Just what the hell are you doing?! [KUOLLUT]

Siirry alas

Just what the hell are you doing?! [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Pe Heinä 31, 2015 8:42 pm

// Electra tänne Jiron kanssa! ;---D //


keskiviikko 12. elokuuta 2015

Elly


Kesäloma oli lähtenyt suorastaan mainiosti käyntiin, ainakin jos Ellyltä kysyttiin, ja tottakai häneltä kysyttiin. He olivat edellisellä viikolla käyneet hänen parhaan ystävänsä Minjin kanssa shoppailemassa ja muutenkin vähän törsästelemässä sekä yksinkertaisesti vain nauttimassa luksuselämästä, kun Ellyn isä oli pistänyt hänen luottokortilleen sievoisen summan, jonka tuhlaamiseen neitokainen saisi todella tehdä töitä.
Se oli hänen isänsä tapa pahoitella kiirettään ja sitä, ettei hänellä ollut liikematkojen ja töidensä takia aikaa viettää lomaa perheensä kanssa, mikä nyt Ellyn mielestä ei mikään järin suuri menetys ollut.

Tummatukkaisen neitokaisen oli ollut tarkoitus nähdä pitkästä aikaa lapsuudenystäväänsä Kikwangia, joka oli ensimmäistä kertaa käymässä Japanissa Amerikkaan muuttamisensa jälkeen.
Poika oli kuitenkin viime hetkellä joutunut kovasti anteeksi pyydellen siirtämään heidän tapaamistaan iltaan, sillä tuolle oli tullut jotakin kiireellistä menoa äitinsä kanssa, mutta sen enempää Elly ei ollut jaksanut Kikwangin viestejä ja selityksiä lukea, sillä tytöllä oli pakollinen murjottaminen käynnissa kun tuo oli kehdannut tehdä hänelle oharit, mistä syystä hän ignoorasi ystävänsä parhaansa mukaan.

Hän oli kuluttanut koko aamun laittautumisen merkeissä ja vaikka Kikwang olikin perunut heidän tapaamisensa, oli hän silti tullut yksinään kaupungille pyörimään. Ei hän jaksanut kotiinkaan jäädä, joten ihan sama oli ollut lähteä ihmisten ilmoille.
Neitokainen oli ehtinyt käydä parissa lempikaupassaan ja mukaan oli tarttunut muutama uusi vaatekappale, vaikka hänen vaatekaappinsa pursusivat muutenkin käyttämättömiä vaatteita, joita hän ei ollut ehtinyt vielä käyttämään ja suurinta osaa hän ei varmaan tulisi ikinä käyttämäänkään.

Elly oli lopulta päätynyt Akihabaraan ja erääseen mukavanoloiseen ja trendikkääseen kahvilaan, jossa he olivat aikaisemmin käyneet Minjin kanssa, kun he olivat yhdessä lintsanneet koulusta.
Hän istui yksinään yhdessä ikkunan vieressä olevista pöydistä näpytellen älypuhelintaan vierellään kupillinen kahvia, ja pieni ärtymys alkoi kasvaa pikkuhiljaa hieman suuremmaksi, kun koko ajan jonkun nimi (lähinnä Kikwang, joka yritti lepytellä häntä söpöillä viesteillä) pomppasi ruudulle, vaikka hän yritti selata twitteriä ja instagrammia pysyäkseen ajantasalla kaikesta.


// Ja koska olin okein ahkera ja tylsistynyt, niin tässä on kuva Ellyn asukokonaisuudesta; > click < //


Viimeinen muokkaaja, Maya pvm Ti Loka 04, 2016 7:58 am, muokattu 1 kertaa

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Just what the hell are you doing?! [KUOLLUT]

Viesti  Electra lähetetty Su Elo 02, 2015 10:56 am

// Täältä myö tulemme! Cool //

Jiron kaksi viimeistä keikkaa olivat menneet puihin. Pomo oli tehnyt hyvin selväksi, että poika ei saisi epäonnistua vähään aikaan enää uudelleen. Sekin oli vähentänyt pomon silmissä pisteitä, että Jiro oli alunperin otettu suhteilla mukaan töihin. Ei hän tuntunut muistavansa, että poika oli pitkään toiminut luotettavana ja hyvänä kesätyöntekijänä. Ruskeatukkainen näpytteli siis hermostuksissaan kahvilan ikkunaa ja tuijotti pienellä präntillä kirjoitettua listaa.
Jos Jiro menettäisi kesätyöpaikkansa, hän ei enää voisi käydä tässä mukavassa, Akihabarassa sijaitsevassa kahvilassa. Huokaisun kera hän astui ovesta sisään ja veti kahvipapujen tuoksua keuhkoihinsa.

Tiskille ei ollut pitkä jono. Jiron edessä näytti olevan vain vanha pariskunta ja joku taitelija. Maalaamisen jäljet näkyivät selvästi miehen käsissä ja hihoissa. Ehkä Jiron isosisko tuntisi hänet? Jiron isosisko oli alkanut pyöriä entistä enemmän taiteilijoiden pienessä piirissä, joten suklaasilmä vain ihmettelisi, jos kahvin mustana tilannut mies ei olisi joku siskonsa tuttu. Ruskeiden silmien katse seurasi ikkunan viereen istunutta maalaria, kunnes myyjän ystävällinen ääni herätti hänet kuvitelmistaan ajan tasalle. "Yksi kahvi. Tosi mustana, kiitos", poika tilasi. Tavallista, luontevaa virnettä ei naamalla kuulunut vaan hymy oli selkeästi tekaistu kohteliaisuudesta. Meni hetki, kunnes kuuma kuppi ojennettiin Jirolle ja poika kiitteli vielä kerran myyjää.

Kahvikuppi laskeutui yksinäiselle pöydälle kahvilan nurkasta. Jiro heitti reppunsa tuolin selkänojalle ja oli jo istumassa penkille, kun huomasi sokerin puuttuvan pöydästä täysin. Tavallisesti latteja juova hokkaidolainen olisi tosin voinut hörppiä kahvinsa kitkeränä - se olisi sopinut tämän hetkiseen mielentilaan mainiosti. Jiro ei kuitenkaan viitsinyt kiduttaa itseään enempää. Niinpä poika nousi ja päätti kiertää ikkunapöytien kautta. Hän voisi tutkastella tarkemmin taiteilijan kasvoja - olihan mies ollut aika söpö. Ja tietenkin tutkimustyönä, että Jiro varmasti osaisi kuvailla siskolleen, miltä tuo mies näytti..!

Niin ruskeasilmäinen käveli, lippalakin lippa taaksepäin käännettynä ikkunan viereisien pöytien vierellä. Taiteilijalla oli ajatuksiin syventynyt ilme vihreissä silmissään. Hänen edessään oli nopeasti suhaistu lyijykynäluonnos ja toisessa kädessä kuumana hyöryävä kahvi ilman minkäänlaista lisuketta. Ei sokeria, ei maitoa. Jirosta tuntui, että hän oli kävellyt liian nopeasti ohi. Katse pysyi miehessä, vaikka hän oli mennyt jo reippaasti ohi. Kunhan vain--
Kaikki tapahtui kamalan nopeasti. Missä vaiheessa Jirosta oli tullut näin kömpelö? Hän läheni jälleen maata, mutta sai ajoissa viereisestä pöydästä tukea. Ha! Ensi kertaan lattia - tällä kertaa poika ei kaatunut. Virne nyki hänen suupieliään ylöspäin, kunnes ruskeasilmäinen nosti katseensa ylös. Naama venähti, kun hän katsoi kaatunutta kahvikuppia, jonka sisällä ollut ruskea neste oli levinnyt ympäriinsä. Vielä vähän ylemmäs päätä nostettuaan hän huomasi tummat silmät, jotka kuuluivat nuorelle naiselle.
"Anteeks, ei mun ollut tarkoitus kaataa sun kahvia, vaikka lattia halusikin tehdä muhun lähempää tuttavuutta..." Jiro yritti keventää tunnelmaa tavalliseen tapaansa vetäessään kätensä pöydältä pois, kun kuuma neste kosketti sormenpäitä. Hups.
avatar
Electra

Viestien lukumäärä : 182
Join date : 04.06.2014
Ikä : 22
Paikkakunta : Siilinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa