Jingle bells, jingle bells, oh yes the Christmas time is here, again. [KUOLLUT]

Siirry alas

Jingle bells, jingle bells, oh yes the Christmas time is here, again. [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Ke Joulu 09, 2015 8:32 am

// Nana tänne Mikan kanssa! Päästään vihdoinkin aloittamaan tämä sun ensimmäinen peli :D //


keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Jackson


Joululaulujen suloiset sävelet kantautuivat korviin joka suunnalta ja runsaat koristukset sekä valaistukset koristivat Shibuyan katukuvaa. Tuntui kuin jouluntaika olisi tarttunut aina niin kiireisiin ihmisiinkin, sillä Jacksonista ainakin tuntui, että hän näki tavallista enemmän hymyileviä naamoja ja iloinen puheensorina kantautui nuorukaisen korviin joululaulujen seasta, kun hän käveli katua pitkin eteenpäin.

Oli viimeinen viikko ennen joululoman alkamista, lauantaina olisi viimeinen koulupäivä, eikä Jackson olisi millään malttanut odottaa sinne asti, hän tunsi olevansa loman tarpeessa jo nyt, mikä sinällään oli ihan harvinaista, kun kyse oli kuitenkin Jacksonista - siitä samasta nuorukaisesta, joka rakasti olla ihmisten ympäröimänä, eikä kestänyt yksinoloa, vaan hän kaipasi aina jonkinlaista seuraa.
Jackson oli kyllästynyt lukukauden loppukokeisiin lukemiseen, he olivat jo viimeisen viikon ajan kokoontuneet hänen ja Sugan huoneeseen opiskelemaan koulupäivien jälkeen, Haine (Sugan paras ystävä) oli kärsivällisesti opettanut vähän vähemmän fiksuille kavereilleen samoja asioita aina uudestaan ja uudestaan, ja Jackson oli kertakaikkiaan saanut tarpeekseen pölyisistä kirjoista ja hän kaipasi jotain oikeaa tekemistä. Niinpä hän oli hylännyt kaverinsa Sugan anovista katseista huolimatta ja ilmoittanut lähtevänsä illaksi kaupunkiin. Suga-parka, joutua nyt opiskelemaan kahdestaan Hainen kanssa.

Jackson oli kierrellyt jo hyvän aikaa pitkin Shibuyaa, parista putiikista oli jopa tarttunut mukaan jotain joululahjoiksikin kelpaavaa ja oikein tyytyväisenä itseensä Jackson huomasi tulleensa tutun kahvilan kulmille.
Pieni pakkanen alkoi jo tuntumaan ikävästi korvissa, kasvoissa sekä sormissa, niinpä Jackson päätti poiketa tuonne tuttuun maid-kahvilaan, jossa Mika oli osa-aikatöissä. Kello oli jo puoli seitsemän, joten tytön vuoro varmaan loppuisi melko pian ja he voisivat sen jälkeen tehdä jotain yhdessä - ja Jackson ehtisi hetken aikaa lämmitellä sisätiloissa ja juoda vaikka kahvia.

Mika oli tosi mukava tyttö heidän koulustaan, johon Jackson oli tutustunut kuluneen syksyn aikana. Vapaa-ajalla tytön pukeutuminen oli hyvin rock- ja punk-henkistä, ja vaikka Mika esitti ulospäin hyvin coolia, oli tyttö oikeasti vähän ujonpuoleinen herkempi kuin mitä antoi ymmärtää.
Jackson kun taas oli sosiaalisesti hyvin lahjakas, osasi hän saada jokaisesta ihmisestä erilaisia puolia esiin, ja heistä oli tullut Mikan kanssa pikkuhiljaa ihan hyviä kavereita - siitäkin huolimatta, että Mika oli alkuun suhtautunut häneen hyvin epäluuloisesti, mutta pikkuhiljaa tyttö oli akanut jopa luottamaan häneen jossain määrin.

Kahvilan sisään päästyään Jackson sai heti osakseen oikein pirteän tervehdyksen ja suloinen maid-asuun pukeutunut tyttö ohjasi hänet vapaaseen pöytään istumaan. Jackson tilasi itselleen kupillisen kahvia riisuessaan samalla talvitakkia pois päältään.
Hän katseli ympärilleen odotellessaan tilaustaan ja hän huomasi maid-mekkoon pukeutuneen Mikan keräävän astioita tyhjistä pöydistä kahvilan toisella puolella. Nuorukainen vilkutti tytön suuntaan leveä hymy huulillaan.


Viimeinen muokkaaja, Maya pvm Ma Loka 03, 2016 3:20 am, muokattu 1 kertaa

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Jingle bells, jingle bells, oh yes the Christmas time is here, again. [KUOLLUT]

Viesti  Nana lähetetty Ke Joulu 09, 2015 9:25 am

Mika oli aina intoa täynä joulukuussa. Hän rakasti pakkasen kirpeää tuoksua aamuisin ja tykkäsi tehdä lumiukkoja puistoissa lasten kanssa. Tämä vuosi oli erityinen, koska hän oli saanut ystäväkseen Jaksonin ja tahtoi antaa tälle joululahjan. Hänellä oli lahja kahvilassa mukana kauniisti paketoituna ja hän oli odottanut koko pitkän päivän sen antamista, koska unohti antaa sen koulussa.
Lahjana oli itsetehtyjä suklaapipareita, vaikka Mika ei ollutkaan taitava leipomaan hän oli silti ne rakkaudella tehnyt. Mika oli varma, että Jackson pitäisi niistä todella paljon.
Hän oli kertonut lahjastaan työkavereileen innoissaan ja jopa muutamalle asiakkaalle.
Mika katseli ikkunasta ulos kiireisiä ihmisiä, jotka kantoivat paketteja ja samalla hän yritti arvailla mitä he olivat ostaneet. Iloisia lapsia juoksenteli sinne tänne ja Mikalle tuli todella lämmin olo.
Hän mietti mitä ostaisi isoveljeleen Hirokille joululahjaksi. Hiroki osti aina todella hyviä lahjoja ja tänä vuonna Mika tahtoi löytää niin hyvän lahjan, että saisi veljensä onnenkyyneliin.

Mika ei aluksi pitänyt jaksonista, koska tämä oli niin tunkeileva, mutta pian he löysivät yhteisen sävelen. Mika katsoi kelloa kokoajan odottaen vuoronsa loppumista, sitten hän juoksisi Jaksonin ovelle ja ojentaisi lahjansa tälle. Se oli hyvä suunnitelma! Mika alkoi epäröidä ja mietti, jos hän vain jättäisi lahjansa ovelle ja lähtisi pois. Jakson voisi ajatella, että se on salaiselta ihastukselta.Tämä oli vielä parempi idea!

Mika alkoi siivoamaan pöytiä ja mietti samalla veljensä lahjaa. Pian hän huomasi tutun henkilön istuvan kauempana pöydässä. Se oli Jakson! Mika säpsähti hieman, mutta hymyili, sitten tälle ja meni ottamaan tilausta tältä. Mika olisi halunnut vajota maan alle, koska nyt hänen piti keksiä uusi suunnitelma joululahjan varalle. Mika tervehti häntä lempeästi ja kirjoitti tilausta ylös.
Hän kertoi pääsevänsä pian töistä ja ennenkuin jaksoin oli ehtinyt sanomaan mitään Mika oli matkalla viemään tilausta ja vaikutti hermostuneelta.
Mika mietti kuumeisesti takahuoneessa miten antaisi joululahjan Jaksonille. Mika ei ollut koskaan aikaisemmin antanut lahjaa ystävälle, koska hänellä ei koskaan sellaisia ole ollut paljoa.
Hän päätti ryhdistäytä, otti paketin ja marssi Jaksonin luo ojentaen paketin.
avatar
Nana

Viestien lukumäärä : 9
Join date : 01.10.2015

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Jingle bells, jingle bells, oh yes the Christmas time is here, again. [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Pe Joulu 11, 2015 3:47 am

Jackson


Aivan niin kuin Jackson oli muistellutkin, Mika kertoi pääsevänsä pian töistä, ja se sai nuorukaisen nyökyttelemään hyväksyvästi päätään. Mitään hän ei ehtinyt tuohon kuitenkaan sanomaan, kun tyttö oli jo kadonnut hänen tilauksensa kanssa hieman hermostuneen oloisena.
Jackson kallisti hieman päätään kulmiaan kurtistaen miettiessään Mika noutoa käytöstä, mutta kohautti sitten kuitenkin olkiaan. Tuskin se mitään sen ihmeellisempää oli, ehkä Mikalla oli vain paljon asioita mielessään.

Tyytyväinen Jackson sai pian tilaamansa kahvin eteensä söpösti koristeltuna, kun toinen maid-tyttö sen hänelle toi, eikä nuorukainen voinut olla hymähtämättä itsekseen.
Vaikka hän piti paljon enemmän kaakaosta ja teestä (oli vain paljon koviksempaa juoda kahvia tuttujen seurassa tai julkisilla paikoilla), niin näin söpösti koristellun kahvin oli pakko maistua hyvältä.

Pian Mika ilmestyi taas hänen luokseen, edelleen hyvin hermostuneen oloisena, ja tytöllä oli tällä kertaa käsissään oikein sievästi koristeltu ja paketoitu lahjapaketti. Jackson tuijotti hetken aikaa yllättyneenä pakettia, jota hänen ystävänsä ojensi häntä kohti.
"Siis onks tää mulle?" Jacksonin oli pakko varmistaa, hän katsoi Mikaa yllättyneenä, mutta otti kuitenkin paketin vastaan. Hymy kohosi nuoren miehenalun kasvoille, kun hän katseli söpöä lahjapakettia kahvikupposensa vieressä.

"Voinko mä avata tän nyt, vai pitääkö mun odottaa jouluun asti?" Hän kysyi hyväntuulisen hymyn koristaessa hänen huuliaan, kun hän vilkaisi vieressään seisovan Mikan suuntaan. Häntä kiinnosti ihan hirveästi mitä paketissa oikein mahtoi olla, eikä hän ollut varma jaksaisiko edes odottaa jouluun saakka, vaikka Mika pyytäisi häntä niin tekemään.
Ehkä hän voisi avata paketin salaa jo aikaisemmin, mikäli Mika käskisi häntä avaamaan lahjan vasta jouluna?

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Jingle bells, jingle bells, oh yes the Christmas time is here, again. [KUOLLUT]

Viesti  Nana lähetetty Pe Joulu 11, 2015 10:48 am


Mika tunsi kuinka hänen sydämmensä jyskytti hullunlailla, kun hän ojensi pakettia. Hänen yllätyksekseen poika otti sen ilolla vastaan. Mika ei ollut uskoa että jakson todella hymyili saadessaan paketin häneltä. Mutta entä jos lahja on liian vaatimaton?!
Mika nyökkäsi hermostunena, kun poika kysyi onko paketti hänelle?
Mika ei ymmärtänyt miksi häntä hermostutti niin paljon? Ei häntä hermostuttanut antaa veljelleenkään joululahjaa, vaan se oli hauskaa nähdä toisen iloinen ilme. Joulu oli Mikan mielestä antamisen ja yhdessä olon aikaa ja silloin hän halusi kiittää veljeään lahjalla. Nyt hän tahtoi kiittää Jaksonia lahjalla. Kun Mika mietti näitä asioita hän hieman taas rentoutui ja sai katsekontaktin Jaksoniin.

Jakson kysyi voiko hän avata nyt paketin vai pitääkö hänen odottaa jouluun asti?
Mika tuijotti häntä hetken hiljaa ja mietti vastausta. Hän ei ollut varautunut tälläiseen kysymykseen, mutta toisealta hän tahtoi nähdä jaksonin ilmeen, kun tämä avaa paketin.
Muuten jakson voisi valehdella hänelle pitävänsä lahjasta ja oikeasti lahja olisi lentänyt suoraan roskakoriin. Mika oli hyvin kriittinen itseään kohtaan. Ennen hän epäili Hirokinkin tykkäämisen aitoutta, mutta oppi ajan kanssa, että hänelle kerrotaan totuus rehellisesti.
Hän oli tehnyt Hirokille muutaman rannekorun ( anteeksipyyntönä huonosta käytöksestä ) ja ajatteli nyt, että jos Jakson todella pitää hänen lahjastaan hän tekee tälle rannekorun ystävänpäivälahjaksi.

” Avaa se nyt ” Mika sanoi Jaksonille innoissaan, mutta hieman vielä hermostuneena.
Mika tunsi kuinka hänen sydämmensä taas alkoi jyskyttää ja hän katsoi pakettia kohti jännittyneesti.
Hän hetken melkein toivoi, ettei olisi antanut sitä Jaksonille.
avatar
Nana

Viestien lukumäärä : 9
Join date : 01.10.2015

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Jingle bells, jingle bells, oh yes the Christmas time is here, again. [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Ke Joulu 16, 2015 6:33 am

Jackson


Nuorukainen katseli odottavana Mikan suuntaan, kun hän odotti vastausta kysymykseensä, saiko hän avata lahjan jo nyt, vai oliko hänen tarkoitus odottaa jouluun saakka. Hän kyllä ehti vähän mielessään jo päättää, että hän kyllä avaisi lahjan joka tapauksessa tänään, sanoipa Mika mitä hyvänsä - ihan kuin hän muka jaksaisi odotella jouluun saakka, kun siihen kuitenkin oli vielä reilu viikko!

Innostunut hymy kuitenkin levisi Jacksonin kasvoille, kun Mika kehotti häntä avaamaan paketin nyt heti. Häntä ei tarvinnut kyllä kahta kertaa käskeä ja näppärin sormin nuorukainen ryhtyi näpertämään lahjapakettia auki.
Avatessaan pakettia hänen nenäänsä leijaili ihanan jouluinen pipareiden tuoksu ja nätisti paketoidusta lahjasta paljastui rasiallinen söpösti koristeltuja suklaapipareita, selvästi itsetehtyjä.
Jackson näytti hetken aikaa aidosti yllättyneeltä ja ehkä vähän hämmentyneeltäkin. Oliko Mika ihan totta nähnyt sen vaivan, että tuo oli leiponut hänelle itsetehtyjä suklaapipareita? Kun tyttö olisi voinut päästä paljon helpommalla vai nostamalla hänelle jotain kaupasta.

"Leivoitko sä nää ihan oikeesti itse?" Jackson kysyi kohottaen jälleen katseensa vieressään olevaan Mikaan.
Nuorukainen huomasi olevansa jopa hivenen liikuttunut tästä ystävänsä eleestä, sillä tottakai itsetehdyt herkut olivat paljon parempia ja arvokkaampia kuin mitkään kaupasta ostetut jutut - itsetehdyissä oli aina enemmän tunnetta mukana.
"Kiitos, ei vitsi, mä en tiennytkään että sä osaat leipoa näin hyvin!" Poikaa nauratti ja hyväntuulisena hän nappasi yhden suklaapiparin käsiinsä - pitäisihän hänen maistaa niistä, kun Mika oli ne vartavasten hänelle tehnyt.

Suklaapipari maistui todella hyvältä, suklaan maku sopi siihen loistavasti. Jackson ei muutenkaan ollut mikään tavallisten pipareiden ystävä, sillä hänen mielestään ne olivat niin tavallisia ja vähän tylsiäkin, mutta suklainen sivumaku toi siihen ihanan vivahteen.
Jackson söi tyytyväisenä käsissään olleen piparin ja loi Mikaan todella tyytyväisen katseen.
"Kiitti, nää on tosi hyviä! Sä oot tosi hyvä leipomaan", hän kiitteli vilpittömästi lahjastaan oikein tyytyväisenä ja hän ihan totta tarkoitti joka sanaa.

"Mulla ei kyllä oo sulle vielä mitään lahjaa, mut mä aion kyllä keksiä sulle jotain kivaa", Jackson jatkoi alkuun vähän pahoittelevaan sävyyn lahjan puuttumisesta, mutta loppua kohden hän taas innostui, aikeinaan ihan totta keksiä Mikalle jonkun kivan lahjan kiitokseksi pipareista.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Jingle bells, jingle bells, oh yes the Christmas time is here, again. [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa