Chieri Matsuoka

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas

Chieri Matsuoka

Viesti  Maya lähetetty To Heinä 23, 2015 9:52 amI'ma get your heart racing in my skin-tight jeans
be your teenage dream tonight
Let you put your hands on me in my skin-tight jeans
be your teenage dream tonightNimi: Chieri Matsuoka
Lempinimi: Chie-chan
Ikä: 3.6.1998 (17-vuotias)
Sukupuoli: nainen

Vuosikurssi: 1. vuosikurssilla
Luokka: 1-B
Luokanvalvoja: Jaejoong Kim
Valinnaiset: kalligrafia, tietotekniikka, kemia

Seks. suuntautuminen: hetero / bi-curious
Siviilisääty: sinkku

Huone: 158
Kämppis: Mika
You make me feel like I'm living a teenage dream
the way you turn me on, I can't sleep
let's run away and don't ever look back, don't ever look backp e r h e s u h t e e t

Chierin perheeseen kuuluu molemmat vanhemmat sekä isosisko, pikkuveli ja pikkusisko. Myös isän isä, eli lasten isoisä, asuu myös heidän kanssaan samassa taloudessa.

Perhe asuu Ginzassa lähellä Tsukijin kalatoria eräänlaisella kauppakadulla, jossa naapurustolla on melkein jokaisella jonkinlainen pieni putiikki pystyssä, ja ihmiset asuvat liikkeidensä yhteyksissä - takahuoneissa ja yläkerrassa on sopivasti asuintilaa.
Chierin perheellä on oma tofukauppa, jonka valikoima on yllättävän laaja niin pienelle putiikille, mutta heidän itse valmistamansa luomutofu on asiakkaiden suosikki, sillä se on valmistettu isoisän reseptin mukaan.
Tofukaupan yhteydessä on myös heidän pieni kotinsa, jossa on nykyään enemmän tilaa, kun vanhin lapsi on muuttanut soluasuntoon yliopisto-opintojensa vuoksi ja Chieri puolestaan asuu Sakurako Highin asuntolassa - molemmat tyttäret kuitenkin käyvät tasaisin väliajoin kotona auttamassa kaupan kanssa.

Perheen vanhemmat ylläpitävät kauppaa isoisän avustuksella, joka virallisesti on jo eläkkeellä, mutta ei kuitenkaan malta jättää töiden tekemistä kokonaan poiskaan.
Tofukauppa oli ennen vanhaan isoisän ja tämän vaimon perustama, ja heidän poikansa halusi jatkaa samoissa jalanjäljissä, sillä perheyrityksestä luopuminen ei tullut kuuloonkaan. Isoäiti on kuitenkin kuollut jo Chierin ollessa 10-vuotias, mutta isoisä jäi asumaan heidän kanssaan.
Perheen vanhemmat ovat hyvin rentoja ja rauhallisia, ymmärtäväisiä ihmisiä, jotka ovat kasvattaneet lapsiaan oikeasti tärkeitä asioita vaalien - pitää kunnioittaa muita ja kohdella muita niin kuin haluaisi heidän kohtelevan sinua itseäsi, ei saa olla liian itsekäs, rahalla ei voi ostaa onnellisuutta.

Chierillä on nykyään hyvät välit vanhempiinsa, nuorempana välit olivat ehkä vähän etäiset, sillä nuorimmat sisarukset veivät eniten vanhempien aikaa.
Neitokaisen välit lähenivät varsinkin hänen äitinsä kanssa, kun hän sairastui anoreksiaan 14-vuotiaana, sillä äiti oli kaikista eniten hänen tukenaan ja turvanaan.

Tytön välit sisaruksiinsa on myös oikein hyvät, kun lapsia on neljä, niin pientä kränää on aina silloin tällöin, mutta pääasiassa he ovat kaikki läheisiä keskenään.

l u o n n e

Chieri on pääasiassa luonteeltaan kiltti ja hyväntuulinen nuori neitokainen, välillä ehkä hyvällä tavalla vähän "blondikin". Hän on herkkä ja ajattelevainen, hyvin kasvatettu ja käytöstavat omaava tyttö, jonka nauru kuuluu kauas ja jää suloisesti korviin soimaan.

Tähtisilmäinen Chieri on nauravainen persoona, joka kuitenkin ujostelee uusien ihmisten seurassa ja muuttuu tällöin hiljaisemmaksi.
Hän ei ole normaalistikaan hirveän äänekäs, eikä hänellä ole tarvetta puhua koko ajan muiden päälle, mutta uudessa porukassa hän ottaa helposti sen tarkkailijan ja kuuntelijan roolin, eikä oikein aina meinaa uskaltaa tuoda omaa mielipidettään esiin.
Chieri on joka tapauksessa todella herttainen persoona, joka kohtelee ystäviään hyvin - välillä jopa paremmin kuin nämä edes ansaitsisivat. Hän on hyvä kuuntelemaan toisten huolia ja hän yrittää aina neuvoa toisia parhaansa mukaan, hän kuluttaa omaa vapaa-aikaansa vielä keskusteluhetkien jälkeenkin pohtiessaan ystäviensä huolia ja mieltäpainavia asioita ja niihin mahdollisia sopivia ratkaisuja.

Chieri ei osaa ollenkaan riidellä, mahdollisissa kireissä ja tuliherkissä tilanteissa hän ottaa yleensä sen sovittelijan roolin tai vaihtoehtoisesti hän luovuttaa jo ennen kuin riita ehtii kunnolla edes alkaa.
Hän on todella huono puolustamaan itseään, sillä hänen itsetuntonsa ei ole oikein kohdillaan, mistä syystä hän useasti vain jäätyy, kun vahvempi persoona hyökkää häntä vastaan.
Jälkikäteen hän saattaa itkeskellä tapahtuneita sänkynsä pohjalla peittoon kääriytyneenä.

Varhaisteini-iässä ulkonäköpaineet kasvoivat ylitsepääsemättömän suuriksi ja koulussa sekä netissä oli paljon kiusaamista hänen ulkonäköönsä liittyen, niin herkkä Chieri otti kaiken itseensä ja sairastui anoreksiaan 14-vuotiaana.
Erilaiset liikunta-aktiviteetit ja harrastukset kasvoivat suureksi osaksi hänen jokapäiväistä elämäänsä ja pahimmillaan hän saattoi skipata päivän ateriat kokonaan, juoden vain erilaisia vitamiinivesiä.
Jossakin vaiheessa hänen äitinsä huomasi muutoksen tyttäressään ja Chieri oli turhaan pelännyt äitinsä suuttuvan - päinvastoin. Huolestuneen äidin sekä Chierin välit lähenivät tytön sairauden johdosta ja äiti piti huolen siitä, että hänen tyttärensä sai tarvitsemansa apua.

Liikunta on kuitenkin pysynyt tärkeänä osana tytön elämää, ja hän onkin mukana monenlaisessa harrastuksessa, se on Chierille eräänlaista terapiaa. Aina kun hän on stressaantunut tai oikein pahalla tuulella, hän kiskaisee lenkkivaatteet niskaansa ja lähtee ulos juoksemaan ja päästelemään höyryjä, satoi tai paistoi.
Chieri on tosin edelleenkin melko herkkä, eikä hän ole hyvä ottamaan negatiivisia kommentteja vastaan itsestään tai ulkonäöstään, vaan haukkumiset saavat hänet todella surulliseksi ja ne vaikuttavat häneen vielä usean päivän ajan.

Chieri ei missään tapauksessa ole tyhmä, hänellä on jonkinlaista pientä oppimisvaikeutta, jonka vuoksi opiskelut eivät aina suju ihan niin mallikkaasti.
Varsinkin kokeiden alla hän tarvitsee kaiken mahdollisen avustuksen ja lisäopetuksen ystäviltään ja toisinaan hänen ystävänsä auttavat häntä ihan muutenkin läksyissä.

Kuvissa: Lydia Paek


u l k o n ä k ö

155cm
44kg

Ulkonäöltään Chieri on hyvin sporttinen, tyylikäs ja laittautunut, nuori neitokainen on todella kaunis, vaikkei hän sitä itse aina näekään peiliin tuijotellessaan, sillä varhaisteininä tapahtunut koulukiusaaminen on jättänyt tyttöön jälkensä, ja ilkeät haukkumiset ovat jääneet kummittelemaan takaraivon perukoille.
Chieri kuluttaa paljon aikaansa laittautumiseen ja ulkonäöstään huolehtimiseen, hänen tyylinsä on mukavan sporttinen ja samaan aikaan todella tyylikäs ja pirteä. Neitokainen suosii pukeutumisessaan maanläheisiä sävyjä räväkämmillä yksityiskohdilla ja kuvioinneilla.
Chieri nauttii meikaamisesta ja uusien asioiden kokeilemisesta, hän saattaa usein ihan huvikseen vain kokeilla uudenlaisia meikkejä - varsinkin silmiinpistävän pirteät huulipunat ovat se hänen tavaramerkkinsä (pastellipinkki, koralli, tummanpunainen, jne).

Koska Chieri on harrastanut jo useamman vuoden paljon liikuntaa, on hänen vartalonsa todella timmissä ja hyvässä kunnossa, jota ei todellakaan tarvitse hävetä. Hänen vatsalihaksensa ovat paremmassa kunnossa kuin monella hänen ikäisellään pojalla!
Hänen pitkät suorahkot hiuksensa ovat luonnostaan vähän vaaleammanruskeat, mutta hän on jo jonkin aikaa blondannut hiuksiaan - väri vaihtelee välillä täysin blondin ja vaaleanruskean välillä, mutta vaaleana hän on pysynyt kuitenkin jo pidemmän aikaa.
Chierin kasvoissa on pientä tervettä pyöreyttä, mikä saa hänen kasvonsa näyttämään todella suloisilta. Silmät ovat kastanjanruskeat, huulet ovat täyteläiset ja leuka on hieman terävämpi.

Chierillä on muutama tatuointi vartalossaan; olkapäässä, selässä, molemmissa käsivarsissa ja lantiossa. Jokaisella tatuoinnilla on jokin merkitys, eikä hän todellakaan tule kuulumaan niihin ihmisiin, jotka tatuoivat vartalonsa täyteen kaikenlaista ihan vain sen takia, että tatuoinnit ovat hienoja.
Hänellä on myös navassaan lävistys.

m u u t a
- veriryhmä on AB.
- Chierillä on vanhempiensa luona 5-vuotias cockerspanielin narttukoira, jota hän käy joka viikko moikkaamassa, hoitamassa ja lenkittämässä, vaikka hän itse asuu tällä hetkellä Sakurako Highin asuntolassa. Koira on Chierille erityisen rakas ja tärkeä ystävä.
Koiran nimi on Sherri.
Kuva Sherristä
- on kova Katy Perryn ja Bruno Marsin fani.
- tykkää laulamisesta ja hänellä on todella kaunis ja voimakas lauluääni, mutta ei uskalla laulaa isomman yleisön edessä; lähinnä hän vain laulaa lempibiisejään suihkussa tai silloin kun tietää olevansa yksin.
- Chierillä on takanaan yksi kunnon seurustelusuhde, josta hänelle ei jäänyt mitenkään hirveän hyvät kokemukset; hänen ex-poikaystävästään oli enemmän haittaa kuin hyötyä Chierin sairastaessa anoreksiaa ja stressatessa ulkonäöstään ja koulukiusaamista.
- neitokainen tykkää laittautua ja ottaa sitten itsestään kuvia; asukokonaisuuksien kuvaaminen on myös Chierin ajanvietettä ja hänellä onkin jonkinlainen blogi, jonne hän postailee itsestään kuvia ja kirjoittelee asioistaan - blogi on vähän niin kuin terapiaa.


k e r h o t
- uinti
- lentopallo
- tanssi

v i d e o t
Lydia Paek - X (Chris Brown cover)
Lydia Paek - When I Was Your Man (Bruno Mars cover)
s u h t e e t

Jackson Sugihara
Jacksoniin Chieri on tutustunut jo ennen lukion alkamista, sillä neitokainen on pyörinyt Jacksonin isän omistamalla kuntosalilla, jossa he ovat tutustuneet toisiinsa ja treenanneet yhdessä.
He viettävät jonkin verran aikaa yhdessä, lähinnä yleensä liikunnan ja urheilun merkeissä - käyvät joko salilla yhdessä tai lenkkipoluilla juoksemassa. Heillä on muutenkin tapana kysellä toisiltaan vinkkejä hyvistä venyttelykikoista tai terveellisistä ruokajutuista.

Haine Tachikawa
Saman vuosikurssin opiskelija, keneen hän on tutustunut lähinnä Jacksonin kautta ja tuon huonekaverin kautta.
Haine on todella mukava persoona ja erittäin hyvä koulussa, joten Chieri aina pyytää tuolta tukiopetusta ennen kokeita sellaisista aineista, joissa hän ei itse ole niin kauhean hyvä.

Suga Shirota
Saman vuosikurssin opiskelija, Hainen paras ystävä ja Jacksonin huonekaveri, josta Chierillä ei ole mitään negatiivista sanottavaa. Chierille nuorukainen on laiskuuden perikuva.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa