Let's have a fun holiday! [KUOLLUT]

Siirry alas

Let's have a fun holiday! [KUOLLUT]

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ke Heinä 15, 2015 12:29 am

// Plane & Rosie comma here!! :D //

6.7.2015 Maanantai

Shibuyan laitamilla sijaitsevan hyvin rauhallisen kerrostalon viidennessä kerroksessa sijaitsevan yksiön keittonurkkauksessa hääräsi hieman hermostuneeseen suuntaan kulkeva ruskeahiuksinen pörröpää, jolla törrötti suusta sininen hammasharja, suu vaahdoten hammastahnan ansiosta. Sormet kävivät syyhyävään tahtiin tiskialtaassa, jossa lojui pieni kasa likaisia astioita. Hänen oli tarkoitus siivota ja tiskata vielä illalla, ennenkuin hän käpertyy peittonsa alle, mutta jostakin syystä hän oli päätynyt pihalle ystävänsä kanssa ja kotiin saavuttiin todella myöhään. Silloin ei tehnyt mieli kuin käydä vain unille ja toivoa että herää aikaisin aamulla auringon valoon siivoamaan sotkut vieraan tieltä jota hän odotti innolla luokseen.

Kevin tiskasi ja harjasi hampaitaan samanaikaisesti ja hyvä ettei vielä imurikin roikkunut jossain kädessä mukana. Vaikka aikaa vielä taisi ihan kiitettävästi ollakkin, hän kuitenkin heitti hätävaihteen päälle ja tämän tähden rikkoi yhden lempimukinsa vahingossa sählätessään. Tämä tempaus sai pojan rauhoittumaan aavistuksen ja huokauksen seuraksena marssi ensitöikseen vessaan pesten hampaansa loppuun. Sieltä hän kuitenkin kiirehti takaisin tiskiensä ääreen ja siivosi sirpaleet altaasta roskiin, jatkaen sitten tiskaamista. Onneksi kyseessä oli vain pari hassua astiaa enään.

Tämän jälkeen vaikka väsymys vielä koitti painaa Kevin haki kaappinsa kätköstä imurin ja rupesi vauhdikkaasti imuroimaan kämppäänsä. Onneksi neliöitä ei kauheasti ollut joten se oli helppo siivota lyhyessäkin ajassa. Ei hän mitään kokosiivousta meinannut tehdä, mutta kyllä nyt perussiisti piti olla, jotta hän kehtaisi ystävänsä päästää sisälle. Pian imuri lakkasi ääntelehtimästä ja asunto näytti suhteellisen hyvältä, jos sängyn juurella olevia boksereita ei laskettu kuvioon mukaan. Pian nekin tosin päätyivät pyykkikoriin vessan tiloihin piiloon. Kevin näytti tyytyväiseltä tulokseensa ja nappasi päästään huivin pois, jota hän oli pitänyt siivouksen aikana ettei heti tarvitsisi suihkuun mennä.

Kevin harppoi innokkaasti kohti parvekkeensa ovea ja avasi sen naamalleen pöllähtäen pieni tuulenvire. Ruskeahiuksinen nuori mies harppoi peremmälle parvekkeelle ja tutkaili ympäristöään silmät loistaen, hänen väsymyksestäänkään ei ollut enään mitään tietoa ja energia tuntui vain pakkautuvan hänen sisuksiinsa.  ''Aivan mahtava päivä tiedossa!'' Kevin totesi ja kääntyi tutkimaan ikkunassa olevaa lämpömittaria, joka kertoi heti ensimmäisen vilkauksen yhteydessä että päivästä oli tulossa hyvin kuuma.

Kello näytti vasta 10 aamulla ja Kevin oli ehtinyt jo tehdä kaiken tarvittavan, tosin ruokaakin voisi miettiä sillä hän rupesi tuumimaan ettei varmasti Rosie ollut syönyt mitään Japaniin saavuttuaan. Siispä ruskeahiuksinen pörröpää asteli jälleen keittonurkkaukseensa ja kurkkasi jääkaappiin, edelleen kyllä hieman miettien rikkimennyttä lempimukiaan. ''Huoh, pitikin ruveta sähläämään.'' Kun katse takertui jälleen ajatuksen kera jääkaappiin, ei siellä ollut muuta vastassa kuin valo jostakin syystä. '' Jahas, kuka se taas on kaikki ruoat syönyt?'' Kevin mutisi itsekseen ja painoi nätisti jääkaapin oven kiinni kulmiaan kurtistaen. Poika tuhahti hiljaa ja kääntyi ympäri, asteli kohti eteistä ja nappasi eteisen pöydältä mukaansa avaimet ja lompakon. Kaiketi se oli pakko tehdä pieni käynti lähellä olevaan elintarvikekauppaan, ettei Rosien tarvinut nälkää heti nähdä tultuaan hänen luokseen. Puhelin oli jäänyt lataukseen Kevinin petaamattomalle sängylle.

Matka kauppaan ja takaisin veivät puolituntia hänen ajastaan, mutta nyt oli jääkaappi täynnä ruokaa ja vähän jotakin hyvää myös. Kevin huokaisi ja katsoi kelloaan. Hän odotti innolla ystävänsä jälleen tapaamista ja sitä mitä he keksisivät yhdessä puuhata kerta ilmakin oli noin lupaava. Kevin asteli haaveissaan parvekkeelle ja kävi istumaan yhdelle kahdesta tuolista jotka koristivat pienen pöydän kera parveketta. '' Kuuma.''

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Let's have a fun holiday! [KUOLLUT]

Viesti  plane lähetetty Pe Heinä 17, 2015 3:07 pm

Rosie
Siitä oli jo aikaa, kun Rosie oli viimeksi ollut lentokentän hälinässä, niiden seikkailua ja monen moisia tunteita herättävien hajujen ja äänien äärellä. Hän muisteli puoli vuotta aiemmin jätettyä Japania, johon nyt suuntasi takaisin. Tyttö tulisi viettämään viikon hyvän ystävänsä Kevinin luona, eikä tuosta viikosta varmasti puuttuisi menoa ja meininkiä. Kevinin tapaaminen vaihtovuotensa aikana oli ollut todellinen sattumankauppa ja he olivat viettäneet paljon aikaa yhdessä. Suomeen palattuaan oli tyttö ikävöinyt Japania ja sinne jääneitä ystäviään. Ei Suomikaan niin pahalta tuntunut ja olihan hän toki ikävöinyt perhettään ja ystäviään vaihtovuotensa aikana. Nyt suunnitelmissa oli kuitenkin jättää Suomi taakseen ja muuttaa Japaniin opiskelemaan, kunhan tyttö vain saisi koulunsa Suomessa päätökseen.

Vanhemmille sanottiin heipat ja niin tutuksi käynyt lentokenttärutiini käytiin läpi. Lähtöselvitys, matkatavarat, turvatarkastus, lähdön odottelu ja lentokoneeseen siirtyminen. Edessä oli pitkä lento ja siihen hän saisi tulevaisuudessa totutella kotinsa ollessa nyt kahdessa maassa samaan aikaan. Välilasku hieman helpotti tilannetta, mutta ei se silti muuttanut tosiasiaa puolen vuorokauden lentoajasta, josta tosin puolet vietettiin nukkuen – innostuksesta ja odotuksesta huolimatta. Tokion päässä Rosie taasen haki laukkunsa, kävi passitarkastuksessa ja suunnisti ulos terminaalista napatakseen taksin. Kevin oli antanut hänelle osoitteensa ja tyttö oli todennut taksin olevan ehkä kaikkein helpoin tapa päästä perille ison matkalaukun kanssa. Tokion julkinen liikenne oli tupaten täynnä väkeä tuohon aikaan.

Taksi vei tytön turvallisesti perille ja Rosie vilkuili hieman ympärilleen kerrostalon pihalla. Ei lainkaan hullumpi ympäristö opiskelijalle Tokiossa. Tyttö suuntasi sisälle rappukäytävään ja löysi oikean oven taakse, jonka summeria painoi ja miltei odotti ystävänsä miltei ryntäävän avaamaan ovea ja valmistautui jo tutuksi tulleeseen halaushyökkäykseen.

// Tästä tuli nyt hiukan huono, pikkuisen tuntuma hukassa taas tähän hahmoon, mutta ensi kerralla sitten parempi
avatar
plane

Viestien lukumäärä : 95
Join date : 01.01.2013
Ikä : 21
Paikkakunta : Pori

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Let's have a fun holiday!

Viesti  Ru-Chan lähetetty Su Heinä 19, 2015 5:29 am

Kevin ei kuitenkaan kauaa pysynyt parvekkeella istumassa, vaan palasi sisätiloihin ja ryntäsi istumaan keskellä huonetta olevan matalan tummanruskean pöydän äärelle, kaivoi pöydäl alta korin johon oli tunkenut vaikka minkälaisia esitteitä ja lippulappuja Tokion nähtävyyksistä ja kuuluisista paikoista, joihin Kevin itse halusi joskus mennä. Tosin seurasta oli puute ja nyt kun hän saisi kokonaisen viikon toimia isäntänä ulkomaalaiselle ystävälleen hän voisikin lähteä tuota käyttämään erilaisissa paikoissa, tosin asiahan meni niin että Kevinhän niihin paikkoihin kinusi, mutta kuka siitä saisi tietää jos hän vaikka jotekin saisi suostuteltua Rosien lähtemään tutkimaan näitä mysteeri paikkoja.

Hän keräsi esitteet ja lippulaput pöydälleen ja rupesi tutkimaan niitä lähemmin, käyttäen mustaa tussia apunaan. Mutta päätyi kuitenkin hylkäämään tussin ainakin toistaiseksi, sillä he voisivat yhdessä päättää minne menisivät ja mitä ylipäätänsä Rosiekin haluaisi tehdä. Syvä huokaus karkasi pojan huulilta ja hän nojautui käsiään vasten tuumien kuinka lähtisi rakentamaan viikon kestävää pilvilinnaa, johon tottakai Rosie kuului ja olikin iso osa kokonaisuutta. Toisaalta hän halusi yllättää ystävänsä ja viedä hänet jonnekkin vähän kuin yllätyksenä, mutta mitä se voisikaan olla ja mistä Rosie voisi oikeasti todella pitää. Asia tuotti pään vaivaa ja sai Kevinin valumaan selälleen lattialle kiemurrellen kuin käärme yninä livahdellen huulien lomasta.

Tämän mahtavan esityksen rikkoi tuttu ääni, joka ilmoitti että joku oli saapunut hänen oven taakseen. Kevin pysähtyi kuin seinään, nosti oikean kätensä ilmaan ja katsahti kelloa suu auki. '' EI LUOJA, noin paljonkon se on! '' Samassa Kevin ampaisi pystyyn ja loikki ovelle vähän liiankin kovaääniseen tapaan kantapäät hakaten mennessään lattiaan. Alhaalla asuva naapuri varmaan luuli Kevinin hommanneen norsun asuntoonsa, siltä ääni luultavasti alas kuului.

Samassa ulko-ovi lennähtää auki ja Kevin syöksyy loikan kera silmät sädehtien halaamaan tyttöä hyvin tiukasti. Olihan siitä aikaa kun kaksikko oli toisiaan nähnyt vaikka kyllähän he pitivät toisiinsa yhteyttä. '' Jei, sä löysit perille! '' Kevin hihkui ja olisi halunnut jäädä suorastaan roikkumaan ystäväänsä, mutta päästi kuitenkin hetken päästä irti ja ojensi kättään viittoen tuota peremmälle.

'' Tervetuloa matalaan majaani, neiti on kuin kotonaan sitten. '' poika vinkkasi silmäänsä leikkimielisesti, mutta tarkoittaen kuitenkin jokaista sanaansa.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Let's have a fun holiday! [KUOLLUT]

Viesti  plane lähetetty Su Heinä 26, 2015 9:01 am

Pieni hymähdys ja naurahdus karkasi nuoren naisen huulilta, kun tuo kuunteli ovea lähestyvää tyminää, oli vain niin Kevinin tapaista käyttäytyä noin. Toisaalta alakerran asukkia kävi ehkä hivenen sääliksi ääni haittojen takia. Tosin jos kyseinen asukas sattuisi joskus tutustumaan äänten aiheuttajaan, saattaisi hän hyvinkin antaa ne anteeksi ja saada päiviinsä hitusen lisää hymyn aihetta, ainakin mielikuva Kevinistä säntäilemässä sinne tänne asunnossaan kirvoitti hymyn Rosien kasvoille.

Pian ulko-ovi jo lennähtikin auki ja tutun nuorukaisen loikatessa halaamaan ojensi Rosiekin käsivartensa halaukseen. ”Totta kai löysin! Tunnen Tokion jo paljon paremmin, vaikka alkuaikoina olinkin aina hukassa” Rosie sanoi iloiseen ja vähän vitsailevaan sävyyn leveän hymyn saattelemana. Kevinin energisyyttä ja tuttua halausta oli jo ehtinytkin tulla ikävä. Olihan nuori nainen jo ehtinyt tottua pitämään ystävyyssuhdettaan Kevinin kanssa yllä pitkästä välimatkasta huolimatta, mutta se oli kuitenkin ollut ihan eri asia ennen, kun heillä oli ollut mahdollisuus viettää aikaa yhdessä vain lyhyissä pätkissä, ei toisen fyysiseen läsnäoloon ollut ehtinyt kiintymään yhtä paljon. He olivat kuitenkin hänen Japanin vaihtonsa aikana nähneet toisiaan kahden vuoden ajan lähes päivittäin, käydessään samaa koulua ja asuessaan samassa asuntolassa. Sen jälkeen oli yksinkertaisesti entistä paljon vaikeampaa elää eri maassa. Vaikka yhteyttä toiseen pitikin, oli se silti aivan eri asia, kun ei enää vain sattumalta törmännyt toiseen kadulla tai koulun käytävällä, eikä voinut vain kävellä toisen oven taakse, jos siltä tuntui.

Kevinin viittoessa tulemaan peremmälle nosti Rosie lattialle pudonneen laukkunsa ja tarttui matkalaukkunsa vetimeen siirtyäkseen rapusta asunnon puolelle. ”Oletko varma ettet tule katumaan tuota? Et tiedä miten käyttäydyn kotonani” Rosie sanoi pilke silmäkulmassa ja naurun saattelemana ottaessaan kenkiä jalastaan. Eihän hän tietenkään ollut sotkupytty, mutta asiasta oli aina hauska laskea leikkiä. Kevinin asunto näytti viihtyisältä, vaikkei se tietenkään mikään tilaihme ollut. Sisustus oli juuri sellaista, mitä Keviniltä osasi odottaa ja tilasta olikin saatu kodikas. ”Olet saanut tästä tosi hyvin itsesi näköisen ja viihtyisän” Rosie sanoi hymyssä suin. Katseensa kiertäessä osuivat pöydälle levitetyt esitteet nuoren naisen silmiin ja tuo kävelikin pöydän luo nostaen niistä yhden. ”Olitko selailemassa esitteitä?” hän kysyi kääntyen Kevinin suuntaan.
avatar
plane

Viestien lukumäärä : 95
Join date : 01.01.2013
Ikä : 21
Paikkakunta : Pori

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Let's have a fun holiday!

Viesti  Ru-Chan lähetetty To Heinä 30, 2015 10:33 pm

Rosie otti Kevinin kavosylin vastaan ja kaksikko halasikin pitkän tovin käytävässä. Juuri silloin ei muita asukkeja tai vieraita näyttänyt käytävällä pörräävän, eikä se kyllä olisi ainakaan Keviniä haitannut. Rosie totesi tuntevansa Tokiota jo paljon paremmin ja hymyili perään. Keviniä nauratti kun hän edelleen vielä roikkui toisessa halauksen muodossa. Hän olisi voinut halata tuota tyttöä koko päivän siinä rappukäytävässä, mutta kuitenkin päästi tuon sisään ilman sen kummempia temppuja. Kun Rosie päätyi keräämään laukkunsa takaisin ruotuun ja mukaansa tullakseen sisälle vasta siinä vaiheessa Kevinillä välähti ja hän oli jo ojentamassa kättään auttaakseen, mutta Rosie näytti kyllä pärjäävän itsekkin laukkujensa kanssa ja asteli peremmälle, joten Kevin tyytyi vain vetämään oven tytön perässä kiinni. '' Olisin mä voinut auttaa, kai noi nyt jonkun verran painaa? '' ruskeatukkainen nuorukainen ihmetteli.

Rosien kysymys sai Kevinin hymähtämään ja jättämään huulilleen vinon hymyn. '' Sillä ei ole mitään merkitystä, sä saat olla ja sun pitääkin olla kuin kotonas, ihan sama miten käyttäydyt. '' Kevin tokaisi nyökäyttäen päätään päättäväisesti ja astellessaan itse peremmälle asuntoonsa nostaen kätensä venyttelyyn yläpuolelleen suoriksi samanaikaisesti. Rosie näytti ensin tutkivan koko asunnon katseellaan läpi, ruskeahiuksisen nuorukaisen seuratessa mielenkiinnolla tytön eleitä ja ilmeitä. Odottaen tuon sanovan jotakin kommenttia ja viimein kun Rosie kehui pojan asuntoa, lensi Kevin suorastaan pilvissä nenä pystyssä kehuista ja päätyi sitten hymyilemään leveästi nyökytyksen saattelemana '' Mm.. Kiitos, tää on tosi kiva kämppä kyllä! '' hän totesi iloisesti.

Kevin ei ensin huomannut Rosien livahdusta pöydän luokse ja vasta kun tyttö päätyi kysymään esitteistä Kevin liimasi katseensa tyttöön ja esitteeseen hänen kädessään. ''Öö.. Joo, tai siis.. No joo ehkä. '' vastaus oli todella epäselvä möngerrys joka valui laiskasti Kevinin suusta ulos mausteena pään rapsutus takaraivon kohdilta.
'' Mä vähän tässä mietin mitä kaikkea tekis kun oot täällä.. Mut jotenki hairahdin aina muuta tekemään, niin jotenkin vaan se aika jäi lyhkäseks.. '' Kevin selitteli, ihankuin hän olisi luomassa jotakin peitetarinaa vaikka siitä ei todellakaan ollut kyse. Kevin asteli myös pöydän luokse ja kävi siihen sitten istumaan haroen esitteitä eteensä pöydän keskeltä jossa ne olivat aivan sekaisin. '' Mutta, sulla on varmaa nälkä, ni haluatsä syödä vai mitä tehdä ensin?'' Kevin tokaisi nousten jälleen ylös ja astellessaan kohti jääkaappia, jonka sisältö pursusi vaikka mitä hyvää ja itseasiassa Kevinilläkin rupesi olemaan nälkä kaiken hössötyksen päätteeksi ja nyt kun se pieni perhosparvi oli laskeutunut Kevinin mahassa, eikä poikaa enään jännittänyt tytön saapuminen niin kaikki muut mielihalut ilmenivät tilalle.

Hän ei kuitenkaan ollut mikään selvänäkijä että olisi voinut tehdä asioita Rosielle etukäteen esim. laittaa ruokaa, joten kaikki oli lähes alkuvaiheessa. Kyllä hän laittaisi ruokaa, jos Rosie jotakin tiettyä halusi. Sillä hän halusi tehdä tytön olosta luonaan mahdollisimman mukavan ja parhaan mahdollisen. '' Sanoppa sää, mitä nyt tehdään? '' Kevin naurahti.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Let's have a fun holiday! [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa