Courage is all you need in this big wide world [KUOLLUT]

Siirry alas

Courage is all you need in this big wide world [KUOLLUT]

Viesti  redumu lähetetty Ma Heinä 20, 2015 8:47 am

Kawaijiki ja Koneko siis tänne näin /

20.7.2015

Ava

Voisi luulla, että karkkikaupassa soisi jotain söpöä japanilaista purkkapoppia, kun sitä tuntui ainakin Avan mielestä tulevan vähän joka tuutista Japanissa. Vaikka hän itse näytti enemmän purkkapoppia kannattavalta persoonalta niin asia ei ollut niin vaan hän rakasti roisia underground räppiä, sekä legendaarisia bändejä, joita Avan mielestä oli Ramones, Sex Pistols ja ennen kaikkea Queen. Nytkin hän oli pistänyt karkkikauppaan soimaan Queenia, johon hänen työkaverinsa alkoivat vähitellen kyllästyneet, kun sitä meinasi tulla soittimesta joka toinen päivä.

Ava lauloi varsin innokkaana mukana Quuenin Fat Bottomed Girls biisiä, kun hän laittoi tavaroita liikkeen puolelle paikoilleen. Asiakkaat vain hymyilivät leveästi laulavalle amerikkalaistypylle ja Ava hyvänä asiakaspalvelijana hymyili takaisin vieläkin leveämmin. Tiskin takana oli hieman kyllästyneennäköinen tuittupää jätkä, joka pureskeli purkkaa ja katseli Avan touhuamista ja laulamista.
"Hei Ava! Moneltako pääset töistä? Etkös sinä tullut aamuvuoroon?" jätkä kysyi tiskin takaa ja Ava kääntyi katsomaan jätkää, kallistaen hiukan päätään ja vilkaisi sitten rannekelloaan.
"About puolentunnin päästä, kuinka niin?" Ava kysyi ja palasi sitten töihinsä, järjestäen uusille tuotteille tilaa hyllystä, jotka joltain pölvästiltä - eli häneltä itseltään - oli aamulla jäänyt huomaamatta, kun hän oli purkanut tavaroita.
"No kuhan kysyin", jätkä vastasi ja raapi hiukan päätään, kääntyen sitten itse palvelemaan asiakasta kassalla. Ava hymähti pienesti ja pudisti päätään hiukan, jatkaen laulamistaan. Hän myös tanssahteli tahattomasti liikkuessaan pisteestä A pisteeseen B, kun järjesteli tavaroita paikoilleen.

Kyllä hän meinasi saada päivittäin työpaikallaan hävyttömiä kommentteja nuoremmilta jätkiltä, joka kävivät ostamassa herkkuja. Mutta Ava kun pelasi omaan joukkueeseensa niin hän oli oppinut varsin hyvin jättämään jätkien vihellykset ja huudot omaan arvoonsa. Hänelle myös jotkut vanhoilliset valittivat, kuinka huoramaisesti hän kehtasi pukeutua asiakaspalveluammattiin, mutta hän pukeutui täysin itseään varten, eikä miellyttääkseen miesten silmää. Avan mielestä se oli täysin naurettavaa ajatellakaan, että hän pukeutuisi jonkun muun takia niin kuin pukeutui.
avatar
redumu

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 23.07.2013
Ikä : 23
Paikkakunta : Ravijoki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Courage is all you need in this big wide world [KUOLLUT]

Viesti  Kawaijiki lähetetty Ma Heinä 20, 2015 9:21 am

//Tullaan...//

Kesälomaan oli aikaa, Koneko oli koulusta lähtenyt tavallista aikaisemmin, koska ompelukerhoa oli siirretty. lma oli aurinkoinen ja tyttö asteli isoisänsä kauppaa kohti, jossa Yasei oli koulupäivien aikana. Tyttö autteli isoisäänsä askareissa ja täytti hyllyjä, tienaten hieman taskurahaa.

Tänään hän oli vetänyt koulun jälkeen ylleen mekon, johon oli ommellut kymmeniä Hello Kittyja kiinni ja ne peittivät koko hihattoman leningin, hieman polvien alapuolella olevaan helmaan asti. Päähänsä hän oli laittanut pitkät pastelliset rastalisäkkeet ja pannan, isolla punaisella kitty-rusetilla. Leningin alla hän piti pitsipuseroa, koska mekon olkaimet ja yläosa eivät peittäneet tarpeeksi. Jaloissaan hänelä oli pitkät värikkäät ja raidalliset sukat ja lenkkarit, joissa oli isot kitty-rusetit koristeina.
Astellessaan puodista pois, kadun vilskeeseen, Yasei lähti emäntänsä rinnalla kävelemään kohti karkkikauppaa.
Matkalla tyttö pysäytettiin pari kertaa, sillä turistit tahtoivat ottaa hänestä ja Yaseista kuvia.

Päästyään karkkikaupalle, tyttö astui koiransa kanssa kauppaan ja tervehti iloisesti henkilökuntaa. Hän otti tyhjän karkkilaatikon pinosta ja alkoi heti keräämään irtokarkkeja ja laittoi niitä laatikkoon pienellä kauhalla. Hän valitsi hyvin kirpeitä karamelleja, erikoisen paljon, lisäksi hän valitsi happamia karamelleja, sekä monenlaisia muitakin karamelleja. Hän huomasi kerätessään eri makuja, hyvin näyttävän myyjän, joka oli pukeutunut aivan eri tavalla kuin muut myyjät. "Pidän tyylistänne", Koneko sanoi leveästi hymyillen ja jatkoi keräämistä, kunnes karkkilaatikko oli niin täynnä, että kannen sai vielä kiinni.


Viimeinen muokkaaja, Kawaijiki pvm Pe Heinä 24, 2015 1:18 pm, muokattu 2 kertaa
avatar
Kawaijiki

Viestien lukumäärä : 159
Join date : 30.06.2015
Paikkakunta : Oulu

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Courage is all you need in this big wide world [KUOLLUT]

Viesti  redumu lähetetty Ma Heinä 20, 2015 11:54 pm

Ava

Ava kuuli jonkun kommentin ja vilkaisi ympärilleen sitten, huomaten viereen tulleen nuoremman tytön, sekä hänen koiran. Nainen katsoi sitten vielä pukeutumistaan ja levitti leveän hymyn huulilleen. Hänellä oli päällään valkea kauluspaita, jonka hihat oli käärinyt kyynärpään yläpuolelle ja jättänyt pari ylintä, sekä alinta nappia auki. Housuina toimi tällä kertaa hieman peittävämmät shortsit kuin tavallisesti, nimittäin juuri polvien yläpuolelle päättyvät sähkönsiniset shortsit, joihin hän oli lätkäissyt muutaman logon lahkeiden alareunaan - sieltä löytyi mm. batmania, rillakumaa ja my melodya. Hiukset hänellä oli kahdella korkealla saparolla, sekä kengät oli tälläkertaa avaruusaiheiset converset.
"Kiitos", hän sanoi hymyillen ja antoi katseensa tutkailla tyttöä. "Minäkin pidän sinun tyylistä", hän lisäsi vielä, ennenkuin suoristautui seisomaan, työntäen sitten rullakkoa syrjempään.

Ava seurasi tyttöä katseellaan ja käveli sitten kassalle tämän perässä, vaikka ei meinannutkaan palvella, vaan kyykistyi alas ja ojensi kättään koiralle.
"Suloinen koira. Mikä hänen nimensä on?" nainen kysyi hymyillen ja katsoi ylös tyttöön.

Ava oli todella eläinrakas ja pysähtyi lähes aina silittelemään kaikkia katukissoja Tokiossa, siksi hänellä kesti aina kauhean kauan päästä kotiin töistä. Kissat olivat eniten naisen sydämen lähellä, mutta koirat olisivat varmasti ensimmäisenä, jos hän ei olisi niille helvetti soikoon allerginen. Mutta siltikään allergia ei häntä ikinä haitannut, kun hän törmäsi koiriin ulkona ja sai mahdollisuuden silittää niitä.
avatar
redumu

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 23.07.2013
Ikä : 23
Paikkakunta : Ravijoki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Courage is all you need in this big wide world [KUOLLUT]

Viesti  Kawaijiki lähetetty Ti Heinä 21, 2015 6:40 am

Tyttö katsoi naista hymyillen ja kantoi karkkilaatikon kassalle. Hän havaitsi myyjättären seuraavan ja jäävän hänen taakseen. Koneko itse keskittyi karkkiostostensa maksamiseen. "Yasei", hän kertoi koiransa nimen. Yasein häntä väpätti nopeasti, kun se nuuski myyjättären kättä. Koira päästi kurkustaan eräänlaista urinaa, sillä se tunsi kissanhajun nenässään.
Koneko ojensi taskustaan tarvittavan määrän kolikoita, kun hän muisti mitä muuta oli tullut ostamaan. "Saisinko vielä kolme pinkkiä hubbabubba-rullaa?" Koneko kysyi tiskin takana olevalta myyjältä ja sujautti rullat taskuunsa, maksettuaan nekin.
"Arigato", Koneko sanoi ja lähti liikkeestä koiransa kanssa. Kello ei ollut vielä tarpeeksi paljoa, että hän olisi lähtenyt kouluun ompelukerholle, joten hän ajatteli mennä läheiseen puistoon istuskelemaan ja syömään karkkia.
avatar
Kawaijiki

Viestien lukumäärä : 159
Join date : 30.06.2015
Paikkakunta : Oulu

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Courage is all you need in this big wide world [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa