Vähän ohjeistusta blogitoimintaan

Siirry alas

Vähän ohjeistusta blogitoimintaan

Viesti  Maya lähetetty La Loka 31, 2015 5:27 am

Tässä kategoriassa on siis mahdollista pitää blogia hahmosi näkökulmasta, mikäli tämmöinen toiminta kiinnostaa ja jos hahmosi on bloggaamisesta kiinnostunut.

Tarkoituksena olisi tehdä halutessaan tämän kategorian sisään bloggaamisesta kiinnostuneille hahmoille jokaiselle omat topicit, mutta mikään pakko ei tietenkään ole - tämä on vapaaehtoista toimintaa, mikäli haluat uppoutua hahmosi sielunelämään ja mieleen entistäkin syvemmin, ja miettiä mitä hahmosi päässä oikein mahdollisesti liikkuu.

Esimerkkinä toimikoon mun oma hahmoni Chieri, sillä neitokainen rakastaa bloggaamista.

Eli Chierille tekisin siis oman topicin, jonka otsikoksi voisin laittaa juurikin tuon blogin nimen (eli kun oikeasti pidät omaa blogia esimerkiksi bloggerissa, niin blogillehan pitää aina keksiä oma nimi!) ja sulkuihin sitten hahmon nimi, jotta heti otsikosta näkee kenen blogi on kyseessä.
Esim. "LOOK PRETTY, PLAY DIRTY (Chieri)" ja ensimmäiseen viestiin voisin kirjoittaa Chierin näkökulmasta vähän esittelyjä tytöstä itsestään ja hänen kiinnostuksistaan, aivan kuten blogiin yleensäkin kirjoitetaan vähän esittelyjä kirjoittajasta itsestään.

Eli "blogia" tulisi siis kirjoittaa hahmon näkökulmasta, aivan kuin olisit itse kyseinen hahmo!
Sitä ei siis tarvitse kirjoittaa tarina-muodossa niin kuin pelivuoroja, vaan pikemminkin minä-muodossa hahmon näkökulmasta.

Ja sinne saisi sitten kirjoitella uusia viestejä (jotka olisivat ikään kuin aina uusia postauksia, ihan niin kuin oikeissakin blogeissa) IHAN mistä asioista tahansa, mitkä nyt tuntuvat sellaisilta mistä hahmolla olisi jotain sanottavaa.
Sinne voi myös lisätä uusia kuvia (koska sehän nyt on ihan selvä juttu, että hahmoista löytyy aina ihan sikana kivoja kuvia, mutta kun kaikkia ei vaan voi laittaa hahmoesittelyyn, kun ei ne mahdu!), niin niitä voisi sitten postailla sinne hahmon omaan blogiin.


ESIMERKKI postaus Chierin blogista!


-----------------------------------------


yo people! tuli taas käytyy salilla ja nyt  voin olla ylpee ittestäni rankan treenin jälkeen ;)
see ya soon again!
xoxo, Chie ♡


------------------------------------------


Eli tuohon tyyliin saisi tosiaan sitten täyttää sitä hahmon blogia ihan miten itse haluaa ja se toimisi siis samalla myös vähän jonkinlaisena päiväkirjana, jonne voi keksiä asioita, joita hahmolle on milloinkin tapahtunut, vaikkei kaikkia juttuja todellakaan aina pysty/jaksa pelata.
Blogin voisi siis myös linkittää hahmon esittelyyn!

Mikäli tämän tyylinen blogin pitäminen ei miellytä omaa silmää, niin tietysti on aina mahdollista tehdä hahmolle ihan oikea blogi, jolle sitten teet oman topicin ja linkität blogin sinne - tässä tapauksessa kaikki blogitoiminta tapahtuukin sitten siellä oikean blogin puolella, eikä siinä omassa topicissa.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa