Rei Yasuda

Siirry alas

Rei Yasuda

Viesti  Electra lähetetty Ke Tammi 20, 2016 6:16 am


Nimi: Rei Yasuda
Lempinimi: Baby Dino “Vauva Dino”
Ikä: 7.6.1998 (18-vuotias)
Horoskooppi: Kaksoset
Sukupuoli: Nainen
Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
Siviilisääty: Sinkku

Vuosikurssi: 2-vuosikurssi
Luokka: 2-A
Luokanvalvoja: ?

Valinnaiset: Musiikki, Japanin historia, fysiikka
Huone: 162
Kämppis: Mika Nakashima
Perhesuhteet:
Rein perheeseen kuuluu vanhemmat ja häntä vuotta vanhempi isoveli, joka toimii mallina Shibuyassa. Tyttö on lähes aina tullut toimeen vanhempiensa kanssa, joille Rei pystyy puhumaan milloin vain ja mistä vain, jos jokin asia häiritsee tai mietityttää häntä. Rein isä työskentelee pitkää päivää vartijana eräässä suuressa ostoskeskuksessa, kun taas hänen äitinsä toimii baarimikkona Shibuyassa. Isän kanssa Rei tulee ihan hyvin toimeen, vaikkakin riitoja ilmenee heillä kahdella enemmän kuin äitinsä kanssa. Hänen isänsä on tuntunut kovin etäiseltä puolisoaan sekä myös tytärtään kohtaan vuosien kuluessa. Isoveljeään kohtaan Rei tuntee kunnioitusta, mutta kinastelee tuon kanssa aina toisinaan, mikä tietenkin kuuluu sisarusten suhteeseen. Rei kuitenkin kaveeraa vanhemman pojan kanssa esimerkiksi juuri silloin, kun hän vain voi.


Ulkonäkö:
Rei lukeutuu juurikin niihin nuoriin, jotka omaavat vielä lapsenomaiset, suloiset kasvot. Tyttö on kuitenkin pyrkinyt näyttääkseen edes vähäsen aikuismaiselta, jossa hän on onnistunut mielestään todella hyvin. Hänen ihonsa on posliininvaalea ja hänen huulensa punertavat luonnostaan. Reillä on kapeat, aasialaisille hyvin tyypilliset silmät, jotka ovat väriltään tummanruskeat. Hänellä on puolipitkät, mustat, hiukset, ja Rei on kokeillut ties millaisia erilaisia hiustyylejä. Tyttö pitää yleensä hiuksiaan avoimina eikä hän ole leikkauttamassa hiuksiaan juuri tällä hetkellä. Hän on kokeillut niin pitkää, puolipitkiä kuin aivan lyhyitäkin hiustyylejä, joista keskimmäisen tyylin hän on päättänyt pitää. Tyttö on ruumiinrakenteeltaan hyvin kiitettävässä kunnossa; hän omaa kauniit ja kurvikkaat muodot, joista kuka tahansa nuori olisi taatusti ylpeä. Hän on muutenkin tyytyväinen omaan vartaloonsa ja pitääkin itseään erittäin kauniina ihmisenä. Rei on hyvin nätti ja suloinen ilman meikkiäkin, mutta kuten koruistakin, hän tykkää meikkaamisesta. Koruista hän suosii yleensä hopeaa, korvakorut ja rannekorut ovat ahkerassa käytössä. Pituutta tältä tytöltä löytyy 167 cm ja painoa hänellä on 45 kiloa. Kuten sanottua, Rei rakastaa urheilua ja on täten aika lihaksikas. Hän on aina ollut sellainen lapsi, joka harrastaa enemmän kuin vain yhtä lajia.

Rein pukeutumistyyli vaihtelee päivittäin ja joskus kausittain. Hän pukeutuu mielellään tavanomaisiin vaatteisiin, mutta tyttö rakastaa myös tyttömäisiä mekkoja sekä rokahtavia vaatekokonaisuuksia. Tyttö suosii useimmiten tummia sävyjä, joista esimerkiksi musta on hänen henkilökohtainen lempparinsa, mutta Rei tykkää myös vaaleista ja pastellinsävyisistä väreistä vaatteissaan. Tytön suosikkeja ovatkin tyylikkäät nahkatakit, tavalliset t-paidat, topit - asusteista hän rakastaa erityisesti huiveja. Rei harrastaa aktiivista meikkaamista, erityisesti hän panostaa silmiinsä sekä täyteläisiin huuliinsa, mikä saattaa hidastaa hänen lähtöään aamuisin. Tyttö aikoo hankkia itselleen tekstiaiheisen tatuoinnin 18-vuotiaana.

Luonne:
Rei on omien sanojensa mukaan iloisen pirtsakka nuori neitokainen, joka osaa viihdyttää samanikäisiään mitä hauskemmilla jutuilla ja tulee kyllä aivan varmasti toimeen muiden ihmisten kanssa. Vaikka tyttö onkin varsin positiivista tyyppiä, löytyy hänestä kuitenkin hieman vakavampi puoli. Hänellä on tosin yksi erikoinen tapa; Rei on suorastaan kirjaimellisen lahjakas hankkiutumaan ongelmiin tuon tuosta, joka rakastaa vaaran tunnetta sekä vauhdikkaita tilanteita. Vaikka hän onkin yleensä tällainen varsinainen hauskuuttaja, tulee hän toimeen oikein mainiosti lähes jokaisen kanssa, vaikkakin hän saattaa toisinaan olla hyvinkin kriittinen ystäviensä suhteen. Mutta kun kerran sitä pääsee hänen ystäväkseen, niin sitä kyllä huomaa pysyvänsä sellaisena vielä pitkään. Tyttö ei ole sellaista tyyppiä, joka pettäisi parhaat ystävänsä hädän hetkellä, vaan sitkeästi tuo sinnittelee ja on aina kuuntelemassa noiden huolia, yrittäen auttaa vastapuolta kaikin mahdollisin keinoin. Itsevarmuuttakaan Reiltä ei oikeastaan puutu; tuo on täysin sinut oman vartalonsa kanssa, eikä anna muiden ihmisten mielipiteiden vaikuttaa asiaan millään tavalla. Tyttönen ei epäröi halailla lämpimästi muita ihmisiä (pääasiassa kuitenkin koulukavereita) tai olla noin muuten toverillisissa kosketuksessa noiden kanssa. Hän pitää siis ihmisistä paljonkin ja pyrkii luomaan läheiset välit näiden kanssa. Tyttö ei ole suinkaan mikään suuren suuri rasisti, joka nyt sattuisi vihaamaan jokaista vastaantulevaa ulkomaalaista, vaan Rei kyllä hyväksyy jokaisen vierasmaalaisen ihmisen juuri sellaisena kuin on, vaikka hän saattaakin vahingossa päästää rasistisen kommentin suustaan ihan huomaamattaan.

Hän osaa olla hyvin naiivi uusia ihmisiä tavatessaan ja tyttönen luottaa muihin ihmisiin ihan liian helposti - eikä hänelle voisi tulla edes mieleenkään, että joku tahtoo tehdä hänelle pahaa. Kouluasioiden suhteen Rei on hyvin päättäväinen ja lujatahtoinen - jos hän aikoo jotain tehdä, niin sen hän myös varmasti tekeekin, eikä vain jätä läksyjä huomisaamuun tai iltaan. Tytöllä kuitenkin piilee yksi sellainen vahvuus opiskelun suhteen, että hän oppii asioita nopeasti.

Hän on myöskin varsin suunnitelmallinen kaveri, joka tykkää suunnitella asioita monelta eri kantilta. Mielialansa kuitenkin vaihtelevat suunnasta toiseen, varsinkin kuukautisten aikaan Rei on normaalia äksymmällä, äreämmällä ja kireällä tuulella, jolloin häntä ei kannata ärsyttää - siitä ei seuraa mitään hyvää. Hän osaa kuitenkin olla toisinaan hyvin räjähdysherkkämäistä sorttia, jos esimerkiksi joku sattuu loukkaamaan tyttöä tai tämän kavereita ilman mitään syytä. Rei ei ole heti ensimmäisten joukossa satuttamassa haukkujia tai kiusaajia, vaan sen sijaan hän pyrkii selvittämään tilanteen ensin puhumalla, mutta jos sekään ei auta, niin silloin Rei turvautuu omiin nyrkkeihinsä ja puolustaa kiusattuja rohkeasti. Rein tunneskaaloja on erittäin helppo lukea tämän kasvoilta, tyttö onkin todella ilmeikäs persoona. Hän on kaiken lisäksi melkoinen realisti, todellisuudentajuinen persoona, joka heittelee tosiasioita pöytään, jos hänen korvaansa värähtää pieninkin eriävä mielipide jostakin tietystä asiasta. Vaikka Rei saattaakin vaikuttaa uteliaalta persoonalta, on hän kuitenkin varovainen ja johdonmukainen eikä hän kysele liian vaikeita tai kiusallisia kysymyksiä. Myös hän itse on melko yksityinen asioistaan eikä Rei mielellään kerro ihan mitä tahansa tuikituntemattomille ihmisille. Mitä tulee sitten huumorintajuun, hänellä on tapana nauraa lähes kaikelle hauskalle; hän nauttii mustasta huumorista erityisen paljon, vaikkei vitsit olisikaan muiden mielestä ollenkaan hauskoja.

Rei on juurikin sellainen tyttö, joka ei jätä jotain tiettyä asiaa niille sijoineen, vaan ottaa aina reippaasti asian puheeksi, jottei vaan mikään ylimääräinen jää kummittelemaan mielenpäässä. Vaikka Rei onkin varsin ihana ja viehättävä tuttavuus, on hänessä myös muutama sellainen ei-niin ihana puoli, tyttö saattaa nimittäin olla melkoinen petollinen maanvaiva, jos joku läheinen on onnistunut pettämään hänen luottamuksensa. Tuolloin tytöstä tulee lähes maaninen ja käyttäytyy hyvin viileästi, ja puhuu hyvin piikikkäällä äänensävyllä. Lahjakkaaksikin Reitä voisi luonnehtia ihan hyvin, tämä puoli ilmenee erityisesti matematiikassa, ja hän rakastaa ratkoa erilaisia pulmia. Rei tykkää eniten pojista ja noiden kanssa flirttailusta. Hän viehättyy eniten älykkäistä tyypeistä, muttei kaihda rääväsuitakaan. Tyttö on myös hyvin romanttinen persoona, joka laittaa kaikkensa peliin, jotta hänen kumppaninsa tai seuralaisensa tunsisi olonsa rakastetuksi. Tulevaisuudessa hän haluaisi ryhtyä parisuhteeseen ja perustaa perheen. Mahdollisesti valmistuttuaan Sakurakosta Rei aikoo hakeutua yliopistoon elokuvasäveltäjäksi.

Muuta:
- Rei on ateisti
- lempivärejä taivaansininen ja musta
- harrastaa nukkumista, elokuvia, taekwondoa, jalkapalloa, urheilua sekä ruuanlaittoa.
- Rein asuntolan huone on yleensä aivan kammottavassa sotkussa
- rakastaa nukkumista ja hänellä on paha taipumus kuorsata
- pelkää korkeita paikkoja, vettä, hammaslääkäreitä, sammakoita sekä hyönteisiä
- vihaa korkeita korkokenkiä, joten hän pitää tenniskenkiä aina missä vain hän voi niitä pitää
- inhoaa keltaista ja vaaleanpunaista väriä
- eläinrakas, omistaa pomerian-rotuisen tyttökoiran, jonka on nimennyt Shinwaksi. Shinwan lisäksi Reillä on myös Ryoko-niminen papillon. Shinwan kuva Ryokon kuva
- harrastaa kendoa todella aktiivisesti, kuten myös kuntosalilla käymistä.
- kuvissa Park Jiyeon (T-ara)
avatar
Electra

Viestien lukumäärä : 182
Join date : 04.06.2014
Ikä : 22
Paikkakunta : Siilinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa