A warm day and water balloons. [KUOLLUT]

Siirry alas

A warm day and water balloons. [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty La Heinä 18, 2015 7:36 am

//Ru-chan ja Ray tänne näin!//

19.07.2015 Sunnuntai

Yukito Hashimoto

Koko viikon sää oli ollut varsin lauha ja pilvinen, eikä lämpötila ollut kohonnut juurikaan yli 20 asteen puhumattakaan, että aurinko olisi pilkistänyt pilvien takaa. Kesälomasta ei tullut juuri mitään, koska helleaallot olivat jääneet vähäisiksi viime aikoina. Satunnaiset sadekuurotkin olivat pilanneet useamman päivän.
Vaikka vaaleahiuksinen poika olikin viettänyt koko viikon töissä, olisivat asiakkaatkin paremmalla tuulella, jos aurinko paistaisi ja lämmin kesätuuli henkäisisi pitkin Tokion katuja.
Viimein viikon loppupuolella sääennuste oli parantunut ja vaikka sunnuntaiaamu olikin ollut pilvinen, oli nyt iltapäivään mennessä aurinko alkanut kurkkia pilviverhon takaa ja lämpitilakin nousta yli hellelukemien. Yusa oli saanut viikonlopun vapaaksi töistään ja tämän siskoksillakin oli kesäloma meneillään, olivat he aamupäivän siivouksen yhteydessä löytäneet suuren pussillisen vesi-ilmapalloja ja pian heillä oli täysi kilpailu päästä ensimmäisenä täyttämään niitä vedellä.
Lopulta juuri heidän päästessään vauhtiin ja ensimmäisen pallon hajottua asunnon lattialle, oli heidän juuri sopivasti töistä palaava äitinsä kieltänyt vesisodan sisätiloissa, joten sisarukset olivat lopulta hetken pohtimisen jälkeen täyttänyt kaikki löytyneet pallot, koonneet ne kahteen suureen koriin ja livahtaneet ulos kesken jääneen siivouksen keskeltä.

Tokion kadut olivat kuumat ja ihmisillä oli viuhkoja ja päivänvarjoja, joilla he yrittivät parantaa tukalaa oloaan. Kuitenkin sunnuntain johdosta ihmisiä oli liikkeellä vähemmän. Korit alkoivat tuntua askel askeleelta painavemmilta ja lopulta heidän käveltyään auringossa noin viisitoista minuuttia, vaaleahiuksinen poika viimein lysähti viileälle nurmikolle istumaan varjoon.
Ei mennyt kuitenkaan pitkään, kun hän sai päälleen yhden palloista, joka hajosi saman tien kastellen tummanharmaan löysän topin hänen päälleen.
"Hei!" Yusa huudahti nauraville siskoilleen, jotka eivät näyttäneet olevan moksiskaan helteestä, ja oli oitis valmis vastaamaan tuleen.

// Pari tuntia myöhässä, ei varmaan haittaa? :D//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

A warm day and water balloons.

Viesti  Ru-Chan lähetetty Su Heinä 19, 2015 10:40 pm

// Täällä ollaan! :3 //

Hyun-il '' Ray '' Kim

Ray oli etsinyt koko viikon jälleen kerran kesätyöpaikkaa, mutta jokapaikka näytti hänelle pelkkää punaista. Mistään ei näyttänyt edes yhden tai kahden päivän työkeikkaa löytyvän vaikka hän kuinka yritti olla ahkera ja käyttäytyä sen mukaan että hän kyllä taitaa ja tietää kaiken, mutta ei. Ray laahusti sunnuntai aamuna pitkin Tokion keskustan katuja, suorastaan kieli roikkuen poskella, sillä vaikka pilviä näytti taivaalla olevan oli ilma kuitenkin yllättävän tukala ja lämpötilakin tuntui nousevan joka askeleen jälkeen.

Ray tutki puhelintaan, eikä se näyttänyt ilmoittavan kenestäkään mitään. Niimpä se sujahti taskuun ainakin hetkeksi. Nyt hän keskittyisi siihen että pääsisi hengissä tästä tukalan kuumasta ilmasta kotiinsa. Ystävistä ei ollut tietoa ja vaikka Ray olisikin halunnut viettää aikaa heidän kanssaan oli hänen myönnettävä että muilla oli töitä ja hänellä ei, joten sai tyytyä vain omaan seuraansa toistaiseksi. Kyllä se paranisi kun koulut taas alkaisivat. Ray asteli pienen marketin ohitse, mutta peruutti parin askeleen verran ja teki käännöksen oikealle astuen marketin viileään ilmaan. Hän kahmaisi mukaansa yhden lempi mehujäänsä ja kylmäkaapista lähes jääkylmän vesipullon. Kassan kautta hän hetken rohkeutta kerättyään astui ulos marketista ja sen ihana viileästä ilmasta, tähän tukalan kuumaan aaltoon, joka oli laskeutunut Tokion ylle.

'' Luoja tätä säätä! '' Ray tuhisi ja lipoi kielellään mehujäätään, jonka oli juuri aukaissut. Se tuntui niin hyvältä ettei hän osannut sitä tunnetta edes itselleen kuvata. askeleet kurvasivat puistoa kohden, josko sieltä löytyisi jokin vähän viileämpi kohta johon hän voisi jäädä mehujäätään syömään ja nauttimaan kesän kauneudesta, kerta muutakaan ei ollut. Kyllä hänellä mielessä oli käynyt eräs henkilö, nimittäis Yusa. Ray olisi halunnut nähdä tämän ainakin kerran kesälomansa aikana, eikä vain aina koulussa tai asuntolassa.

Ray oli juuri päässyt puiston syleilyyn ja päättäväisenä aikeissa haukata suurikin pala mehujäästään, joka suli lähes samaa tahtia kun Ray sitä koitti nuolla. Samassa mitään varoitusta antamatta hänen päähänsä korvan yläpuolelle pläsähtää vesi-ilmapallo hiukset pöllähtäen ja tietenkin mehujää katketen ja puolet lojuen maassa hänen edessään. Ray jähmettyi aloilleen sillä tuo äskeinen tempaus säikäytti hänet pahemma kerran ja jos Ray olisi ollut vanhempi olisi hän taatusti saanut slaakin ja kuollut siihen paikkaan eikä helle todellakaan auttanut tilannetta yhtään.

Järkytyksestä toipuen pienen jäätymisen jälkeen Ray vetää syvää henkeä ja ryhtyy tutkimaan ympäristöään, mistä hitosta se vesi-ilmapallo sattui tulemaan jotta voisi antaa läksytyksen sille ipanalle. Rayn hiukset ja puolet hänen harmaasta hihattomasta paidastaan olivat märkiä puhumattakaan mitä hänen kallisarvoiselle mehujäälleen oli käynyt. Vaikka tunne olikin aika miellyttävä, sillä vesi ei ollut lämmintä ja se antoi mukavan viilennyksen, mutta se sydärin saaminen oli aivan toinen juttu eikä se tuntunut todellakaan hyvältä, päätti hän siitä hyvästä läksyttää sitä joka häneen oli osunut. Murina kantautui Rayn huulilta, kun katse käväisi ohimennen maassa lojuvassa jo hyvin sulaneessa mehujää läntissä, loput mehujäästä tunkien suuhunsa ikäänkuin suojellakseen ettei loppukin menisi hukkaan. Samalla hän tiirasi ympäristöään siirtäen hieman mustia haiveniaan sivummalle silmiensä edestä.

Pian mustahiuksisen näkökenttään kiinnittyi joku, joka näytti olevan teon takana.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: A warm day and water balloons. [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ma Heinä 20, 2015 11:15 am

Yukito Hashimoto

Vesisota oli päässyt hyvin vauhtiin sisaruksien välillä ja vaikka Yusa itse olikin kastunut kaksosien tulituksessa, olivat kaksikon kesämekotkin saaneet osansa pallojen sisältämästä vedestä. Heidän naurun sekainen riehuntansa puistossa keräsi myös oudoksuvia ja ärsyyntyviä katseita. Varsinkin vanhemmat ihmiset katselivat heitä pistävästi, mutta kolmikko oli liian keskittynyt kostamaan toisilleen, etteivät he huomanneet halveksuvia katseita.
Päivä oli niin lämmin, että viileänä pysynyt vesi tuntui vain mukavalta, vaikka märät vaatteet liimautuivatkin inhottavasti ihoon kiinni. Vaaleahiuksinen poika ei ehtinyt kuin hetkeksi siirtää huomionsa märkään paitaansa ja rutistaa siitä suurimpia vesiä pois, kun sai jälleen uuden pallon itseään päin, joka kasteli hänet uudestaan. Yusa peruutti muutaman askeleen napatakseen lisää panoksia käsiinsä, mutta törmäsi toiseen siskoonsa, jolla oli samat aikeet; täyttää ammusvarastonsa seuraava taistelua varten. Aavistuksen säikähtäneenä poika katsoi siskoaan hetken vain odottaen, milloin tämä hyökkäisi suoraa hänen kimppuunsa.
Kumpikaan ei kuitenkaan ehtinyt iskeä, kun yhtäkkiä tyttö sai pallon kylkeensä siskoltaan ja horjahti askeleen sivummalle. Yusa ei voinut pidätellä nauruaan, mutta sai pian itsekin jälleen vettä päälleen kolmannen osapuolen suunnalta.
Hän ei voinut olla kostamatta, vaan nappasi korista uuden pallon ja latasi, ehkä liiankin kovaa, siskoaan päin. Kaikesta tähtäyksestä huolimatta pitkähiuksinen tyttö väisti pallon viime tipassa nauraen, mutta nauru kuitenkin loppui kuin seinään kaikkien kolmen osalta, kun pallo läsähti väärään maalitauluun.

Yusa katsoi säikähtäneenä, kuinka vesi kasteli vieraan hahmon puistotiellä. Tällä oli kädessään ilmeisesti mehujää, joka, ainakin osittain, oli tippunut maahan. Hän oli varma, että kohta tämä henkilö tulisi varsin tulistuneena huutamaan hänelle niin, että koko Tokio kuulisi.
Vasta hahmon kohottaessa katseensa tarkastelemaan ympäristöään, Yusa tunnisti pojan, eikä voinut estää punan kohoamista poskilleen, vaikkakin lopulta repesi nauramaan. Edelleen säikähtäneet siskokset katsoivat häntä kummissaan. Rayn murhaava katse sai hänet lopulta hillitsemään itsensä, koska tuo katse olisi voinut tappaa kenet vain.  
"Ray! Kaikki okei?" vaaleahiuksinen heilautti kättään kiinnittääkseen tämän huomion itseensä.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: A warm day and water balloons.

Viesti  Ru-Chan lähetetty To Heinä 23, 2015 12:24 pm

Hyun-il '' Ray '' Kim

Ray oli tutkinut kuumeisesti ympäristöään ja suorastaan paloi halusta antaa opetuksen, ei siksi että kastui vaan siksi että hänen kallisarvoinen mehujää oli puolittunut ja toinen puoli oli mennyt hukkaan. Hänestä ruokaa ei pidä haaskata!
Ray ravisti päätään ja hieraisi silmiään käsivarttaan vasten, kun vihdoin oli saanut selville kuka teon takana oli. Hän ei voinut uskoa silmiään tai saatikaan korviaan kun Yusa päätyi kysymään oliko hän kunnossa ja kaikenlisäksi heiluttamaan kättään hänelle.

'' Öö.. Oletko se tosiaan sinä? '' Ray tokaisi pudistaen päätään ja ottaen pari askelta kohti Yusaa, joka näytti seisoksivan nurmikolla. Pian Ray oli huomaamattaan kävellyt aivan Yusan eteen, jättäen kaksikon välille vain muutaman vaivaisen sentin. '' Oletko se sinä.. '' Ray toisi kuin ei uskoisi tätä todeksi. Hetki sitten hän oli ajatellut juuri tätä henkilöä, joka sattui nyt yhtäkkiä ilsemtyvän hänen eteensä. Ihan kuin hänen toiseensa olisi toteutunut.

Kuitenkaan vastausta odottamatta Ray tumppasi puolittuneen mehujäänsä Yusan suuhun heti kuin vain tuo mahtoi suutaan aukaista, oli sitten kyse vastaamisesta tai jostakin muusta. Hän halusi toki kuulla mitä toinen sanoisi, mutta sitä enemmän hän halusi kostaa toiselle tämän mitättömän ja hyvin harmillisen pienen vahingon. Eikä aikaakaan kun Ray livahti Yusan edestä ensimmäisen vesipallon kimppuun, jonka vain sattui näkemään lähistöllä ja tähtäsi sillä Yusaa aikeenaan iskeä tuota takaisin. Jospa siitä syntyisi pieni leikki ja hän pääsisi sisarusten sotaan mukaan, ilman että hänen täytyisi kysyä, sillä se jotenkin pisti mustahiuksista poikaa nolottamaan hitusen.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: A warm day and water balloons. [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Su Heinä 26, 2015 9:48 am

Yukito Hashimoto

Ray näytti olevan varsin hämmästynyt, kun sai viimein selville, kuka oli syypää kastumiseensa.
'' Öö.. Oletko se tosiaan sinä? ''
Tummahiuksinen kysyi ja otti muutaman uhkaavan askeleen aivan Yusan eteen. Tämä oli tuskin kymmenen sentin päässä hänestä, kun Ray kysyi uudelleen. Vaaleahiuksinen ei tiennyt, mitä vastata toiselle, vilkaisi vain sisaruksiaan, jotka seisoivat hämmästyneen näköisinä muutama metri kauempana. Hän käänsi kuitenkin katseensa takaisin edessään seisovan Rayn kasvoihin ja avasi suutaan, vaikkei ollut edes varma, mitä sanoisi.
Hän ei kuitenkaan ehtinyt tavuakaan vielä saada kokoon, kun tummahiuksinen työnsi puolikkaan jäämehun hänen suuhunsa. Äkillinen kylmä sai hampaita vihlomaan, mutta pienen irvistyksen kera poika sai, kun saikin lopulta herkun nieltyä.
Sillä aikaa Ray oli päässyt livahtamaan kauemmas kohti vesi-ilmapalloja ilmeisesti kosto mielessään. Sillä hetkellä Yusa itse oli täysin aseeton, joten juurikaan odottelematta Rayn hyökkäystä hänkin syöksyi kohti palloja.
Poika ei kuitenkaan ehtinyt muutamaa askelta enempää ottaa, kun sai jo yhden pallon niskaansa. Ensimmäinen ajatus oli, että Ray oli sittenkin ehtinyt ennen häntä napata pallon, mutta lopulta oikea syyllinen löytyi kauempaa.
"Yusa, kuka tuo on?" toinen kaksosista katsoi ensin häntä ja sitten tummatukkaa. Hetken vaaleahiuksinen oli hiljaa miettien, eikö siskokset olleet tosiaan koskaan tavanneet Rayta, mutta tuli lopulta johtopäätökseen, etteivät olleet.
"Ah... Ray; kaverini koulus..." Yusa ei päässyt lauseensa loppuun, kun sai jälleen vettä päälleen. Tällä kertaa syyllinen oli tosiaan tuo tummahiuksinen poika. Tosin tämä pallo oli täysin oikeutettu, koska olihan hän aiemmin kastellut Rayn, vaikkakin vahingossa.
Hän kääntyi katsomaan tätä siristäen uhmaavasti silmiään, nappasi maasta uuden pallon ja heitti sen toista kohti.

// Ei kai haittaa, kun laitoin Rayn jo heittämään pallon Yusan päälle? :D //
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: A warm day and water balloons.

Viesti  Ru-Chan lähetetty To Heinä 30, 2015 10:50 pm

Hyun-il '' Ray '' Kim

Yusa näytti olevan bähän kiusaantunut ja ehkä hyvin hämmentynyt Rayn käytöksestä, sillä tuo ei muuta tehnyt kun vilkuillut aluksi siskojaan ja vasta sitten Raytä, koittaen vastat tälle. Ray tajusi tämän oitis ja oivalsi vasta nyt mitä itsekkin oli tehnyt. Mehujään työntö toisen suuhun vaikutti hepolta pääsyltä hieman taaemmaksi ja jotenkin livahtaa tuosta epämukavasta tilanteesta pois, ilman että Rayn tarvitsisi nolostuneena vain peruuttaa karkuun. Ray tuumi oliko hän tehnyt jonkun hemmetinmoisen aivokuolion vai johtuiko se kummallinen hetkellinen tyhjiö hänen päässään siitä vesi-ilmapallosta jonka oli saanut päähänsä sillä hän ei muistanut miksi oli tehnyt niin heti alkuun ja lähes kävellyt suoraan Yusan ''iholle''. Ray puisteli päätään livahtaessaan vesi-ilmapallojen kimppuun.

Yusa näytti itsekkin juoksevan pallojen luokse, minkä Ray tulkitsi että vastarintaa olisi tiedossa. Tämä lisäsi Rayn intoa ja halua olla ensimmäinen pallojen kimpussa ja päästä iskemään toista oikein kunnolla niillä. Kuitenkin Yusa oli pysähtynyt parin askeleen jälkeen ja näytti kommunikoivan siskonsa kanssa jotakin, joka hieman pääsi hämmästyttämään Raytä mutta hän ei kuitenkaan tunkeutunut väliin vaan odotti hetken, josko sitten saisi Yusalle kostettua.

Ray pyöritteli hetken paria vesi-ilmapalloa käsissään ja oli hieman malttamaton. Hetken hän kuitenkin päätti tutkia tilannetta ja tulkitsi ettei kyse ollut mistään vakavasta, joten hän päätti toteuttaa kostonsa ennenkuin olisi liian myöhäistä. ''Pommi'' osuikin Rayn yllätykseksi kohteeseen ja sai tummahiuksisen suorastaan loikkimaan paikoillaan innosta. Yleensä Ray oli huono sihtaamisessa ja sai itse olla se maalitaulu, mutta nyt hän oli osunut vaikka kohde ei liikkunutkaan. Se sai Rayn paremmalle tuulella ja naurahtamaan kun sai Yusalta vastaukseksi uhmakkaan siristyksen. Tosin kuitenkin sen perään hän sai suoraan keskelle rintakehäänsä osuman vesi-ilmapallosta. Jälleen kosto?

Ray otti askeleen taaksepäin osuman johdosta, sillä hän ei sitä odottanut ja hieman taisi säikähtää. '' Hei! ''
Samassa Ray heitti vauhdikkaasti toisen ''pomminsa'', jota oli kädessään pidellyt. Tosin tämä ei kyllä kohteeseen lentänyt vaan kaartui hullunkurisesti Yusan viereen ja läsähti tyylikkäästi maahan kastellen ehkä parilla pisaralla tuon jalkaa.
Jälleen Ray syöksyi hakemaan palloja käsiinsä, suoristaen itsensä ja kääntyen kohti Yusaa.
'' Täältä tulee! ''


// Juu, ei haittaa.. Voit jatkossakin vaan viedä eteenpäin tilannetta jos siltä tuntuu Smile //

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: A warm day and water balloons. [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ke Elo 05, 2015 12:45 pm

Yukito Hashimoto

Poika tällä kertaa osui kohteeseensa ja pallo hajosi Rayn päälle kastellen tämän jälleen. Voiton riemuinen nauru sai vaaleahiuksisen keskittymisen hetkeksi herpaantumaan, mutta se ei juuri haitannut, koska Rayn kosto läsähti maahan ja vesi ei roiskunut paljoakaan hänen päälleen. Epäonnistunut heitto sai Yusan nauramaan entistä enemmän, mutta tulevaan kostoon varautuen hän nappasi suoraa maasta kaksi palloa käsiinsä ja siirtyi kauemmas Rayn tullessa noutamaan itselleen lisää ammuksia.

Pian vesisota oli jälleen täydessä vauhdissaan ja siskoksetkin olivat uskaltatuneet mukaan, vaikka Ray olikin kaksikolle täysin uusi tuttavuus. Nauru raikui varmasti koko puiston alueella, eivätkä he välttyneet oudoksuvilta katseilta, vaikkeivat juuri ehtineet niihin kiinnittää huomiota. Kaikki neljä olivat vain keskittyneet kostamaan toisilleen jokaisin pallon, mikä hajosi heidän päälleen.

Lopulta korien sisällön huvettua olemattomiin Yusa pyyhkäisi märkiä hiuksiaan pois kasvoiltaan ja kaatui maahan kaikesta naurusta huohottaen. Hän sai silti vielä viimeisen pallon päälleen, vaikka yrittikin käpertyä pois sen ulottuvilta. Kaksosetkin istuivat nurmikolle, joka oli aavistuksen märkä, mutta ketäpä se olisi haitannut; he olivat muutenkin litimärkiä kaikki.
Yusa nousi istumaan saatuaan hengityksensä tasaantumaan ja otti vastaan ojennetun vesipullon juoden siitä ison kulauksen virkistävän viileää nestettä ja tarjosi sen sitten eteenpäin Raylle. Yllättäen kaksoset nousivat seisomaan, mikä sai vaaleahiuksisen pojan kysymään, mihin nämä olivat lähdössä. Nopea vastaus musiikkitunnista sai hänet muistamaan, että kaksoset olivat koko kesän ajan käyneet kurssilla kerran viikossa. Vaikkei tunti alkanut vielä, eivät tytöt voineet mennä sinne läpimärkinä vesisodan jälkeen. Yusa oli lähteä näiden mukaan jo kotiin, mutta kaksikko kehotti häntä jäämään vielä puistoon, eikä hänellä ollut mitään sitä vastaan, olihan hänellä Ray seuranaan, jollei tälläkin ollut kiireellisempää menoa.
Kaksoset ottivat tyhjät korit mukaansa ja kiirehtivät sitten kaupungin helteisille kaduille jättäen heidät kahdestaan, mikä sai pojan aavistuksen jännittyneeksi, mutta yriti parhaansa mukaan peittää sen.

// Näin hoidetaan ylimääräiset hahmot pihalle pelistä ERITTÄIN luovalla tavalla. En muuten ole vieläkään saanut aikaiseksi sitä suhdepätkää Yusan esittelyyn. No ehkä joskus. :D //
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: A warm day and water balloons.

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ti Elo 11, 2015 2:28 am

Hyun-il '' Ray '' Kim

Naurua riitti ja vettä piisasi vähän liiakseltaankin, sillä kaikki näyttivät lähes uitetuilta koirilta. Kuitenkaan se ei tahtia haitannut ja hauskuus ei ottanut loppuakseen, mikä oli ihan hyvää vaihtelua muuten niin hiljaiselle ja jokseenkin ehkä vakavalle Rayllekkin. Hän suorastaan osasi nauttia vesisodasta vaikka alku olikin hieman tönkkö. Ray ei kyllä itse ikinä uskonut joutuvansa keskelle vesisotaa ja vielä Yusan kanssa. Saatikaan päästä näkemään hänen siskojaan samalla kertaa.

Korin tyhjeneminen ja kunnon pienehkö hupeneminen saivat Yusan kaatuamaan nurmelle selälleen makuulle, siskosten seuratessa perässä vaikka heille riitti ihan istuminenkin. Ray jaksoi seistä hetken puuskuttaen äänekkäästi ja lopulta hän antoi itsensä nojautua polviaan vasten ja kun sekin alkoi tuntumaan liian raskaalta hän valui istumaan ja siitä kellahti selälleen nurmelle lähelle kolmikkoa. Tummahiuksisen vaatteet olivat litimärät ja ne tuntuivat painavan ainakin sen tonnin jos ei enemmänkin. Hän tuijotti lähes pilvetöntä taivasta hymy huulillaan ja pian Rayn suunnalta rupesi kuulumaan vaimeata naurua. Häntä tuntui huvittavan koko touhu vieläkin eikä meinannut saada nauramisesta tarpeekseen. Hasvoinhan hän nauroi näin pitkään ja hartaasti.

Yusa oli saanut itsensä istumaan ja näytti nauttivan yhden vesipallon sisällöstä. Ray tutkaili kolmikkoa mielenkiintoa puhkuen vaikka itse makasikin kostealla nurmella, sillä nyt tuntui ettei hänellä ollut voimia nousta edes istumaan. Kuitenkin Yusan tarjoama vesipallo houkutteli janoista nuorta ja hän kampesi itsensä lähes väkisin istumaan kehnoon asentoon ja otti vastaan sen mitä Yusa hänelle tarjosi. Ray tutki hetken palloa käsissään ja ennenkuin hänen huulensa tavoittivat pallon, jossa oli pieni aukko juomista varten hänen poskensa rupesivat punoittamaan ja ajatus joka kutkutti Rayn mieltä sai hänet pudistamaan päätään pienesti ennenkuin painoi huulensa palloa vasten juoden. Nyt hän ja Yusa vaihtoivat epävirallisen suukon. Juotuaan hän tarjosi palloa takaisin Yusalle edelleen posket hehkuen ja sitä toki koittaen peitellä piti hän päätään hieman alaviistoa kohden peittäen märillä hiuksillaan kasvojaan.

Välissä kaksoset olivat päättäneet poistua kuvioista jollekkin tunnille, mitä Ray ei onnistunut kuulemaan sillä hän keskittyi liikaakin palloon. Hän kuitenkin oli tietoinen että nyt Yusa ja hän olivat kahden kostealla nurmikolla, mikä aiheutti ylimääräisen sydämen lyönnin.
'' Tota, mitäs mitäs nyt? '' Ray kysäisi nostaessaan hieman katsettaan kohti Yusaa, huulet kaartuen pienehköön hymyyn.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: A warm day and water balloons. [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Su Elo 23, 2015 7:09 am

Yukito Hashimoto

Yusa jäi hetkeksi tuijottamaan tummahiuksista poikaa, joka ojensi hänelle vesipullon takaisin. Pieni hymynpoikanen kohosi pojan huulille, kun hän huomasi, kuinka Rayn posket punoittivat, vaikkei ollutkaan varma, mistä se johtui. Tietenkin tummatukka yritti parhaansa mukaan peitellä punastumistaan, mutta huonolla lopputuloksella.

Kaksosien lähdettyä he jäivät kaksistaan istumaan nurmikolle. Hetken kiusallinen hiljaisuus lankesi heidän välilleen, mutta lopulta Ray avasi suutaan kysyäkseen, mitä he tekisivät.
'' Tota, mitäs mitäs nyt? ''
Yusa katsoi hymyilevää poikaa, mutta käänsi sitten katseensa kaupunkiin, tietämättä hetkeen, mitä vastata.
"Ihan mitä vain", hän hymyili. Ei hän osannut ehdottaa mitään konkreettista, joten ärsyttävän ympäripyöreä vastaus sai nyt kelvata. Näin hän ainakin sai siirrettyä vastuun Raylle.
Ei hän edes tiennyt, olisiko Raylla jotain suunnitelmia täksi päiväksi. Jos tällä ei ollutkaan kuin pari tuntia aikaa, niin turha hänen oli ehdottaa tälle mitään.
"Minulla ainakin on nälkä", vaaleahiuksinen päätti joka tapauksessa huomauttaa ja kääntyi sitten katsomaan vieressään istuvaa poikaa kysyvästi. Epäsuora ehdotus lähteä syömään kuulosti hänen omaan korvaansa enemmän treffipyynnöltä kuin kaverilliselta ajanvietolta.

// mun aivot ei niin kun saa mitään aikaan, kun olen kipeänä, mutta toivottavasti saat vastattua. //
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: A warm day and water balloons.

Viesti  Ru-Chan lähetetty To Syys 03, 2015 12:42 pm

Hyun-il '' Ray '' Kim

Yusa näytti tajunneen Rayn poskien punoituksen, mikä ilmeni pienellä hymyllä jonka myös Ray paikansi ja tajusi kyllä miksi ihmeessä toinen hymyili. Rayn punoitus tuntui nousevan ja sai hänet nolostumaan, joka itsestäänkin aiheutti hieman punaisuutta lisää.  Rayn kysely mitä seuraavaksi voisi tapahtua ei saanut oikein kunnollista vastausta takaisin vaan lähinnä ympäripyöreän vastauksen, joka laski hyvin nopeasti Rayn hölmöt punoitukset kasvoilta tiehensä. Toisaalta hän tunsi ehkä hieman pettyneen vastaukseen, sillä hän ajatteli että Yusa osaisi viedä tätä ''juttua'' pidemmälle, mutta se ei tainnut ihan niin toimia kuitenkaan. Toisaalta hän oli kuitenkin huojentunut siitä ettei vastaus ollut negatiivinen.

Ray huokaisi ja nojautui käsiään vasten istuessaan nurmella, olo oli edelleen hyvin jännittynyt ja mitä vaatteisiin tuli niin hyvin märkä. Hän oli saanut kasvojen punaisuuden taantumaan ja vihdoin oli aika nostaa katse maasta kohti Yusaa vierellään. Ray nosti rennon, pienen hymyn huulilleen ja kallisti aavistuksen päätään '' Mulla ei oo mitään tänään, joten..'' ennenkuin hän oli saanut mitään muuta sanottua Yusa oli avannut suunsa ja tokaissut nälästään hyvinkin selkokielisesti. Kysyvä katse sai Rayn hieman mieleltään perääntymään ja niin kroppakin tahtoi tehdä, mutta pysyi kuitenkin jämäkästi siinä missä oliki. Mustahiuksinen ei ensin tiennyt mitä vastata, sillä hän ei oikein tiennyt oliko se ehdotus, kutsu vai vaatimus ja kuinka siihen tulisi edes reagoida. Hetken suutaan aukoen ja sanoja etsien Ray kuitenkin päästi suustaan ääntä, joka ilmoitti '' No, haluatko lähteä jonnekkin syömään kun vaatteet on vähän kuivemmat? '' Hän nosti huulensa vienoon hymyyn ja koitti laannuttaa perhosia vatsassaan.

Pian Ray heittäytyi auringon pilven takaata ilmestymisen jälkeen selälleen nurmelle Yusan vierelle, koittaen saada itsensä kuivaksi mahdollisimman nopeasti. Hän piti kuitenkin samanaikaisesti korvansa auki Yusan vastauksen tullessa. Oli se sitten myöntävä tai kieltävä, ei hän ottaisi siitä liikaa itseensä. Samalla hän mietti että jos vastaus oli myönteinen, mihin Yusa haluaisi syömään.

// Kun vastaat, niin voit viedä nää kaks sit syömään tai jotain Smile Niin saadaan peli eteeenpäin Very Happy //

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: A warm day and water balloons. [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty La Syys 19, 2015 8:05 am

Yukito Hashimoto

Yusa katsoi sivusilmällään, kun Ray nojautui käsiensä varaan, kun aurinko alkoi vilkuilla jälleen pilvien takaa. Vaaleahiuksinen ojensi jälleen paitaansa, joka liimautui märkänä ihoa vasten, mutta käänsi katseensa kokonaan Rayhin, kun tämä avasi suutaan.
'' Mulla ei oo mitään tänään, joten..''
Lausahdus sai pojan hymyilemään aavistuksen. Hänen aavistuksen kysyvä katse sai kuintenkin Ray hämmentyneenä avaislemaan suutaan saamatta sanaakaan ulos, mikä sai Yusan jo hiukan epäilemään, että yrittikö tummahiuksinen keksiä epätoivoisesti jotain syytä, millä perääntyä mahdollisimman vähän loukaten.

Lopulta Ray sai kysyttyä, haluaako hän lähteä syömään jollekin.
'' No, haluatko lähteä jonnekkin syömään kun vaatteet on vähän kuivemmat? ''
Hymy nousi takaisin Yusankin huulille ja tämä käänsi katseensa satunnaisin pilven hattaroihin taivaalla. Hän kuitenkin kaivoi taskustaan ainoat rahansa, mitä hänellä oli mukanaa. Ei paljon, mutta ehkä jostain pikaravintolasta sillä saisi jotain.
Yusa nousi nurmikolta lopulta seisomaan ja ojensi sitten kättään auttaakseen Raynkin maasta. "Jotain nopeaa ja halpaa. Mulla ei ole paljon rahaa mukana", hän sanoi hymyillen aavistuksen. Ei hän jaksanut odottaa vaatteiden kuivumista. Ihan turhaa, niiden kuivumisessa kuitenkin kestäisi aivan liian kauan. Ray sai lähteä hänen kanssaan syömään nyt tai jättää kokonaan väliin. Tietenkin Yusa toivoi, ettei yhdet märät vaatteet estäisi Raytä lähtemästä hänen mukaansa.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: A warm day and water balloons.

Viesti  Ru-Chan lähetetty Su Loka 25, 2015 10:54 am

Rayn reaktiot ja kummalliseksi tulkittavat lausahdukset näyttivän saavan aikaan Yusassa lähes kirjavankin skaalan erilaisia ilmeitä ja eleitä aikaan. Jotkut niistä näyttivät lähes epämiellyttäviltä ja lopulta kuitenkin ne kääntyivät aina sellaiseen että joka Raylle nousi hymy huulille. Hän taisi hieman pitää Yusasta, sillä tuossa näytti olevan niin paljon mielenkiintoisia piirteitä ettei Ray voisi ikinä kieltäytyä siitä kutkuttavasta tunteesta saada tutustua tuohon paremmin. Ray huulille kohosi pieni lempeähkö hymy kun Yusa tarjosi hänelle kättään avuksi. Epäröimättä Ray takertui automaattisesti Yusan käteen kiinni ja toisen avulla nousi ylös nurmelta. Paita takertui entistä tiukemmin pojan ihoon kiinni, mikä sai tummahiuksisen vavahtamaan kylmien väreiden kulkiessa pitkin tämän selkäpuolta. '' Kiitos. '' Hän tokaisi toiselle hymy huulillaan.

Yusa totesi kätensä ojennuksen yhteydessä jotakin nopeasta ja halvasta, mutta Rayn häkeltyen kden tarjoamisesta ei hän näyttänyt kuulleen pojan lausetta ja nyt jälkeen päin kun hän mietti oliko Yusa vastannut hänelle mitään vai ei, sai pojan hieman hätääntyneen partaalle eikä hän osannut reagoida mitenkään tulevaa ajatellen. Menevätkö he syömään vai mitä nyt tapahtuisi.

Rayn miettiessä hän ei kiinnittänyt huomiota siihen että edelleen piti tiukasta kiinni Yusan kädestä. Nyt hänen oli joko uskallettava kysyä mitä toinen oli sanonut tai sitten vain odotettava että Yusa tekee ensimmäisen siirron suuntaan tai toiseen asian tiimoilta. Mitä hän nyt tekisi? Uskaltaako hän kysyä vai ei, siinäpä vasta oli kunnon pähkinä purtavaksi, mutta toisaalta, jos hän jättäisi asian odotuksen lomaan, voisi käydä niin että Yusa jättäisi hänet siihen kuin nallin kalliolle, joten sekään ei käynyt päinsä. Ray nielaisee kuuluvasti ja kohottaa katseensa kohti Yusaa ja juuri kun hän olisi rohkaistunut sen verran että kysyy asiasta varovasti tietenkin, hän huomaa pitävänsä vieläkin Yusaa kädestä. Sätky saa nuoren vetämään rohkeutensa nollaan ja punastumisen sataan. '' A.. Anteeksi! '' Hän huudahti vähän liiankin kuuluvalla äänellä ja painaen päänsä pois päin toisesta samalla kun oli aikeissa päästää Yusan kädestä irti nolouden vallatessa Rayn ja hänen mielensä.

'' Toi ei ollu tarkotus, se.. se oli vahinko.. En tajunnu. '' Ray änkytti ja koitti keksiä jotakin hyvää ja käyvää selitystä moiselle. Olihan puisto julkinen paikka ja se saattoi tehdä Yusan kiusaantuneeksi tai jotakin muuta vastaavaa.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: A warm day and water balloons. [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ma Marras 23, 2015 10:10 am

Yukito Hashimoto

Vaaleahiuksinen auttoi Rayn maasta kevyellä vedolla. Yusa odotti jonkinlaista vastausta hänen kommenttiinsa ruokapaikan kriteereistä. Tummatukka kuitenkin jäätyi yhtäkkiä miettimään jotain. Poika oli jo keskeyttämässä Rayn ajatuksia, mutta pysyi kuitenkin vaiti huomatessaan toisen puristavan hänen kättään edelleen, mikä sai hänen sydämensä hyppäämään kurkkuun ja hän valahti varmasti aivan punaiseksi. Hetkeen hän ei tiennyt, mitä olisi tehnyt. Kuuluisiko hänen yrittää hiljaa hivuttaa itsensä aavistuksen kauemmas tummahiuksisesta pojasta ja päästää vaivihkaa tämän kädestä irti, vai pitäisikö hänen naurahtaa kovaan ääneen ja tokaista jotain hauskaa (tuskin hän kyllä keksisi mitään sanottavaa, puhumattakaan mistään hauskasta repäisystä) vai pitäisikö hänen kohteliaasti huomauttaa Rayta asiasta. Ajatukset sinkoilivat sekunnin murto-osan Yusan päässä kuin vesimolekyylit mikrossa. Jokainen skenaario päättyisi kuitenkin kiusalliseen tilanteeseen, jossa he molemmat varmasti haluaisivat kaivautua maan alle muutamaksi kuukaudeksi.
Silti jokin pieni lämpö tuntui pojan vatsan pohjassa, kun Ray oli tarkertunut hänen käteensä. Se sai pienen lyhytaikaisen hymyn kohoamaan hänen huulilleen

"Ah.. Ray..." Yusa oli juuri avaamassa suutaan, kun poika selvästikin itsekin huomasi pitävänsä häntä edelleen kädestä. Vahinko oli ilmeisesti aivan yhtä kiusallinen, ellei jopa kiusallisempi Raylle, joka äkkiä repäisi kätensä irti pyydellen anteeksi kovaan ääneen. Vaaleahiuksinen yritti luoda pientä hymyn poikasta huulilleen rauhoitellakseen hätääntynyttä Raytä.
"Ei se mitään", poika yritti hiljaa, mutta Ray vain yritti änkyttää jotain selityskelpoista ja käänsi katsettaan pois hänestä. Yusa yritti koota itseään kiusallisessa tilanteessa ja hapuili toisen katsetta.
"Ray! Älä tee tästä näin kiusallista", Yusa korotti aavituksen ääntään ja paransi ryhtiään. Hetken epäröityään poika kokosi itsensä ja kääntyi muutaman asteen kohti kaupunkia viitatakseen, että he voisivat jo lähteä.
"Tule jo, mennään."

// Voi hitsi! Sä veit mun käsi-idean! No mutta odotas vain, kyllä mä keksin vielä jotain. hehe. //
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: A warm day and water balloons.

Viesti  Ru-Chan lähetetty La Joulu 12, 2015 12:46 pm

Kädestä pitäminen noinkin huolettomasti oli tehnyt Raylle ison ongelman ja sen pohtiminen vei hänet ihan toiseen maailmaan, jonka myös Yusa tiedosti vaikka hänelläkin oli hieman hankalaa miettiä mitä hän olisi itsekkään siinä tilanteessa tehnyt. Kuitenkin onnekseen Ray teki aloitteen, vaikkakin päätyi vain pyytelemään anteeksi toiselta. Yusa ei ottanut sitä niin vakavasti, mutta Ray kyllä jaksoi kauhistella vielä tuon episodinkin jälkeen itsekseen, hänen sisäinen minänsä suorastaan huusi asiasta eikä meinannut millään rauhoittua.

Rayn katse hapuili hyvän aikaa kunnes Yusa sai katsekontaktin vihdoin tummatukkaiseen ja totesi ettei hän tekisi tästä tilanteesta näin kiusallista. Ray jäi vain tuijjottamaan Yusaa, joka oli jo ottanut pari askelta kohti kaupunkia ja kehotti Raytä mukaansa. Ensin Ray ei meinannut hievahtaa aloiltaan mihinkään, mutta pakotti itsensä suorastaan seuraamaan Yusaa ja lopulta ottamaan tuon kiinni ripeillä puolijuoksuaskelillaan. ''Odota.'' Hän huudahti vaaleahiuksiselle ja kun viimein pääsi tuon vierelle oli hengityksestä tullut aavistuksen raskaampi vaikka se ei liikkumista vaikeuttanut.
"Sä oot tosi nopee", Ray totesi ja hymähti koittaen unohtaa äskeisen välikohtauksen. Yusa oli oikeassa ettei se niin iso juttu ollut ja että se ei saisi luoda heidän välilleen näin kuisaantunutta tunnelmaa, mitä juuri hetki sitten se oli todellakin ollut. Hymy jäi keikkumaan tummatukkaisen huulille kun hän koitti kovasti pysyä Yusan tahdissa.

"Minne me mennään, vai käykö sulle ihan joku pieni katupuoti josta saa vaikka nuudeleita vai mihin sä haluat?" Ray tokaisi ja kuulosti siltä kuin olisi unohtanut kaiken sen mistä he olivat puhuneet liittyen ruokailuun. Tummatukkainen koitti kovasti nostaa kasvojaan niin että heidän katsekontakti kohtaisi kunnolla vaikka se hieman vaivauttavaa olikin, sillä puna kihelmöi poskipäitä uhkaavasti. He olivat jo tovin kävelleet pitkin kesäistä kaupungin katua, jonka varrella he olivat ohittaneet jo muutamia ruokakojuja, mutta Ray ei osannut sanoa mitään niistä ja lähinnä odotti kiltisti että Yusa valitsisi sen oikean paikan mihin he menisivät.

Ray oli todella huono tekemään päätöksiä ja lähes kaikki hänen kaverinsa olivat luonteeltaan niin vahvoja päätösten suhteen, ettei Rayn toisaalta edes tarvinut ikinä tehdä päätöksiä vaan ne teki aina joku muu hänen puolestaan.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: A warm day and water balloons. [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ma Joulu 28, 2015 4:26 am

Yukito Hashimoto

Yusa käveli reipasta tahtia kohti katujen labyrinttia odottamatta sen edempää perässään tulevaa Rayta kuin olisi yrittänyt karata kiusalliselta tilanteelta. Hän kuitenkin hidasti tahtiaan aavistuksen, kun tummatukkainen käski häntä odottamaan. Ray otti muutaman juoksuaskeleen hänen rinnalleen.
"Minne me mennään, vai käykö sulle ihan joku pieni katupuoti josta saa vaikka nuudeleita vai mihin sä haluat?"
Ray kysyi heidän kävellessään, mikä sai vaaleahiuksisen kiinnittämään jälleen huomionta tähän. Hän karisteli ajatuksensa edellisestä tilanteesta syrjään ja vilkaisi vieressään kävelevää poikaa. Rayn posket punoittivat, mikä sai hymyn nousemaan pojan huulille.
Hän ei vastannut muuta kuin epämääräistä muminaa jatkaen päämäärätöntä kävelyään.

He kävelivät pitkin ihmisiä tulvivaa katua, vaikka ei ollutkaan mikään ruuhka-aika, niin silti erilaisien kojujen eteen oli kertynyt lyhyitä jonoja. Yusa ei oikein tiennyt, pitäisikö hänen odottaa jotain mielipidettä Raylta, vai voisiko vain valita yhden hyvin samalaisista kojuista. Lopulta, kun Ray ei näyttänyt mitään merkkejä valitakseen mitään, vaaleahiuksinen vetäisi tämän mukaansa yhden kojun edessä olevan jonon päähän. Koju tarjoili hyvin samanlaista pikaruokaa kuin monet muutkin kojut, joiden ohi he olivat kävelleet. Ray ei kuitenkaan ollut sanonut mitään, joten olisi hänen vuoronsa ehdottaa jotain ruokapaikkaa.
"Kai tämä käy?" hän varmisti katsoen ensin kojua ja sitten kääntäen katseensa seuralaiseensa. Hän ei todellakaan halunnut saada kielteistä vastausta Raylta, koska nälkä pisteli jo hänen vatsanpohjassaan.

He jonottivat auringon paisteessa jonkun aikaa, vaikka jono liikkuikin suhteellisen nopeasti. Kojussa heitä vanhempi mies valmisti ruokaa kiireisesti ja näytti siltä kuin voisi pyörtyä hetkenä minä hyvänsä. Yusa tilasi ensin yksinkertaiselta listalta ja saikin lähes samantien eteensä pahvisen kulhon, tai enemmänkin suuren mukin, jolla nuudelit ja muut ainesosat kelluivat liemessä. Mukin reunaan oli tökätty myös syömäpuikot. Hän maksoi mitättömän hinnan ja siirtyi sitten askeleen sivummalle, että Ray pääsisi tiskille.

// Mä yritin ja yritin googlettaa japanilaista pikaruokaa, mutta luovutin lopulta... Sori muuten pieni autohittaus, voin kyllä muuttaa jos se haittaa. :) //
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: A warm day and water balloons.

Viesti  Ru-Chan lähetetty Su Toukokuu 08, 2016 1:20 am

// Ei mitään Smile JAtketaan vaan eteenpäin Very Happy //

Yusa näytti siltä kuin olisi juoksemassa Raytä lähes karkuun ja Ray olisi joku hitonmoinen stalkkeri. Ajatus luikersi väkisin pojan mieleen ja sai tämän hieman pudistamaan päätään, jotta tuo inha ja hyvin nolo ajatuksen poikanen karisi tiehensä ennenkuin siitä kehittyisi isompi soppa.

Kun Ray sai Yusan vihdoin kiinni, tai oikeastaan Yusa antoi tummatukkaiselle tilaisuuden astella hänen vierellään, ei Ray osannut rentoutua lainkaan. Kadut tulvivat ihmisiä ja lähes jokaisessa käänteessä syntyi kitkaa ihmisten välille, jonka seurauksena tönimisiltä ei kukaan voinut suojautua. Rayn teki mieli rakertua Yusan käteen tai paidan helmaan kiinni, ettei vain pääsisi eksymään tuosta, mutta piti kuitenkin sormensa kurissa.

Pian Ray löysi itsensä erään kojun jonon hänniltä. Hetken tummatukkainen nuori tutki jonoa ja sitten kojun edustaa ja jälleen katse kaartui kaukaisuudesta Yusaa kohden, joka esitti kysymyksen liittyen kyseiseen kojuun. Ray nyökkäsi ja nosti hymyn huulilleen. Hänelläkin tuntui mahassa pistävä tunne, jonka saattelemana maha rupesi ääntelemään itsekseen. Ray painoi kätensä mahansa suojaksi, luullen että melu pysyisi muilta piilossa.

Aurinko porotti hullunlailla kirkkaalta taivaalta, siinä paisteessa ja odotellessa vaatteetkin olivat jo lähes kuivat. Janokin tuntui kurkkua kuristavan. Onneksi jonoa ei ollut hirveästi ja se liikkui suihteellisen ripeästi, sillä olihän kyse kuitenkin pikaruoasta!

Yusa tilasi ensin itselleen jotakin ja kun hän vihdoin sai kätösiinssä kupin, jonka sisällä oli nuudelia ja muuta lisuketta sai se Rayn lähes kuolaamaan vieressä. Listaa hän oli kyllä tuijottanut jo tovin odotellessaan vuoroaan, mutta mikään ei tuntunut nappaavan häntä. Yusan annos kuitenkin sai pojan lipomaan huuliaan ja omalla vuorollaan tottakai meni ja tilasi saman annoksen kuin Yusalla. Hän ei voinut vastustaa houkutusta sillä tuo annos näytti aivan liian taivaalliselta - kysehän oli vain hurjasta nälästä, jota poika koki ja sillä hetkellä varmasti mikä tahansa olisi maistunut taivaalliselta.

''Eikai haittaa kun otin saman?'' Ray totesi, saatuaan annoksensa ja siirtyessään sivummalle jonosta maksun jälkeen. Tummatukkainen rupesi sittemmin tiiraamaan istumapaikkaa. Kojun viereen oli aseteltu pari pientä hyvin rimpulamaista pöytää ja tuolia, jotka valitettavasti olivat kokoajan jonkun muun käytössä. Ray kuitenkin paikansi kadun toiselta puolelta matalan kivimuurin, joka näytti istumakelpoiselta ja vielä hieman varjossa olevalta paikalta, eikä siinä ketään näyttänyt olevan. ''Hei, käykö toi paikka, jos mennää sinne?'' Ray huudahti ja osoitti tien toisella puolella olevaa matalaa kivimuuria.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: A warm day and water balloons. [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa