Hua Song

Siirry alas

Hua Song

Viesti  sienis lähetetty Su Elo 02, 2015 1:17 am


Nimi: Hua Song
Ikä: 15.11.1997 (18-vuotias)

Sukupuoli: mies
Seks. suuntautuminen: pan
Siviilisääty: sinkku

Vuosikurssi: 2.
Luokka: 2-C
Valinnaiset: Kuvaamataito / tietotekniikka / kemia

Huone: 209
Kämppis: ?

Perhesuhteet: Hua on yksinhuoltajaäitinsä ainoa lapsi. Hänen isovanhempansa muuttivat Kiinasta Japaniin pojan äidin ollessa vielä nuori tyttö. Isästään hän ei tiedä oikeastaan mitään, eikä se häntä erityisesti kiinnostakaan.
Huan suhde äitiinsä on hankala. Poika oli varsinkin nuorena vaikea tapaus, eikä äidillä ollut paljoakaan kärsivällisyyttä tai ylimääräistä energiaa viettää hänen kanssaan aikaa tai tiedostaa hänen ongelmiaan saatika huolehtia niistä. Välinpitämätön olisi varmaankin oikea sana kuvailemaan Huan äidin suhtautumista poikaansa; häntä ei erityisesti kiinnosta jos Hua esimerkiksi tulee kotiin mustan silmän ja veristen rystysten kera (jota tapahtuu melko usein). Kaikesta huolimatta äiti varmistaa, että Hualla on katto pään päällä ja ruokaa pöydässä, joten asiat voisivat olla paljon huonomminkin.
Joidenkin asioiden suhteen pojan äiti kuitenkin on hyvinkin tiukka. Hän on erittäin konservatiivinen, eikä hyväksy esimerkiksi poikansa tatuointeja - hänen mielestään ne kuuluvat roskaväelle. Huan kuuluisi peittää ne pitkähihaisilla paidoilla kotona ollessaan, varsinkin jos kylässä on sukulaisia, mutta harvoin hän oikeasti tekee niin. Hua ei ole koskaan edes harkinnut kertovansa äidilleen ettei ole hetero - hän on varma että tämä heittäisi pojan ulos ja luultavasti katkaisisi kaiken taloudellisen tuen. Vaikka Hua viettää melko paljon aikaa kotona koulun lomien aikoihin, hän ei mielellään ole tekemisissä äitinsä kanssa - tunne on onneksi molemminpuolinen joten ongelmia siitä ei ole syntynyt.
Huan äiti omistaa yhdessä pojan isovanhempien kanssa perinteisen kiinalaisen ravintolan. Äiti asuu ravintolan yläkerrassa ja isovanhemmat sen naapurissa. Hua on lapsesta saakka tehnyt siellä joitakin pieniä työtehtäviä ansaitakseen vähän taskurahaa. Isovanhempansa hän tuntee paremmin esimiehinä kuin osana perhettään, eikä pojalla ole minkäänlaista halua syventää tätä suhdetta.
Hua on aina tuntenut olevansa suuri pettymys suvulleen. Hän ei menesty koulussa, häntä ei voi missään mielessä kutsua mallikansalaiseksi, eikä hän ilmeisesti edes näytä siltä miltä kunnioitettavan miehen kuuluisi. Isoäitinsä sanojen mukaan ainoa asia jossa Hua on hyvä on perheensä nolaaminen.


Luonne: Huan persoonallisuutta hallitsee tietynlainen kyynisyys; hän on niitä ihmisiä jotka eivät usko ihmisyyden perimmäiseen hyvyyteen, tai siihen, että elämällä on jokin tarkoitus. Sellaiset ajatukset ovat kummitelleet pojan mielessä lähestulkoon aina ja ne ovat yksi syy Huan yleiselle, apaattiselle mielialalle. Hän jaksaa harvoin innostua mistään eikä näe mitä hyötyä on esimerkiksi hyvästä koulumenestyksestä; kaikkihan me kuitenkin loppujen lopuksi kuolemme, eikä siinä vaiheessa ketään kiinnosta paransitko syövän vai vietitkö elämäsi kiertäen veroja ja diilaten huumeita.
Yksi mainittava osa Huan luonnetta on väkivaltaisuus. Vanhemmiten hän on oppinut hallitsemaan itsensä, mutta nuorempana poika joutui jatkuvasti tappeluihin muiden kanssa. Pienimmätkin asiat ärsyttävät häntä ja saattavat saada hänet menettämään malttinsa. Jos joku nauroi käytävällä liian äänekkäästi yläasteikäinen Hua olisi hyvin saattanut hakata kyseisen epäonnekkaan henkilön pahastikin.
Aikaisemmin pojan väkivaltaisuudet johtuivat lähinnä huonosta vihanhallinnasta ja osaksi huomionhakuisuudesta kotiolojensa vuoksi, mutta tullessaan vanhemmaksi Hua alkoi nauttia tietäessään aiheuttavansa kipua - se saa hänet tuntemaan itsensä voimakkaaksi, jopa jumalalliseksi. Useimmiten hänet pysäytetään ennen kuin hän menee liian pitkälle, mutta joskus Hua ajattelee miten hyvältä tappaminen tuntuisi. Miltä tuntuisi olla täysin hallinnassa jonkun toisen elämästä, nähdä omin silmin jokainen niistä pienistä ilmeistä, kuulla jokainen henkäys ja armonanelu. Sellaisesta Hua fantasioi. Väkivalta on Hualle myös yksi tapa tuntea elävänsä, niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin. Mikään ei tunnu niin hyvältä kuin se adrenaliinipurkaus juuri ennen kuin rystysesi iskeytyvät jonkun leukaluuhun.
Vaikka Hua nauttii suuresti muiden ihmisten tuhoamisesta, ei hän itseäänkään rakasta. Hän ei niinkään aktiivisesti vahingoita itseään, vaan on vain täysin välinpitämätön siitä mikä on hänen terveydelleen vaarallista. Hua polttaa hereillä ollessaan jatkuvasti, ja puolet ajasta hän unohtaa että ihmiskeho tarvitsee ravinteita ja nesteitä elääkseen. Nuorukaisen unirytmikin heittää melkein päivittäin; joskus hän menee nukkumaan viideltä aamuyöstä, joskus taas seitsemältä illalla.
Hualla ei ole koskaan ollut erityisemmin ystäviä. Yläasteella hän liikkui hetken aikaa pikkurikollisten ja lievästi häiriintyneiden poikien porukassa. Se ei kuitenkaan kestänyt kovin kauaa, koska puolet heistä oli aivan yhtä väkivaltaisia kuin Hua eikä mennyt kuin jokunen kuukausi kun joku heistä oli hakattu sairaalakuntoon jonkin pikkuriidan vuoksi ja heidät hajotettiin eri kouluihin. Sen jälkeen kukaan ei ole pahemmin halunnut olla hänen kanssaan missään tekemisissä - se on käynyt Hualle vallan mainiosti. Hän ei yleensä viihdy kauaa kenenkään seurassa; joko jokin heissä alkaa jostain selittämättömästä syystä ärsyttää häntä suunnattomasti tai hän ei yksinkertaisesti jaksa käyttää energiaansa johonkin johon hän kuitenkin ennen pitkää tylsistyy.
Ei Hua kuitenkaan aina ole apaattinen elämänvihaaja. Aina kun maailma alkaa tuntua ylitsepääsemättömän raskaalta nuorukainen lopettaa hetkeksi kyynisyydessään kieriskelyn ja lähtee kaupungille kenen tahansa kanssa joka vaikuttaa siltä että osaa pitää hauskaa. Valitettavasti Hua ei ollenkaan osaa arvioida miten paljon alkoholia hän kestää, joten ei olisi ensimmäinen kerta kun hän herää sairaalasta tällaisen yön jälkeen. Hänestä se on vain osa huvia.


Ulkonäkö: Ensinäkemältä Hua saattaa vaikuttaa hitusen uhkaavalta, eikä vain sen vuoksi että hän yleensä näyttää siltä kuin pohtisi räjäyttäisikö hän itsensä vai kaikki muut ympäriltään. Nuorukaiselta löytyy pituutta 186 cm jota voi pitää Japanin standardien mukaan melko kunnioitettavana. Ylimääräistä rasvaa ei ole nimeksikään joten Hua on hyvin kapeanpuoleinen, mutta melko selvästi erottuvat lihakset kuitenkin löytyvät. Solis- ja lantioluut näkyvät myös.
Hualla on melko kapeat, kauniinmuotoiset kasvot korkeine poskipäineen ja vahvalinjoisine leukoineen. Muuten suhteellisen perinteisiin aasialaisiin piirteisiin ilmettä tuovat jo luonnostaan melko vahvat kulmat joita Hua usein itse vahvistaa kulmakynällä.
Hualla on mustat, lyhyet hiukset jotka on leikattu sivuilta ja takaa siiliksi ja jätetty päältä pidemmiksi. Suoralinjaiset etuhiukset yltävät suurin piirtein otsan puoliväliin. Hua ei kovin usein vaivaudu hiuksiaan sen erikoisemmin asettelemaan; jos hänellä on erityisen huonompi hiuspäivä hän laittaa mieluummin pipon päähänsä kuin turhautuu peilin edessä kymmentä minuuttia kauempaa.
Hualla on ylävartalossaan useampiakin tatuointeja, muun muassa teksti "kitten" kaulansa oikealla puolella ja itse suunnittelemansa luuranko vasemmassa käsivarressaan kyynärtaipeen alapuolella. Nuorukaisella on myös 10 mm venytykset molemmissa korvissaan.
Hua mielii vaatteita joita on helppo yhdistellä keskenään ja joissa on mukava olla. Esimerkiksi nahkatakit tai tiukat paidat eivät ole Huan juttu. Suurin osa vaatteista joita häneltä löytyy on mustia tai harmaita. Tavallinen asukokonaisuus voisi esimerkiksi koostua aurinkolaseista, mustista pillifarkuista, väljästä tummanharmaasta topista ja valkoisista paksupohjaisista Converseista. Aurinkolaseja Hua omistaa useammankin parin mutta koruja tai muita asusteita hän ei erityisemmin käytä.

Huan tatuoinnitkuvissa Noma Han

Muuta: - Piirtää jonkin verran vapaa-ajallaan ja kuvaamataito onkin ainoa kouluaine josta Hua pitää
- Rakastaa Quentin Tarantinon elokuvia

Suhteet:

Jackson Sugihara
Huaa vuotta nuorempi poika joka tuppaa tunkemaan hänen seuraansa vaikka hän on varma, että Jackson tietää tasan tarkkaan että tunne on harvoin molemminpuolinen. Energiset ja äänekkäät ihmiset eivät kuulu Huan suosikkeihin ja Jackson on juuri sitä pahinta luokkaa. On niitäkin hetkiä kun hän osaa nauttia toisen seurasta, sillä onhan nuoremmalla hyvä huumorintaju ja osa hänen jutuistaan on oikeasti mielenkiintoista kuunneltavaa. Liika on silti liikaa ja aika usein Jacksonin seura saa Huan repimään hiuksiaan.
avatar
sienis

Viestien lukumäärä : 156
Join date : 11.11.2011
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa