta : Siilinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa