Kiseok "Cream" Kim

Siirry alas

Kiseok "Cream" Kim

Viesti  Vieraili lähetetty Ke Tammi 18, 2012 8:17 am

// Ex-käyttäjä Shuin hahmo, joka on nyt siirretty Arkistoon, koska Shuita ei ole foorumilla näkynyt aikoihin.
- Maya (26.2.2013) //
Nimi: Kiseok Kim
Lempinimi: Cream
Syntymäaika ja ikä: 14.2.1993 (19v.)
Sukupuoli: mies
Vuosikurssi: 2
Luokka: 2-A
Luokanvalvoja: Youngwoon "Kangin" Kim
Valinnaiset aineet: musiikki, maantieto, biologia
Huone: 215
Seks. suuntautuminen: bi
Siviilisääty: sinkku

Perhesuhteet:
Creamin perheeseen kuuluvat isä, tämän nuori uusi vaimo sekä useampia vuosia nuorempi siskopuoli. Creamin vanhemmat erosivat melko riitaisasti ja ovet paukkuen pojan ollessa vasta kuuden, ja Cream on nimellisissä puheväleissä äitinsä kanssa, joskaan he eivät todellakaan ole lainkaan läheisiä. Cream eli pitkään keskenään isänsä kanssa, joka oli aina töissä ja Cream joutui viettämään aikaansa yksin paljon enemmän kuin sen ikäiselle on terveellistä. Cream siis ajautui jossain vaiheessa vähän huonoille teille, kun kukaan ei ollut koskaan vahtimassa.

Creamin isä on hyvin vaativa ja työskentelee johtajana omassa menestyvässä yrityksessään, eikä ole lainkaan tyytyväinen siihen, millainen tapaus hänen pojastaan on kehkeytynyt. Jopa Creamin ollessa lapsi, mikään ei koskaan kelvannut hänen isälleen. Käytännössä isä on jo heittänyt Creamin pellolle kodistaan, sillä tämä "aiheuttaa hänelle häpeää" ja "tuhlaa elämänsä turhanaikaiseen nahjusteluun". Nuorukaiselle Sakurako Highin asuntola on siis varsinainen pelastus, sillä hänen isänsä sietää häntä hikisesti silmissään muutaman viikon loma-aikoina silloin tällöin.
Äitipuoleensa Creamin välit ovat hyvin viileät, eikä Creamia voisi vähempää kiinnostaa, mitä koko nainen hänestä sattuu ajattelemaan.
Pikkusisko (Creamin isän ja tämän nykyisen vaimon lapsi) Creamille on läheisin koko perheessä, vaikka hän sattuneista syistä näkeekin tätä hyvin harvakseltaan. Cream on jopa saanut kaikessa hulttioudessaan siskoltaan jonkinlaisen sankarin aseman, mikä ei varsinaisesti ilahduta tämän vanhempia, jotka toivoisivat edes tyttärestä tulevan jotain kunnollista.Luonne:
Creamin luonteesta on hyvin hankala sanoa mitään positiivista, sillä koko nuorukainen on melkoinen ongelmatapaus. Jos kusipäisyydestä jaettaisiin pääpalkinto, Cream mittelisi helposti kärkisijoista! Nuorella miehellä on hillittömän kokoluokan ego, joka ei hätkähdä juuri mistään, vaikka häntä onkin äärimmäisen helppoa provosoida – välillä pelkkä hengittäminen riittää siihen, että saa Creamin kimppuunsa. Hän on melko välinpitämätön luonne, jolle muut ihmiset ovat pääasiassa vain roskia tuulilasissa. Muutamalla sanalla sanottuna hän on siis hankala ihminen, jota on vaikea jo ihan pelkästään lähestyä.
Cream kapinoi kaikkea ja kaikkia vastaan lähtien pikkuasioista. Hänestä on suorastaan nautinnollista saada ihmiset raivon partaalle ja katsoa kun nämä yrittävät hillitä itsensä (oikea opettajien lempparioppilas). Toisaalta ihan ruumiilliseen tappeluunkin asti päätyminen on Creamille jollain kieroutuneella tavalla suurta hupia.

Cream on ehkä jopa se pahin Sakurako Highin koulukiusaajista kaveripiirinsä ympäröimänä. Hän on ollut samassa asemassa ihan lapsesta asti, ja ollut aina jälki-istuntojen suurkuluttaja, vaikkeivät ne koskaan ole saaneet häntä parantamaan tapojaan kiusaamisen, läksyjen tekemisen tai ylipäätään koulurakennukseen asti raahautumisen suhteen.
Creamilla harvemmin edes on mitään henkilökohtaista kiusaamisen kohteitaan vastaan (poikkeuksiakin löytyy verivihollisten muodossa). Jos hänen yhtäkkiä tekee mieli tehdä jonkun viattoman elämästä ikävää, niin väärässä paikassa väärään aikaan olevalle sopivan näköiselle henkilölle on edessä tukalat ajat. Kiusaaminen on hänelle siis vain typerä ajanvietto- ja huvittelutapa. Creamin pieneksi puolustukseksi loppujen lopuksi häneltä löytyy kuitenkin jonkinlainen järki päästä, joten hän tunnistaa halutessaan rajan, kun se tulee vastaan.

Jostain syvältä kovan ulkokuoren alta Creamistäkin löytyy tietenkin ihan inhimmillinen tunteva ja kokeva ihminen, mutta se puoli on päässyt jopa itse Creamilta melko lailla hyvin piiloon. Vaikka hän onkin kova kiusaamaan ja suhtautuu muuten ihmisiin todella välinpitämättömästi, ei hän tulisi toimeen aivan yksin. Erityisesti hänen paras ystävänsä Sims on henkilö, jota ilman Cream tuskin enää pärjäisi, vaikkakaan hän ei asiaa todellakaan toitota ympäriinsä tai edes osoita Simsille juuri millään tavalla. Hyvä kun tuskin itse asian tiedostaa.

Kuvissa: Cream (M.I.B)Ulkonäkö:
Creamista ei saisi perus nättipoikaa tekemälläkään, vaan hänessä on tiettyä rosoisuutta, joka osin on ihan asenteen mukanaan tuomaa. Nuorukaisen kasvoilla komeilee suurimman osan ajasta melko luotaantyöntävä kulmia kevyesti kurtistava ilme, joka ei varsinaisesti edes ole mikään "ilme", vaan ihan vain hänen perushabituksensa. Hänen kasvoillaan näkee tuskin koskaan mitään lämmintä: hymystä lähtien kaikki on lähempänä kylmää ja coolia puolta. Erityisesti hänen silmänsä pysyvät ilmeettömän viileinä, vaikka muuten kasvoilla jotain ilmettä ja tunnetta näkyisikin.

Creamin hiustyyli on jo pidemmän aikaa ollut irokeesi: sivuhiukset on ajeltu aivan lyhyiksi ja vain päälle jätetty vähän vinoon kulkeva kaistale pidempää hiusta. Keesi ei yllä aivan otsan hiusrajaan saakka, vaan päättyy jo vähän aiemmin jättäen myös otsan hiukset lyhyiksi ajelluiksi. Useimmiten tosin juuri siinä otsan päällä roikkuvat siihen asetellut pidemmät suortuvat, jotka muuten joko kääntyvät toiselle sivulle tai ovat sotkettuina pystyyn. Keesinsä väriä Cream vaihtelee vähän turhankin usein vaaleasta tummaan ja jopa punaiseen ja violettiin, kun taas lyhyiksi ajellut hiukset ovat luonnollisen mustanruskeat. Hiusmalliaan ja väriään nuorukainen huoltaa omakätisesti.

Ruumiinrakenteeltaan Cream ei ole itsessään järin pelottava, sillä nuorukainen on oikeastaan melko hoikka, eikä edes erityisen pitkäkään. Senttimetrejä jalkapohjasta päälakeen löytyy 177 kappaletta ja painoa noin 64kg. Mittayksiköissä mitattavaa kokoaan Cream kasvattaa jäätävän suurella egollaan.
Creamin katu-uskottavaan ja melko rentoon pukeutumistyyliin kuuluu useimmiten rennosti lököttävät - joskaan ei missään polvissa asti roikkuvat – farkut, suurella printillä varustettu t-paita ja jokin takki tai huppari. Nuorukaisen suurin rakkaus pukeutumisrintamalla ovat baseball-takit, joita Creamin vaatekaapista (=lattioilta ja tuolien selkänojilta) löytyy enemmän kuin tarvetta milloinkaan olisi. Mikään korujen jättimäinen ystävä Cream ei ole: vasemmassa korvassaan killuvan korvakorun lisäksi hän käyttää lähinnä ranteissaan joskus jotakin ketjua tai nahkaremmiä, muttei kaulassakaan roikkuva melko raskaan oloinen ketju mitenkään liian tavaton näky ole.

Muuta:
- veriryhmä AB
- Cream on jäänyt kerran luokalle ennen lukioon pääsyä, joten hän opiskelee vuotta itseään nuorempien kanssa
- Cream rakastaa räppäämistä ja beatboxausta ja nuorukainen pyöriikin Simsin ja muiden kavereidensa kanssa kaupungin hiphop-piireissä - tosin eri porukassa ja eri 'tukikohdassa' kuin Zico ja kumppanit. Heidän porukkansa tunnetaan nimellä M.I.B. mikä on lyhenne sanoista Mega Interesting Bastards.Kerhot:

Videot:
Cream - Do U Like Me

Suhteet:

Jongsu "Sims" Sim - Creamin paras ystävä, jonka hän on tuntenut jonkin kuuden vuoden lähimaastoon sijoittuvan ajanjakson verran. Cream ei ehkä ole ollut mitään parasta seuraa, sillä on saanut Simsin mukaan touhuihinsa, mutta he viihtyvät toistensa seurassa ja pystyvät pitämään hauskaa (vaikkei se hauska aina välttämättä muiden kannalta kovin hauskaa ole). Kaksikko kuuluukin kaveriporukkansa kanssa koulun suurimpiin koulukiusaajiin.

Jiho "Zico" Woo - Creamin ja Simsin arkkivihollinen oli kyseessä sitten mikä asia tahansa: tappelua saa hyvin aikaiseksi niin koulussa, asuntolalla kuin rap-piireissäkin. Cream on kaikista mieluiten näkemättä koko ihmistä, mutta koska se on melko haastavaa, niin nokankoputtamista molempiin suuntiin tapahtuu harva se päivä.

Kyung Park - Zicon oikeana kätenä Kyung on Creamin silmissä aivan yhtä vastenmielinen ja epämieluisa kuin mitä Zicokin.

Maki Goto - Creamin ja Makin välillä on side, jota on melko hankala sanoin kuvailla. Taustalla on Makin itsemurhayritys, jonka Cream päätyi ohikulkijana estämään ja näin Maki on elämänsä velkaa Creamille. Tyttö on osa Creamin jengiä, joskin on melko hiljainen osanottaja. Taustapiruna Maki tosin sitten on monet kerrat saanut Creamin pinteestä, vaikka nuorukainen ei itse sitä ehkä ole tajunnutkaan.

Kibum "Key" Kim - Simsin poikaystävä, joka on ollut yksi Creamin ykköskiusaamiskohteista, mutta sitten Sims päätti ottaa ja ihastua, mikä sai Creamin laittamaan hetkeksi välit poikki parhaan ystävänsä kanssa. Loppujen lopuksi Cream sai vähän taipua, ja ainakin päällispuolisesti yrittää käyttäytyä Keytä kohtaan ihmisiksi, mutta minkäs koira karvoilleen mahtaa: aina tilaisuuden tullen hän muistaa tehdä selväksi, ettei ole toista hyväksynyt, eikä varmasti tule koskaan hyväksymäänkään.


Pelit:

What's wrong with you? [VALMIS] - perjantai 27.1.2012
Cream saa tilaisuuden pilkata Keytä, mutta Sims ei ole juonessa mukana ihan sellaisella innolla kuin mitä oletusarvo olisi.

Is this really happening? [VALMIS] - lauantai 17.2.2012
Cream tekee yhden peliviestin mittaisen "vierailun", jossa hän järkytyksekseen näkee Simsin ja Keyn suutelemassa, ja lähestyvän vuosituhannen raivarin voimin päättää master planin, jossa Sims saa kokea erheensä nahoissaan ja tehdä pieniä valintoja.

You'll be so dead [VALMIS] - maanantai 20.2.2012
Lauantain tapahtumista hermot kireällä oleva Cream järjestää väijytyksen koulun nurkille ja saa kuin saakin Keyn haaviinsa. Sims tosin pelmahtaa paikalle ennen kuin hauska ehtii edes alkaa, eikä Creamin suunnitelma saada Sims omalle puolelleen toimi ihan niin kuin tarkoituksena oli.

You can eat with us! [VALMIS] - tiistai 28.2.2012
Cream huomaa koulun ruokalassa, että tuo pettureiden petturi, joka tunnetaan myös nimellä Sims, liittyy Keyn ja tämän luuserikavereiden seuraan. Tyylilleen uskollisesti Cream ei voi vain painaa asiaa villaisella, vaan toiselle täytyy käydä vähän aukomassa päätä.

Solving things like men. [VALMIS] - lauantai 17.3.2012
Cream päättää, että viimein on aika tehdä jotain hänen ja Simsin tulehtuneille väleille. Nuorukaisen on tarkoitus hoitaa ainakin jotain puhumalla, mutta koska hän ei ole erityisen tunnettu sanallisista kyvyistään, päätyy välienselvittely täysin nyrkeillä hoidettavaksi. Tosin tapa osoittautuu varsin toimivaksi - olkoonkin, että hänen täytyy tehdä pieni myönnytys Simsin ja Keyn suhteen.

Hey, party is already over - torstai 29.3.2012
Creamin ja Simsin välien palauduttua entiselleen on aikomuksena viettää pussikaljailtamat puistossa isommalla porukalla pitkästä aikaa, mutta Sims päätyy viime tingassa hylkäämään tämän suunnitelman Keyn takia. Maki saakin käyttää iltansa naurettavan raivostuneen ja kännisen Creamin vahtimiseen.

Definitely the most hilarious thing ever - lauantai 14.4.2012
Cream on Simsin kanssa pienellä ryyppyreissulla Makin ja tytön siskojen baarissa, jossa seuraan änkeytyy myös heidän yhteinen ystävänsä Doojoon. Doojoon tietysti päättää hienovaraiseen tapaansa kysäistä Simsiltä suoraan vähän selvennystä homoseksiin, ja tästä aiheestahan Cream ei halua kuulla edes kuolleen ruumiinsa yli. Tilanne muuttuu kuitenkin varsin riemukkaaksi, kun selviää, etteivät Sims ja Key olekaan päässeet niin pitkälle.

Hullu meininki musiikin luokassa (oppituntipeli) - keskiviikko 25.7.2012

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa