Daiki "Meto" Fukui

Siirry alas

Daiki "Meto" Fukui

Viesti  redumu lähetetty Su Heinä 19, 2015 9:24 am

Tein nää mun hahmot nyt sittenkin tällei nopeella välillä ^^ Mutta kun mun ihanat friikit ; u ;;Nimi: Daiki Fukui
Kutsumanimi: Meto
Ikä: 28.12.1998/ 16-vuotias
Seksuaalinen suuntautuminen:

Koulu: Sakurako High
Luokka: ?

Kämppä: ?
Kämppis: ?


Menneisyys:

Meto syntyi nuorelle äidille Osakaan. Hän ei kuitenkaan jäänyt tälle, vaan päätyi adoption kautta melko boheemille pariskunnalle Tokioon. Meto kasvoi perheessä tyytyväisenä, eikä hän ollut ikinä kovinkaan kiinnostunut biologisesta perheestään - taino oikeastaan ei koskaan. Ei hän edelleenkään tiedä heistä mitään.

Meto on melko vapaan kasvatuksen tulos, jonka takia häntä on kouluttu lähes jokaisella kouluasteella, missä hän on ollut. Meto on saanut pukeutua, miten on halunnut eikä hänen musiikillisiin valintoihin puututtu tai valitettu siitä, mitä hän katsoo tai ihannoi.

Meto on aina ollut 'äidin pikku kulta', joten hän on usein turvautunut äitiin ja turvautuu edelleen, jos tälle on oikeasti tarvetta. Usein Meto nuorempana vietti illat perheensä kanssa mielummin, kuin rällästäen pitkin kyliä kavereidensa kanssa. Kuitenkin, kun Meto alkoi jo uskaltamaan enemmän ja itsenäistymään niin hän yhä enemmän ja enemmän vietti enemmän aikaa ystäviensä kanssa ulkona ja kotiin tuloajat myöhästyivät ja myöhästyivät entisestään.Luonne:

Metoa on helppo kuvailla oudoksi, ujoksi ja kaikista ilkeimmin sanottuna friikiksi. Meto on hiljainen ja hieman vaikeasti lähestyttävä. Totuudessa Meto on kuitenkin hyvin pirteä ja hymyilevä nuori miehenalku, joka rakastaa musiikkia ja muita taiteen aloja.

Meto on alkuun uusia ihmisiä tavatessaan hyvin ujo ja hiljainen, eikä hänestä meinaa saada mitään ulos ilman, että näyttäisi siltä, että Meto saisi vähintään paniikkikohtauksen tai juoksisi pää kolmantena jalkana karkuun. Kuitenkin, kun käyttää hieman aikaa ja näkee vaivaa tutustuakseen Metoon kaikessa rauhassa niin Metosta löytää helposti sen pirteän ja leikkisän ihmisen, jota hän oikeasti on, kun oppii rentoutumaan ihmisten seurassa ja avautumaan hiukan.

Luotettavuus on yksi asia, mikä on todella tärkeää Metolle. Hän on itse todella luotettava henkilö ja hän ei ole ikinä kertonut kenenkään salaisuuksia eteenpäin vaan sulkee ne omaan salaisuuksien laatikkoon, jossa on kaikki hänelle kerrotut salaisuudet säilössä hänen pienessä lukollisessa laatikossa. Hän ei myöskään itsekin vaati omilta kavereiltaan luotettavuutta ja sitä, että lupauksista pidetään myös kiinni.

Seksuaalisuus Metolle ei ole mikään päivänselvä asia. Hän on kyllä kiinnostunut muista ihmisestä jollain tasolla seksuaalisessakin mielessä, mutta omassa päässään hän on hieman "mikä-olen-mitä-haluan" hämmennyksen vallassa. Hän on kiinnostunut molemmista sukupuolista, mutta tuntee kallistuvansa enemmän samaa sukupuolta edustavien piiriin.

Meto rakastaa musiikkia yli kaiken. Hän itse soittaa rumpuja ja tuntee olevansa aito itsensä, kun saa kapulat käteen ja pääsee kunnolla paukuttamaan. Hän kuuntelee paljon musiikkia ja ihailee raskaampaa musiikkia ja hieman ehkä oudompia artisteja. Hän myös on kiinnostunut hieman underground tyyppisestä pukeutumisesta, joka myös heijastuu pojan omaan hieman erikoislaatuiseen pukeutumiseen.Ulkonäkö:

Pituus: 163cm
Paino: 48kg
Metolla ei ole mitään piirrettä itsessään, mikä olisi kauhean silmään pistävä. Hän on muuten varsin normaalinnäköinen japanilainen. Pyörehköt kasvot, matala leveä nenä, pienet silmät. Hän ei ole mikään kauhean pitkä, mutta vartaloltaan hyvin sopusuhtainen. Varsin leveä ja iso suu on ehkä ainut piirre, joka saattaa joillekin pistää silmään, sekä suuresta suusta aiheutuva leveä kaikki hampaat paljastava iloinen hymy.

Tietenkin Meto huijaa melkein kaikessa. Hän meikkaa varsin vahvasti ja pystyy meikkaamalla ja piilolinssejä käyttämällä huijaamaan, että hänellä olisi tavallista isomman näköiset silmät. Piilolinssit ja tekoripset on varsin aktiivisessa käytössä pojalla.

Meton hiustenväri vaihtelee kuin jollain kameleontilla. Hän vaihtelee hiustyylejä aktiivisesti ja joskus on käytössä lisäykset, joskus hiukset ovat vihreät ja toisena päivänä sini-violetti-pinkit. Hän myös omistaa varsin kattavan peruukkikokoelman, joten pystyy muuttumaan hetkessä pesunkestävästä badass punkkarista, varsin suloiseksi angelic prettyn mekkoihin pukeutuvaksi lolitaksi. Tällä hetkellä Metolla kuitenkin on kirkkaan vihreät hiukset, jotka peittävät toisen silmän.

Nuoresta iästä huolimatta Metolla on armoton määrä tatuointeja, sekä lävistyksiä. Hänen isänsä työskentelee ja omistaa tatuointi-ja lävistysliikkeen, ja vapaan kasvatuksen tuloksena hän on saanut tehdä keholleen, mitä ikinä on halunnutkaan. Sen takia Metolla onkin lähes kokonaan vasen käsi tatuoitu, sekä solisluiden alue. Aiheet hänellä tatuointeihin on varsin seksi painoitteisia. Hän ei kuitenkaan ole ikinä kenellekään selittänyt tatuointien taustaa.
Lävistykset Metolla painoittuu enimmäkseen kasvojen ja korvien alueelle. Korvissa hänellä on venytykset, sekä rustokoruja. Kasvoissa taas esimerkiksi vertical labret, snake bitet, madonna, septum ja surface lävistys otsassa.

Pukeutuminen tosiaan Metolla vaihtelee suloisesta nukkemaisesta lolita lookista aina pesun kestävään punkkariin ja toisinaan päälle löytyy myös jokunen kigurumi tyyppinen haalari. Hän on näitä, kenestä ei ikinä tiedä, kuinka pukeutuneena hän päättää tulla paikalle. Kyllä hänellä siitä huolimatta kuitenkin on varsin hyvä tyylitaju ja tietää millaisiin tilaisuuksiin on sopiva pukeutua mitenkin.Kuvissa Mejibrayn rumpali Meto

Muuta:

- Soittaa rumpuja
- Omistaa nallen Ruanan, joka kulkee varsin aktiivisesti mukana edes laukun pohjalla
- Verityyppi A
- Nukkuminen on myös varsin rakas harrastus
avatar
redumu

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 23.07.2013
Ikä : 23
Paikkakunta : Ravijoki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Daiki "Meto" Fukui

Viesti  Maya lähetetty Su Heinä 19, 2015 11:21 am

No voi että mikä ilmestys. :----D

Hyväksytty on! Peli-infosta löytyy nykyään tuo Luokat ja Huoneet - topic :)

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa