Amery Cohen

Siirry alas

Amery Cohen

Viesti  Electra lähetetty La Tammi 16, 2016 5:06 am


Nimi: Amery Cohen
Lempinimi: Amery, luokkakavereiden kesken Ame
Ikä: 24.6.1997 (19-vuotias)
Horoskooppi: Rapu
Sukupuoli: Mies
Seks.suuntautuminen: Hetero
Siviilisääty: Sinkku

Vuosikurssi: 3-vuosikurssi
Luokka: 3-A
Luokanvalvoja: ?
Valinnaiset: Kuvaamataito, maantieto ja kemia
Huone: 209
Kämppis: Hua

Perhesuhteet:
Ameryn perheeseen kuuluu isä, joka toimii Etelä-Amerikassa kokkina eräässä suositussa ravintolassa ja äiti, joka taas puolestaan työskentelee siivoojana paikallisessa hotellissa. Poika on syntynyt melko perustuloiseen perheeseen, vaikka perheen äiti saakin työstään melko laihaa palkkaa. Amerylla on molempiin vanhempiinsa oikein mainiot välit, vaikka tokihan jonkinlaisia riitoja ilmeneekin aina toisinaan, mutta muuten poika on aina pystynyt kertomaan mieltä askarruttavista kysymyksistä tai silloin kun hänellä on ollut vaikeaa. Vanhemmat ovat pysytelleet rakastavaisina ja saaneet Ameryn vasta keski-ikäisinä, joten muita sisaruksia pojalle ei oikein ole siunaantunut. Vaikka isä ja äiti vaikuttavatkin tavallista rennommilta ja lupsakoilta amerikkalaisvanhemmilta, ovat nuo aina painottaneet koulun arvosanojen olevan kaikki kaikessa. Pääasia on se, että heidän poikansa valmistuu koulusta hyvin arvosanoin.


Ulkonäkö:
Amerysta huomaa selvästi, että hän on ulkomaalainen, joten hän erottuu Japanin katukuvasta sangen huomattavasti. Hän saattaa kiinnittää muiden ihmisten huomion varsin kiehtovalla tavalla. Ameryn hiukset ovat hyvin tummat, jotka saattavat näyttää eri valossa ruskeilta, hiukset ovat malliltaan lyhyet. Ihonväriltään hän on melko vaalea, vaikkakin ihonväri kallistuukin hitusen rusahtavampaan suuntaan. Amery on noin 170 cm pitkä ja painoa tältä löytyy reilut 72 kiloa, eli varsin isokokoinen kaveri on siis kyseessä.

Ameryn silmät ovat varsin pienet, ne ovat saaneet kauniin tummanruskean värin. Poika on ikäisekseen varsin lihaksikas ja urheileminen onkin Amerylle mieluisaa puuhaa. Niinpä häntä nähdäänkin usein salilla treenaamassa joko yksikseen tai oman kaveriporukkansa kanssa. Erityisesti keskivartalo on todella hyvässä kuosissa sixpäkkeineen ja jalatkin ovat kestävät, kiitos ahkeran jalkapallon peluun. Amery omaa tatuointeja, jotka hän on saanut luvan ottaa omilta vanhemmiltaan silloin, kun hän oli vielä alaikäinen. Pojalla onkin paljon tatuointeja. Huomattavimmat sijaitsevat hänen käsivarressaan ja jaloissaan. Käsivarressa on portugalilaiset värikkäät kukat, kultainen kompassi sekä mustavalkoinen kasvokuva Jeesuksesta. Sääressä hänellä on jalkapalloaiheinen tatuointi sekä hyvin paljon tribaalitatuointeja (esimerkkinä mainittakoon miekka). Ameryn pukeutumistyyli on varsin rentoa (varsinkin vapaa-ajalla), mutta kouluun mentäessä hän pukeutuu melko vastahakoisesti koulupukuun. Pojan suosikkivaatteita onkin wifebeaterit, tavalliset t-paidat kuin myös kauluspaidat ja pitkähihaisetkin. Kylmempinä vuodenaikoina hän kietoutuu mielellään lämpöisiin vaatteisiin.

Luonne:
Amery on kuin kuka tahansa normaali nuori. Poikaa voisikin kuvailla aikamoiseksi duracell-pupuksi; hän on yleensä kuin ihmeen kaupalla aina iloinen ja varsin positiivinen nuorimies, joka osaa viihdyttää kavereitaan mitä hauskimmilla jutuilla. Hän tykkää esimerkiksi naljailla lähes jatkuvasti omien kavereidensa vaatteista tai tyylitajusta ihan leikillään. Toinen asia, josta Amery myös nauttii, on se mustan huumorin sekä vessahuumorin viljeleminen. Ihmisläheiseksikin Amea voisi itse asiassa kutsua, pojalla kun ei ole suorastaan koskaan ollut vaikeuksia lähestyä tuntemattomia tai tuttuja ihmisiä. Kun saat mitä todennäköisemmin tämän amerikkalaisen kaveriksesi, voit olla varma, että hän pysyy sellaisena vielä pitkään rinnallasi. Vaikka Ame saattaakin vaikuttaa tyytyväiseltä veikolta, löytyy hänestäkin jopa rauhallisempiakin piirteitä, jolloin poika on vaikeammin tavoitettavissa. Ystävien ja heikkojen oppilaiden puolustaminen koulukäytävillä on Amen niin kutsuttu harrastus koulussa, sillä aina on joku joka kavahtaa kauhusta nähdessään ikäisekseen suurikokoisen ja lihaksikkaan Ameryn, luikkii vastapuoli eittämättä karkuun. Väkivaltaa poika ei kuitenkaan suostu käyttämään koulualueella, vaikka hänen onkin myönnettävä, että tuo jopa on meinannut käydä toiseen oppilaaseen käsiksi. Vaikka hän pitääkin ihmisistä ja seurasta, on hän kuitenkin helposti höynäytettävissä, ja innostuu asioista herkästi. Maalaisjärkeä pojalla tietystikin on, eli ei hän ihan mitä tahansa usko, mitä hänelle oikein syötetään. Kaiken lisäksi Amery ajattelee ja toimii järkevästi, eikä ole heti ensimmäisenä riitaa haastamassa. Hänellä on kuitenkin todella paha tapa laukoa tosiasiat suoraan toisten naamalle, eikä poika mielellään kiertele tai kaartele asioiden kertomista muille. Rakkausasioissa Ame viehättyy suloisista tytöistä, jotka leikkivät vaikeasti tavoiteltavaa eivätkä avaudu asioista helposti. Noin muuten poika ei ole kovinkaan romanttista tyyppiä, vaikka hän yrittääkin aina mielistellä kumppaniaan, yrittäen parhaansa. Ameryn salaisena haaveena olisi kuitenkin päästä muodostamaan toimiva parisuhde rakkaansa kanssa.

Koulun ja opiskelun suhteen Amery saattaa vaikuttaa ulkopuolisen silmin hyvin laiskalta, jonka vapaa-aika syö hänen aikaansa. Poika haluaisi tosiaankin opiskella kunnolla ja valmistua Sakurako High:ista hyvin arvosanoin, mutta valitettavasti urheilu, liikunta sekä kaverit vie hänen huomionsa ja välillä häiritsee pojan keskittymistä. Jos Amery valmistuu Sakurako High:sta, hän aikoo itsenäistyä varhain ja perustaa ikioman eläinkaupan, jossa myisi lemmikkien tarvikkeita sekä ruokia.
Hänen toiveenaan onkin jäädä asumaan Japaniin ja aloittaa oma itsenäinen elämä siellä.

Muuta:
- harrastaa jalkapalloa suht aktiivisesti ja kuuluu jalkapallokerhoon
- on polyteisti, eli uskoo monijumalaisuuteen
- tykkää brassailla kavereidensa kesken kenellä on paras kunto
- Amerylla on maitoallergia
- puhuu sujuvasti englantia ja espanjaa, japania hän ei osaa vieläkään niin hyvin, johtuen aksentistaan
- kuvissa Lionel Leo Messi
avatar
Electra

Viestien lukumäärä : 182
Join date : 04.06.2014
Ikä : 22
Paikkakunta : Siilinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa