Jackson Sugihara

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas

Jackson Sugihara

Viesti  Maya lähetetty Pe Heinä 17, 2015 12:50 pmNimi: Jackson Sugihara
Kutsumanimi: Jackson
Ikä: 28.3.1998 (18-vuotias)
Sukupuoli: mies

Vuosikurssi: 1. vuosikurssilla
Luokka: 1-C
Luokanvalvoja: ?
Valinnaiset: kuvaamataito, Japanin historia, maantieto, biologia

Seks. suuntautuminen: hetero / bi-curious
Siviilisääty: sinkku

Huone: 110
Kämppis: Suga

p e r h e s u h t e e t

Jacksonin perheeseen kuuluu japanilainen isä sekä kiinalainen äiti, sekä muutaman vuoden nuorempi pikkusisko - nuorukainen on siis perheensä esikoinen.

Jacksonin isä oli nuoruudessaan nuorten maailmanmestari aikidossa (mistä myös Jacksonin kiinnostus lajia kohtaan kumpuaa), mutta loukattuaan selkänsä astetta vakavammin, ei hän voinut lajin parissa enää jatkaa. Mutta urheilun ollessa kuitenkin lähellä sydäntä, mies halusi perustaa oman kuntosalin Japaniin, ja muutenkin muuttaa vähän lähemmäs omaa perhettään, ja niin perhe muutti Hong Kongista Tokioon Jacksonin ollessa 7-vuotias.
Äiti puolestaan on ammatiltaan sairaanhoitaja - hän on myös perehtynyt vaihtoehtoisiin sairaanhoitomenetelmiin sekä kiinalaiseen lääketieteeseen.

Nuorukaisen välit vanhempiinsa ovat oikein rennot, sillä hänen vanhempansa ovat melko nuoria, niin kasvatus on ollut tietyllä tapaa astetta rennompaa, eikä suinkaan niin kovin vanhanaikaista.
Säännöt ja rajat lapsilla on tottakai aina ollut, mutta mikäli noita sääntöjä on tullut rikottua, niin kotona ei ole silti ikinä tarvinnut pelätä asioista rehellisesti kertomista ja tunnustamista. Molemmille vanhemmille on aina pystynyt puhumaan ihan mistä vain, ja vaikka jokin asia ei nyt ehkä miellyttäisikään joko vanhempia tai sitten lapsia, niin asioista pystyy keskustelemaan ja jonkinlaisesta kompromissista pystyy kyllä aina sopimaan.

Pikkusiskonsa kanssa Jacksonilla on hyvät välit, hän huolehtii nuoremmasta siskostaan kuten kunnon isoveljen kuuluukin.

l u o n n e

Jackson on pääasiassa luonteeltaan hyvin seurallinen ja kaikkien kaveri. Nuorukainen on äänekäs ja suorastaan naurettavan energinen, hän rakastaa olla huomion keskipisteenä, eikä hän jaksa olla kovin kauaa hiljaa yksinään, vaan aina hän hakeutuu muiden ihmisten seuraan - olipa seuravaihtoehtona sitten lauma pikkulapsia leikkimässä hiekkalaatikolla, se lähikaupan mukava kassasetä tai vaikka se naapurin vanha mummo.
Jacksonin on helppo tutustua uusiin ihmisiin iästä, sukupuolesta tai kansallisuudesta riippumatta - hän on luonnostaan sellainen, joka tulee hyvin toisten kanssa toimeen ja hän on muutenkin kaikinpuolin sosiaalisesti lahjakas.
Nuorukaisen mielestä ihmiset ovat mielenkiintoisia, koska jokainen persoona on niin erilainen. Lisäksi hänellä on energiaa vaikka muille jakaa, eikä tämä nuori duracell-pupu kertakaikkiaan vain osaa olla hiljaa yksinään.

Mikäli Jacksonia ei tunne kunnolla tai lainkaan, saattaa nuorukaisesta saada helposti hyvin snobin kuvan, joka arvostelee ihmisiä ulkonäön perusteella ja valikoi seuransa vastapuolen suosion mukaan.
Todellisuudessa tämä ei pidä lainkaan paikkaansa, vaikka on toki totta, että koulussa hän pyörii suurimmaksi osaksi sen "suosituksi" tituleerattavan porukan seurassa, mutta sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että Jackson luokittelisi ketään ulkonäön tai suosion perusteella - yleensä vain ne "suositut" tuppaavat olemaan yhtä äänekkäitä ja toiminnallisia ihmisiä kuin hän itsekin, ja se on se juttu mikä vetää Jacksonia puoleensa.
On niitäkin hetkiä, jolloin Jackson saattaa ihan randomisti vain jättää kaverinsa hengailemaan keskenään ja lähteä itse etsimään sitä koulun yksinäisintä ja hiljaisinta olentoa, jonka seuraan hän sitten väkisin tuppautuu ja aloittaa keskustelun - uusien ihmisten kanssa jutustelu on aina kaikista parhainta.

Jacksonia voisi toisinaan myös kuvailla tilannetajuttomaksi pelleksi/apinaksi/dorkaksi, joka on hyvä keventämään raskaampaa tai muuten vain awkwardia ilmapiiriä typerillä jutuillaan sekä heitoillaan, mutta kyllä tältäkin nuorukaiselta jonkinlaista tilannetajuakin löytyy.
Hän kyllä tietää milloin ei todellakaan kannata työntää nenäänsä johonkin asiaan, tai milloin hänen seuransa ei oikeasti ole kaivattua (kun vastapuolen verisuonet oikeasti pullistuvat ohimoilla), tai milloin ei ehkä kannata laukoa niitä uusimpia blondivitsejä.
Jackson on joka tapauksessa se porukan hauskuttelija ja keppostelija, hän ei vain kestä liian vakavaa ilmapiiriä, ja hän on onkin hyvä keventämään tunnelmaa. Nuorukaisen mielestä hymy on ihmisen paras meikki tai maski, ja iloinen nauru on parasta musiikkia korville, tästä syystä hän on usein valmis tekemään mitä tahansa saadakseen seurassaan olevat ihmiset hymyilemään ja nauramaan.

Ystävänä Jackson on luotettava ja lojaali, ja vaikkei ehkä heti ensimmäisenä tulisi mieleen, niin hän on myös hyvä kuuntelemaan. Hän osaa kuunnella toisten ongelmia ja asioita ylipäätään, hän kuuntelee kyllä, olipa kyseessä ihan mitä tahansa.
Ja vaikkei hänen neuvoistaan aina olekaan mitään hyötyä, niin Jackson yrittää myös parhaansa mukaan auttaa ja jakaa neuvojaan.
Kuvissa: Jackson Wang (GOT7)


u l k o n ä k ö

168,5cm
65kg

Jacksonia ei ole pituudella pilattu ja nuorukaiselle hänen pituutensa onkin hyvin arka paikka, josta ei kannata hirveästi kommentoida hänen kuullen, ellei halua Jacksonin heittäytyvän marttyyriksi ja alkavan murjottaa loukkaantuneena.
Jackson toivoisi olevansa pidempi, sillä hänen lyhyytensä ei hänen omasta mielestään sovi yksiin hänen asenteensa ja luonteensa kanssa - nuorukaiselta kun löytyy asennetta kuin pienestä kylästä.

Jackson on ulkonäöltään hyvin silmää miellyttävä, hänessä on sellaista tietynlaista astetta miehekkäämpää karismaa, eikä häntä voi ollenkaan luokitella sellaiseksi perus nättipojaksi. Nuorukaisella on jämerät kasvonpiirteet, jotka hän on perinyt isältään, ja ilman sitä ainaista hymyä, joka hänen kasvoillaan yleensä loistaa, on hänen katseensa tuimaksikin luokiteltava.
Jackson on vartaloltaan lihaksikas ja treenattu, sillä hän on harrastanut koko pienen ikänsä aktiivisesti liikuntaa ja erilaisia lajeja, hän on aina kuulunut niihin nuoriin, joilla on useampikin liikuntaharrastus. Olipa laji mikä tahansa, Jackson on yleensä automaattisesti hyvä ja lahjakas.
Hän harrastaa edelleen aktiivisesti liikuntaa ja hän käy myös säännöllisesti isänsä kuntosalilla treenaamassa.

Jacksonilla on luonnostaan hyvin päivettynyt iho, jonka hän on myös perinyt isältään, sekä tummat silmät ja tuuheat kulmat. Hänellä on lyhykäiseksi leikatut tummanruskeat, lähes mustat hiukset, jotka hän yleensä piilottaa lippiksen alle. Erilaiset lipat ovat suuressa suosiossa nuorukaisen pukeutumisessa, jota hän yleensä pitää väärin päin päässään.
Nuorukaisen pukeutumistyylissä on vivahteita hiphopista, josta hän on kuitenkin tehnyt omannäköisensä. Jackson voisi kulkea oikeasti lähes ympäri vuoden mustassa niittikoristellussa lemppari nahkatakissaan, joka kruunaa asun kuin asun.
Ihan tavalliset printtikuvioiset t-paidat, wifebeaterit, poolopaidat, kauluspaidat, neuleet ja hupparit sun muut kera kuluneiden farkkujen kuuluvat tottakai myös hänen vaatekaappinsa vakiosisältöön.
Värimaailma on yleensä melko tummanpuhuvaa, mutta valkoista ja joitakin värejäkin löytyy, joita Jackson tosin yleensä käyttää vain korostuksena.

m u u t a
- Jacksonilla on kotonaan vanhempiensa luona 7-vuotias pitkäkarvainen collie uros,  jota hän käy aina tasaisin väliajoin moikkaamassa ja lenkittämässä, vaikka hän nykyään asuukin Sakurako Highin asuntolassa. Koiran nimi on Otokoyama.
Kuva Otokoyamasta
- Ei voi sietää liian tulista ruokaa.
- Tykkää oikeasti enemmän teestä ja kaakaosta, mutta koska hän on niin "manly man", on hänen aina pakko juoda muiden seurassa kahvia.
- Veriryhmä on AB.


k e r h o t
- jalkapallo
- aikido
- uinti

v i d e o t
GOT7 Jackson FUNNY moments
J A C K S O N || wild & sexy


s u h t e e t

Suga Shirota
Jacksonin huonetoveri, jonka seurassa hän viihtyy mielellään. Heillä on Sugan kanssa huumorintaju suht samalla tasolla ja aika tuntuu kuluvan tavallista nopeampaa, kun he viettävät aikaansa yhdessä - tekivätpä he sitten mitä tahansa, heillä ei ole koskaan tylsää.

Haine Tachikawa
Sugan kaverit tuppaavat olemaan myös Jacksonin kavereita ja koska Suga sattuu olemaan hänen kämppiksensä, on Jackson päässyt myös nopeasti tutustumaan Haineen - Sugan parhaaseen ystävään. Haine sattuu myös olemaan Jacksonin luokkakaveri.
Haine on se keneltä Jackson pyytää apua, kun hän ei ymmärrä läksyistään tai koealueista puoliakaan.

Hua Song
Vuotta vanhempi poika, jonka seuraan Jackson on huomannut tunkeutuvansa aina tasaisin väliajoin, vaikka hän tietää itsekin, ettei Hua juuri hirveästi hänen seurastaan välitä ja että toinen pitää häntä hyvinkin ärsyttävänä.
Jackson itse taas pitää Huaa hyvin mielenkiintoisena persoonana, liekkö tuo sitten johtuu toisen ulkonäöstä vai kenties ulkonäön sekä luonteen yhteisvaikutuksesta, josta syntyy se luoltaan pois työntävä aura, joka vetää Jacksonia puoleensa.

Chieri Matsuoka
Ujonoloinen Chieri on Jacksonin mielestä oikein kaunis ja mukava tyttö, johon hän on törmännyt jo ennen Sakurako Highissa opiskeluidensa aloittamista isänsä kuntosalilla, sillä Chieri harrastaa hänen laillaan aktiivisesti kuntoilua ja liikuntaa muutenkin.
Mikäli he sattuvat törmäämään lenkkipolulla toisiinsa, jatkavat he siitä yhdessä, ja he kysyvät muutenkin toisiltaan vinkkejä hyvistä venyttelykikoista tai ruokajutuista.

Mika Nakashima
Rock-henkisen pukeutumistyylin omaava tyttö samalta vuosikurssilta, joka vaikutti Jacksonin silmiin oikein mielenkiintoiselta tapaukselta, ja hänen oli tottakai aivan pakko päästä tyttöön tutustumaan, vaikka Mika tuskin alkuun kauheasti arvosti hänen yrityksiään.
Lopulta heistä kuitenkin tuli ihan hyviä ystäviä ensimmäisen lukiovuoden aikana ja vähän ujosteleva ja epäluuloinen Mika on ehkä päässyt jopa vähän avautumaan ja olemaan oma itsensä, ainakin tältä Jacksonista tuntuu.
He hengailevat melko usein yhdessä, Jackson aina vierailee siinä maid-kahvilassa, jossa Mika on osa-aikaisena työntekijänä.
p e l i t


►  For the love of god, will you bite your tongue before I make you swallow it      ||      sunnuntai 2.8.2015    •    Hua (sienis)
Kesäloma on alkanut ja Jackson tuppautuu väkisin Huan seuraan, joka on yksinään hengailemassa asuntolan oleskelutiloissa.
[ K U O L L U T ]


►  Jingle bells, jingle bells, oh yes the Christmas time is here, again.      ||      keskiviikko 16.12.2015    •    Mika (Nana)
Joululoma on jo aivan nurkan takana ja lukukauden loppukokeisiin lukemiseen kyllästynyt Jackson päätti lähteä viettämään iltaa jouluiseen Shibuyaan, ja hän päätyy lopulta tuttuun maid-kahvilaan, jossa Mika on töissä ja lopettelemassa työvuoroaan.
[ K U O L L U T ]___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa