Jongsu "Sims" Sim

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas

Jongsu "Sims" Sim

Viesti  Maya lähetetty Ti Tammi 17, 2012 6:22 amhands up, everybody look at me,
i got it oh neodo nareul wonhaji it goes down down downNimi: Jongsu Sim
Lempinimet: Sims
Ikä: 27.2.1994 (22-vuotias)
Sukupuoli: mies

Sakurako High: opiskeli vuosina 2011-2014.
Luokanvalvojana toimi Miyoun Kan.
Valinnaiset oppiaineet olivat kuvaamataito, maantieto ja kemia.
Jatko-opinnot: ei vielä tiedä mitä elämältään haluaa, joten ei vielä toistaiseksi ole hakeutunut opiskelemaan.

Työpaikka: päätettyään pitää välivuoden ja punnita vaihtoehtojaan, Simsille tarjottiin työpaikkaa Makin ja tämän sisarusten omistamasta kahvilasta, joka toimii iltaisin baarina, sillä vakioasiakkaana Sims on tuttu naama niin Makin sisaruksille kuin asiakaskunnallekin.

Seks. suuntautuminen: bi
Siviilisääty: sinkku

Asuminen: valmistumisen jälkeen Simsin isosisko tarjoutui ottamaan pikkuveljensä luokseen asumaan, ainakin niin pitkäksi aikaa, kun Sims vain viihtyisi. Sisarukset välit ovat huomattavasti lämmenneet väärinkäsitysten ja välien selvitelyjen jälkeen ja nuorukaisen isosisko haluaa hyvittää asiaa pikkuveljelleen.
Asunto on tilava kolmio 10-kerroksisen kerrostalon seitsemännessä kerroksessa, asunnossa on tilavat huoneet sekä avara olohuone ja keittiö, kylppäri kylpyammeineen kaikkineen. Asunto sijaitsee Shibuyassa.
>>Simsin huone<<


p e r h e s u h t e e t

Simsin perheeseen kuuluu yksinhuoltajaisä sekä muutaman vuoden vanhempi isosisko, joka  ei asu enää kotona. Perheen äiti kuoli auto-onnettomuudessa kymmenen vuotta sitten ja tuon tapahtuman jälkeen perheen elämä muuttui aika radikaalisti.
Isä muuttui rakastavasta perheenisästä alkoholia kittaavaksi hirviöksi, joka ei nyrkkiensä iskuja turhaan säästele. Ei mies koko aikaa ole tuo raakalainen, vaan tällä on myös parempiakin hetkiä. Mutta yleensä alkoholin vaikutuksen alaisena mies ei voi hallita käytöstään ja perheen lapset ovat aina kärsineet seuraukset. Mies ei ole koskaan  päässyt vaimonsa kuolemasta yli.

Isäänsä Simsin välit ovat siis huonot ja nuorukainen viettääkin mahdollisimman vähän aikaansa tämän lähettyvillä.
Isommaksi kasvettuaan hän on sentään pystynyt pitämään puolensa, Sims kun on perinyt isokokoisuutensa isältään ja tätä nykyä alkoholin turruttama mies jäisi hänelle kevyesti kakkoseksi, jos tilanne oikeasti menisi siihen pisteeseen saakka.

Nuorempana Sims oli todella läheinen isosiskonsa kanssa, he lohduttivat toisiaan ja olivat toistensa tukena, mutta yläasteen ja lukion alkupuoliskon välillä oli ajanjakso, jolloin Sims oli isosiskolleen katkera siitä syystä, kun tämä muutti pois kotoa, jättäen Simsin kahdestaan isänsä kanssa.
Nykyään he ovat taas huomattavasti lähentyneet, kun Simsille selvisi, että hänen isosiskonsa oli muuttanut pois voidakseen tehdä töitä ja ansaita rahaa pikkuveljensä opiskeluja varten - työt ovat suurimmaksi osaksi olleet jopa ala-arvoisia ja jotain voi päätellä jo siitäkin, että isosiskon ammatti-kohdassa lukisi ensimmäisenä sanat strippari ja maksullinen seura.
Viimeisen vuoden aikana Sims on pitänyt isosiskoonsa ahkerammin yhteyttä ja kun nainen kuitenkin asuu Tokiossa

Sims on tyytyväinen saadessaan asua koulun asuntolassa, sillä se on paljon parempi paikka hänelle kuin tuo niin-sanottu 'koti'.who am i, can u see me now
who am i, look at me now


l u o n n e

Sims on pääasiassa luonteeltaan peruskapinallinen nuori. Mukaan mahtuu toki paljon muutakin ja erilaisia puolia, kaikkea ei voi tiivistää  yhteen lauseeseen. Simsillä on joka tapauksessa harvinainen kyky joutua ongelmiin ja pulaan tuon tuosta - liekö tämä sitten suurimmaksi osaksi huonon kotikasvatuksen syytä, varsinkin kun isä on mitä on.
Sims ei kuitenkaan pohjimmiltaan ole paha, päinvastoin. Nuorukaisella on aina tarvittaessa sydän paikallaan, vaikkei tätä aina uskoisi, kun ottaa huomioon kuinka hän käyttäytyy koulussa ja ystäviensä seurassa.

Joka tapauksessa - Sims ei ole pohjimmiltaan paha, nuorukaisen käyttäytyminen vain riippuu suurilta osin seurueesta. Hänellä on tapana toimia porukan mukana sen suuremmin seurauksia  miettimättä, varsinkin jos kyseessä on joku hänen parhaan ystävänsä Creamin keksimä juttu. Cream onkin suurimmaksi osaksi syypää Simsin maineeseen kauheana koulukiusaajana ja riidanhaastajana.
Ei Sims toki tästä ystäväänsä syytä, itse hän aina lähtee mukaan tämän tempauksiin, vaikka voisi ihan yhtä hyvin kieltäytyä. Mutta kuten vanha sanonta menee, ystävää ei jätetä missään tilanteessa. Näinpä Sims on ajautunut vähän väärille teille.

Simsillä on paha maine koulukiusaajana, mikä tietysti sopii kuvaan, kun  miettii hänen astetta pelottavampaa ulkomuotoaankin. Nuorukaisella itsellään tosin ei ole mitään henkilökohtaista ketään heidän porukkansa uhria kohtaan, mutta koska hän sattuu kuulumaan Creamin parhaimpiin ystäviin, niin porukan mukana tulee tehtyä kaikenlaista.
Yksin ollessaan Sims ei jaksa vaivautua erityisemmin piinaamaan ketään, sillä häntä ei vain yksinkertaisesti kiinnosta. Hän suhtautuu kanssaopiskelijoihinsa melko välinpitämättömästi, elleivät nämä sitten kuulu selkeästi heidän porukkaansa.
Kaveriporukassaan Sims taas elää huoletonta elämää, ottaen rennosti ja suhtautuen asioihin ehkä vähän turhankin välinpitämättömästi. Ei siis ihme, että hän saa itsensä aina sotkettua mukaan ties mihin.

Tältä nuorukaiselta löytyy kuitenkin syvältä sisimmästään se pehmeämpikin puoli, sen esille saamiseen tarvitaan vain oikeanlainen henkilö, joka osaisi käsitellä Simsiä ja saisi hänet avautumaan asioistaan. Sims on oppinut patoamaan kaiken sisälleen - kiitos kotiolojensa  - mistä syystä tällä on yleensä koko ajan tämä kova kuori esillä.

Lukiovuosien aikana Sims on löytänyt itsestään uusia puolia ja ensirakkautensa ansiosta hän on huomannut osaavansa oikeasti välittää toisista ja pystyvänsä tekemään näiden puolesta melkein mitä tahansa.
Varsinkin erinäiset tilanteet Makin ja Keyn seurassa ovat opettaneet hänestä ehkä astetta paremman ihmisen.all night long give me the G,
i got the D, give me the M,
i got the G.D.M

Kuvissa: SIMS (M.I.B.)


u l k o n ä k ö

Sims pistää porukasta helposti silmään pituutensa ansiosta, sillä nuori mies on ikäisekseen melkoisen pitkä. Hän on myös melko lihaksikas ja harteikas ja nuorukainen omaakin varsin hyväkuntoisen vartalon, vaikkei Sims varsinaisesti mitään erityistä treenaamista harrastakaan. Ison kokonsa vuoksi joku lyhyempi ja sirompi voisi sanoa Simsiä massiiviseksi, muttei nuorukainen oikeastaan massiivinen ole - se vain voi tuntua siltä lyhyempien mielestä, kun verrataan 185cm pituiseen ja 75 kiloiseen Simsiin.

Sims ei ole ihan tavallinen perinteinen nättipoika, vaan nuorukainen omaa melko teräväpiirteiset ja kulmikkaat kasvot, joita koristaa yleensä ilme, jonka joku voisi tulkita vihaiseksi tai ärtyisäksi. Se on hänen perusilmeensä, minkä kevyesti kurtistuvat kulmat ja siihen yhdistetyt jämäkät kasvot saavat aikaan, vaikkei nuorukainen todellisuudessa olisikaan millään tapaa ärtynyt. Tämä yhdistettynä nuorukaisen kokoon voi jonkun mielestä olla hyvinkin pelottavaa.
Simsillä on luonnostaan mustat hiukset ja hänen tavaramerkikseen on noussu jonkinlainen irokeesin tapainen kampaus, kun sivut on yleensä aina ajeltu siiliksi ja keskelle jätetty pidempi hiuskaitale, joka on ulottunut otsalta niskaan. Vaihtelun vuoksi Sims on tätä nykyä antanut hiustensa kasvaa hieman pidemmiksi sivuiltakin, vaikka kyllästyttyään hän pystyy ne helpost itaas kynimään siiliksi - tukka kasvaa nopeasti joka tapauksessa takaisin.
Yleensä nuorukainen muotoilee hiuksensa kevyesti eteenpäin pystyyn, jotta latvat jäävät vinosti kehystämään hänen kasvojaan tai jos hän on vain aamulla laiska hiustensa suhteen, niin hän saattaa vain kiskaista lipan päähänsä.

Nuorukaisen pukeutumistyyli on melko yksinkertainen, mutta sitäkin tyylikkäämpi. Vapaa-ajalla Simsin pukeutuminen riippuu siitä haluaako hän antaa itsestään rennon vai tyylikkään vaikutelman (hän tosin onnistuu olemaan tyylikäs myös rennossa lookissaan). Sims viihtyy rennoissa, kevyesti roikkuvissa farkuissa ja yhtä rennoissa paidoissa - yleensä joko t-paita, kauluspaita tai huppari, edellä mainittujen yhdistelmiä myös löytyy.
Kun Sims haluaa esitellä vähän tyylikkäämpää puoltaan, hän yhdistää mielellään asuihinsa tyyliteltyjä puvun takkeja. Aurinkolasit tietysti kruunaavat kaiken.

m u u t a
- rakastaa lojua juoksevan veden alla pidempiäkin aikoja kerrallaan.
- Sims rakastaa räppäämistä ja nuorukainen pyöriikin Creamin ja muiden kavereidensa kanssa kaupungin hiphop-piireissä - tosin eri porukassa ja eri 'tukikohdassa' kuin Zico ja kumppanit. Heidän porukkansa tunnetaan nimellä M.I.B. mikä on lyhenne sanoista Mega Interesting Bastards.


HAHMOPALKINNOT:
- Vuoden Badass 2013 (3. sija)
- Vuoden Kovin Juhlija 2013 (jaettu 3. sija)


v i d e o t
SIMS - Hands Up
M.I.B - CelebrateSims ja hänen isosiskonsa koira! :D


s u h t e e t

Kiseok "Cream" Kim
Simsin paras ystävä ja yhdessä kaksikko onkin muiden kavereidensa kanssa ne koulun pahimmat kiusaajat.  Creamin seurassa Simsin on helppo unohtaa kaikki muu ja vain rentoutua ja pitää hauskaa. Kaksikko on tuntenut toisensa kuutisen vuotta. Heillä on ollut ensitapaamisesta lähtien sanaton yhteisymmärrys ja Cream sai tempaistua Simsin samantien touhuihinsa mukaan.

Maki Goto
Sims tutustui Makiin Creamin kautta ja tyttö onkin osa heidän jengiään. Suhdetta tosin on melko vaikea kuvailla ja välillä Sims on saanut ihan tosissaan miettiä, että miksi ihmeessä Makin kaltainen tyttö haluaa kulkea koulun pahimpien kiusaajien seurassa. Maki on Simsille jonkintasoista siskomateriaalia, jota hän on valmis puolustamaan viimeiseen hengenvetoon.
Makista on kehkeytynyt Simsille jonkinlainen tukipilari ja henkilö, jolle hän pystyy uskoutumaan - aina ei tarvita sanoja siihen, riittää sekin, että hän pystyy näyttämään tunteensa avoimesti tytön seurassa.

Kibum "Key" Kim
Simsin ex-poikaystävä. Alkujaan kaksikon välit olivat samalla tasolla kuin Creamin ja Keyn - eli paljon kiusaamista Keyn suuntaan - mutta erään tapahtuman jälkeen kaksikon välillä alkoi tapahtua muutosta, joka muuttui ensin välinpitämättömyydestä vastenmielisyydeksi ja vihaksi, ja sitä kautta sitten pikkuhiljaa ihastukseksi.
Key oli Simsille itse asiassa paljon tärkeämpi, kuin mitä mustahiuksinen nuorukainen itsekään oli vielä tajunnut, sillä Sims uskalsi uhmata parasta kaveriaan ja suorastaan laittaa tähän välit poikki Keyn takia.
Key ja Sims erosivat ennen joulua 2012, kun Key oli lähdössä vuodeksi vaihtoon New Yorkiin ja tuo lemppasi Simsin ennen sitä.

Jiho "Zico" Woo
Ihminen, jota Sims ei vain voi sietää. Zico ja Kyung porukkoineen ovat Simsin ja Creamin  pahimpia vihollisia asiassa kuin asiassa ja näillä onkin erinäisiä valtataisteluita niin koulussa kuin rap-piireissä. Sims ja Zico olivat lapsena kavereita keskenään aina kolmanteen luokkaan saakka, kunnes Zico feidasi Simsin muiden kavereidensa takia.

Kyung Park
Melko mitäänsanomaton tapaus, mutta Zicon parhaana ystävänä Kyung on aivan yhtä suuri vihollinen ja kilpailija Simsille ja Creamille kuin Zico itsekin.

Hyosung Jeon
Simsin lapsuuden ensi-ihastus, kun hän, Zico ja Hyosung olivat vielä kavereita keskenään. Hän ei koskaan kertonut tytölle tykkäämisestään, sillä Hyosung oli lapsesta saakka ihastunut Zicoon.
Sims on edelleenkin jossain määrin syvällä sisimmässään katkera tytölle siitä, että tämä unohti heidän ystävyytensä niin nopeasti Zicon takia, kun Zicolla ja Simsillä meni välit poikki. He eivät ole pitäneet mitään yhteyttä toisiinsa sen jälkeen, kun Hyosung meni Zicon mukana silloin kun he lakkasivat olemasta ystäviä.

Hankil "5zic" Kim
Simsin kämppis ja kaksikko tulee oikein hyvin toimeen keskenään. 5zic kuuluu vapaa-ajallakin heidän - hänen ja Creamin - porukkaan.
He tutustuivat ensimmäisen vuoden alussa, kun heidät pistettiin asumaan samaan huoneeseen ja Sims on moneen otteeseen saanut kiitellä hyvää tuuriaan huonetoverin suhteen.

Satsuki Shimabukuro
Kaunis ja fiksu tyttö, johon Sims tutustui vähän paremmin kesällä 2013, kun hän joutui kuluttamaan ison osan hyvin ansaitusta kesälomastaan opiskelun parissa, sillä hän oli reputtaa erään kurssin.
Satsuki antoi hänelle opettajan pyynnöstä tukiopetusta ja tytön ansiosta Sims pääsi uusintakokeesta läpi.
Kesän aikana kaksikon välit lämpenivät hyvää vauhtia ja siinä syksyn pakeilla he alkoivat enemmän tai vähemmän virallisesti deittailla. Sims ei kuitenkaan ole kunnolla toipunut edellisestä suhteestaan (mitä hän ei kyllä ole Satsukille mainostanut).
Kaverikuva Simsistä ja Creamistä ! :D


Kaverikuva Simsistä ja Makista! PEACE, BITCHES. (Destien muokkaama kuva :D)


p e l i t


►  I'm not doing this for you      ||      torstai 19.1.2012    •    Key (Shui)
Sims vietti yksin iltaansa keskustassa ja matkalla takaisin asuntolalle hän sattuu vahingossa törmäämään Keyhin (joka sattuu olemaan yksi hänen ja Creamin kiusaamisen kohteista), jota epämääräinen kolmikko ahdisteli. Sen kummempia ajattelematta Sims auttoi toisen pulasta.
[ V A L M I S ]


►  What's wrong with you?      ||      perjantai 27.1.2012    •    Cream (Shui)
Cream on palannut kouluun sairastelun jälkeen ja päivän toiseksi viimeisen tunnin jälkeen kaksikko näkee käytävällä Keyn ja tietenkään Cream ei voi pitää turpaansa kiinni. Sims ei kuitenkaan jostain syystä lähde kiusaamiseen mukaan, mikä saa Creamin melkeinpä huolestumaan.
[ V A L M I S ]


►  I hate you.      ||      torstai 2.2.2012    •    Key (Shui)
Sims on vetäytynyt katolle omaan rauhaan ja kukas muukaan kuin Key pelmahtaa paikalle, mikä saa muutenkin kireänä olevan Simsin menettämään malttinsa ihan täysin. Kauhea riita ja huuto päättyy lopulta kaksikon voimakkaaseen suudelmaan, joka ei varsinaisesti selvennä kummankaan ajatuksia, päinvastoin.
[ V A L M I S ]


►  Is this really happening?      ||      lauantai 18.2.2012    •    Key (Shui)
Sims on hieman vastahakoisesti myöntänyt itselleen olevansa pitkästä aikaa ihastunut ja tällä kertaa kohteena sattuu tietenkin olemaan Key. Mustahiuksinen nuorukainen on päätynyt lyhyen koulupäivän jälkeen koulun liikuntasaliin heittelemään koripalloa, kun kukas muukaan kuin Key sattuu paikalle ja pienen riidanpoikasen jälkeen Sims täräyttää ilmoille voivansa suudella Keytä uudestaankin.
Kaksikko jakaa keskenään tällä kertaa aivan toisenlaisen suudelman kuin se katolla jaettu suorastaan väkivaltainen tapaus.
[ V A L M I S ]


►  You'll be so dead.      ||      maanantai 20.2.2012    •    Cream & Key (Shui)
Sims on kerrankin heti aamutuimaan ajoissa liikenteessä ja kouluun päin kävellessään hän sattuu törmäämään Creamiin ja muihin kavereihinsa, jotka ovat piirittäneet Keyn melko ilkeän näköisesti. Alkuun Sims yrittää teeskennellä mahdollisimman huoletonta, mutta sitten paljastuu, että Cream on sattunut näkemään hänen ja Keyn lauantaisen suudelman ja Cream pakottaa Simsin tekemään päätöksensä: joko Sims jatkaisi samaan malliin ystävänsä porukassa ja unohtaisi Keyn tai muuten he eivät olisi enää missään tekemisissä Simsin kanssa.
Sims päätyy valitsemaan Keyn.
[ V A L M I S ]


►  You can eat with us!      ||      tiistai 28.2.2012    •    Key, Cream & Junhyung (Shui), Gina & Zico (Maya)
Simsin ja Creamin välit ovat jatkuneet huonoina. Mustahiuksinen nuorukainen ilmestyy pitkästä aikaa koulun ruokalaan, aikeenaan vain ostaa nopeasti itselleen jotain syötävää. Key kuitenkin ilmaantuu Simsin läheisyyteen ja käytännössä pakottaa Simsin liittymään heidän seuraansa syömään. Cream huomaa tilanteen ja irokeesihiuksinen nuorukainen ei varsinaisesti ilahdu huomatessaan ex-ystävänsä hengailevan näinkin avoimesti koulun luusereiden joukossa.
[ V A L M I S ]


►  Solving things like men.      ||      lauantai 17.3.2012    •    Cream (Shui)
Lukuvuoden ja koeviikon viimeinen päivä ennen lomaa ja Sims on lähdössä koululta, kun Cream yllättäen pysäyttää hänet aikeinaan jutella. "Juttelu" päättyy vuosisadan nyrkkitappeluun, mikä puhdistaa tehokkaasti kaksikon välejä. Ennen lähtöään Cream tokaisee, että Sims on vapaa tekemään mitä hän itse haluaa.
[ V A L M I S ]


►  Be my girl.      ||      lauantai-ilta 17.3.2012    •    Key (Shui)
Tapeltuaan Creamin kanssa, Sims on pyöritellyt asioita mielessään ja hän pyytää Keytä tapaamaan hänet läheisessä puistossa. Ilta päättyy varsin lämpimissä merkeissä, kun mustahiuksinen saa haluamansa sanottua.
"Haluutko sä seurustella mun kaa?"
[ V A L M I S ]


►  Hey, party is already over      ||      torstai-ilta 29.3.2012
Yhden pelivuoron visiitti. Sims on aikaisemmin illalla feidannut kaverinsa ilmoittamalla, ettei hän osallistukaan näiden illanviettoon, vaan hän viettää mieluummin aikaansa Keyn kanssa. Cream soittaa vihaisen kännipuhelun Simsille.


►  Definitely the most hilarious thing ever      ||      lauantai 14.4.2012    •    Cream & Key (Shui)
Sims on pitkästä aikaa lähtenyt ryyppäämään tutulla kaveriporukalla Makin ja tämän siskojen omistamaan baariin. Hyvin alkanut ilta saa Simsin kannalta varsin epämiellyttävän käänteen, kun hänen ja Creamin hyvä ystävä Doojoon päättää lyöttäytyä heidän seuraansa ja tiedustella Simsiltä vähän homoseksin saloista. Kaksikolle selviää, ettei Simsin ja Keyn suhteessa ole tapahtunut vielä mitään niin intiimiä ja tottakai asiasta täytyy sitten repiä hupia ihan kunnolla.
[ K U O L L U T ]


►  All the heartbreaks doesn't make a sound.      ||      perjantai 21.12.2012    •    Maki (Destie), Cream (Samirix)
Key on jättänyt Simsin tylysti ilmoitettuaan lähdöstään vuodeksi vaihtoon ja Sims sai ensimmäistä kertaa kokea, miltä särkynyt sydän tuntui. Hyvänä ystävänä Maki juotti Simsin hirveään humalaan ja sai kaivettua nuorukaisen tunteet väkisin esille. Loppuyö meni lohduttelun, silittelyn, halailun, oksentelun ja itkemisen merkeissä.
[ V A L M I S ]


►  So, this summer we're going to see each other a lot?      ||      torstai 1.8.2013    •    Satsuki (sev)
Sims on reputtamassa historiankurssin ja maikka järjestää hänelle tukiopettajan kesän ajaksi, sillä hän on uhannut, että mikäli hän ei pääsisi uusintakoetta läpi loman jälkeen, hän joutuisi käymään koko kurssin uudestaan keväällä, kun kaikki muut valmistuvat.
Sims on kaikkea muuta kuin innoissaan pilatusta kesälomastaan ja hän tapaa ensikertaa Satsukin, joka on hänen tuleva tukiopettajansa.
[ K U O L L U T ]


►  Good to be back      ||      torstai 1.5.2014    •    Key (Shui)
Key on palannut vaihtovuotensa jälkeen takaisin, Sims ja Key törmäävät sattumalta toisiinsa asuntolalla ensimmäistä kertaa heidän vuoden takaisen eronsa jälkeen. Tunnelma on vähän vaivaantunut ja haikea, kupla kuitenkin särkyy, kun Satsuki ilmaantuu paikalle ja esittelee itsensä Keylle Simsin tyttöystävänä.
[ V A L M I S ]


►  "You’re a bird in the water, I’m a fish on the ground - can we please talk about it, ok?"      ||      torstai 1.5.2014    •    Key (Shui)
Sims on aloittanut työnsä Makin sisarusten kahvila/baarissa, hän ja Key eivät ole puhuneet toisilleen sitten tammikuun. Kohtalo puuttuu selvästi peliin ja Key astumaan sisään kahvilaan Simsin työvuorolla.
[ K U O L L U T ]


___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa