Jingle bells in the shopping mall [KUOLLUT]

Siirry alas

Jingle bells in the shopping mall [KUOLLUT]

Viesti  Kawaijiki lähetetty To Joulu 17, 2015 7:52 am

//Nana with Mika//

10.12.2015
Konekon aamu oli mennyt siihen, että hän valitsi ylleen nallekuvioisen hupparin sekä topin, jossa oli hymiöitä. Lisäksi hänellä oli farkkuminihame, ja sydänkuvioiset sukkahousut ja nalleaiheiset tennarit. Olallaan hänellä oli rockaiheinen olkalaukku, jossa oli pinssejä ja rintaneuloja, sekä sloganeja. Hän oli toissapäivänä käynyt kampaajalla ja hän oli saanut uuden hiustyylin, hiukset oli leikattu osittain siiliksi ja osittain jätetty pitkäksi, niin että etuhiukset ja letit olivat söpösti.
Lisäksi hän piti kahta pyykkipoikaa söpösti hiuskoristeina. Hän oli meikannut ripset mustalla kajaalilla ja laittanut hieman huulikiiltoa.
Kun hän oli saanut itsensä valmiiksi, hän puki vielä ylleen ohuen ulsterin, jossa oli myös rintaneuloja ja pinssejä siellä täällä ja laittoi korvaläpät korviin ja nallehanskat käsiin, lähtien sitten Yasein kanssa isoisänsä puotiin, jättäen koiran hoiviin. Puodista hän suunnisti kohti äitinsä okiyaa, joka sijaitsee Shinjukussa. Hän kävi siellä kuukausittain, muttei kovin usein, sillä häntä ahdisti se, että tunsi äitinsä häpeän. Kuitenkin hän tälläkin kertaa meni sinne ja sai tuolta 36615 jeniä, jotka hän laittoi omaan rahakukkaroonsa. Shinjukusta matka jatkui jäleen kohti Ginzaa, shoppailun kaupunginosaa, niinkuin Koneko sitä kutsui.

Ginzassa hän jäi odottamaan sovittuun paikkaan ystäväänsä Mikaa, joka oli hänelle melkein kuin isosisko. He olivat sopineet kyseisen päivän jouluostoksille, Koneko oli todella innoissaan. Hän kuunteli iphonestaan rockia ja jammaili sen tahdissa, odotellessaan bestistään. "I'l be watching! I'l be waiti-i-i-ing, in the shadow!" hän lauloi biisin mukana ja vilkuili ympärilleen, Mikaa odotellessaan kohtauspaikalla. Hän tanssahteli keinahdellen ja taidokkaasti keskellä lumikuuran peittämää puistoa. Lunta satoi hiljalleen ja hän oli täysin joulutunnelmassa.
avatar
Kawaijiki

Viestien lukumäärä : 159
Join date : 30.06.2015
Paikkakunta : Oulu

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Jingle bells in the shopping mall [KUOLLUT]

Viesti  Nana lähetetty Su Tammi 24, 2016 8:40 am

Mikan päivä oli alkanut vauhdikaasti. Hän oli nukkunut pommiin, koska kännykästä oli akku loppunt yön aikana. Hänellä oli vain tunti aikaa laittaa itsensä kuntoon, ennenkuin lähtisi Konekon kanssa joulu ostoksille.
Mikalla oli sisarelliset välit konekon kanssa ja hän tahtoi näyttää aina hyvää esimerkkiä tälle.
Vaikka tyttöjen tyyli onikin eillainen he silti antavat toisileen tyylivinkkejä.
Mika ihailee hyvin paljon Konekon tyyliä, vaikka ei itse pukeutuisikaan niin värikkäästi koskaan.

Mika käsvi nopeasti suihkussa ja alkoi meikata ja laittaa hiuksiaan. Hänellä kumminkin kesti odotettua kauemmin ja hän ei ehtinyt enempää miettiä mitä laittoi päällensä.
Mustat polvista revityt housut saivat kelvata ekä punainen villapaita. Sitten hän otti laukkunsa ja lähti juoksemaan kohti Ginzaa.
Matkalla Mika muisti jättäneensä puhelimen lataukseen, mutta ei hän nyt sitä tarvitsisi, koska Konekon kanssa aika kuluisi ilman puhelintakin ja tuskin ketään hänelle soittelisi tänään.

Mika näki konekon odottavan häntä sovitussa paikassa ja juoksi hengästyneenä ystävänsä luokse.
” So...Sori olen myöhässä ” Mika sanoi hengästyneellä äänellä. Hän oli vain 10 minuuttia myöhässä, mutta hän tahtoi aina olla ajoissa paikalla.
” Kiva uusi kampaus ” Mika sanoi hymyillen ja halasi Konekoa .
avatar
Nana

Viestien lukumäärä : 9
Join date : 01.10.2015

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Jingle bells in the shopping mall [KUOLLUT]

Viesti  Kawaijiki lähetetty Ma Tammi 25, 2016 4:17 am

Koneko oli innostunut ja moni vilkuili häntä, kun hän jammaili ja lauleskeli odotellessaan Mikaa. Kun tuo tuli tyttö hihkaisi ja halasi tuota: "Hei neesan." Tyttö hymyili leveästi ja sanoi: "Et sinä ainakaan pahasti myöhästynyt, minä en huomannut ainakaan."
Koneko sulki iphonen musiikkisoittimen ja rullasi kuulokkseet ja puhelimen taskuunsa. "Ootko sä valmis parhaaseen shoppailureissuun ikinä?" tyttö kysyi hymyillen ja katsoi Mikaa sanoen: "Sinullakin on tänään tosi kiva tyyli." Hän piti Mikasta kovasti, tuo oli hänelle hyvin tärkeä, isosiskomainen, jolle saattoi puhua kaikista asioista, jotka vain mielessä pyörivät, ilman, että neesan olisi katsonut oudoksuen tai nauranut ivallisesti. "Minä olen auttanut ojisanin puodissa ja saanut taskurahaa kivasti", tyttö kertoi Mikalle hymyillen leveästi ja veti tuota kohti ostoskeskuksen pääovea.

Ostosparatiisissa oli paljon porukkaa, eikä se ollut mikään ihme. Olihan nyt lahjakausi menossa ja jokaisen piti löytää ainakin yksi lahja jollekin, useimpien taas piti löytää monta lahjaa monelle. "Mihin mennään ekaksi?" Koneko kysyi Mikalta ja katsoi ympärileen, kun hän näki erään tonttuasuisen tulevan heidän luo ja ojentaen säkkiä, josta saisi ottaa namit. "Arigato", Koneko sanoi ja otti suklaakonvehdin. Sitten hän otti takin liepestään pinssin, jossa oli luki: "Hymysi on valo pimeässä." Tyttö laittoi pinssin tontun takin rintapieleen ja hymyili leveästi sanoen: "Huisin hauskaa joulua sinulle." Tontun huulile levisi hymy ja tuo kumarsi takaisin ja sanoi: "Tätä tarvitsinkin, aamulla nukuin pommiin, auto ei käynnistynyt ja vaikka juoksin koko matkan myöhästyin. Pelastit päiväni." Konekon ilme kirkastui ja hän halasi tonttuasuista miestä.
avatar
Kawaijiki

Viestien lukumäärä : 159
Join date : 30.06.2015
Paikkakunta : Oulu

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Jingle bells in the shopping mall [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa