Chika Asato

Siirry alas

Chika Asato

Viesti  Electra lähetetty Ti Tammi 12, 2016 10:44 am


Nimi: Chika Asato
Lempinimi: Chika-san/chan, Chii-san
Ikä: 15.3.1992 (23-vuotias)
Horoskooppi: Kalat
Sukupuoli: Nainen
Seks.suuntautuminen: Bi
Siviilisääty: Sinkku
Ammatti: Hän on suorittanut työssäoppimisiaan Sakurako Highissa ja työskennellyt siellä opintojensa ohella keväästä 2015 lähtien, rehtorin kanssa on ollut jo puhetta mahdollisesta vakituisesta työpaikasta Chikan valmistumisen jälkeen. Vuoden 2016 keväällä Chika aloitti Sakurako Highin terveydenhoitajana virallisesti.

Perhesuhteet:
Chikan perheeseen kuuluu nykyisin yksinhuoltajaisä, joka on mennyt uusiin naimisiin lähiaikoina, kun taas Chikan äiti on kuollut. Perheeseen kuuluu toki myös isovanhemmat sekä kolme serkkua isän suvun puolelta, joita Chika tapaa vähintään kerran viikossa tai sitten vaihtoehtoisesti kerran kuukaudessa. Vaikka puuseppänä toimiva perheen isä onkin varsin rakastava ja huolehtiva ainoasta lapsestaan, on tuo kuitenkin tuntunut muuttuneen jokseenkin etäiseltä ja yksinäisemmältä kuin koskaan aikoihin. Isälleen Chika on aina pystynyt puhumaan ongelmistaan ja murheistaan, vaikka isän tilanne on tällä hetkellä mitä on.
Hänen äitinsä hyväksyi oman tyttärensä juuri sellaisena kuin hän on, ja olipa nainen vielä eläessään erittäin rakastavaista ja auttavaista sorttia, joka ehti työskennellä Sakurakon yliopistossa opettajana kauppatieteellisessä Akihabarassa. Silloin kun Chikan isällä oli ollut kiire omien töidensä kanssa, Chika kuskattiin mummolaan hoitoon. Chika oli kuitenkin ollut hyvinkin perillä äitinsä sairaudesta suunnilleen noin lukioikäisenä ja hän pysytteli sairaan äitinsä rinnalla käymällä tuon luona sairaalassa tämän viime hetkillä. Isoäiti taitaakin olla nykyään juurikin se ainoa luottohenkilö, jolle Chika on pystynyt vuodattamaan kaiken tärkeän ja mieltään askarruttavan. Heidän välit ovat oikein mainiot. Koska Chika näkee serkkujaan harvoin, sillä Chi on hivenen kiireinen töidensä suhteen, nainen viettää mahdollisimman paljon aikaa noiden kanssa, pitämällä hauskaa yhdessä ja muuta mukavaa tekemistä.


Ulkonäkö:
Chika on saanut todellakin aikamoisen kasvupyrähdyksen; hän on 166cm pitkä ja painoa naiselta löytyy 47 kiloa, eli hänen painonsa on hitusen verran alhaisempi kuin normaalipainoisella. Alipainoiseksi naista ei voi kuitenkaan kutsua, sillä hänellä on varsin siro ja hoikanoloinen, mutta niin muodokas ja kurvikas, vartalo, jota nainen käyttää armotta hyödykseen sopivien mies-tai naisehdokkaita metsästäessä. Hänellä on suuret pyöreät silmät, jotka ovat väriltään tummanruskeat. Ihonväriltään kaunokainen on kauniin vaalea, josta Chika pitää huolta ihonhoitotuotteilla. Naisen pitkät mustat hiukset ovat tuuheat ja hyvinhoidetut, jotka ulottuvat pisimmillään hänen selkäänsä asti. Hänellä on kauniit kasvonpiirteet; kasvot ovat hitusen verran kulmikkaat ja terävät leuan kohdalla. Chikan nenä on sopivan pieni, kulmakarvat tuuheat ja kapeat huulet ovat aina punatut.
Vaikkei niin naisesta ja tämän ulkonäöstä ei voisi edes arvata, tältä teräsmimmiltä löytyy sopivasti lihaksia esimerkiksi vatsasta ja ylävartalostaan, joita hän esittelee mielellään halukkaille ihmisille. Chika tietää olevansa kaunis ja seksikäs, mutta toisinaan on aamuja tai päiviä, jolloin hän näkee itsensä kovin rumana peiliin katsoessaan. Hän ei esimerkiksi pidä silmistään, pepustaan ja pienestä nenästään.

Chikan vaatepuoli painottuu lähinnä mahdollisimman naisellisiin vaatteisiin, ja hän suosii vaatteissaan istuvuutta ja mukavuutta. Naisen yllä nähdään hyvin usein kauluspaitoja, lämpimiä poolopaitoja, silkkipaitoja, neuleita, rokahtavia nahkatakkeja sekä erivärisiä farkkuja, joista tummanharmaa tai sininen ovat osoittautuneet hänen suosikeikseen.
Kesäisin nainen uskaltaa jopa käyttää seksikkäitä, lyhyitä minishortseja värikkäiden toppien tai paitojen kera kaupungilla kulkiessaan eikä häntä haittaa, vaikka hän saisikin outoja tai ihailevia katseita muilta ihmisiltä. Lisäksi ainakin talvisin Chika rakastaa vetäistä lämpimänpörröisen tupsupipon hiustensa suojaksi ja värikkään kaulahuivin häntä lämmittämään.
Hän on aina ollut erittäin varma omista tyylivalinnoistaan, jota uskaltaa säveltää täysin vapaasti. Työpaikalle mennessään hän pukeutuu mahdollisimman neutraaleihin asukokonaisuuksiin, joissa on mukava tehdä töitä.


Luonne:
Chika on kuin mikäkin optimistin huipentuma, hän omaa varsin positiivisen ja lennokkaan asenteen eikä nainen anna oikeastaan minkään järkyttää itseään. Hän tulee taatusti toimeen lähes kaikenlaisien ihmisten kanssa, olipa vastapuoli sitten hieman seurallisempi tai sitten astetta hiljaisempi. Nainen on ulospäin suuntautunut ihminen, joka on varsin helposti sopeutuvaa sorttia - esimerkiksi hänen hakiessa ensimmäistä kertaa Sakurako High'n terveydenhoitajaksi, hän sopeutui sinne hyvin äkkiä. Hän saattaa vaikuttaa välillä kovin tyhmältä muiden ihmisten mielestä, mutta sellainen Chika ei todellakaan ole, tältä kyllä löytyy maalaisjärkeä ihan tarpeeksi vaikka muille jakaa. Töissä hän saa kuulla jatkuvasti naljailua siitä, että nainen on aivan liian huolimaton ja huoleton työssään, vaikka Chika yrittääkin lopettaa kuittailut olemalla järjestelmällinen ja tehokas. Oppilaiden ja opettajien mielestä Chika on todella sydämellinen ja lämminhenkinen persoona, joka välittää oppilaistaan ja haluaa vain noiden parasta. Häntä on myös kuvailtu sympaattiseksi ihmiseksi, joka kuuntelee mielellään muiden huolia ja koettaa auttaa näitä parhaansa mukaan. Energisen luonteensa takia Chika on erittäin kiintynyt sellaisiin ihmisiin, jotka ovat hieman antisosiaalisia ja hiljaisia, joita pyrkii piristyttämään mitä hauskimmilla asioilla ja jutuilla.
Hän on empiirinen ja objektiivinen useiden asioiden suhteen. Naisesta näkee kilometrien päähän, että hän todellakin pitää muista ihmisistä ja noiden kanssa jutustelusta, vaikkei toinen osapuoli hänen seurastaan pitäisikään. Chika on hyvinkin kekseliäs henkilö, joka kyllä toisinaan utelee seuralaiseltaan vähän liiankin paljon esimerkiksi yksityisasioita, eikä nainen yleensä osaa lopettaa ajoissa, ellei joku satu sitä tosissaan pyytämään. Siitä huolimatta, että Chika on ulospäinsuuntautunut persoona, hänelle kuitenkin riittää vain muutama paras ystävä, joihin hän voi luottaa ja paljastaa sydämensä saloja.

Yleensä ystäväporukassa Chika on äärimmäisen helppo saada nauramaan tai ainakin vähintään huvittumaan, mutta työpaikalla vitsit ja sen sellaiset saavat jäädä ihan suosiolla muualle. Parhaimpia hänen mielestään on hervoton tilannekomiikka ja erilaiset hassunhauskat sanaleikit, joita nainen viljelee mielellään sille päälle sattuessaan.
Hän ei kuitenkaan ymmärrä mustaa huumoria saati sitten ironiaa tai sarkasmia miltei lainkaan, eikä Chika sellaisesta huumorista taida itse asiassa tykätäkään. Mitä tulee sitten seurusteluun ja rakkausasioihin, Chika on erittäin romanttinen persoona, joka tekee kaikkensa kumppaninsa eteen ja hän tykkää muutenkin pienistä eleistä. Hän viehättyy niin komeista miehistäkin kuin myös tyylikkäistä naisista, jotka osaavat pitää hauskaa. Nainen kiihottuu hyvin herkästi ja saa tyydytystä, kun hän saa suukotella toisia suoraan huulille. Hän on ehtinyt seurustella jo monen monta vuotta erilaisten ihmisten kanssa, muttei usko voivansa muodostaa pysyvän ihmissuhteen partnerinsa kanssa, johtuen viime aikaisesta erostaan lukio-ikäisenä.
Chika ei todellakaan kuulu sellaiseen ryhmään, että hän antaisi muiden ihmisten houkutella hänet esimerkiksi baarissa juomaan itsensä humalaan, jonka jälkeen epämiellyttäviä vahinkoja voisi sattua; Chika ei nimittäin voisi koskaan harrastaa seksiä tuntemattomien ihmisten kanssa. Hän uskoo toivottoman epäuskoisesti pääsevänsä kävelemään vielä alttarilla unelmiensa miehen tai naisen kanssa, mistä syystä nainen on yksiavioinen. Hän on aina ollut erittäin sinut seksuaalisuutensa kanssa, vaikka hänen isänsä ei voi oikein vieläkään ymmärtää oman tyttärensä seksuaalista suuntautumista.

Vaikka Chika onkin elämäniloinen ja eloisa ihminen, on hänessä kuitenkin eräs piirre, joka kiinnittää muiden huomion häneen näkyvästi; nainen on helposti suuttuvaa sorttia, varsinkin jos nainen joutuu näkemään jotain sellaista, mistä tuo ei pidä.
Heidän kaikkien onneksi nainen saattaa vain ärähtää turhautuneesti, eikä koskaan pyri korjaamaan tilannetta väkivalloin - hänen mielestään kaikki luonnistuu ja selkenee puhumalla, sillä fyysisessä tappelutilanteessa Chika jäisi mitä todennäköisemmin alakynteen helpommin. Toisinaan naisen omat tunteet yllättävät hänet aivan tyystin erikoisella tavalla;
hänestä löytyy kyllä kovaa ääntä tarvittaessa, vaikkei hän mielellään huuda tai ärjy. Yleensä tällaisen episodin jälkeen Chika on aina aidosti pahoillaan, vaikka tuskin kukaan nyt sellaista käytöstä antaisi kovin helposti anteeksi. Kuten todettua Chika on aikamoinen optimisti, mutta hänellä on kuitenkin jonkinlaisia ennakkoluuloja esimerkiksi ulkomaalaisia kohtaan, joita nainen ei voisi missään nimessä paljastaa muille, vaan hän pitää sen visusti sisällään piilossa. Sukupuoliin kohdistuvia ennakkoluulojakin Chikalla on; hän pitää naisia että miehiä samanarvoisina, mutta hänen mielestään nainen ei voisi pyrkiä miesten ammattiin, eikä mies naisellisiin tai tyttömäisiin ammatteihin. Chikan mielestä sekä naisilla että miehillä on erilaisia vahvuuksia ja heikkouksia. Näistä asioista Chika ei mielellään kailota kaikille, vaan haluaa muiden seuraavan omia unelmiaan.


Muuta:
- harrastaa miekkailua
- pelkää vettä ja verta (erityisesti sen näkemistä)
- tykkää kuunnella rap-musiikkia ja ruskea on hänen lempivärinsä
- lukee mielellään kirjoja, joista rikoskirjallisuus on yli muiden
- asuu kerrostalossa kaksiossa, neljännessä kerroksessa Shibuyassa.
- kuvissa miss a Suzy (Bae Suzy)
avatar
Electra

Viestien lukumäärä : 182
Join date : 04.06.2014
Ikä : 22
Paikkakunta : Siilinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa