Suga Shirota

Siirry alas

Suga Shirota

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ti Heinä 14, 2015 3:36 amNimi: Suga Shirota
Lempinimi: Suga
Ikä: 9.3.1998 (17-vuotias)
Sukupuoli: Mies

Vuosikurssi: 1-vuosikurssi
Luokka: 1 - A
Luokanvalvoja: -
Valinnaiset: Kuvaamataito, tietotekniikka ja biologia

Seks. suuntautuminen: Bi
Siviilisääty: Sinkku

Huone: 110
Kämppis: Jackson


p e r h e s u h t e e t

Shirotojen perhe koostuu Sugan lisäksi kummastakin vanhemmasta ja kahdesta kaksosesta, jotka ovat Sugaa 2 vuotta vanhempia.

Sugan isä työskentelee suuressa tehtaassa yhtenä liukuhihna työläisenä, jossa valmistetaan autoja ja hänen äitinsä työskentelee yhden suuren pankin sihteerinä. Hamuten ylennystä itselleen.

Vanhemmat ovat iältään sen verran nuorehkoa sukupolvea itsekkin, että heidän ymmärryksensä lastensa suhteen on hyvin rentoa ja menevää sorttia. Tämän takia Sugakin tulee todella hyvin toimeen tuulipää vanhempiensa kanssa. Heillä myöskään ei ole salaisuuksia keskenään vaan kaikesta voi puhua ilman että hypitään seinille ja yleensä vanhemmat eivät heti kättelyssä mene ja torju, vaan pohtivat ja jakavat omat mielipiteensä ja kokemuksensa ja sen jälkeen jos nuori on päättänyt päänsä pitää yleensä saakin tahtonsa läpi, jos asia tai teko ei aiheuta ongelmia. Vaikka vanhemmat ovatkin hieman tuulispäitä, he kuitenkin palvovat ja kasvattavat lapsensa kuten aikuisen kuuluukin ja suojelusvietti menee kaiken edelle. Koti on paikka mihin voi aina palata ja jossa tilaa riittää jokaiselle sitä kaipaavalle.

Suga ja hänen kaksossisarusten välit ovat hyvin tiiviit ja luottamusta hehkuvat. He pitävät toistensa puolia milloin missäkin tilanteessa. Suga voi luottaa jopa henkensä heidän käsiinsä, jos tarve sitä vaatii. Suga myöskin nuoremmalla iällä otti paljon mallia vanhemmista sisaruksistaan ja edelleen he ovat Sugalle tietynlaiset esimerkkimallit, kuten perheen isä myöskin. Suga tuppasi pienenä seuraamaan vanhempia sisaruksiaan minne ikinä he menivät ja jaloistaan vain pakoon pääsivät. Heillä oli myös tapana hieman kiusata nuorempaa veljeään, mutta hyvin rakastavalla tavalla.

Suga pyrkii pitämään välit perheeseensä hyvin tiiviinä, sillä hänellä ei juuri ole muita joille voi jokaisen salaisuutensa paljastaa ja ketkä tukisivat häntä kun hän sitä vaatii. Vanhempien miellytys ei kuulu valitettavasti Sugan toimenkuvaan, joka joskus nuorempana aiheutti hänelle hieman eripuraa perheen kanssa.l u o n n e

Sugan ulkonäkö antaa heti ensivaikutuksesta lähtien hyvin risteävän kuvan kuin mitä hän oikeasti sisimmältään on, sillä Suga tuppaa pukeutumaan ja leikkimään hyvin coolia tyyppiä joka räppää jokaisen vastaantulian pöydän alle tai ainakin omasta mielestään. Itseasiassa tämä ensivaikutelma on pojan omaa luomaa muotokuvaa itsestään ja siitä millainen hän haluaisi olla, mutta kun Sugaan tutustuu kunnolla niin oivaltaa ettei tuo cool swag-poika ole mistään kotoisin vaan alta paljastuu hassunkurinen hilpeä ‘’pikku pelle’’, jonka järki lentää ylitse muiden.

Vaikka Suga haluaakin olla swag, hän kuitenkin pitää siitä että osaa hassutella ja hieman pelleillä omalla kustannuksellaan, mutta vain silloin kun ympärillä tai läsnä on vain ystäviä. Vieraille hän haluaa luoda sen kuvan että erottuu joukosta juuri sillä coolilla olemuksellaan, joka kuitenkin pettää jossakin vaiheessa. Kuitenkin poju on todella sinnikäs yrittämään aina uudelleen.

Kotona Suga on lähestulkoon äitinsä pikkupoika, joka kulkee enkelimäinen hymy huulillaan ympäri kämppää ja kehnää vanhempiensa kyljessä. Tämä olemus jää kyllä kotiin, eikä sieltä poistu.

Sugan hassu luonne ja swag ulkomuoto eivät aina kohtaa toisiaan, vaan aiheuttavat Sugalle pään vaivaa, sillä hän ei kertakaikkiaan osaa luoda sitä coolia swag asennetta itselleen vaan päätyy yrittämisen päätteeksi pelleilemään tuttuun tapaansa saaden ympärillään olijat naurunpartaalle. Joskus Suga turhautuu ja ajattelee luovuttavansa itsensä ja luonteensa suhteen ollakseen se joka on, mutta yleensä hetken märehtimisen jälkeen joku tulee ja nostaa hänet ojasta jaloilleen, jolloin Suga on valmis taas yrittämään uudelleen.

Sugalla on pohjimmiltaan todella kultainen sydän ja hänellä on kova vietti suojella ja auttaa ystäviään, mutta usein siinä käy niin että Suga on se jota saa suojella sillä hänellä on tapana jänistää ja ottaa jalat alleen. Vaikka kroppansa puolesta Sugalla ei olisi itsensäpuolustamisen suhteen mitään ongelmaa, mutta se pelko on suurempi mörkö.

Sugan luonteeseen kuuluu myös kova unisuus, joka ajaa nuoren lähes joka päivä pieneen koomatilaan = päiväunille. Ja jos kukaan ei pidä huolta siitä että herääkö hän päiväuniltaan voi hän nukkua keposesti iltaan asti ja jopa seuraavaan päivään. Uni on Sugan paras ystävä ja auttaa aina hädän hetkellä. Hän pystyy nukkumaan lähes missä vain ja uneen vaipuminen ei vaadi viittä sekunttia kauempaa. Suga rakastaa unta ja siinä tilassa olemista ja tässä tapauksessa hänen herättämisensä väärällä tavalla on virhe, sillä hän on sen jälkeen kuin vihainen ampiainen unenpöppörössä, mutta leppyy kyllä yllättävän nopeasti. Hän on myös yllätyksellisen laiska tiettyjä asioita kohtaan esim. siivous. Silloin hän osaa liueta paikalta kenenkään huomaamatta, välittämättä siitä mitä muut joutuvat kärsimään hänen puolestaan.

Suga ei ole mikään suuttuja tyyppi eikä osaa kantaa kaunaa, joten hänen kanssaan tulee hyvin toimeen. Sugaa on nimittäin todella vaikea saada suuttumaan ja yleensä hän ottaakin kaikki piikittelyt huumorilla vastaan ja livauttaa toisesta korvasta pihalle. Tämä juontaa juurensa siihen ettei Suga halua haastaa tai aloittaa riitaa, sillä pelkää sellaisia tilanteita.

Ja mitä rakkauteen tulee, Suga on aivan tietämätön, vaikka tuppaa aina tunkemaan nenänsä muiden asioihin tämän tiimoilta ja jakamaan omia näkemyksiään leikkien suhdeterapeuttia. Kuitenkin jokainen joka Sugan edes hieman tuntee pistää nämä huutelut toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, sillä niissä ei ole päätä eikä häntää. Tietämätön Suga ei myöskään ole ikinä omasta mielestään kokenut tätä kummallista huumantunnetta, mistä kaikki puhuvat eikä siksi ole päässyt vielä seurustelemaan kertaakaan. Pieniä ihastuksia on kyllä ollut joka sormelle, lähestulkoon nämä ihastuksetkin ovat olleet ohimeneviä ihmisiä kaduilla jotka saavat Sugan pään kääntymään peräänsä. Hän kuitenkin on sinnikäs etsimään tätä kummallista huumaa, joka saa perhoset lepattamaan vatsassa ja tuppaakin välillä kokeilemaan rakkaudentunnustusten merkeissä tapahtuuko mitään. Kuitenkaan mikään yrityskerta ei ole tuottanut vielä tulosta ja yleensä Suga päätyy ottamaan jalat alleen lopussa.


Kuvissa: Suga - BTS

u l k o n ä k ö

Pituutta pojalta löytyy 170cm ja elopainoa 57kg. Ruumiinrakenteeltaan hän on siro ja hoikka, eikä hänellä ole näkyvää lihasmassaa juuri kehossaan. Hänellä on kuitenkin erinomainen kunto. Kasvojenpiirteistä paistaa vielä hieman lapsipyöreys, mutta leuka on terävähkö. Silmät ovat mantelinmuotoiset, huulet täyteläiset ja hyvin pehmeät. Kasvojenpiirteet pääsevät hyvin loistoonsa pyöreyden suhteen kun poika rupeaa hymyilemään.

Hiukset Sugalla ovat aina olleet luonnonkiharat käkkärät, jotka yleensä ovat aivan sotkussa luonnollisessa tilassaan. Väri kuitenkin vaihtuu lähes yhtä usein kun sukkansa. Tällä hetkellä Sugan hiusten väri on tummanruskea. Suga myös tykkää läntätä päähänsä lakin vinoon tai käyttää huivia, myös pipo saattaa joskus eksyä Sugan päähän etenkin silloin kun muuta ei ole saatavilla. Paljaaltaankin se kyllä menettelee. Oikeata korvanlehteä koristaa yksi lävistys ja vasemmassa on kolme. Muita lävistyksiä nuorella ei ole kehossaan. Myöskään tatuoinnit eivät ole Sugan juttu.

Suga pitää kyllä ulkonäöstään sen verran huolta että näyttää kuitenkin ihmiseltä, eikä metsänpeikolta. Naamarasvat ja puhdistusaineet ovat kovassa käytössä. Myös kajaali ja meikkivoide/puuteri ovat Sugalla ahkerassa käytössä. Korviksia löytyy monen vuoden keräilyn tuloksena paljon, tosin pareja ei taida juuri yhdelläkään korviksella olla. Myös erilaiset kaulakorut ja rannekorut ovat Sugan mieleen ja niitä myös pojan kätköistä löytyy moneen lähtöön.

Musta ja valkoinen puhuttelevat Sugaa vaatteiden suhteen ja ne ovat perusvärit joihin voi toki joskus yhdistellä punaista ja kultaista. Juuri muista väreistä hän ei pidä eikä myöskään niitä käytä jos ei ole pakko. Sugan tyyli on hiphoppiin suuntautunut eli hyvin löysää ja isoa. Nahkatakki ja rikkinäisiä farkkuja, löysiä t-paitoja ja aina pitää pukea jotakin asustetta tyylin mukaan. Myös farkkutakki kuuluu Sugan vaatekaappiin ja pitääkin sitä mielellään aina silloin tällöin. Normi tennarit ovat kova sana ja niitä kuluu huima määrä, kaappia kyllä somistaa parit paremmatkin kenkäparit, mutta hän on hyvin tarkka niiden suhteen milloin niitä tulee käyttää ja milloin ei.


m u u t a
- Veriryhmä : O
- Sugan idoli on Underground-räppäri Zico, jonka poika näki ensikertaa underground-tapahtuman yhteydessä ollessaan itse yläasteella ja on siitä lähtien pitänyt tuota henkilöä oman polkunsa johdakkeena, toivovansa saavuttaa joskus itsekkin samanlaisen elämän.
- Rakastaa lihaa
- Rakastaa nukkua
- Pitää valokuvaamisesta
- Todella laiska
- Huono englannissa
- Rap-musiikin uskollinen alainen ja toteuttaja
- Tykkää raapustaa riimejä ja tehdä sanoituksia biiseillek e r h o t
- Valokuvaus
- Taide

v i d e o t
- Suga - Swagger
-Suga - Diss


s u h t e e t


___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa