It's my dream, you know [KUOLLUT]

Siirry alas

It's my dream, you know [KUOLLUT]

Viesti  plane lähetetty Pe Heinä 17, 2015 2:48 pm

//Maya tänne Hirokin kanssa :)

Keskiviikko 29.7.2015

Al
Kesäloma oli jo alkanut. Monet Sakurako Highn oppilaat olivat jo lähteneet viettämään kesälomaa perheidensä luo tai kesälomamatkalle. Osa kuitenkin asui kesälomansakin ajan asuntolalla, Al mukaan lukien. Näytelmäkerhon vetäjä Hiroki oli kevään viimeisellä kokoontumisella antanut kerholaisilleen vapaalippuja hänen kesäajan näytöksiinsä ja Al oli päättänyt käyttää omansa tänä iltana. Tyttö ei ollut löytänyt itselleen juttuseuraa illaksi, kaikilla tuntui olevan kiire ja itsekseen kaupungin kiertely ei sinä iltana ollut kovin innostava ajatus. Arianan yrittäessä keksiä itselleen jotain tekemistä oli hän tajunnut Hirokilta saamansa lipun käyvän illan näytökseen ja ennen pitkää teatteri-ilta oli alkanut kuulostaa hyvin houkuttelevalta – vaikka hän olisikin yksin.

Ennen asuntolalta lähtöä vaihtoi tyttö vaatteensa valiten valkoisen mekon kirsikkapuunoksaprintillä ja siihen ruskean vyön klassisella soljella. Kaulaansa tämä kietoi mustaan nauhaan kiinnitetyn kultaisen medaljongin ja lisäsi hiuksiinsa kultaiset lintukoristepinnit. Jalkaansa tuo veti tummanruskeat nilkkurit ja vilkaisi vielä peilistä lopputulosta. Toivottavasti illasta ei ollut tulossa kovinkaan kylmä, tuo ajatteli mielessään tunkiessaan laukkuunsa vielä huivin, jonka voisi kietaista harteilleen, jos ilma viilenisi. Viimeisten viikkojen aikana yöaikaankin oli tarjennut loistavasti t-paidalla. Al oli tyytyväinen asuunsa ja suuntasi askeleensa ulos asuntolasta.

Hiroki kuului Tokion Shibuyassa sijaitsevan kansallisteatterin näyttelijöihin ja myös tänä iltana esitys pidettiin kyseisen teatterin näytössalissa. Teatteri löytyi helposti ja istumapaikkansakaan löytäminen ei tuottanut ongelmia. Esityksen nimi oli The Cherry Orchard, jonka juoni vaikutti oikein mielenkiintoiselta. Näytelmän päätyttyä tyttö ei voinut olla miettimättä sen olevan hyvin toteutettu ja hän pyöritteli vielä muutamia näyttäviä kohtauksia päässään uudelleen. Haaveet vastaavalle lavalle vielä joskus kiipeämisestä alkoivat taas nostaa päätään tytön suunnistaessa ulos salista ja pistäytyessä vielä teatterin kahvilassa.

// Kyseinen näytelmä ei kyllä ihan tuohon aikaan pyöri, mutta otin vapauden käyttää sitä siitäkin huolimatta
avatar
plane

Viestien lukumäärä : 95
Join date : 01.01.2013
Ikä : 21
Paikkakunta : Pori

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: It's my dream, you know [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Ti Heinä 21, 2015 2:02 pm

// Täällä me vihdoinkin olemme! :) //


Hiroki

Tavallistakin lämpimämpi heinäkuu oli pian taittumassa elokuuksi, opiskelijat viettivät ansaittua tai sitten vähemmän ansaittua kesälomaa. Yliopistossakin oli jonkinmoinen kesälomaksi tituleerattava jakso meneillään, vaikka hommia kyllä riitti siitä huolimatta.
Hirokilla ei tosin lomaa ollut ainakaan vielä, sillä hänellä kun sattui olemaan vakituinen työkin Tokion kansallisteatterissa näyttelijänä opiskelujen sekä erinäisten keikkaluontoisten hommien lisäksi.

Sakurako Highissa oli onneksi kesäloma juuri alkanut, joten hän oli lomalla näytelmäkerhon vetäjän roolista. Joku saattoi joskus miettiä että olikohan hänellä kenties vähän turhan monta rautaa tulessa samaan aikaan, mutta työnteko ja kiire ei Hirokia haitannut, päinvastoin. Hän oli jonkinsortin työnarkomaani, eikä hän osannut vain... olla, tekemättä mitään.
Sitä paitsi, hän nautti työstään täysin siemauksin.

Heillä oli tänä iltana uuden näytelmän, The Cherry Orchardin, kolmas näytös, sillä näytelmä oli tosiaan ihan tätä kesää varten harjoiteltu, ja nyt he esittäisivät sitä alkusyksyyn saakka.
Näytelmä oli venäläisen Anton Chekhovin kirjoittama ja se sai ensiesityksensä jo tammikuussa vuonna 1904, ja siitä lähtien monet olivat tehneet näytelmästä omia versioitaan. Näytelmä jäi Chekhovin viimeiseksi ennen miehen kuolemaa, ja täytyi sanoa, että näytelmä oli kerrassaan loistava.
Hiroki piti juonesta ja hänen roolihahmonsa - Peter Trofimov, päähenkilö Madame Lyubov Andreievna Ranevskayan nuorimman tyttären Anyan rakkaudenkohde - oli kaikinpuolin mielenkiintoinen ja sellainen, keneksi oli hauska eläytyä.

Heidän esityksensä sujui loistavasti, tunnelma oli jo paljon rennompi kuin kahdessa ensimmäisessä näytöksessä. Alkuun tuli muutenkin aina jännättyä yleisön reaktioita sekä roolisuorituksia, kun kyseessä oli uuden näytelmän ensimmäiset näytöskerrat.
Mutta kaikki oli sujut hienosti, Hiroki oli kerrassaan tyytyväinen itseensä ja näyttelijäkollegoihinsa, eikä hän voinut olla hymyilemättä leveästi, kun he kumartelivat lavalla esityksen jälkeen taputtavalle yleisölle ja poistuivat sen jälkeen lavalta kohti takahuoneita omiin pukuhuoneisiinsa.

Kun nuori mies oli saanut vaihdettua siviilit ylleen - mukavan rennot farkut sekä laivastonsininen ihoamyötäilevä t-paita, joka korosti hänen päivettynyttä hipiäänsä - hän kasasi tavaransa olkalaukkuunsa, toivotteli työtovereilleen mukavat illanjatkot, ja oli jo tekemässä lähtöä.
Vaikka hän oli kertakaikkiaan tyytyväinen omaan panostukseensa ja hän nautti työstään sekä raatamisesta, oli päivä kuitenkin ollut jälleen kerran sen verran raskas, että hänen teki mieli käydä ostamassa teatterin kahvilasta itselleen kupillinen kahvia.

Kahvilassa ei ollut mikään hirveä ruuhka, vaikka tietysti asiakkaita oli, mutta isompi tungos oli varmaan ollut ennen näytöksen alkua. Nuoren tummatukkaisen miehen ei tarvinnut jonottaa kahviaan kovin kauan, ja kun hän oli saanut ostoksensa maksettua, alkoi hän vilkuilemaan ympärilleen vapaan pöydän toivossa.
Hänen silmänsä pysähtyivät semitutun punahiuksisen nuoren neitokaisen kohdalle, joka istui yksinään eräässä pöydässä lähellä ikkunaa, ja pienen tuijottamisen jälkeen hän tunnisti tytön Arianaksi. Ariana oli mukana Sakurako Highin näytelmäkerhossa, jota hän oli vetänyt jo parin vuoden ajan.
"Oh, Ariana-san", hän tervehti tyttöä hymy kasvoillaan käveltyään hieman lähemmäksi ja jatkoi, "Odotatko seuralaista, vai oletko yksin liikenteessä?"
Mikäli tytön deitti oli vaikka esimerkiksi käymässä vessassa, ei hän halunnut tunkea itseään väkisin tämän seuraan.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: It's my dream, you know [KUOLLUT]

Viesti  plane lähetetty Su Heinä 26, 2015 10:26 am

Ostettuaan kahvilasta kupin teetä ja pullon vitamiinivettä katsahti tyttö nopeasti ympärilleen huomaten ikkunan vierellä vapaan pöydän, jonka luo käveli ja istuutui alas. Hän oli varmasti omalla tavallaan surullinen näky istuessaan yksin tuijottamassa ulos ikkunasta, mutta ei yksinolo häntä itseään edes varsinaisesti haitannut. Oli kiehtovaa ja omalla tavallaan terapeuttisen rauhoittavaa katsella ohi käveleviä ihmisiä ja seurata heidän tekemisiään, miettiä mistä he tulivat ja minne olivat matkalla, kehitellä omia tarinoitaan ja juonenkäänteitään.

Siinä samalla tuijotellessaan ihmisten menemisiä ja tulemisia oli Al ehtinyt jo vajota omiin ajatuksiinsa ja pilvilinnoihinsa hiljakseen samalla teetään hörppien. Tyttö oli jo pienestä tytöstä asti haaveillut näyttelijä tai laulajan urasta ja kaikkein parhaassa tapauksessa tyttö toivoi voivansa yhdistää nuo kaksi tulevassa työssään. Tyttö ei osannut sanoa kuinka suuri osa tuosta haaveesta oli lähtöisin hänen isoveljestään, joka oli onnistunut saamaan keploteltua itsensä viihdeteollisuuden maailmaan niin muusikkona, esiintyjänä kuin tuottajanakin, vaikka olihan hänen veljensä yhä nuori. Ehkä alkuun tyttö olikin vain halunnut kulkea veljensä jalanjälkiä, mutta loppupeleissä Al oli huomannut tuntevansa olevansa kuin kotonaan lavalla saadessaan esiintyä yleisön edessä tai poseeratessaan kameralle.

Unelmansa toteutumisen tiellä oli vain yksi este, tytön arka luonne. Hän ei ollut tyyppiä, joka otti minkä halusi vaikka väkisin, eikä hän varmasti tavallisessa kanssakäymisessä vaikuttanut olevan se kaikkein kirkkain tähti vaikka ehkä lavalla loistikin. Al tiesi, että oli luonteeltaan ehkä liian kiltti ja anteeksipyytelevä saadakseen jalkansa viihdeteollisuuden oven väliin – ainakaan kovin helposti, hän ei osannut pitää hyviä myyntipuheita itsestään ja itsensä kehuminen vain tuntui jotenkin… noh narsistiselta ja itserakkaalta, kun kaikki olisi vain selvitettävissä pelkästään esiintymällä… ”Oh, Ariana-san” ääni keskeytti tytön ajatuksen juoksun ja pudotti Alin tähän todellisuuteen. ”Eh?” äännähti tyttö nostaessaan katseensa ja tunnistaessaan koulunsa näytelmäkerhon vetäjän. Kuinkahan kauan hän oli jo oikein ehtinyt istua kahvilassa tuijottamassa tyhjyyteen?
”Ai Narimiya-san… En… Tai siis olen yksin”, Ariana sopersi vastaukseksi ujon hymynsä kera tajutessaan, ettei kysymykseen voinut vastata vain kyllä tai ei. Olihan tyttö jo totta kai tavannut Hirokin useaan otteeseen ennenkin ja tottunut puhumaan tämän kanssa näytelmäkerhon takia, mutta ei hän voinut sanoa miehen olevan niin läheinen, että Al pystyisi täysin rennosti tämän kanssa juttelemaan. ”Istu vain seuraan jos haluat”, Al lisäsi vielä saatuaan itsensä kerättyä äskeisen panikoinnin jäljiltä.
”Oli hienoa nähdä sinut tositoimissa, eikä vain vetämässä näytelmäkerhoa”
avatar
plane

Viestien lukumäärä : 95
Join date : 01.01.2013
Ikä : 21
Paikkakunta : Pori

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: It's my dream, you know [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Pe Heinä 31, 2015 9:43 pm

Hiroki

Tummatukkainen nuori mies tunsi itsensä jokseenkin yllättyneeksi törmättyään näytelmäkerhon oppilaaseen teatterissa, vaikka hän oli tietysti itse jakanut heille ennen loman alkamista teatterilippuja, jotka hän oli saanut työpaikaltaan - hänen pomonsa halusivat kannustaa nuoria kiinnostumaan enemmän teatteritaiteesta ja houkutella heitä kokemaan uusia elämyksiä näytelmien parissa.
Oli kuitenkin ihan puhdas fakta, että suurin osa näytelmäkerhon jäsenistä ei ollut varsinaisesti intohimoisesti kiinnostunut näyttelemisestä, eikä heidän haaveenaan ollut päästä isoille lavoille esiintymään, vaan pääasiassa he halusivat vain jotain kevennystä ja mukavaa ajanvietettä muuten niin raskaaseen lukujärjestykseen, eikä hän ollut kuvitellutkaan noiden opiskelijoiden jaksavan vielä vapaa-ajallaankin tulla katsomaan näytöksiä teatteriin.
Tietysti oli muutama sellainenkin oppilas, jotka olivat ihan oikeasti ja puhtaasti mukana näyttelemisen vuoksi, ja Ariana kuului juuri noihin oppilaisiin, ainakin mitä Hiroki oli oppinut tyttöä tuntemaan.

Ystävällisen lämmin hymy kohosi nuorukaisen kasvoille, kun punatukkainen Ariana antoi hänelle luvan istuutua seuraansa, selvittyään pienestä yllättyneisyydestä, jonka Hirokin paikalle saapuminen oli aiheuttanut.
Mies asetteli kahvikupposensa pöydälle Arianaa vastapäätä ja istuutui alas laskien olkalaukkunsa viereiselle tuolille.
"Kiitoksia", hän vastasi myhäillen tytön kehuihin ja ikään kuin kumarsi hieman päätään kiitokseksi.
"On mukavaa päästä pitkästä aikaa kunnolla näyttelemään ja keskittää kaikki aika siihen, kun näytelmäkerhossa on kesäloma meneillään", hän lisäsi vielä kevyesti naurahtaen.

Hiroki siemaisi hieman kahviaan ja hän huomasi nopeasti rentoutuvansa Arianan seurassa - saattoi olla, että tyttö jännittäisi hänenkin puolestaan, mutta ainakin hän yritti parhaansa viestittää omalla rennolla olemuksellaan, ettei Arianan tarvinnut itsekään mitään jännittää hänen seurassaan.
"Mitäs noin muuten tykkäsit itse näytelmästä?" hän kysyi laskiessaan kahvikupin jälleen pöydälle ja kohottaen katseensa edessään istuvaan punahiuksiseen tyttöön.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: It's my dream, you know [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa