I would like to ride the crest of a wave. [VALMIS]

Siirry alas

I would like to ride the crest of a wave. [VALMIS]

Viesti  Kawaijiki lähetetty Ke Heinä 15, 2015 12:13 pm

//Ru-Chan ja Kevin tänne.//

11.heinäkuuta 2015 lauantai.

Koneko oli kuin duracellpupu, tai niin ojisan usein häntä kuvaili. Tyttö oli taaskin kuin kuumilla hiilillä. Tai tässä tapauksessa kuumalla hiekalla. Hän oli nyt Odaibassa, Yasein ja parhaimman ystävänsä kanssa uimarannalla. Aurinko porotti korkealla taivaalala ja lämpömittarit olivat varmaan räjähtämispisteessä, tai Koneko ainakin kuvitteli niin. Hänen läpinäkyvässä, pinkissä rantakassissaan oli iso ohut peite, jossa oli erivärisiä ruutuja ja kawaii-kuvioita, lisäksi kassissa oli iso vesipullo, koiralle juomakulho ja pari puruluuta ja pienessä kylmäboksissa jäätä. Kassissa oli tietenkin iso rantapyyhe ja mangapokkari. Toisessa kainalossaan tuo, kawaiimekkoon pukeutunut, tyttö kantoi isoa värikästä aurinko varjoa. "Tuolla on vapaata tilaa! Aniki, kiirehdi", tyttö hihkaisi ja juoksi kohti vapaata tilaa, Yasei kannoillaan.

Pian oli hiekalla levitettynä iso huopa ja aurinkovarjo oli avattu siinä päällä. Koiran vesikuppiin laitettiin vettä ja hieman jäätä ja anettin hauvelille puruluukin. Koneko riisui, polvipituisen mekkonsa, jonka alta paljastui minnihiiri-aiheiset bikinit. Murrosiän tuomat muodot, alkoivat jo näkyä hänen vartalollaan, eikä hän häpeillyt esitellä niitä, olihan hän pieni ja suloinen muutenkin, mutta ei Koneko niitä kuitenkaan tietentahtoen tyrkyttänyt, hänen luonteeseensa vain kuului esillä olo ja energisyys. "Ihan mahtava rantapäivä", Koneko sanoi onnellisella äänellä ja katsoi nuorukaista, joka oli hänelle kuin isoveli. Luotettava ja ihanan turvallinen. Tyttö kaivoi rantakassistaan läpinäkyvän rantapallon, jossa oli erivärisiä pilkkuja, ja alkoi puhaltaa siihen ilmaa.
avatar
Kawaijiki

Viestien lukumäärä : 159
Join date : 30.06.2015
Paikkakunta : Oulu

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I would like to ride the crest of a wave.

Viesti  Ru-Chan lähetetty Pe Heinä 17, 2015 1:36 pm

// Täällä Cool //


Sunghyun ''Kevin'' Woo

Ruskeahiuksinen Kevin seurasi hymy huulillaan Konekon menoa. Tyttö puhkui energiaa, joka sai Kevinin pudistamaan aavistuksen päätään astellen hieman jäljessä tytöstä ja tämän koirasta, joka näytti seuraavan omistajaansa uskollisesti vaikka ympärillä olisi ollut taatusti mielenkiintoisia hajuja. '' Tästä tulee vielä rankka päivä. '' Kevin mumahti ja naurahti itsekseen, päätyen sitten hieman nopeuttamaan kävelyvauhtiaan, jotta ei ihan jälkeen jäisi. Hiki tuntui puskevan vaikka ruskeahiuksisella oli hyvinkin kevyet vaatteet päällään, kuten hihaton t-paita ja ilmavat shortsit. Päässä tietysti oli oltava jokin suoja ja Kevin oli valinnut itselleen valkoisen lierihatun. Olallaan hän kanniskeli suurehkoa rantakassia, johon oli pakattu pyyhe, aurnkorasva korkealla suojakertoimella, paperia, jokin matkalla kaupasta ostettu lehti sisältäen kaikenmaailman juoruja. Laukussa oli myös pieni kylmälaukku, jonka sisuksiin oli tungettu pari pulloa vettä ja kaksi jäätelöä.

Kevin huomautti Konekolle tuon isosta aurinkovarjosta, että hän voisi sen kyllä kantaa jos se käy painavaksi ja hölkkäsi tytön vierelle astelemaan, kunnes tytön hihkaisu sai Kevinin hetkeksi jopa pysähtymään kun hän jäi rekisteröimään aivoihinsa mitä Koneko oli juuri sanonut. Kuitenkin tyttö jo kiisi hurjaa vauhtia koira kannoillaan hiekkarantaa pitkin, löytäessään vapaan rakosen, johon ilmeisesti oli tyytyväinen. '' Tullaan tullaan, äläkä vaan kaadu! '' kevin huusi tytön perään ja jatkoi kävelyään tytön suuntaan.

Kun Kevin viimein saavutti Konekon valitseman paikan, tuntui kuin vaatteet olisi liimautunut hikoilun ansiosta ihoon kiinni ja se aiheutti Kevinille pienimuotoisen puistatuksen. Vasta sitten hän tulkitsi että Koneko oli tehnyt jo heidän olinpaikastaan hyvinkin miellyttävän oleskelupaikan päivänvarjoineen ja huopineen. Kevin hymähti ja kävi istumaan huovalle varjon alle huiskien kädellään itseään kohden koittaen tasoittaa hieman kehon lämpötilaa, joka tuntui matkalla kohoneen taivaisiin. Koneko oli ollut sen verran nopea ettei Kevin pysynyt millään perässä ja toinen oli jo ehtinyt vaatteetkin heivata päältään. Ruskeahiuksinen naurahti ja kaartui nojaamaan käsiinsä '' Tämä todella on huikea päivä. '' Hän totesi vinkaten vielä '' Näytät suloiselta. ''

Konekon puhaltaessa ilmaa rantapalloonsa, Kevin tutkaili kassinsa uumeniin, kaivoi esiin ensin pyyhkeen ja sitten heti perään kylmälaukun. Sen avattuaan hän otti vesipullon ja joi kuin ahne, sillä hänestä tuntui kuin ei olisi ikinä vettä saanut juuri sillä hetkellä. Pian juotuaan poika nakkasi paidan päältään syrjään, sillä jalassa hänellä oli jo valmiiksi merensiniset uimashortsit. '' Mennäänkös me heti jo uimaan vai tahdotko heitellä palloa? '' Kevin aloitti nousten varjon suojasta, mutta muisti sitten että kummallakaan heistä ei ollut aurinkorasvaa yllään ja ennenkuin kerkesi muuta tehdä hän kaivoi aurinkorasvan laukustaan, avasi sen ja ruuttasi kädelleen kasan valkoista rasvaa. '' Unohtui! Tällä me aloitamme! '' Hän totesi ja ojensi pulloa Konekon suuntaan.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I would like to ride the crest of a wave. [VALMIS]

Viesti  Kawaijiki lähetetty La Heinä 18, 2015 5:00 am

Hikipisarat olivat kuin vesiputous, Konekon otsalla. Hän ei malttanut kuunnella Kevinin tarjousta, vaan ryntäsi vapaalle kohdalle. Ja vaikka hän, varjon alle päästyään, ensin levitti kamppeet, antoi Yaseille vettä ja alkoi puhaltaa rantapalloon ilmaa, olisi ollut hyvä hänenkin ottaa vettä. Hänen kasovnsa olivat kuumuudesta punaiset.
Hän ei ensin ajatellut Kevinin kehuvan häntä, mutta sen tajutessaan, hän olisi varmasti punastunut enemmän, jos se olisi ollut mahdollista.

"Memmmöää ummaamam emmama", tyttö koitti puhua ja puhaltaa samalla, mutta piti pienen tauon ja hengähti kunnolla ja otti oman vesipullonsa ja joi pitkän huikan siitä. Hengähdettyään hetken hän sanoi, varjon alta poistuneelle, Kevinille: "Uimaan mennään tietty eka."
Sen sanottuaan hänelle jo ojennettiin aurinkorasvaa, jota hän purskautti kädelleen ja vastaan inttämättä alkoi levittää sitä. "Muistatko kun sen yhen tyypin selästä oli lähtenyt nahka, kun nukahti rannalle kuumana päivänä? Sen lomamatka tais mennä vähän pilalle ja varmaan se muistaa lomansa pitkään", Koneko jutteli vilkkaasti ja siirtyi Kevinin eteen, kääntäen tuolle selkänsä, sillä hänen kätensä eivät taipuneet kunnolla selän taakse. Samalla hän levitti aurinkorasvaa vielä kasvoillensa, kunnes oli kunnolla suojautunut.
avatar
Kawaijiki

Viestien lukumäärä : 159
Join date : 30.06.2015
Paikkakunta : Oulu

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I would like to ride the crest of a wave.

Viesti  Ru-Chan lähetetty Su Heinä 19, 2015 5:04 am

Kevin kyllä huomasi ettei Koneko ottanut kuuleviin korviinsa lähes mitään mitä poika hänelle koitti sanoa, mutta se oli lähes tyypillistä tytöltä, kun tuo oli niin energisellä päällä. Ruskeahiuksinen vain pudisti päätään ja antoi asioiden olla.

Konekon vastaten Kevinille samanaikaisesti tuon puhaltaessa rantapalloonsa ilmaa, ei poika saanut selvää sanaakaan ja jatkoi aurinkorasvansa kanssa sähläämistä. Pian kuitenkin Koneko toisti lauseensa, jota oli aiemmin koittanut lausua ja Kevin vain hymähti ymmärtäen viimein mitä tyttö tahtoi sanoa. Koneko myös otti aurinkorasvan mitään sanomatta ja rupesi levittämään sitä iholleen, kuten Kevinkin jatkaen käsistään jalkoihin. Levittäminen tuntui ikuisuudelta ja se alkoi jo pikkuhiljaa tuntua rasittavalta. Hän havahtui kun Koneko rupesi selittämään jostakin miehestä ja hetken pohdittuaan hän tajusi mistä oli kyse ja nyökkäsi aluksi '' Aa, tosiaan, muistanhan minä ja toivottavasti siitä jäi hyvät muistot. '' Hän naurahti ja ilman sitä kummemmin miettimättä rupesi levittämään aurinkorasvaa Konekon selälle.

Lopuksi Kevin sipaisi rasvaa vielä Konekon olkapäille ja tönäisi varoen tyttöä saaden tuon ottamaan pari askelta eteenpäin, kohti merta ikäänkuin sanoen : Noniin, siitä sitte vaa pulahtamaan. Hymy koristi pojan huulia, hänen heitetty hattunsa vauhdikkaasti varjon alle huovan päälle. Kevin lähti juoksuaskelin kohti merta hoputtaen Konekoa samanaikaisesti. '' Vauhtia! ''
Mereen ei tosin ollut juuri matkaa ja Kevin juoksujalkaa suorastaan syöksyi meren sekaan sukelluksen kautta jääden kuitenkin matalalle kellumaan.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I would like to ride the crest of a wave. [VALMIS]

Viesti  Kawaijiki lähetetty Su Heinä 19, 2015 6:28 am

Koneko ei oikeastaan voinut mitään ylienergisyydelleen sillä hetkellä. Hän vain innostuis niin herkästi ja silloin hän saattoi mennä kuin päätön kana. Onneksi Kevin osasi ymmärtää hänen vilkkauttaan ja osasi tasapainoittaa häntä, yleensä. Koneko muisteli yhtä turistiparkaa, jonka olivat kerran Kevinin kanssa kohdanneet.
Kevinin hierottua aurinkorasvan Konekon selälle ja hiema olkapäillekin, tyttö hoiti kasvojensa suojauksen. Tuntiesaan pienen tökkäyksen, tyttö siirtyi hetkeksi Yasein vierelle. "Yasei, tässä paikka", hän sanoi napakasti koiralleen ja lähti juoksemaan Kevinin perään. "Aniki, odota", tyttö hihkaisi ja pian kahlasi vedessä ja sukelsi pinnan alle, tullen piankohta pintaan.

Koneko piti hyvin paljon Kevinistä. Hän oli sitä mieltä, että Kevin olisi hänen kaikista parhain ystävänsä ja siksi hän kutsuikin tuota veljekseen. Itse asiassa, hän jopa oli tuon seurassa oppinut vaikka mitä.
Ja ollessaan pitemmällä matkalla tuon kanssa, hän oli löytänyt jopa syvemmän yhteyden ystäväänsä. Yhteyden, jossa pystyi jakamaan kaikki ajatukset, mitä omasa päässään liikkui ja kykeni jopa ymmärtämään, mitä Kevin milloinkin tarkoitti jutuillaan. Konekolla oli monta parasta ystävää, ikätoverinsa kanssa hän enemmän hillui kaupungilla ja vähän kaikkialla, mutta Kevin oli, silti lunastanut ykköspaikan, jos Koneko ajatteli niitä ystäviään, jotka olivat häntä itseään hieman vanhempia ja kokeneempia.
avatar
Kawaijiki

Viestien lukumäärä : 159
Join date : 30.06.2015
Paikkakunta : Oulu

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I would like to ride the crest of a wave.

Viesti  Ru-Chan lähetetty To Heinä 23, 2015 12:14 pm

Kevin ei jäänyt odottelemaan tarkoituksellaan tyttöä, joka jäi hieman jälkeen hänestä juostessaan suoraa päätä mereen. Kevinin tultua pinnalle hän kahmaisi vettä käsiinsä ja suorastaan heittämällä heitti ne kasvoilleen, hieman kädellään sitten silmiä pyyhkien jotta ne auki saisi. Hiukset vedettiin tyylikkäästi taakse, ikäänkuin olisi ollut hienokin herra. Asia sai ainakin Kevinin naurahtamaan omalle tempaukselleen.

Konekon palattua veden alta pinnalle aloitti Kevin melkein oitis huitomaan vettä Konekon ylle, kädet säpiköiden vähän liiankin tyhmästi veden pintaa juuri ja juuri hipoen sitä. Kauempaa tämän nuoren miehen eleet ja liikkeet saattoivat sivulliset naurun partaalle, mutta Kevin ei sitä itse kuullut. Omaksi onnekseen. Olisi poika luultavammin lopettanut kuin seinään ja vajonnut lähes olemattomiin vedenpinnan alle. Kuitenkin hurja ''vesisota'' jatkui ja Kevin vain innostui entistä enemmän, mitä enemmän hän sai Konekon leikkiinsä mukaan. Ruskeatukkainen ei naurua säästellyt ja mukaan kuului myös karkuun pötkiminen.

Kevin oli löytänyt itselleen hyvän ystävän, hän piti tyttöä myös hyvin tärkeänä pikkusiskonaan. Moni ei ehkä sitä uskoisi kun rupeaa miettimään ikäeroa, mutta tämä kaksikko tulee toistensa kanssa vähän liiankin hyvin toimeen. Kevin nauttii Konekon energisestä seurasta eikä tylsyys kerkeä edes hetkeksikään laskeutua kaksikon päälle painamaan tunnelmaa. Ehkä se onkin se suurin syy, miksi Kevin viihtyy tytön kanssa vaikka he vain makaisivan nurmikolla tai huoneen lattialla. Aina jompi kumpi kyllä keksi pään menoksi jotakin.

Vaikka kaksikko ei kauan olekkaan tuntenut, on heille kuitenkin kasvanut vahva side. Kevin on aivan varma että tulevaisuus näyttää hyvinkin valoisalta näiden kahden suhteen.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I would like to ride the crest of a wave. [VALMIS]

Viesti  Kawaijiki lähetetty To Heinä 23, 2015 1:04 pm

"Heiii, odotaa", tyttö hihkui innoissaan. Kun nuorukainen nousi pinnalle ja teki meriveden avulla pikaisen kampauksen, Koneko ja koska tuo oli hänestä niin huvittavaa, että hänen sukelluksensa jäi lyhyeksi, kun hänellä oli kiire pinnalle.
"Cool kampaus, aniki", tyttö hihkaisi. Mutta hän ei saanut muuta vastausta kuin, vettä päällensä.
"Tää kostetaan!" Koneko huudahti kikattaen ja alkoi roiskimaan takaisin vettä tuolle.
Nuoren tytön silmät eivät kiinnittäneet huomiota sivullisiin, sillä totta kai vesisota oli paljon hauskempaa.

Konekolla oli hirmuhauskaa ja hän kikatti onnellisena. Kun aniki pyrki karkuun, tyttö koitti rynnätä perään, vesi hieman hidasti juoksemista. Hän päätti sukeltaa ja pääsi nopeammin eteenpäin ja sai kiinni nuorukaisesta ja kiipesi tuon selkään. "Sainpas sinut, aniki!" tyttö hihkaisi ja kietoi kätensä tuon kaulalle ja jalkansa tuon uumalle, roikkuen ystävänsä selässä kuin apina.
Hänen hiuksensa olivat hänen silmiensä edessä näköesteenä, kuin lammaskoiralla, oli hänen vuoronsa olla huvittavan näköinen. "Jukjukjuk", tyttö koitti matkia apinaa. "Apina ja gorilla! Kävelivät torilla..." hän lallateli ystävänsä korvaan kujeilevasti.

Hetken aikaa hän vain naureskeli ystävänsä selässä. "Aniki, minä tiedän mitä tehdään!" hän yhtäkkiä huudahti innoissaan. "Mennään syvemmälle, sitten sinä sukellat veden alle ja minä kiipeän harteillesi ja kun nouset, minä lennän veteen", tyttö ehdotti leveästi hymyillen ja painoi leukansa Kevinin olkapäätä vasten.
Koneko ei yleensä ajatellut asioita kovinkaan pitkälle, mutta ihmissuhteet olivat hänelle tärkeitä.
avatar
Kawaijiki

Viestien lukumäärä : 159
Join date : 30.06.2015
Paikkakunta : Oulu

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I would like to ride the crest of a wave.

Viesti  Ru-Chan lähetetty To Heinä 30, 2015 9:56 pm

Koneko näytti kehuneen hänen upeaa kampaustaan, jonka oli saanut aikaan, mutta koska Kevin rupesi lähes heti syöttämään hullunlailla vettä Konekon päälle tämän noustessa ylös veden alta ei ruskeahiuksinen nuorukainen kuullut koko lausetta kauhean hyvin. Pian kaksikolle taisi syttyä jonkin sortin vesisota, sillä tyttökin päätti ruveta kosto aikeisiin ja aloitti veden roiskimisen Kevinin suuntaan. Tottakai nuorimies sai osansa kostosta ja upea kampauskin sai luvan liueta nuorekon päästä.

'' Heii, heeei.. '' Kevin pärski veden keskeltä ja naurahti perään. Hänen kätensä olivat kiertyneet outoihin asentoihin suojaamaan nuoren kasvoja vedeltä. Naurua tästä hommasta ei uupunut ja Kevinistä alkoi tuntua siltä että hän todellakin eläisi kohta sen sata vuotta vähintään ilman mitään ongelmia.

Kevinin yritys karkuun epäonnistui todenteolla, sillä pian nuorukainen tunsi kuinka joku tarrautui häneen ja kuin mustekala tai jokin muu merenelävä olisi kiivennyt hurjaa vauhtia pitkin hänen selkäpuoltaan. Konekon energinen ääni kuitenkin pölähti ilmoille kertoakseen saaneensa tämän kiinni. Kevin puistatteli hetken, kunnes käänsi katseensa taakseen virnistäen. '' Jep, niin taisit saada, heh. '' Konekon laulu ja ääntelyt saivat Kevinin hullattomaan nauruun, lähtien sitten koikkelehtimaan epävakaasti pitkin matalikkoa eteenpäin kohti pienehköä kiviröykkiötä, jonka kupeessa näytti olevan jonkin sortin luola.
'' Sä se osaat kyllä pitää tunnelman yllä.. Katoppa tota. '' Kevin totesi hymisten väliin ja osoitti sitten innoissaan luolaa, johon hänen jalkansa näyttivät vievän ihan itsestäänkin.

Kuitenkin Konekolla oli jo suunnitelma jonka halusi toteuttaa, tai siltä se ainakin kuulosti. Kevin katsahti tyttöä selässään ja nyökkäsi, '' Tehdään ensin niin! Sitten lähdetään tutkimusmatkalle! ''
Poika vaihtoi suuntaa ja lähes loikki hieman syvemmälle, juuri niin että jalat kuitenkin ylettivät hyvin pohjaan.
'' Ootsä valmis suureen koitokseen? '' Kevin virnuili ja painui uppeluksiin.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I would like to ride the crest of a wave. [VALMIS]

Viesti  Kawaijiki lähetetty Pe Heinä 31, 2015 10:39 am

Koneko nautti suunnattomasti Kevinin seurasta. Tuo oli hänestä todella hauska ja sielujen ymmärrys oli heidän välilään selkeä. Tyttö rakasti Keviniä, niinkuin isoveljeä ja parasta ystävää vain voi rakastaa. Vesisodan loppupuolella Kevin pyrki karkuun, mutta Koneko oli vikkelä ja pian tarrautunut tuon selkään. Kun ystäväkin totesi, että Koneko sai anikin kiinni, tyttö naurahti heleästi: "Se on kyllä vaan sun syy, kun opetit uimaan."

Koneko katsoi rannan suuntaan hetken ajan ja kun se huomasi Yasein järsivän puruluutan rauhallisena, tyttö keskittyi taas ilon pitoon. Kevinin kanssa hän ei pelännyt mitään ja tiesi myös sen, että Yasei ei päästäisi ketään heidän kasseilleen, tuolla nimittäin olemaan vahtivietti aika voimakas, jos se oli yksin. Se oli aika hyvä asia, sille kun saattoi jättää tavarat ja se vahtisi niitä uskollisesti.

Koneko oli niitä, joiden ilo pursui voimakkaasti ja avoimesti myös muille. Kun tyttö käänsi katsensa, Kevinin osoittamaan suuntaan. "Luola", tyttö hihkaisi ja lisäsi: "Sielä on varmaan aarre, mutta eka mun juttu."
Nuoret menivät opivan syvälle. "Joo, valmis kuin partiolainen", hihkaisi tyttö ja kun paras ystävä sukelsi pinnan alle, nousi nuori tyttö anikin harteille ja kun Kevin nousi yhtäkkiä pinnalle, tyttö lensi kaaressa veteen ja kun hän nousi pinnalle, hän alkoi kikattamaan söpösti. "Kevin! Aniki! Se oli ihan parasta!" tyttö huusi innostuneella äänellä ja räpiköi Kevinin luo. "Haluutko säkin lentää vai tutkia luolan?" Koneko kysyi leveästi hymyillen.
Hän oli valmis mihin tahansa hauskaan parhaimman ja rakkaimman ystävänsä kanssa.
avatar
Kawaijiki

Viestien lukumäärä : 159
Join date : 30.06.2015
Paikkakunta : Oulu

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I would like to ride the crest of a wave.

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ti Elo 11, 2015 2:42 am

Konekon katse kävi rannalla ja Kevin jo tiesikin mitä tyttö katseli ja katsoi itsekkin samaan suuntaan. Asiat kuitenkin olivat hyvin ja Yasei näytti nauttivan olostaan yhtälailla kuten hekin, joten ei tarvinut poistua vedestä ainakaan vielä. Kevin myö pisti merkille kuinka huolehtivainen ja luotettava Koneko on, vaikka hänen luonteensa olikin hyvin energinen ja useimmat varmasti mielsivät tytön hieman hatarapäiseksi mitä tuo ei kuitenkaan ole. Kevinin huulille levisi entistä leveämpi ja jokseenkin hyvin ylpeä hymy. Hän oli hyvin ylpeä tytön käyttäytymisesti näin hauskanakin hetkenä, mikä yleensä ajoi ihmiset ajattelemaan vain sitä hauskaa tilannetta unohtaen kaiken muun ympäriltään.

Koneko näytti itsekkin ensin innostuvan luolasta, jonka Kevin oli paikantanut. Kuitenkin ensin hieman lennettiin ja sekin näytti olevan etenkin Konekon mieleen sillä tuosta naurusta ei voinut erehtyä. Kevin otti Konekon vastaan tuon räpiköidessä hänen luokseen ja nosti likan sitten hieman ilmaan veden pinnalta. '' Haha, sun lentos oli upee! '' Kevin virnisti hullunkurisesti, vaikka todellisuudessa hän ei hirveästi ehtinyt tytön lennosta nähdä. Koneko kyseli mitä Kevin tahtoi tehdä ja näytti olevan valmis mihin vain hänen kanssaan. Ruskeatukkainen kuitenkin päätyi ravistamaan päätään kevyesti '' En ainakaan sitä lentoa kyllä, näytti sen verran pelottavalta kyllä. Hui! '' Hän tokaisi naurahtaen ja laski sitten Konekon takaisin veteen kuitenkin pidellen hieman kiinni tuosta.

Pian Kevinin katse siirtyi tytöstä ensin rannalle koiran suuntaan ja sitten se vaelsi pitkin rantaviivaa kohti luolaa, joka näytti todella houkuttelevalta. '' Mitäs sanot jos haetaan tavarat ja otetaan Yasei mukaan ja mennään kaikki yhdessä tutkimaan luolaa? Ja jos vaikka matkalla käydään hakemassa tuosta pienestä rantakahvilasta jäätelöt? ''
Ruskeatukkainen tokaisi siirtäen katseensa takaisin Konekoon edessään. '' Vai mitä sinä ehdottaisit? '' Hän lisäsi vielä kallistaen päätään hieman.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I would like to ride the crest of a wave. [VALMIS]

Viesti  Kawaijiki lähetetty Ti Elo 11, 2015 5:58 am

Konekon isoisä oli tähdentänyt tytölle, että hauskankin keskellä oli ympäristöä ja varsinkin oman koiran touhuja seurata ja Koneko muisti sen tuollakin hetkellä. Tyttö  katsoi Keviniä silmiin ja näki ylpeyden tuon katseesta, hetken ajan. Koneko jatkoi mielellään hauskanpitoa ja kun hän Kevinin olkapäiltä teki laajan kaaren, lentäessään meren syleilyyn, kikatus vain purkautui hänen suustaan, kun päänsä oli pinnalla. Tyttö räpiköi parhaimman ystävänsä luo, hänellä oli vielä hieman uimisen kanssa hankaluuksia, mutta hän kehittyi koko ajan.  

Nuorukaisen kädet ottivat pian tytön vastaan ja kikattava Koneko oli pian ilmassa. Hän katsoi ystäväänsä onnellisena ja saatuaan kieltävän vastauksen ilmalentosukellukseen, nuorukainen laski jo hänet veteen, pitäen hänestä kiinni. Tytön katse seurasi, Kevinin katsetta, kohti luolaa. Koneko kuunteli Keviniä ja sanoi pohtivasti: "Minä ehdottaisiin..." hetken kuluttua hän jatkoi nauraen: "Että toteutetaan sun ehdotus, aniki." Hitaasti tyttö lähti polskimaan kohti rantaa. Hänen jalkansa eivät yltäneet aivan pohjaan, joten hän pyrki pysymään Kevinin vierellä, tietäen, että saisi tarttua tuohon, jos tuntui ettei jaksa tai pysty räpistelemään kunnolla. Hän kuitenkin pääsi pian matalampaan kohtaan, jossa jalat ylsivät pohjaan niin, että pääkin pysyi pinnalla.

Kahlatessaan kohti rantaa, Koneko näki, kuinka joku vieras koitti mennä Kevinin laukulle, mutta, raivoisa Yasei ärähti ja oli salamana Kevinin laukkua puolustamassa ja vieraalta jäi vain vauhtijäljet, kun tuo lähti rääkäisten karkuun. "Ohho", Koneko sanoi ja katsoi Keviniä. "Yasei ansaitsee palkinno", tyttö sanoi leveästi hymyillen. "Maailman paras vahti", tyttö hihkaisi ja tarrasi Kevinin käteen ja koitti juosta rantaan, vaikka vesi teki juoksemisen vähän vaikeaksi.
avatar
Kawaijiki

Viestien lukumäärä : 159
Join date : 30.06.2015
Paikkakunta : Oulu

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I would like to ride the crest of a wave.

Viesti  Ru-Chan lähetetty To Loka 01, 2015 10:33 am

Joskus Kevin itse ei ymmärtänyt kuinka ihmeessä Konekosta mahtoi riittää tuota naurua ja energisyyttä. Välillä hän haluaisi rutistaa tyttöä karhumaisessa syleilyssä jos vaikka saisi pienen himpun tuota energisyyttä itseensä. Olihan Kevinillä vaativa koulu ja kaikki muu siinä ohessa saivat hänet joskus hyvinkin väsyneeksi ja nuutuneeksi vaikka takana olisikin pitkän ja hyvät yöunet. Kuitenkin hän oli iloinen siitä että Koneko oli energinen ja hyvin värikäs persoona, eikä sellainen emo angstaaja, kuten moni tuon ikäinen tuntui olemaan.

Kevinin paikannettua luola pienen matkan päästä rannikolta ja ehdotuksensa sen tutkimiseen sai Konekon nähtävästi oikein räjähtämään innosta ja suostui siihen oitis. Konekon polskiessa kohti rantaa Kevin asteli toisen vierellä pitäen varman huolen siitä ettei tyttö pääsisi vahingossakaan veden pinnan alle uppeluksiin.
Vesi tuntui kokoajan madaltuvan mitä lähemmäksi rantaa kaksikko pääsi, suorastaan se tuntui vetääntyvän Kevinin ja Konekon edestä ikäänkuin antaen tietä heille. Pian Koneko jo saikin jalkansa pohjaan ja näytti siltä ettei Kevinin tarvinut enään vahtia toisen uintia niin hanakasti kuin aikaisemmin syvemmällä ollessaan.

Kevin tutki pohjan elämää samalla kun asteli matalikossa kohti rantaa, hän ei kiinnittänyt huomiota yhtään siihen mitä rannalla tapahtui ja vasta kun Koneko päästi suustaan pienen ihmettelevän lausahduksen sai se Kevinin huomion itseensä ja poika nosti katseensa vedestä kohti tyttöä vierellään. Ruskeahiuksisella pojalla oli kasvoillaan hämmentynyt ilme, sillä hän jäi ihmettelemään miksi Koneko kuulosti niin oudolta. Samassa Koneko jatkoi puhuessaan palkinnosta ja vahtimisesta, mutta edelleen Kevinin hämmennys puski sen verran tielle ettei hän saanut tytön puheista muuten selvää. Kevin oli juuri aukaisemassa suutaan kun Koneko takertui häntä kädestä ja lähti viemään tätä juoksujalan kohti rantaa, tosin vauhti ei sentään päätä huimaava ollut sillä vesi hidasti tytön juoksuaskelia jonkun verran.

'' Koneko... Mitä sä äsken sanoit? '' Kevin huudahti koittaen pysyä tytön tahdissa mukana, mikä sinällään ei ollut kovin nopea mutta vettä kyllä roiskui senkin edestä. Pian kaksikko saavutti rannan ja sen kuuman pehmeän hiekan. Kevin puuskutti, sillä vedessä juokseminen otti voimille ja nyt hän tunsi itsensä jo vanhaksi. '' Huhhu, jospa otetaan vähän juotavaa ja sitten jatketaan matkaa yhdessä Yasein kanssa kohti luolaa? '' Kevin lausahti raskaan hengityksensä kera ja nosti hiekan uumenista katseensa kohti tyttöä hymähtäen.
'' En nääs ole mikään nuori, tai olen.. Mutta, noh kyllä sä tiedät. '' Kevin totesi perään ja naurahti leveästi lähtien astelemaan hitaasti uppoavassa hiekassa kohti Yaseita ja heidän tavaroitaan vesi valuen pitkin jalkoja ja selkää.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I would like to ride the crest of a wave. [VALMIS]

Viesti  Kawaijiki lähetetty Pe Loka 02, 2015 10:13 am

Konekolla oli toisaalta melko hankalaa, mutta hän saattoi luotaa anikin apuun ja hyvin hän lopulta pääsi kohtaan, missä jalat ylsivät kunnolla pohjaan. Kun hän näki Yasein uskollisuuden näytteen, hän sai taas lisää syytä rakastaa koiraansa.
Kevin ei näemmä huomannut sitä ja kysyikin Konekolta, mitä tuo oli sanonut.
Hitaasti uppoavassa hiekassa astellessaan, Koneko nautti samettisen hiekan kosketuksesta. "Et sä mikään vanha oo!" Koneko sanoi melkei kauhistuneena. Ja spontaanisti halasi ja lisäsi: "Et lainkaan vanha." Sitten hän muisti koiransa sankaruuden. "Sinä et nähnyt mitä Yasei teki", Koneko sanoi. Hetken kuluttua hän astui huovan reunalle ja lysähti polvilleen. "Joku yritti mennä laukullesi, mutta Yasei ärähti sille pahasti ja siltä jäi vain tohon viereen tuo vauhtiviiva, kun se lähti karkuun", Koneko selitti innoissaan ja hali viereen tullutta Yaseita. "Yasei puolusti sun tavaroita tosi uskollisesti", hän hihkaisi lisäksi. Hän otti juomapullon, kaataen ensin Yasein kuppiin lisää juotavaa ja laittoi kylmäpakkauksesta siihen pari jääpalaa, joita koira alkoi rouskuttaa hampaissaan

Tyttö kellahti hetkeksi selälleen ja alkoi itsekin ottaa vesikulauksia. Toisaalta hänen olisi tehnyt mieli juoda fantaakin, mutta kun velihahmo oli todellakin vakuuttavasti puhunut veden puolesta, oli tyttö päättänyt jättää fantat kotiin jääkaappiin ja hän tajusikin sen olleen paras ratkaisu, kun muutenkin oli niin kova jano. "Olit oikeassa, fanta ois ollu huono juoma mukana", tyttö myönsi lopulta ääneenkin. "Mistä sä tiedät kaikki niin hyvin?" tyttö kysyi ihan tosissaan. Sillä hän piti Keviniä todella viisaana.
avatar
Kawaijiki

Viestien lukumäärä : 159
Join date : 30.06.2015
Paikkakunta : Oulu

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I would like to ride the crest of a wave.

Viesti  Ru-Chan lähetetty Su Loka 25, 2015 10:28 am

Keviniä nauratti Konekon vastaus vanhuuteen liittyen, sillä tyttö näytti hieman jopa kauhistuvan tuosta puheen aiheesta. Poika pudisteli päätään ja koitti hillitä naurun purkautumista suustaan. Hän ei halunnut kuitenkaan revetä hillittämään nauruun, sillä hän ei ollut varma oliko Koneko oikeasti järkyttynyt vai ei. Kevin siis päätyi nielemään naurunsa.

Kaksikko oli päässyt viltille vihdoin ja vesi näytti maistuvan niin Konekolle että Yaseillekkin. Tyttö mainitsi jaffasta ja vedestä ja kuinka oli hyvä ettei hän ottanut muuta kuin vettä mukaan. Kevin vain päätyi nyäkyttelemään vastaukseksi hymyn kera, sillä hän oli jotenkin hyvin uupunut tuosta edellisestä polskimisesta ja hauskan pidosta ja se toisaalta oli ihan hyväkin. Eihän ihminen omannut loputtomia energiakennoja itsessään. Ruskeatukkainen huokaisi ja kävi istumaan viltille. '' Huh, johan on ollut päivä! Hauskaa on piisannut! '' Kevin toitotti ja nojautui käsiään vasten. Koneko näytti itsekkin olevan hieman tauon tarpeessa maatessaan viltillä.

Kevin havahtui kun Koneko kysyi jotakin hänen tietämisestään kaikesta. Kevin käänsi katseensa tyttöön, ilme oli ehkä hieman yllättynyt mutta sai pojan lopulta naurahtamaan äänekkäästi. '' En minä nyt kaikkea tiedä, hömppä. '' Hän tokaisi hymyillen ja taputti tyttöä päähän. '' Kun sullekkin ikää tulee niin kyllä sustakin tulee yhtä viisas kun mä nyt. '' Kevin nyökytti ja siirsi katseensa Yaseihin ja siitä sitten kohti edessään aukenevaa merta. '' Tää se vasta on elämää '' Hän kuiskasi ja rentoutui.

// Oliskohan tän tarinan loppu kohta kohdillaan? Smile //

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I would like to ride the crest of a wave. [VALMIS]

Viesti  Kawaijiki lähetetty La Loka 31, 2015 12:24 am

Koneko oli tosissaan melkein kauhuissaan, kun Kevin kehtasi väittää itseään vanhaksi, vaikka se nyt saattooikin olla vitsi. Ehkä se oli Kevinin puolelta vain vitsi, mutta heti Koneko ei sitä tajunnut ja unohti melko nopeasti kyseisen aiheen. Kun piti nyt kuitenkin astella hiekkaerämaan halki, että he pääsisivät keitaalle, juomaan vettä. No onneksi Koneko vain kuvitteli niin, eikä oikein kehdannut sanoa siitä Kevinille, koska tuo olisi saattanut nauraa niin paljon, että halkeaisi.

Tyttö ja koira alkoivat juoda vettä, se oli hyvinkin tarpeellista sillä helle oli aika uuvuttava. Tyttö istui ystävänsä vierellä viltillä. "Niin on. Tosi hauskaa ja kohta lisää hauskaa, kun aletaan tutkimusretkeilijöiksi", Koneko hihkaisi ja löhösi raukeana viltillä. Tyttö katsoi anikia silmät kirkkaina ja hymyili nenäänsä nyrpistellen tuolle ja hymähti. "No ainakin mä koitan, aniki", Koneko lupasi yrittää tulla yhtä viisaaksi kuin aniki.

//Joo, no vois kyl olla, mä en ala oikein enää keksimään mitään, sori siis lyhyys ;3//
avatar
Kawaijiki

Viestien lukumäärä : 159
Join date : 30.06.2015
Paikkakunta : Oulu

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I would like to ride the crest of a wave.

Viesti  Ru-Chan lähetetty La Joulu 12, 2015 12:04 pm

Kevin hymyili tytölle leveästi ja taputti sitten tuota päälaelle ylpeyden merkkinä. '"Kyllä mä uskon että susta tulee jopa viisaampi kuin minä." poika naurahti keveästi ja nousi sitten ylös viltiltä. Se kieli sitä että hän oli ainakin taas elämänsä voimissa ja valmis jatkamaan matkaa, tosin tällä kertaa tutkimusmatkailijan roolissa. Hän ojensi tytölle kätensä ja auttoi tuon ylös. Sitten Kevin pisti nopeasti tavarat kasaan, nosti laukkunsa olalleen ja ojensi kätensä Konekolle joka oli laittanut Yasein hihnaan kiinni.

Kevin tarttui tyttöä kädestä ja lähti viemään tätä jännittävään seikkailuun luolaan, jonka he olivat bonganneet uintireissullaan. "Nyt päästään näkemään mitä tuo luola on syönyt!" Ruskeatukkainen poika totesi ja naurahti perään, häntäkin ihan tuntui mahasta kouristavan ajatukset mitä luolasta mahtoi löytyä. "Jospa me vaikka löydömme aarrearkun!" Kevin huudahti ja lähti juoksemaan pidellen Konekoa edelleen kädestä ja tyttö tottakai koiransa kanssa seuraten perässä.

Naurua ja hyväntuulisuutta kaksikon menosta ei puuttunut ja jokainen askel vei lähemmäksi tuota mystistä luolaa, minkä Konekon ja Kevinin oli tarkoitus tutkia jokaista kiveä myöten.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I would like to ride the crest of a wave. [VALMIS]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa