Avalon "Ava" Quinzel

Siirry alas

Avalon "Ava" Quinzel

Viesti  redumu lähetetty Ke Heinä 15, 2015 9:26 amNimi: Avalon "Ava" Quinzel
Syntymäpäivä/Ikä: 13.3.1995/20v
Sukupuoli: Nainen
Seksuaalinen suuntautuminen: Lesbo

Koulu: Sakurako Medical University
Tiedekunta: Lääketieteellinen
Työpaikka: Opiskelujen ohella työskentelee karkkikaupassa, joka sijaitsee Harajukussa
Asunto: Avan asunto on pieni (sotkuinen) yksiö, joka sijaitsee Shinjukussa

Perhesuhteet:

Ava on kotoisin Amerikan Länsirannikolta tarkalleen ottaen San Franciscosta. Ava kasvoi perheen ainoana lapsena ja heidän perhe oli juurtunut San Fraciscoon, kun hänen vanhemmilla oli hyvät vakituiset työt siellä.

Avan perhe on melko varakas, jonka takia hän on kasvanut "isän pikku prinsessa" kasvatustyylillä. Lapsuudesta lähtien hän on saanut kaiken haluamansa ja kielellisesti lahjakas hän opiskeli itsenäisesti monia kieliä kerralla. Japani oli ensimmäisiä kieliä, joiden opiskelun hän aloitti. Ava myös on lähes koko elämänsä ihannoinut japanilaista kulttuuria kaikin puolin, jonka takia hän päätyi lukion jälkeen hakemaan Tokioon opiskelemaan lääketiedettä, jonka saralla meinasi erikoistua psykiatrian opintoihin.Luonne:

Ava on hyvin älykäs nuori naisenalku, joka on hyvin itsetietoinen ja sosiaalinen. Hän tunnistaa älylliset lahjansa ja haluaa olla avuksi mahdollisimman monelle, jonka takia hän on päätynyt opiskelemaan lääketieteelliseen. Ava on myös hyvin utelias, joka on toinen syy ammattivalinnalle.
Avan utelias luonne on myös välillä hieman huono luonteenpiirre. Ava on nimittäin melko usein joutunut ongelmiin uteliaan luonteensa takia.
Sosiaalisuus näkyy Avalla siinä, että hänellä on taipumusta siihen, että hän ei oikein osaa olla yksin. Ava onneksi osaa todella hyvin hakeutua seuraan ja usein ihmiset myös kokevat Avan varsin mielyttäväksi ja ystävälliseksi.

Ava on myös hyvinkin rohkea luonteeltaan, jonka takia hänet välillä saatetaan nähdä monissa hieman kiusallisissa tai vaarallisissa tilanteissa. Silti lähes joka kerta Ava selviää niistä naarmuitta ja jatkaa elämäänsä melko huolettomalla tyylillään. Avaa ei turha stressi paina.

Ava rakastaa tanssia hyvinkin monessa muodossa. Hän on kokeillut myös trapetsitaitelua ja tankotanssia, joista tankotanssi on jäänyt hänelle harrastukseksi. Tätä myötä tytön kehon hallinta on todella hyvä. Hän on muutenkin ollut lapsesta lähtien ollut hyvin liikunnallinen ja harrastuksia on ollut jalkapallosta aina ratsastukseen, mutta tanssi on ainut, joka on jäänyt hänelle intohimoksi.Kuvissa tosiaan Margot Robbie Harley Quinnin roolissa ens vuonna tulevassa Suicide Squad elokuvassa

Ulkonäkö:

Pituus: 165cm
Paino: 49kg

Ava omaa hyvin siron ja tanssija tyyppisen vartalon. Hän on hieman alipainoinen, mutta vain pienen osan, jota ei koe tarpeelliseksi lihottaa takaisin ja joka on hänen omien sanojen mukaan mahdoton lihottaa, vaikka hän kuinka söisi niin hän on niitä ihmisiä, jotka eivät liho sitten millään.
Kasvot Avalla on nukkemaiset, sirot ja iho on vaalea sekä sileä, posliininkaltainen. Silmät ovat harmahtavan siniset. Hän yleensä meikkaa melko vahvasti, mutta on niitäkin päiviä, kun hän kävelee kaupungilla all-natural.
Hiukset Ava on värjännyt platinablondeiksi, sekä latvat puoliksi sinisiksi ja puolet pinkiksi. Hiustenlaittokin menee aina päivän mukaan. Joskus ne on laitettu kevyille laineille ja taas joskus hieman lapsellisille saparoille.
Tatuointeja löytyy joitakin, esim puna-sinistä salmiakkikuviota oikeassa kädessä, sekä reisissä jotain pieniä mustavalkoisia tatuointeja.

Pukeutuminen Avalla on melko sekalaista. Hänen väriskaalaansa vaatteiden kanssa käy lähes kaikki ja pukeutuminen riippuu aikalailla päivästä ja mielentilasta.Muuta:
-Omistaa kaksi Sfinx rotuista kissaa, vaaleamman Margaretin ja tummemman Harleyn. Kuva
.
avatar
redumu

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 23.07.2013
Ikä : 23
Paikkakunta : Ravijoki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa