A Head Full Of Dreams [KUOLLUT]

Siirry alas

A Head Full Of Dreams [KUOLLUT]

Viesti  Electra lähetetty Pe Joulu 18, 2015 10:12 am

// Nana tänne Mikan kanssa :) //
Amery

Sakurako Highin kakkoskäytävän portaita pitkin nousi juuri täysi-iän saavuttanut poika, joka oli pukeutunut valkoiseen kauluspaitaan sekä tummansinisiin suoralahkeisiin housuihin, jotka tuntuivat hieman epämiellyttäviltä hänen päällään. Poika kun oli yleensä tottunut täysin tavanomaisiin vaatteisiin, mutta koulupuvun päällelaitto tuotti aina toisinaan melkoisia tunnontuskia. Näiden vaatteiden lisäksi pojalla oli tumma kravatti kaulassa ja tummansininen takki.
Ruskeahiuksinen oli tottunut itseasiassa nykyiseen oppilaitokseensa aika hyvin, vaikka hän olikin nyt vielä toisella vuosiluokalla, tuntui siitä olevan miltei jo ikuisuus. Amery olisi jo pian kolmosella, ja toivon mukaan hän vielä valmistuisi.
Hän muisti erityisen hyvin sen tunteen, kun aamulla hän oli hätäpäissään kiirehtinyt kouluun ja ollut aivan eksyksissä siellä.

Kylläpä se aika sitten kului niin nopeasti. Tuo lause päti myös erittäin hyvin kuukausiin, kun aika suorastaan lensi kuin siivillä täällä Japanissa. Poika muisti miten vielä pari kuukautta sitten lukukausi oli jo vasta alkanut, ja nyt oltiin jo joulukuussa. Lumi ja talvi oli jokseenkin ihmeellinen ja täysin uudenlainen ilmiö Amerylle, joka ei tainnut ikimaailmassa ollut nähnyt ennen lunta. Nyt sitä oli kuitenkin tupruttanut oikein kunnolla, mutta poikaa ei kumminkaan huvittanut lähteä ulos jäädyttämään itseään ulos. Ehkä hänen olisi parempi pysytellä sisällä lämpimässä..

Amery oli todellakin lähtenyt kouluun todella aikaisin sinä aamuna, mistä syystä häntä väsytti nyt aivan pirusti. Koulupäivä jatkuisi kuitenkin joka tapauksessa neljään asti, eikä Ame oikeastaan tiennyt jaksaisiko hän oikeastaan sinnitellä sinne saakka.
Ruskeahiuksinen poika oli menossa juuri matikankokeeseen, mitä saattoi stressata hiukan jo ensimetreillä, vaikka vasta pari viikkoa takaperin hän olikin opiskellut ahkerasti (ainakin oman parhaansa mukaan) kaikenlaisia matikkalaskuja.
Huoh, hänen olisi sittenkin pitänyt ehkä lukea enemmän, niin pojan ei tarvitsisi stressata tulevaa niin paljon.
avatar
Electra

Viestien lukumäärä : 182
Join date : 04.06.2014
Ikä : 22
Paikkakunta : Siilinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa