For the love of god, will you bite your tongue before I make you swallow it [KUOLLUT]

Siirry alas

For the love of god, will you bite your tongue before I make you swallow it [KUOLLUT]

Viesti  sienis lähetetty Su Elo 02, 2015 7:20 am

// Maya & Jackson tänne päin! //

Sunnuntai 2.8.2015

Hua Song

Sakurako High'n kesäloma oli alkanut viikko sitten ja suuri osa oppilaista oli jo suunnannut kotiin päin - kuka nyt haluaisi viettää lomansa paikassa joka muistuttaa järkyttävistä määristä läksyjä ja päälle painavista kokeista jotka määrittelevät koko loppuelämäsi. Vaikka kuumimmat kesäpäivät olivat jo menneet, ulkona oli yhä melko lämmin ja kaunis iltapäivän aurinko houkutteli viettämään aikaa raittiissa ilmassa. Niinpä asuntolassa oli mukavan hiljaista suurimman osan jo lähdettyä lomaksi kotiin ja osan hengaillessa ulkona.

Toisen kerroksen oleskelutilassa oli rauhallista. Joku oli avannut ikkunat joten ulkoa kuului hiljaista puheensorinaa ja muita elämän ääniä mutta muuten huoneessa oli lähes täydellinen hiljaisuus. Hua istui pehmeällä sohvalla jalkojensa päällä piirrustuslehtiönsä puoleen kumartuneena. Sisälläkin oli yllättävän lämmin joten pojalla oli päällään vain väljä, valkoinen t-paita ja mustat polvipituiset shortsit. Hän oli parhaillaan täydentämässä joitakin vanhoja luonnoksia joita suurin piirtein kaikki hänen lehtiönsä olivat täynnä - Hua ei yleensä osannut tehdä mitään valmiiksi, ellei kyse ollut esimerkiksi koulussa tehdystä työstä joka oli pakko jättää lopulta arvioitavaksi vaikka hän olisi miten yrittänyt venyttää deadlinea. Normaalisti Hua kuuntelisi musiikkia piirtäessään, mutta juuri nyt hän halusi vain nauttia mukavasta hiljaisuudesta, joka oli harvinaista asuntolan oleskelutiloissa. Joskus hän on yrittänyt oleilla siellä vähän aikaa, sillä huone on mukavan avara ja sohvat ovat pehmeät, mutta loppujen lopuksi hänen on aina ollut pakko painua takaisin huoneeseensa sillä jatkuva melu ei tee hänelle hyvää - eikä varsinkaan sen aiheuttajille jos Huasta on kyse.

Huankin oli tarkoitus lähteä kotiin kesäloman alettua, mutta päättikin toisin äitinsä soitettua ja pidettyä pitkän saarnan siitä miten hän päätyisi roskakuskiksi jos ei parantaisi arvosanojaan. Hua oli lyönyt luurin korvaan ja ajatteli pysytellä vielä jonkin aikaa asuntolalla ennen kuin viitsisi raahautua kotiin kuuntelemaan toisen saarnan vanhempien kunnioittamisesta. Jos hänen ei tarvitsisi käydä auttelemassa äitinsä ja isovanhempiensa ravintolassa Hua saattaisi hyvinkin viettää melkein koko loman asuntolalla.

// aaaa toivottavasti kelpaa! //
avatar
sienis

Viestien lukumäärä : 156
Join date : 11.11.2011
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: For the love of god, will you bite your tongue before I make you swallow it [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Su Elo 02, 2015 11:48 am

// here we are ! :---D //

Jackson


Hyvinkin ansainnu kesäloma oli alkanut noin viikko sitten ja suurin osa oppilaista oli lähtenyt kuka minnekin - osa koteihinsa vanhempia tai sukulaisia moikkaamaan, osa reissaamaan ulkomaille ja loput jonnekin.
Jackson oli periaatteessa myöskin lähtenyt kotiinsa vanhempiensa ja pikkusiskonsa luokse, mutta koska hänen perheensä ei asunut kovin kaukana, tuppasi hän käymään asuntolalla melkein jokatoinen päivä ihan vain katsomassa, oliko siellä ketään juttukaveriksi tai ylipäätään seuraksi kelpaavaa paikalla.

Koska ulkona oli kerrassaan nätti ja muutenkin lämmin päivä, oli Jackson kiskaissut mustan printtikuvioisen t-paidan ja siniset hiekkapestyt ja revityt polvipituiset farkkushortsit ylleen sekä mustat kuluneet lenkkarit jalkaansa, ja olipa musta cäppikin oli löytänyt tiensä hänen lyhyiden tummien sortuviensa peitoksi, ja hän oli päättänyt lähteä ulos.
Nuorukainen oli tunkenut nappikuulokkeet korvilleen ja siinä hölkätessään pitkin katuja hän kuunteli puhelimestaan vanhoja Black Eyed Peasin hittibiisejä. I Gotta Feeling oli ollut vuosia sitten yksi hänen suosikkibiiseistään, jota hän oli kuunnellut aina lenkkeillessään, ja edelleenkin tuo kyseinen kipale sai aikaan mitä mainioimman fiiliksen ja tuntui hyvältä juosta sen tahtiin.

Kappaleet ehtivät vaihtua moneen kertaan hänen hölkätessään tietä pitkin eteenpäin ja eikä mennyt kovinkaan kauan, kun hän huomasikin olevansa taas Sakurako Highin asuntolan luona.
Jackson nykäisi ulko-oven auki kuin kotonaan ja lampsi sisälle, antaen askeleidensa johdattaa suoraan ensimmäisessä kerroksessa olevan juoma-automaatin luokse, josta pystyi ostamaan erilaisia tölkkijuomia. Kävellessään hän kaiveli farkkushortsiensa taskusta pari kolikkoa ja työnsi ne koneeseen, valikoi hetken aikaa, mutta päätyi kuitenkin painamaan nappulaa cokiksen kohdalta - sitä hän osti aina muutenkin ja hyväksi todettua juomaa oli vaikea vaihtaa.
Kun mitään ei tapahtunut hetkeen, ei vaikka Jackson painoi nappulaa useamman kerran, oli nuorukainen jo menettää malttinsa menetettyjen hilujen vuoksi ja hän läimäyttikin masiinaa vähän kovemmalla kädellä, jolloin kone sylkäisikin ulos tölkin... ja toisenkin.
Ohikiitävän hetken ajan Jackson tuijotti ilmeettömänä kahta cokistölkkiä, mutta kohautti sitten olkiaan ja nappasi molemmat mukaansa.

Ensimmäisen kerroksen oleskelutilassa ei näyttänyt olevan ketään, ainakin mitä Jackson nopealla vilkaisulla ehti päätellä, niinpä hän suuntasi askeleensa suoraan toiseen kerrokseen vieviin portaisiin ja kipusi ne ylös itsekseen hiljaa hyräillen kuulokkeista kuuluvan biisin mukana.
Toiseen kerrokseen päästyään Jackson nykäisi toisen nappikuulokkeen pois korvastaan ja antoi katseensa kiertää oleskelutilaa, josta hän nopeasti bongasi Huan, toisen vuosikurssin opiskelijan, johon Jackson oli vähän niinkuin väkisin tutustunut tässä vuoden aikana.

Nuorukainen tiesi, ettei vanhempi poika liiemmin välittänyt hänen seurastaan ja piti häntä luultavasti myös ihan mahdottoman ärsyttävänä, mutta se ei Jacksonia haitannut. Jostain tosi kummasta ja hämärästä syystä hän piti Huaa hyvin mielenkiintoisena persoonana, johon hän halusi tutustua paremmin vaikka sitten väkisin - Jacksonin kaverit olivat monesti ihmetelleet miksi ihmeessä hän jaksoi tuon tuosta tuppautua kyseisen friikin seuraan, ja he olivat jopa pariin kertaan todenneet Jacksonin ottavan vielä joskus turpaan.
Nuorukainen itse oli vain huitaissut kädellään kavereidensa mielipiteille. Hän ei luokitellut ihmisiä erilaisiin lokeroihin suosion, ulkonäön tai sitten sen yleisen friikkeyden perusteella, vaan hänen mielestään kaikki ihmiset olivat mielenkiintoisia - tai ainakin melkein kaikki. Ja Hua oli ehdottomasti mielenkiintoinen, olivatpa hänen kaverinsa tuosta ihan mitä mieltä tahansa.

"Hua!" nuorukainen kajautti hyväntuulisesti ja kohotti toista kättään tervehdykseksi kävellessään kohti eräällä sohvalla istuvaa vanhempaa poikaa, joka näytti piirtävän jotain lehtiöönsä.
Jackson valahti istumaan sohvan vieressä olevalle pehmeälle nojatuolille, cokistölkit hän oli laskenut sohvapöydälle ja nyt hän kaiveli puhelintaan farkkujen taskusta. Hän sammutti musiikin ja laski puhelimen kuulokkeineen päivineen tölkkien viereen.
"Ole hyvä, saat toisen", Jackson sanoi ja ojensi toista tölkkiä Huaa kohti. Eipä hän oikeastaan kahta tarvitsisi mihinkään ja olisi sääli jättää toinen juomatta.
"Mitäs sulle kuuluu?" nuorempi poika kysyi tuttavallisesti katse suunnattuna Huaan päin samalla kun hän sihautti oman cokistölkkinsä auki.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: For the love of god, will you bite your tongue before I make you swallow it [KUOLLUT]

Viesti  sienis lähetetty Su Elo 02, 2015 7:26 pm

Hua Song

Hua oli täysin keskittynyt parhaillaan piirtämäänsä maailmanlopunnäkymään kun hän oli kuulevinaan askeleita alakerran suunnalta. Hän ei ajatellut sitä sen enempää - millä todennäköisyydellä se muka olisi joku niistä muutamasta ihmisestä joiden kanssa hän on joskus ollut jossain tekemisissä? Niinpä hän ei vaivautunut edes nostamaan katsettaan lehtiöstään kun kuuli jonkun kävelevän portaita ylös - hyräillen jonkun kappaleen tahtiin. Kukaan joka tekee niin julkisissa tiloissa ei tiedä hyvää. Nuorukainen toivoi ja rukoili että kuka se olikaan ei jäisi samaan tilaan hänen kanssaan, hän ei nimittäin millään jaksaisi sellaisia ihmisiä tänään.
Sitten hyräily loppui.

"Hua!"

Hän oli katkaista kädessään olleen lyijykynän kahtia kuullessaan valitettavan tutun äänen kaikuvan aiemmin niin hiljaisessa huoneessa. Hua ei vieläkään kohottanut katsettaan, sillä tiesi varsin hyvin kuka siellä oli, eikä ollut täysin varma haluaisiko hän yhdistää ärsyttävän iloisen äänen ärsyttävän iloisiin kasvoihin. Hän sulki silmänsä hetkeksi ja huokaisi samalla kun kuuli nuoremman pojan istuutuvan sohvan vieressä olevaan nojatuoliin.

"Ole hyvä, saat toisen."
Lopulta Hua avasi silmänsä ja käänsi katseensa epätoivottuun seuralaiseensa joka tarjosi hänelle parhaillaan kokistölkkiä.
"Ai, kiitti", hän mutisi ottaessaan sen vastaan. Hän ei ollut nuistanut syödä mitään koko päivänä ja niinpä hän laski lyijykynän alas, aukaisi tölkin ja otti kulauksen. Kofeiini tulisi muutenkin tarpeeseen sillä hän oli viettänyt suurimman osan viime yöstä hereillä.
Jackson oli aina niin raivostuttavan mukava. Luokkaa alempana oleva poika oli tutustuttanut itsensä Huaan viimeisen vuoden aikana - tietenkään häneltä itseltään kysymättä. Hän ei pystynyt millään käsittämään miten Jackson jaksoi vaivautua puhumaan hänelle, Hua kun ei ole sitä sosiaalisinta sorttia. Vaikka täytyi hänen myöntää että olihan se välillä mukavaa tietää etteivät aivan kaikki halunneet pysyä hänestä mahdollisimman kaukana.

"Mitäs sulle kuuluu?"
Hua oli laskenut tölkin pöydälle ja valmistautui henkisesti tyhjänpäiväiseen jutusteluun. Hän päätti että olisi parasta yrittää olla Jacksonille hetken aikaa mieliksi - ehkä keskustelu loppuisi nopeammin kun kuulumisien kyselyn jälkeen kummallakaan ei olisi enää mitään sanottavaa.
"Ei mitään ihmeellistä, oon vaan ilonen että vihdoinki on kesäloma", Hua selitti vastaten kuin kuka tahansa jolle nuorempi poika olisi voinut mennä juttelemaan. Jos tämä ei toimisi hänen täytyisi keksiä jotain muuta. Polttaako Jackson? Voisiko hän väittää että käy tupakalla mutta lähtisikin oikeasti bussilla kotiin?
"Entäs sulle?" hän kysyi vilkaisten toista sivusilmällä ja kumartuen sitten takaisin lehtiönsä ylle. Hua ei pitänyt katsekontaktista, joten olisi parasta kiinittää osa huomiosta jonnekin muualle sen varalta että tilanne muuttuisi kiusalliseksi - tai siis kiusallisemmaksi kuin se jo valmiiksi oli.
avatar
sienis

Viestien lukumäärä : 156
Join date : 11.11.2011
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: For the love of god, will you bite your tongue before I make you swallow it [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa