Yukiko Okamoto

Siirry alas

Yukiko Okamoto

Viesti  Maya lähetetty La Tammi 02, 2016 12:11 pm
Nimi: Yukiko Okamoto
Lempinimi: Yuki, Yuki-onna (ilkeällä tavalla)
Ikä: 12.8.1997 (18-vuotias)
Sukupuoli: nainen

Vuosikurssi: 2. vuosikurssilla
Luokka: 2-C
Luokanvalvoja: ?
Valinnaiset: kalligrafia, kuvaamataito, Japanin historia, fysiikka

Seks. suuntautuminen: pan
Siviilisääty: sinkku

Huone: 252
Kämppis: ?

p e r h e s u h t e e t

Yuki on asunut useamman vuoden isoäitinsä kanssa ennen kuin hän muutti koulun asuntolaan aloitettuaan opintonsa Sakurako Highissa. Hän kuitenkin viettää edelleen paljon aikaa isoäitinsä luona, sillä tuo asuu Tokion laitamilla, minne ei ole pitkä matka junalla.

Hänen perheeseensä kuuluu myös molemmat vanhemmat, mutta tyttö ei ole nähnyt isäänsä vuosiin, sillä tuo jätti äidin ja lapsen, kun Yuki oli vasta 8-vuotias.
Äiti yritti kovasti pitää huolta tyttärestään, mutta äkillinen ero otti kuitenkin voimille, eikä naisella lopulta ollut muuta vaihtoehtoa, kuin turvautua oman äitinsä apuun, jolla oli tarjota Yukille tasapainoinen koti.
Siitä lähtien Yuki on asunut isoäitinsä luona ja äitiään hän näkee aina vain harvemmin, sillä naisella on edelleen vuosien jälkeen tapana hakea lohtua eri miehistä ja heittäytyä epävakaisiin suhteisiin, sekä sotkea omat asiansa.

Yukilla on lämpimät välit isoäitiinsä, joka tuntuu ymmärtävän lapsenlastaan paremmin kuin hyvin, vaikka Yuki onkin huono kertomaan ikävistä asioista kenellekään. Isoäiti tuntuu kuitenkin aina aavistavan jos jokin ei ole kohdallaan ja hän on aina ollut Yukin tukena, mikäli tyttö on sitä tarvinnut.

Vaikka isoäiti onkin jo vanha, ei tuo ole malttanut vielä jäädä eläkkeelle, vaan vanha nainen työskentelee omistamassaan luontaistuotekaupassa. Hän uskoo myös yliluonnollisiin asioihin ja naisessa on myös ennustajan vikaa, hän toimiikin myös kotonaan ennustajana, jossa hän ottaa asiakkaita vastaan.

> Kuva Yukin huoneesta hänen isoäitinsä luona <

l u o n n e

Yuki on hyvin hiljainen ja ujo tyttö, joka ei mielellään koskaan aloita itse kenenkään kanssa keskustelua, ja mikäli joku joskus hänelle puhuukin, yrittää hän päästä tilanteesta mahdollisimman nopeasti pois.
Hän vieroksuu erilaisia sosiaalisia tilanteita, eikä hän oikein osaa tuoda omia mielipiteitään julki.
Menipä Yuki minne vain, niin hän jää yleensä aina unohdetuksi seinäruusuksi, sillä harvemmin kukaan haluaa tulla hänelle juttelemaan tai pyytää häntä mihinkään asioihin mukaan, niin on ollut jo lapsesta saakka ja toisaalta Yuki on jo tottunutkin omaan yksinäisyyteensä.
On tietysti hetkiä, jolloin hän toivoisi omaavansa ystävän, jolle voisi kertoa asioista, mutta sitä varten tytöllä on lukollinen päiväkirja tyynynsä alla, johon hän kirjoittaa kaikesta mahdollisesta.

Ujon ulkokuoren alla Yuki on oikein herttainen ja ahkera tyttö, joka hoitaa aina oman osuutensa - olipa kyse sitten kotitöistä, koulutehtävistä, isoäitinsä kaupassa auttamisesta, tai mistä tahansa. Hän on keskivertoinen opiskelija, joka kuluttaa joka ilta aikaansa läksyjen tekemiseen, eli yrityksen puutteesta häntä ei ainakaan voi syyttää.

Yuki on hyvin eläinrakas ja luonnonläheinen ihminen, hän tuppaa aina huolehtimaan lähiseudun kulkukissoista sekä -koirista, ja mikäli hän näkee roskia maassa, on hänen aina kerättävä ne mukaansa ja laitettava lähimpään roskikseen.
Hänellä on tapana mennä aina koulun lounastauolla pihalle syömään, jossa hän ruokkii samalla lintuja ruokansa murusilla.

Aivan kuten hänen isoäitinsä, myös Yuki on uskonut pienestä pitäen yliluonnollisiin asioihin sekä kummituksiin, eikä niissä oikeastaan ole hänen mielestään mitään "uskomista" - ne ovat hänelle ihan luonnollisia joka päiväisiä asioita.
Kuvissa: Rila Fukushima


u l k o n ä k ö

Ensimmäinen asia, mitä Yukin ulkonäöstä tulee mieleen, on adjektiivi "outo" ja se, kuinka hän muistuttaa huomattavasti niitä japanilaisissa kauhuleffoissa esiintyviä naisia (mm. Kauna ja The Ring).
Tytön ulkoinen olemus saakin yleensä kaikki joko kiertämään hänet kaukaa tai toinen hyvin yleinen vaihtoehto on se, ettei häntä ylipäätään edes huomata.

Pituutta Yukilta löytyy 164cm ja painoa 42kg, eli tyttö on selvästi alipainoinen. Hän on vartaloltaan hyvin hoikka ja siro, aivan kuin hän voisi mennä vähän isommasta töytäisystä rikki, ja hänen raajansa ovat pitkät ja ehkä vähän luisevatkin, kun ylimääräisiä kiloja ei kertakaikkiaan ole.

Yukin kasvot ovat hyvin eriskummalliset, eivätkä ollenkaan tavallisen japanilaiset. Hänen kasvonsa ovat hyvin kulmikkaat, leuka on terävä ja poskipäät ovat hyvin korkeat. Hänen nenänsä on hivenen pyöreähkö ja suu on oikein sievä, huulet ovat pehmeän näköiset.
Neitokaisen silmät ovat aasialaiseen tapaan tummanruskeat, niin tummat, että ne näyttävät melkein mustilta.
Yukilla on pitkät suorat mustat hiukset, jotka näyttävät yleensä vähän takkuisilta, ja hänellä on suoralinjainen otsatukka, joka toisinaan hapsottaa vähän mihin suuntaan sattuu, muttei tyttö itse siitä niin välitä.

Yuki pukeutuu mielellään löysähköihin vaatteisiin, varsinkin isot puserot, neuleet ja muut sellaiset ovat hänen suosikkejaan, ja hän yhdistelee niitä joko ihoa myötäileviin farkkuihin tai hameisiin.
Hänen värimaailmansa on hyvin tummanpuhuva ja harmaa, myös muut maanläheiset värit ovat käytössä.
Yuki ei ymmärrä muodista yhtään mitään ja hänen vaatetuksensa onkin yleensä hyvin outoa, mikä saa kaikki kadulla vastaantulevat muotitietoiset tytöt joko nauramaan tai vähintäänkin katsomaan häntä ylimielisesti nenän varttaan pitkin.

m u u t a
- hänen lempinimensä "Yuki-onna" tarkoittaa luminaista, Japanissa on paljon talvisiin vuoristoihin sekä metsiin sijoittuvia kauhuelokuvia, joissa esiintyy tämä pahamaineinen luminainen ja tuo nimitys tulee siitä.
- kerää japanilaisia kokeshi- ja daruma-nukkeja.
- rakastaa maalaamista ja piirtämistä, hän kantaakin yleensä aina mukanaan piirroslehtiötään.
- rakastaa Studio Ghiblin elokuvia.
- hänellä on isoäitinsä luona vanha musta uroskissa, joka on nimeltään Makkuro-kurosuke ("makkuro" meaning "pitch black", and "~suke" being a common ending for boys names), joka on saanut nimensä samannimisiltä otuksilta Studio Ghiblin elokuvista.
Makkuro-kurosuke on jo 12-vuotias.
> Kuva Makkuro-kurosukesta <


k e r h o t
- taidekerho

s u h t e e t

??

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa